Jump to content

Mordos

Medlem
 • Inlägg

  5 187
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  6

Mordos prisades 2 april 2011

Mordos hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

302 Förtroendeingivande

Om Mordos

 • Födelsedag 1990-03-01

Profilbesökare

19 553 profilvisningar
 1. Mordos

  Klagomuren

  Fick kicken från få-timmars mongojobb, arrangerat av Försäkringskassan. Så dålig är jag tydligen. Jag har ingen annanstans att klaga, så det här får duga.
 2. Spenderade 4,5 timmar uppe i norr, kom förbi 2 personer. Då gick jag från NEAF till NWAF genom Devil's Castle. Gick ned till Elektro, då blev det deathmatch. Jag ogillar att verkligen alla är nere vid Elektro. Inte ens sett en person i Cherno, enbart Elektro.
 3. Castlevania: Arkham Creed. Ser inte ut som något nytt, förutom att de får Tolkien att snurra så fort i sin grav att han lär nog snart vara i Kina med storyn.
 4. Mordos

  Skoltråden

  Börjar studera igen snart, mestadels för att läsa upp mina betyg som jag missade i gymnasiet. För det här är viktig information att dela med mig.
 5. Spec Ops: The Line. Väldigt underskattat. Definitivt bara en spiral av feel-bad saker som får en att fundera på saker och ting om krig.
 6. The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) Lite som behöver sägas om filmen som inte redan har blivit sagt. Bakgrund och sådant vet alla. Jag tänker även påpeka att jag inte har läst boken. Jag går på den här, enbart som en film. Jag måste då säga, jag förväntade mig mer. Jag vet att de har en bok att följa, men de delarna som de visade i filmen kändes väldigt tunna. Mycket som händer hela tiden, men det är svårt att hålla sig motiverad att faktiskt bry sig om någon eller om det händer något en av femton karaktärer. Att ha femton karaktärer som alltid klarar sig ur allt utan några riktiga
 7. Mordos

  Klagomuren

  Jag gör min klassiska klagning. Folk som tjatar, "vad vill du ha när du fyller år?"-frågan. När jag har sagt "ingenting" ungefär sjutton gånger på en vecka, då börjar det på att bli en tröttsam fråga. Hin Håle ta dem.
 8. visa skägget annars kommeru inte in

 9. God jul önskar föräldrarnas miserabla hund.
 10. Det är precis det som är det återkommande problemet i HC, och varför bra människor inte spelar det. Det handlar inte om vem som är bättre, kan en specifik map bättre eller liknande, det handlar om vem som råkar titta fel i en millisekund, då en rank 1 singel pappa på 32 vintrar från Tahiti som aldrig har rört en dator förut kan döda någon som Threatty. Men, föredrar du det så är ju det helt okej också. Jag personligen gillar det inte övermycket, men det är okej. Hardcore finns av en anledning, för att spelas. So, all the more power to you.
 11. TTKn blir lägre, vilket betyder att vilken apa som helst som kan sikta det minsta åt rätt håll kan döda elitspelare. Med längre TTK så kan man snabbare se vem som är bättre och vem som är sämre, i och med prioriteringar, snabbhet att sikta headshots, det blir lättare att överleva och flanka i en situation där det finns en bottleneck som hade mer eller mindre gjort vilket rush game som helst att bli en klocka innan ett lag förlorar för de kan inte göra något, osv. Hardcore är mer som COD. Hjärndött utan några taktiker, kan lika gärna bara sätta sig med en USAS i ett hörn och hålla ned knappe
×
×
 • Create New...