Jump to content

All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. Misterwhoopee

  Banna dibel

  Insåg nu att ett felstavat ä ibland kan innebära en ganska stor skillnad i betydelse...
 3. Misterwhoopee

  Klagomuren

  https://sl.se/ Nu luskade jag lite mer i just det här fallet, och det verkar som att det bara krånglar i Firefox, där sidan helt enkelt inte går att nå om jag skriver www framför. Prövade en annan webbläsare dock, och där blev det bara en snabb omdirigering. Mitt klagomål föll!
 4. Betäckning var ordet! #dibelsajten

 5. Henkibojj

  Klagomuren

  Va, hurdå? Exempel?
 6. Misterwhoopee

  Klagomuren

  Hemsidor som efter all dessa år tar bort "www" från sin domän. Riktigt störande för en person som hellre använder adressfältet än sökmotor.
 7. Misterwhoopee

  Banna dibel

  Regelbrott eller ej så känns det i vilket fall som den från början skämtsamma betäckningen "dibelsajten" har fått ett helt annat skimmer över sig...
 8. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Trodde aldrig jag skulle tycka en mulen 19-gradig morgon med lite regnstänk i luften vara så skön som den här. De senaste två veckorna har för min del inte varit något annat än ren tortyr, och äntligen känns det inte längre som hjärnan smälts. Jag hade inte tyckt annorlunda om jag haft semester heller.
 9. Senaste veckan
 10. Hoppas hela skiten brinner ned.

 11. Fargo

  GTA-Sajten Crew?

  Hej! Long time no see.. Har nog inte varit här på 10 år, är en riktigt gammal räv som reggade mig 2005. Senast aktiv 2008. Lite historia: Fick lite goa tips från Henkebojj hur man fixade med min då helt nya psp. Detta var 2006. 12 år går fort! Nog om det! Det har varit lite dött här ett tag angående online-läget i GTA V. Jag har precis återupptagit spelet online på PC och letar efter folk att lira med då och då. Göra lite heists, köra race och annat skoj. Gärna med mic (underlättar teamwork). Själv är jag både gift och har två barn så jag spelar bara ibland på kvällen och letar efter likasinnande, eller bara folk som kan ha förståelse för att jag bara lirar ibland. Hitills har jag försökt göra heists med randoms på open sessions och det är helt värdelöst... Finns så mycket usla människor.
 12. Jag är inte bannlyst från Flashback, bara avstängd. Allt annat är fejkade nyheter.

 13. Försök att tysta oss och vi kommer bara att skälla ännu högre.

 14. dibel

  Twitter

  Jag är tydligen blockerad av "Henrik Arnstad" trots att jag aldrig ens "interagerat" med den hen. Smått otroligt, men sådant är livet som en känd nazistfascistrasist.
 15. dibel

  Vädertråden!

  Solen lyser på som vanligt. Hoppas ni bränner er hårt och skoningslöst! #LåtSolenLysa
 16. Idjiter som tror att jag hatar på nätet har nog aldrig upplevt hat på riktigt.

 17. dibel

  Fotbollstråden!

  Frankrike ovärdiga mästare. Kroatien gjorde en bättre match, men domarmisstag och Pussy Riot(?) förstörde för dem. Synd.
 18. Henkibojj

  Den ultimata cringetråden

  Jobbigt. Läste i kommentarerna att han inte ens ville från början på grund av just det, men övertalades av en i gänget fast han fortfarande inte tyckte det var en bra idé.
 19. Tidigare
 20. dibel

  Fotbollstråden!

  Grattis Belgien till en välförtjänt bronsmedalj.
 21. Per sempre Skinhead fino alla morte! #SkinUtanSkin

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Har du inget bättre för dig? :(

  2. dibel
 22. Time will tell in the End of Times.

 23. Jag behöver inte göra något längre. Snöbollen är satt i rullning såsom varnagel proklamerade för ett antal år sedan. Let it be.

 24. dibel

  Banna dibel

  Inte bannad från Facebook. Frivillig exil. Tillägg: Allt jag gör dedikeras till mina fans och mina haters.
 25. Henkibojj

  Banna dibel

  Regelbrott som begås på sajten behandlas på sajten. Vad som sker på Twitter etc kanske inte uppskattas, men så länge det inte sker något här kommer det inte att göras något åt saken. Emellanåt har vi behövt kliva in och ge varningar, men på sistone har det inte varit tillräckligt stora saker för att ge en ban. Alldeles nyligen länkade han till någon vit makt-musik som jag såg först ett par veckor senare, vilket resulterade i en muntlig varning för att jag inte orkade ta debatten och hålla på med verktygen för det. Slött kanske, men det har åtminstone inte blivit något mer sådant sen dess. Nästa gång blir det inte lika mjuk behandling. Time will tell.
 26. Mark

  Banna dibel

  På riktigt. Han är bannad från Facebook och Flashback, och han sprider hat på Twitter. Varför i hela fridens namn är han inte bannad här? Ju fler forum han får att sprida sin skit desto mer less blir han. På riktigt, det är för hans eget bästa.
 27. Jag har kapitulerat. Jag skriver alltså whisky och inte "whiskey" numera. #Kapitulierenwerdenwirnicht #MenJagKapituleradeJu?

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Är det handelstullarna som gjort sin åverkan redan?

 28. dibel

  Fotbollstråden!

  Nej, fy bubblan. Nu blire (blir det) whiskyfylla. Ses i Fylletråden.
 1. Ladda fler händelser
×