Jump to content

Topplista


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation since 2018-06-22 i alla områden

 1. 2 points
  Hej! Long time no see.. Har nog inte varit här på 10 år, är en riktigt gammal räv som reggade mig 2005. Senast aktiv 2008. Lite historia: Fick lite goa tips från Henkebojj hur man fixade med min då helt nya psp. Detta var 2006. 12 år går fort! Nog om det! Det har varit lite dött här ett tag angående online-läget i GTA V. Jag har precis återupptagit spelet online på PC och letar efter folk att lira med då och då. Göra lite heists, köra race och annat skoj. Gärna med mic (underlättar teamwork). Själv är jag både gift och har två barn så jag spelar bara ibland på kvällen och letar efter likasinnande, eller bara folk som kan ha förståelse för att jag bara lirar ibland. Hitills har jag försökt göra heists med randoms på open sessions och det är helt värdelöst... Finns så mycket usla människor.
 2. 2 points
  5 år på universitetet avslutades för en månad sedan. Har lite småfix med exjobbet och några mindre uppgifter kvar att fixa, men i övrigt har jag krossat de 300 högskolepoängen som dessa år har innefattat. Det känns gött men samtidigt vemodigt att lämna universitetet bakom sig.
 3. 1 point
  Regelbrott som begås på sajten behandlas på sajten. Vad som sker på Twitter etc kanske inte uppskattas, men så länge det inte sker något här kommer det inte att göras något åt saken. Emellanåt har vi behövt kliva in och ge varningar, men på sistone har det inte varit tillräckligt stora saker för att ge en ban. Alldeles nyligen länkade han till någon vit makt-musik som jag såg först ett par veckor senare, vilket resulterade i en muntlig varning för att jag inte orkade ta debatten och hålla på med verktygen för det. Slött kanske, men det har åtminstone inte blivit något mer sådant sen dess. Nästa gång blir det inte lika mjuk behandling. Time will tell.
 4. 1 point
  Dagens väntade: En förvirrande post från Dibel som saknar kontext. Still love you though.
 5. 1 point
  Kvartsfinal! Säger som Glenn; Uuööh!!!
 6. 1 point
  Fan vad jag älskar Sydkorea. Underbart genomförd match av Sverige. Kul att Mexiko tog andraplatsen.
 7. 0 points
  Någon får gärna rätta mig om jag har fel, men jag tror tyvärr möjligheten att välja storlek på spelaren har gått förlorad i och med ett antal forumuppdateringar. Mediumstorleken var min egen favorit när det gick!
×