Jump to content

Topplista


Populärt innehåll

Mest uppskattat innehåll sedan 2018-12-24 i alla områden

 1. 3 poäng
 2. 3 poäng
  Fan, man kan ju inte glömma jultråden på sajten.. Tradition jueh. Nu hinner jag innan tolvslaget, får redigera trådan imorgon så den ser ut som den ska göra. Tjarrå!
 3. 2 poäng
  BECQUEREL DAWN — WE WALKED THIS EARTH Skivan är nu tryckt, numrerad och signerad! Brorsans låtar som han skrivit från 2004 till 2018 under olika perioder har äntligen hamnat i studio, proffsmixats och -mastrats. Omslaget är gjort av Mattias Frisk, samma konstnär som ritat omslag till bland andra Ghost. Jag spelar trummor och slagverk, brorsan har skrivit låtarna, texterna och spelar gitarr och sjunger. Till detta har vi haft två polare som spelat bas och keyboard. Musikgenren är lite varierad, men framförallt "något mjukare hårdrock", alternativt poprock. Dock finns ett par ballader med på plattan som gör den något mer varierad än ett renodlat rockalbum. Första låten är uppe på Spotify redan idag, och resten kommer om ungefär tre veckor. PM:a gärna om ni vill ha ett ex signerat. Kostnad 120:-.
 4. 2 poäng
  Kiken? KIKEN? JA HITTAR EJ LÄN-PARTYT!!!
 5. 2 poäng
  Show me what you got! I den här tråden postar och diskuterar vi merchandise och samlingsobjekt relaterat till GTA. Det kan vara saker vi köpt, gjort eller bara sett men kanske vill ha! Efter att min bror skaffat en 3D-skrivare och gjort några diafanbilder av en grupp vi båda gillar nämnde jag att det vore häftigt att göra en helt rund lampa och att jag önskade mig en sådan i julklapp. Funderade på vad jag ville ha för motiv och kom fram till att det vore grymt att göra GTA-spelens boxart. Hoppade över idén om en rund lampa då nackdelen vore att man inte skulle se alla bilder samtidigt, och jag ville dela in spelen i grupper. Jag tog boxarten för GTA III, VC och SA och ändrade kontrasten i varje bild för att detaljerna skulle stå ut bättre i svartvitt, sedan skickade jag bilden till brorsan som finslipade inställningarna, konverterade till 3D och slutligen skrev ut bilden. Trots att hans skrivare är en väldigt billig variant blev resultatet riktigt grymt. Nästa gång blir det IV / EFLC / V, sen LCS, VCS och Chinatown Wars
 6. 2 poäng
  God jul och gott nytt år 2019
 7. 1 poäng
  Och där var 12-veckors programmet slut! Tänkte fortsätta ett tag med upplägget jag kört, för att tighta till mig ytterligare. Såhär ser progressen ut.
 8. 1 poäng
  Jag vill lämna in ett medborgarförslag om att alla artiklar vars rubrik inleds med "Ny forskning: ...." måste ha citationstecken kring ordet "forskning".
 9. 1 poäng
  God jul och gott nytt gubbs!
 10. 1 poäng
  God jul, för tusan hakar!
 11. 1 poäng
  Detta tillfälle får icke missas! GOD JUL GTASAJTEN!!
 12. 1 poäng
 13. 1 poäng
  God Jul, GTAsajten. Bjuder på årets fula instagramjulkort.
 14. 1 poäng
  Dom hade inte tagit ner den på åhlens, eller jo det hade dom men dom hade flyttat den till huset mittemot denna är tagen för ca 4 timmar sen. VickeX: this is for you bro...
×