Jump to content

MrNoNja

Medlem
 • Inlägg

  780
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  2

MrNoNja prisades 10 oktober 2014

MrNoNja hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

7 Sådär lagom neutral

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilbesökare

6 056 profilvisningar
 1. Det är skills du låser upp under spelets gång har jag för mig. De aktiveras genom att hålla in L2 och trycka på fyrkant för att avrätta, eller X för att paralysera. Du teleporteras direkt till fienderna om du använder det. Edit: Dessa skills använder sig utav samma mätare som pilar.
 2. Jag brukar oftast dra iväg pilar i huvudet på dem, eller så använder jag shadow strikes för att avrätta fanskapen på en gång.
 3. Det tycker jag, jag gjorde så och allt gick klockrent. Nu kommer jag inte riktigt ihåg, men du låser upp dödshoten efter ett par huvuduppdrag, eller så låser du upp den efter att du har fått skillpoäng tror jag. Att befria slavar finns det hur många sidouppdrag som helst av, likaså röda, precis som du nämnde. Pilbåge, svärd och dolk/kniv-uppdrag finns det 10st totalt av, vardera.
 4. 1: Att sätta ut en target är väl mer eller mindre bara till för att visa vart han befinner sig någonstans, det blir ju en grön markering runt ett område där han befinner sig. Det kommer nya kaptener i stort hela tiden, det finns inget stopp. Väljer du att hota en kapten, så går han automatiskt upp i level och får ett gäng som skyddar honom, och så garanterar det en gul runa (rare rune) att droppa när du dödar honom. 2: Jag klarade alla sidouppdrag jag kunde innan jag gjorde huvuduppdragen. Vissa skills låses bara upp om du klarar specifika huvuduppdrag. Vita är sidouppdrag, gula är huvuduppdrag och röda är också sidouppdrag, men involverar kaptener som krigar mot varandra, även att du kan döda en kapten som har dödat en annan random spelare.
 5. Jag får upp text där det står olika knappkombinationer för olika avrättningar eller skills, när min 'multiplier' är röd. Till exempel, X + cirkel - dra åt sig focus och pilar (även märkning om du har låst upp skillen), trekant + cirkel - avrätta med svärd, osv.
 6. Det kan bli knepigare med sköldar och pilbågsskyttar, men man är inte körd. Finns skills som gör allt lättare, om inte annat har man pilbåge själv att använda mot pilbågsskyttar. Din combat multiplier blir röd när du kan avrätta fiender. Jag lirar på PC med en PS4-kontroll, så jag behöver hålla in R2 och trycka på fyrkant när de ligger ner på backen för att avrätta. Vet inte om det är samma på konsol?
 7. MrNoNja

  Destiny

  Nice nice! Jag lägger till er, (om inte ni redan har lagt till mig) så fort jag sätter mig vid Ps4:an. Har ganska mycket att göra om dagarna denna vecka, så det har inte blivit så mycket lirande på ett par dagar. Kul med mer folk!
 8. MrNoNja

  Destiny

  Jag håller med Mark på alla punkter. Har köpt season pass, och hoppas att Bungie levererar bra DLC's. Jag är lvl 20, med en light level på 26, and still counting... Destiny är riktigt bra, må jag säga. Det kommer från en person som inte direkt gillar FPS på konsol. Många säger att Halo-fans skulle gilla det här. Jag har aldrig gillat Halo, men jag älskar Destiny. Om det är någon som lirar på PS4 och vill spela, lägg till mig på PSN; "MrNoN". Börjar ju bli dags att försöka dra ihop ett gäng på sex pers och ta sig an första raiden.
 9. MrNoNja

  The Last Of Us

  Inte så farligt ändå. Precis som VickeX nämner, så är det storydrivet. "att gå från rum till rum och döda mobs" var inte vad jag tänkte på när jag lirade.
 10. MrNoNja

  The Last Of Us

  Körde ut det igår. Jävligt bra spel! Gillar man Uncharted, så är detta helt klart värt att spela. Storymässigt är det grymt. Väldigt bra jobb med karaktärernas personligheter om inte annat. Tycker det kunde vart lite mer 'pussel' och så, inte som i Tomb Raider - menar på att behöva hitta mer hjälpmedel för att ta sig vidare. Detta bör spelas, antingen nu, eller när det har gått ner i pris!
 11. I do. Letar efter fler spelare att lira med.
 12. MrNoNja

  The War Z MMO

  Mina uppfattningar har ändrats lite också. Men jag väntar och ser vad som händer med tiden. Spelet är ju i alpha än så länge mycket rum för att uppgradera/förbättra, hoppas bara på att de lyssnar på kritiken och fixar det som nämnts.
 13. MrNoNja

  The War Z MMO

  Tre nya klipp med gameplay som är ifrån en 7 minuters video. IGN Animationerna behöver definitivt förbättras i mitt tycke, även ljudeffekterna. Om man man ska vara lite 'ful', och dra upp WarInc så är ljudeffekterna något bland det sämsta, i mitt tycke. Vad tycker ni?
 14. Om det inte funkar, hade jag inte skrivit det. Jag vet ett flertal personer som kör med Arma II free, och de har inga problem med det.
 15. Combined Operations behöver du. Arma II free + Arrowhead, funkar också. Om du kör med Arma II free, så får du lågupplösta texturer.
×
×
 • Create New...