Jump to content

Call of Duty: Black Ops


_ThuuG
 Share

Recommended Posts

Komplimang är det när vanliga spelare klagar, men när man blir bannad är det bara trist :cry:

I know that feeling :(

Fast roligaste jag hört var när en kompis till mig blev Vacbannad för att det var så jävla många som hade reportat han för "cheat" på MW2 :D

Är det mycket folk som spelar Blops? Jag nöte som fan första dagen och tog prestige 1 inom 24h men sen dess har jag inte startat spelet tror jag.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

I know that feeling :(

Fast roligaste jag hört var när en kompis till mig blev Vacbannad för att det var så jävla många som hade reportat han för "cheat" på MW2 :D

Är det mycket folk som spelar Blops? Jag nöte som fan första dagen och tog prestige 1 inom 24h men sen dess har jag inte startat spelet tror jag.

Just nu är det 24,000 online.. Skola/jobb i europa och natt i USA, så det ökar nog rejält framåt kvällen. Om det är mycket eller lite vet jag inte eftersom jag inte har nått att jämföra med ;>

Redigerad av GiZmo
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Som i alla tidigare COD-Spel så resettas nog de vanliga utmaningarna, men "Lifetime"-utmaningarna resettas aldrig, såklart.

Jag har prestigat 6 gånger. :)

Jo, men det här är första COD-spelet jag spelar online, så jag vet inte vad som händer i de tidigare spelen.

"Nog"? Du har prestige:at 6 gånger och är inte säker?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jo, men det här är första COD-spelet jag spelar online, så jag vet inte vad som händer i de tidigare spelen.

"Nog"? Du har prestige:at 6 gånger och är inte säker?

Vapen challenges, perk challenges, attachment challenges, killstreak challenges - resettas.

Lifetime, som sagt, resettas inte.

Redigerad av MrNoNja
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Exotic, hur många pers var ni på zombiemode? Körde nämligen med en vän igår (dvs bara 2 pers), kom till lvl 9 som mest. Är vi dåliga?

Ja ni är tyvärr rätt dåliga.

Men lugn bara lugn, även jag har dött på runda ett, och innan man har hittat rätt taktik så är det skitsvårt att klara sig.

Jag antar att ni stannade i första rummet ganska länge, kanske köpte ett varsitt vapen i början av första rundan för att ha något mer än pistolen att försvara er med? Det är så man gör de första gångerna man spelar zombie, man vill vara beredd och man vill klara sig långt, alltså ska man köpa vapen. Fel.

Börja med att bara använda kniv runda ett, alla zombies för på första hugget. Men akta dig om de kommer i grupp, men det bör vara lugnt ni bör hinna kniva alla innan de ens kommit in i rummet i och med att ni är två. (Jag klarar det ensam, så nu är det upp till bevis för er. :P )

På runda två använder ni fortfarande bara kniv, två hugg för att döda en zombie, så tänk på att backa direkt efter första hugget, får zombien in ett slag så avvakta tills det röda... "hit-mark" försvinner innan du dödar honom med andra hugget.

Nu finns det en risk att stora grupper med zombies kommer, så använd dina granater vid jobbiga situationer, du får nya varje runda så var inte rädd för att de ska ta slut.

Runda tre, sätt fem kulor i bröstet på varje zombie och kniva ihjäl honom (Tror det är två hugg (Sex kulor i bröstet och ett knivhugg dödar nog också(Båda alternativen ger lika mycket poäng, men det första alternativet sparar kulor))) använd granater till stora grupper med zombies.

Efter runda tre är det lagom att börja öppna lite dörrar, om ni inte fått en max ammo, då kan ni klara runda fyra där inne också med samma taktik som runda tre. Fast... Ni kanske bör vänta lite med att utmana det ödet, det kan bli rätt svårt. :P

Så, efter runda tre som sagt. Den killen som har minst pengar öppnar dörren på övervåningen, den andra killen öppnar nästa dörr. Ni är nu inne i ett rum med trappor åt vänster och höger. Köp ett varsitt vapen, (MP40 eller stakeout (Båda fungerar, jag föredrar stakeout, den är one shot kill ganska länge, sedan two shot kill ännu längre, vid det laget bör man ha börjat springa redan så då är det lugnt att ta lite tid på sig att skjuta, ladda, skjuta.))

Sedan ställer ni är nedanför trapporna, en kille tar trappan till höger samt fönstret bakom bordet. Den andra killen tar fönstret på vänster vägg samt zombies som kommer ned i vänstra trappan.

Ni kommer vilja ställa den skickligaste och mest stresståliga killen vid vänstra trappan eftersom flest zombies drar sig ditåt.

Ja just det, använd alltid stakeout på hundrundorna, tror de första två hundrundorna är one shot kill fortfarande.

När ni känner att ni inte klarar av att hålla trapprummet längre så öppnar ni en varsin dörr till, spelar ingen roll vilken de kostar lika mycket. Då kommer ni vara på en scen. Köp en varsin claymore, de kostar 1000 poäng och du får två nya varje runda, så det är bara placera ut dem strategiskt varje runda. Om det kommer en hundrunda så spara på dina claymores, så får du två till efter den rundan och har fyra att placera.

När ni köpt claymore så slår ni på strömmen, linka teleporten och om ni har råd, köp juggernaug. Den gör att ni klarar fler än två ynka slag, tror det är 4 - 5 ungefär. Den kommer rädda er i många situationer.

Sedan intar ni position nära teleporten. Försöker att hålla stånd så länge det går, när de kommer för nära så aktiverar ni teleporten. Var inte rädda för att zombies är inne i den, de dör av elektriciteten. Väl inne så är det bara att börja spamma granater, ni ser var alla zombies samlas. Ni kan köpa nya på väggen bakom projektorn.

