Topplista


Populärt innehåll

Visar mest gillat innehåll sedan 2018-03-26 i alla områden

 1. 4 likes
  Jag blir genuint lite ledsen när jag på rak arm får svårt att koppla gamla användarnamn med hur personerna bakom dem utmärkte sig på forumet.
 2. 3 likes
  Hoppas och föreställer mig att GTA VI kommer att utspela sig i ett neofuturistiskt Vice City med retroinspiration - typ år 2032. Jag snackar inte Star Trek eller nåt sånt, snarare en ganska nära framtid fast med stark inspiration från 80-talet. Nästan som att 80-talsandan levde vidare. Tänk er filmen Drive. Tommy Vercetti (Ray Liotta återvänder som rösten) är numera en NPC och en åldrad mentor till huvudkaraktären.
 3. 2 likes
  Sitter för tillfället och finslipar examensarbetet som jag hållit på med sedan slutet av 2017. Ser äntligen ljuset i tunneln! inlämning imorgon och examen om en dryg månad. Känns gött.
 4. 2 likes
  Länge sedan jag var aktiv. Lämnade ju pga påhoppen. Men men... Hur många är ännu aktiva? Saknat er lite faktiskt...
 5. 2 likes
  Jag kan också tänka mig att åttiotalet är en obligatorisk faktor när det kommer till Vice City,men jag vet inte hur det praktiskt skulle gå till nu när de gjort hela interfacet som mobil istället. Å andra sidan hade vi ett anteckningsblock som interface i LA Noire så helt svårt kanske det inte är. Däremot skulle jag tycka det var häftigt med sjuttiotal istället, eller kanske rentav sextiotal. Det finns hur mycket musik som helst därifrån och om det är söderut vi kommer spela kanske kubakrisen kommer att ha en roll.
 6. 2 likes
  Känns på många sätt rätt logiskt. Dom verkar bestämt vilja återbesöka dom etablerade städerna, och med Liberty City och San Andreas ur vägen kan nog dom flesta relatera till att man undrat när Vice City kommer. Särskilt med tanke på att det nog är en av deras mest efterfrågade städer för ett återbesök. Att koppla ihop det med Sydamerika skulle vara ett bra sätt att kunna få lite variation i spelvärlden och i uppdragen. Visst att det vore kul att se dom göra något helt nytt, men R är så duktiga på att utveckla sig för varje spel. Jag kan inte påstå att jag kände mig besviken av spelvärlden i V. Det enda jag saknade var känslan som flera städer i samma spel gjorde för SA. Storymässigt finns det ju miljoner vägar att gå oavsett när det utspelar sig. Kan lätt se heist-liknande smugglingsuppdrag där man försöker planera en väg förbi gränspolisen. Politiskt finns det så många trådar att dra i och R är ju inte direkt några nybörjare när det kommer till sånt, bara spekulationerna gör mig ganska taggad. En kvinnlig huvudkaraktär känns nästan obligatoriskt, vet inte vad mer man kan säga. Long time coming, förstår inte varför dom inte gick den vägen med V när dom ändå hade flera karaktärer i mixen. Allt som allt, att vara tillbaka i "ryktenas tid" (© 2018 GtaSajten) känns mer än mysigt och nostalgiskt. Jag skulle inte bli förvånad om dom här ryktena hade sanning i sig, men man vet aldrig vad dom gör. Rätt vad det är får vi GTA Tokyo. Skulle se fram emot det också.
 7. 1 like
  Ett GTA som utspelar sig i en nära framtid, speciellt Vice City, men ändå med stark 80-talskänsla, eller rent av lite smått åt cyberpunk-hållet vore riktigt grymt! Iofs är Cyberpunk 2077 på G men det känns lite för långt i framtiden och sci-fi. Tänker mig mer 2032 som du säger. Men oavsett tidsperiod känns Vice City som det mest troliga valet när det kommer till nästa GTA. Var mycket snack om det redan innan GTA V annonserades och det är fortfarande utan tvekan den stad man hör mest folk prata om. Jag tror inte att det är så sannorlikt att Las Venturas skulle bli ett spel helt för sig själv, och det var bara ett par år sedan Watch Dogs 2 kom ut med en mycket bra modern spelversion av San Francisco, så San Fierro känns inte heller speciellt troligt. Hoppas egentligen att Rockstar ska försöka sig på någonting utanför USA, då först och främst troligtvis London, eller åtminstone en ny stad, förslagsvis Chicago eller Washington D.C. Finns det över huvud taget något mer eller mindre modernt open-world spel som utspelar sig i London? Assassin's Creed Syndicate, visserligen, men London såg rejält annorlunda ut 1868. Men men, i slutändan jag lär nog vara nöjd oavsett!
 8. 1 like
  Jag öppnar forumet någon gång i veckan eller så kanske. Jag minns när man alltid hade minst en flik med forumet aktiv.
 9. 1 like
  "Vad gör du nu för tiden, varför hör du aldrig av dig?"
 10. 1 like
  Har fortfarande kvar sajten på listan bokmärken som jag dagligen går in på för att hålla mig uppdaterad. Kan inte påstå jag får mycket information från sidan längre, men det känns fortfarande lika naturligt som förr i tiden.
 11. 1 like
  Kan inte säga att jag är aktiv överhuvudtaget längre, tittar väl in några minuter högst ett par gånger i månaden om andan faller på. Så även denna gång, råkade bara titta in och tänkte att jag kan väl skriva några rader i den här tråden, och i alla fall meddela att jag fortfarande lever och mår alldeles utmärkt Intressant att se hur mycket som förändrats sedan jag senast var inloggad. På återseende.
 12. 1 like
  Tittar dagligen in, men det är sällan jag skriver eller deltar i diskussioner.
 13. 1 like
  Nu har det blivit lite fel och jag har av någon anledningen blivit admin för GTAsajten Steam Group. Har vi någon aktiv Admin kvar som ska ha rättigheter? Innan jag tar bort mig själv som admin? Ajuste, rött...
 14. 1 like
  Då är man tonåring här på sajten också. 13 år sen man skapade konto här, 13 år av minnen. Ni är bra härliga, kära medforumiter!
 15. 1 like
  En efter en av de gamla rävarna tittar in! Trevligt.
 16. 1 like
  Har då inte fått dessa saker än, men de beräknas dyka upp på onsdag eller torsdag. Handlar mest produkter som gynnar min träning nu för tiden. Lugnar mig lite med kläder tills jag har fått den kropp jag strävar efter. MM Sports är utan tvekan bäst då det gäller produkter av denna kaliber, och att de erbjuder 10% studentrabatt gör inte saken sämre! 2kg proteinpulver, en rymlig (63L) bag från Venum, 20 flaskor Jacked Fuel (8kcal per flaska), en ziphood från MM INC, 7 proteinbars och några gratisprodukter (strumpor, shaker och T-shirt). Får pröjsa runt 1.3 för rubbet vilket i mina ögon är jävligt överkomligt då proteinpulvret lär räcka i drygt 2 månader, Venum är en jävla gigant inom kampsporten, dryckerna fungerar bra som pwo och tröjan lär hålla väldigt länge.