Jump to content

All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt

 1. Senaste veckan
 2. Det är absolut inom din frihet och dina rättigheter att vägra ta vaccinet. Du kommer inte kunna straffas för det i lag så det är helt okej. Dock kommer du få ta alla sociala konsekvenser av detta; inte bli insläppt på konserter, teater eller andra sociala tillställningar, inte ha möjligheten att resa, oliktänkande i din närhet som inte vill umgås med dig, definitivt skylla dig själv om du hamnar på intensiven för att du blivit sjuk av någon annan jubelidiot som tänker likadant etc. Jag önskar aldrig någonsin död på någon, men folk med ditt egocentriska och oerhört bristfälliga tank
 3. Vad skönt och praktiskt det måste vara att ha hittat en enda sida som sköter precis allt ens tänkande åt en! Tänk om jag hade hittat nåt sånt tidigare, då hade jag kunnat vara stensäker på alla funderingar man haft genom livet. Men, alla är väl inte så lyckligt lottade, förstår jag. Vi andra är ju inte mer än en fårskock utan förmåga att tänka, till skillnad från dig som inte ens behöver försöka. Står det nåt om Palmemordet där också? Och hur många bultar finns det i Ölandsbron? Kan du inte snälla gå och kolla det på din allvetande sida?
 4. Nickelodeon hemsida har fortfarande inte lagt ut fler avsnitt av Hey Arnold! med svenska dubbningen
 5. "The joy of predictive programming!" "These are highlights from the 1979 German Sci-Fi psychological thriller, "The Hamburg Syndrome," or "Die Hamburger Krankheit", directed by Peter Fleischmann. The film's has striking similarities to the present-day COVID-19 global 'pandemic' storyline, and shows an eerily similar psychological manipulation waged by government and the medical/pharmaceutical industrial complex" Clips from "The Hamburg Syndrome" (1979), German pandemic Sci-Fi film - YouTube "a vaccine is not supposed to be used if more than 25 total die there are thousands alrea
 6. Räknar man binärt har du ju medlemsnummer 2, samma som Hultan. Hur coolt är inte det? :w000t:Grattis!

 7. Sjukt. