Topplista


Populärt innehåll

Visar mest gillat innehåll sedan 2017-04-29 i alla områden

 1. 2 likes
  Tycker ponyhans och hans #löpsaglar på instagram är skitroliga. En personlig favorit:
 2. 2 likes
  4. När det visade sig att Weeners spöke i själva verket var en halloweenmask. Never forgive, never forget.
 3. 1 like
  https://www.svt.se/kultur/performance-konstnarer-galopperar-mot-patriarkatet
 4. 1 like
  Jag har blivit rätt bra på det här med trimning, får jag säga Hade väl kanske önskat lite kraftigare hår på sidan men det är klart godkänt tycker jag. På bild syns ju alltid enskilda hårstrån sticka ut, men inte på en halvmeters avstånd IRL.
 5. 1 like
  Är det Gandalf?
 6. 1 like
  Är det en gissning? För i så fall är svaret ja, det tror jag att du törs gissa trots allt. 15/20 Aa, med stort "T" i popkulturvägar. 16/20
 7. 1 like
  kung e du, jag ser ut som en hummer, röd som fan, bra VEV
 8. 1 like
  Bränt sönder mig idag och då smorde jag ändå in mig ganska snart efter frukosten som åts i det fria. Men man ska inte klaga. Det här är magiskt.
 9. 1 like
  Är en jävel på CS:GO. Har varit Global Elite på flera konton, har dock slutat spela matchmaking och kör mest faceit/ESEA nu. Var rankad 360 i hela Sverige och 1,999 i hela Europa på faceit ett tag vilket var rätt coolt. Tror ändå @Gof är bättre än mig dock!
 10. 1 like
  ey grabbar det e skitvarmt
 11. 1 like
  Den 9-15 maj ger samtliga heists dubbelt så mycket RP och GTA$. Om man fortfarande spelar detta spel eller vill sätta sig in i vad all hype gällde är detta ett utmärkt tillfälle att göra det. Att genomföra samtliga 5 heists ger på ett ungefär 1 miljon GTA-dollar, som i denna helg innebär 2. http://www.rockstargames.com/newswire/article/60197/Double-GTA-RP-Payouts-in-GTA-Online-Heists-This-Week-May-9th-15th Dessvärre gäller 2x pengarna inte de bonusar som finns, nämligen: Just denna helg har jag absolut ingen tid men om det skulle finnas ett gäng på 3 pers här som vill återuppleva eller för första gången testa heists på PC ställer jag gärna upp som medlem. Jag minns GTA Online som en kul plattform men med jobbigt folk i, som antingen inte fattade eller som bara ville spränga varandra. De gånger jag spelade med ett troget gäng var det däremot skitroligt En stream på det kanske?
 12. 1 like
  Du får rätt för den
 13. 1 like
  Jäkligt skönt att med ett par knapptryck dölja allt från en spambot på samma gång och dra in skrivrättigheter. Måste dock fortfarande radera all skit manuellt
 14. 1 like
  Var i Azaleadalen och softade i solen i typ 4 timmar idag, det är då man vet att sommaren kommit till Göteborg! Min bleka svenska kropp tog gott med stryk dock och nu har jag en riktigt fin bonnabränna och ser ut som en redig polkagris, det är det värt dock! Imorgon ska vi dit igen men nu är vi ett stort jävla gäng som ska kröka sönder, bra vev!
 15. 1 like
  Jag säger då det, utmana mig inte i finns i sjön. Skämt åsido så kan jag nog inte säga att jag är märkvärdigt duktig på något spel. Jag är en allätare som föredrar att spela single player i min egna takt, så jag brukar sällan nöta ett spel tills jag kan någon aspekt av det utantill. Halo 3 multiplayer var jag ganska hejig på back in the day, men det var nog det senaste som jag spelade seriöst online förutom det jag spelat av GTA V med kamraterna från sajten!