Jump to content

All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. Blev inte så nyktert som jag hoppades. Öl är för gott. Ett glas whisky och genast springer jag och köper folköl. Jag lever kanske inte det bästa Livet. Jag lever kanske det sämsta Livet. Det är ändå Livet. Ensam är stark? I viss mån. Högst upp på Pyramiden kan bara en vara. Det är ensamt på Toppen. På så sätt är ensam stark. Det enda jag ser framför mig är Njutning. Glädje. Offer. Friheten. Plikten. Segern. Allt det där. Det måste ske. Det bara måste. Annars går jag under. Händer det så tar jag Världen med mig. Segrar vi inte tar vi iallafall Världen med oss. Så sant som det var sagt. Tro, Lyd, Slåss. Tro. Hopp. Kärlek. Livet och Döden. Allt. NON CI SONO PIU' EROI!
 3. dibel

  Avveckling

  Fienden vill att jag ska avveckla mig själv. Jag väljer istället att utveckla mig själv. Jag är utvecklad för hela Världen att beskåda. Dansar triumfdanser var dag. Agerar för dig. Agiterade för dig. Krigade mot gudar och demoner. Krigade mot slavar och herrar. Krigade mot allt. Allt jag fick. En och annan tillbaka-kaka. Det får man tåla. Folk vet vem jag är. Jag är här. Bara för dig. Nu vet de. SATA DJ E SI APRONO LE DANZE!
 4. En liten sip och tanken for genast igenom skallen. Jag måste köpa folköl idag. Falcon. Ett 6-pack till att börja med. Hinner jag sänka dem innan stängning så blir det ett till. Somnar jag vore det ännu bättre. Försöker sluta hata. Hatet har jag bärt med mig så länge. Det är svårt att släppa det. Hat är en genuin känsla. Jag både hatar och älskar mig själv. Jag både hatar och älskar de andra. Vilka andra? Alla andra. ODIO, AMORE E CEMENTO!
 5. Kuken och Fittan spelade boll. Fittan vann med åtta noll.
 6. Slumrade till igår efter trekvartsflaska whisky. Vaknade och tog ett glas till. Hela flaskan gick inte åt igår. Färsking. Den som spar han har. Ser fram emot Fredag då man kan rivstarta dagen med ett glas whisky istället. Sedan återbesök på alkoholmonopolet. Köpte en liten flaska citronlemonad. Härlig syra och bitterhet blandat med sötma. Perfekt Dagen Efter-piller. Rubba balansen lite. Återgå till det normala. Mentalt deppig är man. Inte konstigt. Det borde man vara. Katastrof är det inte. Inte än. Om Katastrofen kommer med Storm. Då måste jag vandra in i den. Rakt in i Striden. Eller fuck it. Jag tar det där glaset whisky nu. Det är soligt och blåser. Blåser det upp till Storm är jag redo. Redo att dö. QUESTA E' LA FINE, LA RIVOLUZIONE; ALTA TENSIONE, ALTA TENSIONE!
 7. Senaste veckan
 8. dibel

  Allt jag kan

  Jag gör allt jag kan för dig. Jag kan inte mycket. Det jag kan gör jag för dig. För dig. Varken Solid eller Liquid. En son av Friheten. NON AVREMO PIETA', NOI NON SI CAMBIERA'!
 9. dibel

  Gott och ont

  De som stöter iväg mig är de onda. De som välkomnar mig är de goda. Jag är god. Jag vill vara god. Inte gud, god. Gott mit uns. Gud är med oss. Gud är alltid med oss. På Jorden. I Himmelen. I Helvetet. Var vi än är. Gott mit uns. De valde att skratta åt mig. De valde att förkasta mig. Deras val. Mitt val är kärleken. Oändlig kärlek. Därför är jag odödlig. Därför är min kärlek odödlig. Jag lever kvar för alltid medan de förtvinar bort. Ruttnar iväg. För alla mina grabbar från Söderort. Älska din kvinna mer än dig själv. Älska dig själv, men inte för mycket. Kvinnor bär liv och är mödrar. Livmödrar. Bögar kan inte skaffa barn. Det kan flator. Med hjälp av en man. Moder Svea. Moder Jord. Moderlandet. Faderlandet. Balansen. Alfan och Omegan. Alfa-Inceln. Mycket har man hört genom åren. Mycket har man sett. Men ett vet jag som aldrig dör. Kärleken för kvinnor. ERAVAMO SOLO NOI IN BALIA DEI NOSTRI ISTINTI!
 10. dibel

