Topplista


Populärt innehåll

Visar mest gillat innehåll sedan 2017-10-23 i alla områden

 1. 4 likes
  Jag skaffade mig en Olympus i somras, här är några av de foton jag tagit sen dess! Det är ganska kraftig komprimering på dem för jag plockade dem från ett Facebook-album.
 2. 3 likes
 3. 2 likes
  Jobbintervju på måndag. Jobs, jobs, jobs! C.R.E.A.M.
 4. 2 likes
  Inatt drömde jag att forumet fick en superboost och återvände till sin forna glans. Det var en trevlig dröm. Kanske till GTA VI.
 5. 2 likes
  Äntligen klart. En av varje i lvl 110, plus en 110 DK på Alliance för att få achi för att ha max lvl på båda factions.
 6. 2 likes
  Jag vill klaga på såna här skitbilder som dyker upp i reportage om spelande. Det finns hur mycket videoklipp som helst som liknar detta också, men jag vill inte kasta bort en timme i ilska på det så jag låter bli att ens leta. Vad är det jag klagar på? Jo, att personerna i bilderna uppenbart aldrig någonsin hållit i en kontroller förr. Titta på greppet. Vad gör han? Förutom att sitta i en oinredd man-cave alldeles ensam verkar han spela ett spel som bara kräver att man våldsamt trycker ned L3 och R3 samtidigt som man pekar de båda spakarna inåt. Fingrarna är felplacerade såpass att de inte bara håller pekfingrarna (istället för långfingrarna) på L2/R2, de håller inte på någon knapp över huvud taget eftersom de är placerade under kontrollen på det troligen minst ergonomiska och greppsäkra sättet möjliga. Och kontrollen är inte ens påslagen. Här är en blogg som retat sig på exakt samma sak. Och en googling på "stock photos of people who don't know how to hold a controller" ger ganska många resultat också. Vafan. Kan de inte försöka åtminstone? Samma sak med bilder på folk som spelar instrument. Jag förstår att det är svårt att mima ett flöjtsolo, men kan de inte A) välja att hyra in någon som statist som faktiskt kan spela instrumentet eller B) se till att skådisen lär sig låtsas dugligt genom videos eller annat? Ta den här förfärliga videon till exempel. Pippi Långstrump sa "att spela trumpet utan en trumpet, det är det svåraste som finns". Ja, så är det nog. Det näst svåraste borde vara att spela saxofon med ett uppochnedvänt munstycke. 1:43, varning för öronmask. Jävla imbecill. Solot må kanske vara rätt saxofon till, men stötarna som hörs i resten av låten är istället en barytonsaxofon. Och trummisen vet jag inte vad han håller på med. Basisten hinner jag inte se tillräckligt, men jag kan inte tänka mig att de hittat en äkta kontrabasist när de inte ens hittat en saxofonist. Gitarristen kanske kan spela gitarr eller åtminstone låtsas, men problemet är att låten inte innehåller elgitarr. VAFAN.
 7. 1 like
 8. 1 like
  Då blir det VM till sommaren, gubbar! Fyfan vad gött! Helvete vad nervös jag var den sista halvleken igår, trodde inte vi skulle klara av att stå emot så som det hade sett ut i första. Har inga naglar kvar idag men det var det värt!
 9. 1 like
  Torsdagsuppdatering: Fortfarande Bajare
 10. 1 like
  Jävlar vad skitbra filmer det helt plötsligt spottas ut. Här kommer två fräscha till. Den första är den fjärde delen av en slags följetång med skräck-tema samt i regel King Diamond-låtar och jag har två stunts med. Den andra är en trio från DSS som jobbat fram en riktigt högklassig film med några riktiga höjdpunkter till stunts såsom TBV's Freeway-bump i slutet som är bland det sjukaste jag sett på bra länge. Mycket nöje.
 11. 1 like
  Spelar ingen roll hur många gånger jag ser den här, garvar ihjäl mig varje gång Om ni har problem med danskan kan ni slå på undertexter i YouTubes meny.
 12. 1 like
  Jag fotograferar fortfarande en hel del. Här är ett urval av några av de senaste bilderna. Vill ni se mer så publicerar jag rätt ofta nya bilder på andreasolssonphoto.blogg.se
 13. 1 like
  Ingen sketch, men väl en lång vlogg från vår resa till LA! Ante åkte dit med sin pappa och storebror, jag följde med utan att han visste om det.
 14. 1 like
  Hahaha! Vi kollade på den jäveln på en tyskalektion i åttan. Kvalité!