Topplista


Populärt innehåll

Visar mest gillat innehåll sedan 2017-08-21 i alla områden

 1. 4 likes
  Kul att få en liten, men ändå anledning att starta en ny tråd. Satt och surfade runt på BBC igår och ramlade över en krönika om det så svenska begreppet "lagom". http://www.bbc.com/travel/story/20170818-the-swedish-Håller med till 100%!-thats-displacing-hygge Detta så för utomstående svårförklarliga begrepp verkar tydligen ha fått en hel del uppmärksamhet i utsocknes medier. Ska detta som faktiskt så många svenskar kanske kämpat för att till viss del bryta sig loss ifrån alltså bli någon ny sorts trend, ersättande danskarnas hygge? I detta tidevarv av SUVar, överlånade hushåll, politisk splittring och Thailandsresor stup i kvarten vet jag inte ens om jag tycker Sverige är så lagom längre. Men det är väl på sitt sett ett sympatiskt budskap, så varför inte om det skulle få lite spridning.
 2. 2 likes
  Och så här kan det alltså gå när en kör med mogna medlemmar tar sig an ett par "moderna klassiker". Skulle jag vara lite snäll hade jag kunnat hoppas på att detta gjordes som ett skämt men jag är skeptisk. Och missa inte slutet för en ultimat cringe in cringe.
 3. 2 likes
 4. 2 likes
 5. 2 likes
  Tillfällig lägga i Norrköping, flyttar ut idag räknar jag med. Inte så tokigt, det har varit en del fina sommarhimlar härifrån
 6. 2 likes
  En annan var ju i storstan...
 7. 2 likes
  Nej, jag tycker att du verkar vara emot det mesta. Hade gärna tagit en titt på de nya sedlarna men har inte direkt sökt efter dem och således inte sett till någon. Man handlar ju trots allt mest med kort nu för tiden.
 8. 1 like
  Det finns ett thaiställe i centrala Malmö, 60 spänn för en av deras fantastiska rätter på menyn. Första gången, 2012, jag köpte där blev jag överraskad över att de endast tog kontantbetalning. Att det fortfarande är fallet dryga 5 år senare är snudd på imponerande. Nästan varje gång du hittar mig vid bankomaten är det för att jag är sugen på thaikäk.
 9. 1 like
  Nej, nu är det ute på alla servrar.
 10. 1 like
  Bitcoins mannen. GO DEEPWEB! Majblommor kan man numera sms betala, det fick jag erfara när systerdottern ville sälja.
 11. 1 like
 12. 1 like
  Har typ lagt av med GTA V nu. När den här uppdateringen kom så bestämde sig Rockstar att rensa tusentals spelares konton på pengar, mitt inkluderat. Så har ingen lust att lägga ner flera timmar på att grinda. Priserna, grindingen, rockstars fula knep och girighet får mig att vilja bojkotta hela skiten.
 13. 1 like
  Idag lärde jag mig att det går att bli bevarad som vinylskiva efter döden. "Turning the dead into vinyl record" Har jag alltså mött mitt framtida öde?
 14. 1 like
  Är det Johannes Brost?