  Hon

  Hon har manat mig till att skriva vad jag känner. Det är endast för Henne jag skriver. Alla mina mörkaste tankar är Hennes frånvaros åverkan. Alla mina ljusaste tankar Hennes närvaros förtjänst. Hon leder mig. Hon leder över mig. Hundra noll står det. Jag är noll och Hon är hundra. Jag kan tappa min Tro tusen eller miljoner gånger om. Hennes Tro är fast. Därför är Hon överlägsen mig. Jag är svag och Hon är stark. Jag är Hennes. Hon behöver inte vara min. Fast det är min önskan. Min enda önskan. Utöver Guldet. Vår Tro. IO NON CREDO ALLE DIFFIDE DAL CALCIO MODERNO!
 11. Köpte en flaska whisky. Den ska ned. Blev en härlig fylla igår. Mjuk och lugn. Inga groteska tankar. Inga vredesutbrott. Bara kärlek. It's Wraith King, not Rage King. Spöken, andar, gastar och demoner. De finns. Jag har sett dem. Jag har vandrat med dem. Nu vandrar jag mot dem. Vid Slutstriden möts vi på stridsfältet som fiender. Innan den dagen kommer får vi fira och njuta. Njuta av det vi har. Det vi har kvar. MI SUNT UN MALNATT E PER LA MIA TERRA!
 12. Jag har besökt psyket för mina psykoser många gånger. Den största psykosen det största besöket. Tron var det enda som räddade mig. Min Tro och mitt Hopp. Kärleken var övergiven, även om Kärleken per se är trikondär. Trikondär är inte ens ett ord, men tänk sekundär fast i tredje-person. FPS. Så kändes det. First Person Shooter. Rambo 17. Single Player. Så känns det än, fast det inte stämmer. Gamet förstörde mig. Gamet fångade mig. Gamet förgörde mig. Jag frigör mig från Gamet. Prisar Herren och låter Regnet Flöda. Himlens tårar. Syndafloder. Många bäckar små. Om inte jag, så vem? Om inte du, så vem? Jag vill ha dig. Du kanske inte vill ha mig. Jag måste jaga dig. Som i djungeln. Som på savannen. Vad som helst. Var min. SI; SIAMO NOI, GLI ULTIMI CRIMINALI!
 13. Ibland klaffar Livet och ibland klappar Hjärtat. ❤️

 14. Gå inte den. Den suger. Om den suger klitta eller kuk må vara osagt. Den suger helt klart. Så är det bara. E' L'ANGELO DELLA MORTE CHE GUIDA LE SUE SCHIERE VERSO LA TUA CORTE!
 15. dibel

  Trolldomar

  Om jag har utsatts för trolldomar i mitt liv? Många och mycket. I början av Livet av ondo. Nu? För det mesta av godo. Bara titta på deras värmande ögon. Bara se deras hjärtan. Se din tatuering. Se dig. Glödande ögon. Så varma. Välkomnande. Jag vill till dig såsom du välkomnar mig. Efter Domedagsberget. Jag måste bara kasta den där jävla Ringen. Jag må vara stucken av Svärdet, men av dig är jag stucken i Hjärtat. Du vet min Avatar här på Forumet. Hjärtat. För dig. Allt för dig. För dig. Alltid. Kamp och kärlek. NON MOLLARE MAI!
 16. dibel

  Om

  Om är ett viktigt ord. Om si om så. Vad där var här? Varför si varför så? Om inte dig varför henne? Varför? Därför. Jag. Jag. Jag. Jag kan Spelet. Jag hatar Spelet, men jag kan det. Det må vara hur riggat som helst. Det må vara förutspått sedan tusentals år tillbaka. Även Kungen är bara en bricka i spelet. Om jag önskar att jag vore en Player? Nej. Jag hatar spelare. De ska dö. Hata inte Spelet. Hata Spelarna. CONSTRUITA PER NOI DA QUESTO INFAME SISTEMA!
 17. dibel