När ni börjar se elektricitet runt er så skynda till väggen och fyll så ni har fullt med granater. Ni kommer eventuellt hamna i ett konstigt rum först, men sedan hamnar ni i lobbyn där ni startade. Vända mot scenen. Börja spamma granater, de bör explodera ungefär samtidigt som zombierna kommer rusande. Stå kvar med ett automatvapen och sikta i huvudhöjd och trycka av. Det tjänar man maaaaassor med poäng på. När ni inte kan hålla rummet, eller om zombies börjar komma in från fönster, eller i trapporna. Så börjar ni gå upp för trappen. varje gång ni möter en zombie så spring förbi honom, skjut bara om ni fastnar på honom.

En kille tittar framåt, och en kille går baklänges. På strategiska platser stannar ni, den kille som tittar baklänges skjuter då så mycket han kan tills zombierna kommer för nära. Den andra killen tittar framåt och skjuter alla som kommer där. Det bör bara komma lite strözombies från det hållet.

När bakåtkillen känner att zombierna kommit för nära så börjar ni röra på er igen, alterntivt om framåtkillen får besvär så får ni kuta förbi de zombies och se till att de hamnar bakom er.

Sedan springer ni runt, runt. Teleporten är nedkyld efter 30 sek så ni kan använda den om ni vill igen, men kom ihåg att ni måste länka på scen först, och i lobbyn sen.

Vem ska vara framåtkille och vem ska vara bakåtkille? Den som är bakåtkille får ju mest poäng eftersom han får skjuta alla zombies. Enkelt, den som har minst poäng får vara bakåtkille och samla på sig en massa.

Men, om en kille har slut på skott så blir han automatiskt bakåtkille eftersom det är framåtkillen som är viktigast, det är han som ser till att ni inte fastnar, och att ni hela tiden kan röra er framåt.

Använd fällor om ni känner för det. De är supereffektiva, till och med på runda 20+ dog zombierna som smör där inne.

Ta er tid, det slutar oftast med att det är krypare kvar efter ert granatregn uppe i projektorrummet. Håll dessa vid liv, och ta det lugnt. Slumpa i mysterybox, köp skott om ni fortfarande har kvar de vanliga vapnen och skotten börjar sina.

Har ni mycket poäng, så använd pack-a-punchmaskinen uppe i projektorrummet istället för att spamma granater. Den kostar 5000 och gör att ert vapen blir bättre. Alla får mer dmg, vissa får större mag och mer totalt antal skott. En del får attachments så som sikten och så vidare. Vissa vapen suger att uppgradera. Ni får lära er vilka, men alla automatvapen är i regel bra att uppgradera. (Hint: Om ni inte vill lära er av misstag så finns det en lista här. ;) )

Det var nog allt, eller jo. Om mysterybox inte finns i några av rummen ni redan öppnat, eller teleporterar iväg sig till ett rum ni inte öppnat än. Så öppna dörren vid scenen hellre än den i lobbyn, från scenen kommer ni gå i en trappuppgång som leder upp till ett rum. Därifrån kan ni komma ut utomhus, sedan vidare in inomhus. Det är tre dörrar att öppna. Öppna inte den fjärde dörren, för då blir det mer zombies i lobbyn och det vill ni inte ha.

  • Gilla 2
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Har man granater?!?!? FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Hängde med till trapporna på vänster och höger sida, det är dit vi har kommit ungefär, ska läsa mer när vi klarar mer. Blir nog att spela mer idag :).

Ps, har spelat ca 4h totalt av CoD: BO ds

Ja, men därifrån finns det bara en väg att gå så ni kommer hitta rätt. :P

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag och en polare brukar ofta köra Zombies split-screen när vi "lanar"...

Runda 1 och 2 är det bra att släppa in alla zombies, då de då kan släppa power-ups när de dör.

Bästa taktiken (imo) är att skjuta 5/6 skott på benen / magen med pistolen första rundan, och sedan kniva.

Nästa runda tål de 6/7 skott... Runta 3 tål de 7/8 skott och här kan man börja få slut på ammo, om man inte fått max ammo.

Men man har även ganska mycket poäng. Här kan ni välja om ni ska stanna i det första rummet en eller ett par rundor till, och då är det bäst att köpa något av de två vapnen som finns i rummet, eller om ni ska använda poängen för att öppna nästa rum och köpa ett vapen där istället. Personligen så gör jag och min kompis helst det senare.

På "Kino Der Toten" öppnar vi dörren till höger på övervåningen och köper den sub-machinegun som finns på väggen där, om inte turligt nog lådan är där, då köper vi den istället. Oftast så får man någonting bättre än en pistol, och om inte så är det enkelt att tjäna upp poäng för att köpa sub-machinegun senare.

På "Five" öppnar vi dörren till korridoren vid hissen när någon av oss har över 2000 poäng... Då kan båda spelarna köpa den sub-machinegun som finns på väggen i det rummet. Sedan håller vi oss vid hissen till runda 5-6-7,då vi har tillräckligt mycket poäng för att öppna alla dörrar och köpa lådan i källaren ett par gånger. Då lämnar vi en lollare (som vi kallar dem, de zombies som man sprängt av benen med en granat) och gör förestående.

Det är våran taktik för de första rundorna på båda banorna...

Att komma till level 9 första gången, eller en av de första gångerna är inte så dåligt. Men det är inte bra heller. Ni ska inte förvänta er att vara bra i början. Zombies handlar om taktik, point-management och samarbete - Det är inte lätt när man inte vet hur banan ser ut, och hur allting funkar.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...