Jump to content

VickeX

Medlem
 • Inlägg

  9 419
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  24

VickeX prisades 9 april

VickeX hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

311 Förtroendeingivande

1 följare

Om VickeX

 • Födelsedag 1992-03-08

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.youtube.com/user/GermanScientistTV

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Örnsköldsvik
 • Intressen
  Spel, Film, TV-Serier, Mediaproduktion m.m!

Profilbesökare

17 238 profilvisningar
 1. VickeX

  GTA VI i VC?

  Ett GTA som utspelar sig i en nära framtid, speciellt Vice City, men ändå med stark 80-talskänsla, eller rent av lite smått åt cyberpunk-hållet vore riktigt grymt! Iofs är Cyberpunk 2077 på G men det känns lite för långt i framtiden och sci-fi. Tänker mig mer 2032 som du säger. Men oavsett tidsperiod känns Vice City som det mest troliga valet när det kommer till nästa GTA. Var mycket snack om det redan innan GTA V annonserades och det är fortfarande utan tvekan den stad man hör mest folk prata om. Jag tror inte att det är så sannorlikt att Las Venturas skulle bli ett spel helt för sig själv, och det var bara ett par år sedan Watch Dogs 2 kom ut med en mycket bra modern spelversion av San Francisco, så San Fierro känns inte heller speciellt troligt. Hoppas egentligen att Rockstar ska försöka sig på någonting utanför USA, då först och främst troligtvis London, eller åtminstone en ny stad, förslagsvis Chicago eller Washington D.C. Finns det över huvud taget något mer eller mindre modernt open-world spel som utspelar sig i London? Assassin's Creed Syndicate, visserligen, men London såg rejält annorlunda ut 1868. Men men, i slutändan jag lär nog vara nöjd oavsett!
 2. VickeX

  Humortråden!

  Udda, men nice. Början fick mig att skratta. "Hit me!"
 3. VickeX

  LEK: Tjugo frågor.

  Är det en underhållare?
 4. VickeX

  LEK: Game Game

  6. Factorio
 5. VickeX

  LEK: Game Game

  @Bebben får gärna ta den, om han vill.
 6. VickeX

  LEK: Game Game

  Nummer två på förra var Armadillo Run! 7. Resident Evil 4? 8. Bastion?
 7. VickeX

  LEK: Game Game

  Du får rätt för den! 1. Hogs Of War (Pixiegnom) 2. Populärt fysikbaserat pusselspel (indie) släppt 2006 där man med hjälp av tyg, metallplattor, raketer, med mera ska guida ett unikt djur till en blå cirkel (Armadillo Run) 3. Tony Hawk's Pro Skater 4 (Pixiegnom) 4. Snake Rattle n Roll (StellHell) 5. Tekken 3 (StellHell) 6. Hamsterball (Pixiegnom) 7. Robinson (Pixiegnom) 8. Theme Hospital (Dibel) Därmed är @Pixiegnom vinnaren! Nummer två var Armadillo Run!
 8. VickeX

  LEK: Game Game

  Nej. Kollade upp det. Verkar vara ett liknande spel, men det släpptes av Sierra så det skulle jag inte kalla speciellt Indie. 2. Populärt fysikbaserat pusselspel (indie) släppt 2006 där man med hjälp av tyg, metallplattor, raketer, med mera ska guida ett unikt djur till en blå cirkel.. 7. Svenskt peka-klicka spel som utspelar sig på en Ö, skapat av ett gäng unga genier. Baserat på en mycket populär klassisk historia. Lite ytterligare information där. Nu borde ett ljus gå upp, eller lite googling kunna fixa det! Kom igen nu!
 9. VickeX

  LEK: Game Game

  Såklart! 1. Hogs Of War (Pixiegnom) 2. Populärt indie pusselspel där man med hjälp av tyg, metallplattor, raketer med mera ska guida något till en slutpunkt. 3. Tony Hawk's Pro Skater 4 (Pixiegnom) 4. Snake Rattle n Roll (StellHell) 5. Tekken 3 (StellHell) 6. Hamsterball (Pixiegnom) 7. Svenskt peka-klicka spel som utspelar sig på en Ö, skapat av ett gäng unga genier. 8. Theme Hospital (Dibel)
 10. VickeX

  LEK: Game Game

  Visst är det Hogs of War! Grymt skit! Har spelat det ett par gånger för några år sedan. Det har inte åldrats speciellt bra, nej, men jag tycker fortfarande att det är bättre än vad Worms 3D någonsin var. Har iofs inte spelat några senare 3d Worms (om det fanns fler). 1. Hogs Of War (Pixiegnom) 2. 3. Tony Hawk's Pro Skater 4 (Pixiegnom) 4. 5. Tekken 3 (StellHell) 6. 7. 8. Theme Hospital (Dibel) Fyran borde verkligen någon kunna ta, tycker jag. 6an också. Kan säga att Pixiegnom var på ett bra spår där med 'ball'. Väntar lite till innan fler ledtrådar.
 11. VickeX

  LEK: Game Game

  Haha, visste att någon skulle gissa Bridge Builder. Bra gissningar, men båda är fel!
 12. VickeX

  LEK: Game Game

  Rätt, rätt & rätt! 1. 2. 3. Tony Hawk's Pro Skater 4 (Pixiegnom) 4. 5. Tekken 3 (StellHell) 6. 7. 8. Theme Hospital (Dibel)
 13. VickeX

  LEK: Game Game

  Det är sant. Dumt av mig. Tråkigt när ingen kan, bara. Here we go.
 14. VickeX

  LEK: Game Game

  Tack Easy Allies! Utan att följa dem hade jag inte haft någon koll på att Persona var stort och att det precis kommit ett nytt. Även om det inte var fler jrpgs så är det för det mesta inte den typen av spel jag spelar. Känner man inte till spelet hjälper ju inte ledtrådarna heller, så femman kan nog ta ett tag om man inte fuskar lite. Jag lyckades hitta den genom att googla typ "zelda indie 2" eller nåt, men det känns lite fuskigt så jag vill inte gissa den.
 15. VickeX

  LEK: Game Game

  9. Persona 4? Känner till den där roboten men har ingen aning varför. Fortfarande ingen aning på 5an. Spelar aldrig jrpgs så det här var en svår omgång. x)
×