  Kombinationer

  Det hade varit helt sjukt om man kunde kombinera saker och ting. En Super-Combo. Bajen, Rasen, Honan - i ett. Fet kombo det hade varit. Om jag vill det? Absolut. Om resten av Världen vill det? Det vet jag ej. Om jag bryr mig om vad resten av Världen tycker? Knappast. Jag vill. Därför ska jag. Jag ska. Jag. Mitt val. Världen skall böja sig inför det. Så är det. TI AIUTERANNO SOLTANTO GLI DÈI IN QUESTA SANTA TUA GRANDE GUERRA; LA TUA GRANDE GUERRA!
 18. Väl? Lev Livet istället. Här finns ingen visdom. Bara kludd och klotter. Virtuellt. Digitalt. Försvinner när räkningen inte betalas. Läs inte mig. Följ inte mig. Var inte mig. Var dig själv. Vem jag älskar? Mig själv. Vad jag älskar? Bajen. Vad jag kämpar för? Rasen. Vad jag längar efter? Honan. FORZE DELL'ORDINE LA MIA ROVINA!
 19. dibel

  Scarface

  Jag minns filmen Scarface oerhört väl. Framförallt minns jag mina fyllor i samband med filmen väl. Jag minns Pepsi + Vitt Tyskt Lådvin-häxgroggen väl. Innan skolan. Håltimme på morgonen. I samma period drack jag apelsinjuice och gin innan skolan. Gjorde ett framförande i kursen Engelska lite halvfull. Jag fick godkänt vad jag minns. Idiot. Galen idiot. Efter 15-års åldern var allt kört. Jag visste att det äkta Livet var förbi. Resten var bara en transportsträcka. Inceldöden visste vad den gjorde. Spenderar resten av tiden på Njutning. Njuter av Livet som finns kvar. Njut, ni med. Njut. E' UNA GIOIA INFINITA CHE DURA UNA VITA!
 20. dibel

  Vodkan slut

  Lullig är man. In på bärsen. Peronin. De ska ned. De ska in. In. In. In. I kroppen. Om de sedan kommer ut igen för att man inte tål så mycket längre? Må så vara. Bara in igen. Alltid in. Sedan ut. Och så in igen. Och ut. Fortsätt. Hela natten om så krävs. För dig. Alltid för dig. Bajen är dom bästa. Resten kan ni. Ska jag fortsätta? Jag fortsätter. Snart, blue saints är bara skit. Resten kan ni. Ska jag fortsätta? Vill inte bli anmäld för Hets mot Folkgrupp så jag avslutar här. För dig avslutar jag. Avslut. Våga skjuta, tufft att göra mål. Tufft. Coolt. Häftigt. E BALLEREMO CON GIULLARI, FANTI E RE; INSIEME A TE!
 21. dibel

  Drömbruden

  Svart hår. Blå ögon. Östra stå. Galen för Bajen. Galen i Bajen. Galen. Galen. Galen. SEMPRE CONTROVENTO, SEMPRE CONTRO TUTTI!
 22. dibel

  Rasblandning

  Man får först och främst inte blanda mellan lag. Efter det kommer rastillhörigheten. Så enkelt är det. Hellre en arabisk drottning som är Bajare än en pursvensk nordisk djurgårdare. Galning? Ja. Korrekt? Ja. NOI SIAMO UN GRUPPO ROCK NAZIONALISTA!
 23. Min hemsida, you did not ask?

  Absolut inte!

  ...

  ...

  ...

  Har du väl klickat hit så Absolut!

  http://erikp.se/

  (OBS! Sajten-ironi. Antisemitisk ironi!)

 24. dibel

  Ögat

  Ögat ser bara en sak dessa dagar. Sanningen. Verkligheten. Segern. Dig. Din eld. Din skönhet. Ditt allt. IMPOSSIBILE VIVERE UNA VITA NORMALE!
 25. Du fanns för mig. Jag tackade nej. Jag tackar dig. För allt du gav mig. Önskar dig galej. Och ståhej. SONO UN GUERRIERO DEL SOLE NERO!
 26. Hjältar. Sörjer fortfarande att de inte vann Finalen! ❤️
 27. I årtionden har jag blivit riden. Inte var natt, men tillräckligt ofta för att såväl skadas som härdas. De har tuggat sönder min själ bit för bit. Om natten är det svårt att stå emot. Vaken om natten är man inte ofta längre. Vaken om dagen? Kanske inte ens det. Var vaken. Vakna Sverige. Vakna Europa. ULTRAS E' UNA FEDE, NON UNA MODA DA SEGUIRE!
 1. Ladda fler händelser
×
×
 • Create New...