All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt   

 1. Idag
 2. Vilken mysig tråd.
 3. Nu har jag inte riktigt möjlighet att kolla, men för det första måste det vara ett plan som alls kan utrustas med bomblucka. Det är det nog inte alla som kan, vad jag minns. För det andra måste man köpa sig den utrustningen i hangaren genom att gå in i planet och trycka på den knapp som föreslås för att ändra utseende på sitt plan, innan man gasar iväg och åker ut ur hangaren. Sedan måste det finnas bomber kvar i luckan, och de kan ta slut när man använt upp alla. Om allt detta är köpt och gjort brukar det handla om högerpil på knappsatsen för specialgrejer. Jag har inte använt kontroll på länge nu men det är min bästa gissning. Fyrkant (PS4) eller X (Xbox) har i alla tider växlat mellan vilka skjutvapen som ska användas i plan, så det kommer troligen styra missiler kontra kulspruta. Det är nog all info jag kan ge utan att kolla själv just nu
 4. Igår
 5. Grymt! Tack för återkoppling. Det gäller gta5 Online. Han köpte ett stridsflygplan men vet inte hur man öppnar luckan för att få ut/ner (???) bomberna. Hur man gör det med kontrollen....? Så tacksam för svar;-)
 6. Senaste veckan
 7. Jadå, vi ska nog kunna svara. Vad undrar du? Är det i storyn eller onlineläget? Jag gissar att det är GTA V det gäller, eftersom det senaste dessförinnan är från 2008.
 8. OK, shoot.
 9. .....helt utan kunskap. Sliter mitt hår och googlar i timmar för att kunna svara på hans frågor. Funderar på om det finns hjälpsamma hjältar som vill svara på mina frågor som dyker upp?
 10. Snyggt jobbat parvlar!
 11. Efter 40 timmar och många andra/tredjeplatser fick jag äntligen min första vinst duo, men min lagkamrat dog halvvägs in med 0 kills. Jag lyckades överleva hela vägen och vann med 6 kills. När det var 3 kvar var det jag mot en duo!
 12. Det må vara hänt. Men jag har i alla fall alltid erbjudits kvitto i de affärerna.
 13. Action i götet haha

 14. Har fått 4 stycken chicken dinners på de 3 senaste dagarna på EU Solo FPP. Pangar på rätt bra och kommer högt i nästan alla games jag spelar nu. Lyckats knö mig in på #196 overall på leaderboarden för EU Solo FPP.
 15. Hehe, vissa ställen vill nog inte bara komma runt kortavgiften utan även skatteverket.. Förresten är det sedan typ tio år tillbaka inte tillåtet att ta ut en extra avgift vid kortbetalning eftersom alla betalningsmedel ska anses likvärdiga. Däremot är det okej att sätta en lägsta gräns för kortköp eller att inte ta emot betalning med ett visst betalningsmedel.
 16. Har de senaste dagarna fyllt på samlingen med för min del relativt nya skivor. Största fyndet får nog ändå sägas vara ett ex av George Harrisons trippel-LP "All Things Must Pass" på Myrorna. LP: *LCD Soundsystem - Sound of Silver *LCD Soundsystem - This Is Happening *John Cale - Helen of Troy *Johnny "Guitar" Watson - A Real Mother *Vampire Weekend - Modern Vampires of the City *The Black Keys - Brothers *George Harrison - All Things Must Pass *Hansson & Karlsson - Monument *Irakere - Irakere 2 *War - All Day Music *Kool & the Gang - Light of Worlds *Van Morrison - Wavelenght
 17. Det är nog rätt vanligt bland småföretagare att försöka komma runt kortköp vid sådana priser. För varje gång någon drar kortet tvingas ju företaget betala en bankavgift. Jag som springer mycket i skivbutiker har noterat att även de löser detta på speciella sätt. En handlare tillåter inte kortköp under 50 kronor, en annan låter kunden betala transaktionsavgiften vid kortköp, alltså varan+kortavgiften.
 18. Det finns ett thaiställe i centrala Malmö, 60 spänn för en av deras fantastiska rätter på menyn. Första gången, 2012, jag köpte där blev jag överraskad över att de endast tog kontantbetalning. Att det fortfarande är fallet dryga 5 år senare är snudd på imponerande. Nästan varje gång du hittar mig vid bankomaten är det för att jag är sugen på thaikäk.
 19. Tidigare
 20. Nej, nu är det ute på alla servrar.
 21. Är det ute på riktigt nu eller, och inte bara testserver? Jag tycker det är löjligt att de har testserver till ett pre-relase spel... Test på testet. Jag gillar verkligen idén med det här spelet men fan vilket krabbigt utförande det är, buggigt, icke-responsivt och fult. Ändå kan man inte sluta spela.
 22. Nu finns det stats till FPP! Och lite nya städer i nordöst, ett nytt vapen, och annat kul. Hur gillar ni patchen? Sneaky 100% winrate på NA. Kappa.
 23. Just den lägenheten gick åt helvete. Ska på visning på en annan senare i veckan dock, är den fräsch tackar jag ja.
 24. GTAsajten mindfuck när man ser en Xersize kommentar på youtube

  1. Xersize

   Xersize

   Äsch då! Vad hade jag nu kommenterat?

  2. dibel

   dibel

   Area turns red ;>

  3. Xersize

   Xersize

   Åh, gamla Infinite Mass!

 25. Bitcoins mannen. GO DEEPWEB! Majblommor kan man numera sms betala, det fick jag erfara när systerdottern ville sälja.
 26. Majblommor?
 27. Vissa saker finns ju bara tillgängliga kontant.
 28. Kommer inte ens ihåg när jag betalade något kontant senast. Tycker det är ett jävla pill, mycket lättare att bara veva fram kortet när man ska pröjsa nått.
 29. Indeed. Har börjat vinna matcher rätt ofta nu när man fått upp några timmar. Knippade in min första på fpp igår, och då var man stolt allt.
 1. Ladda fler händelser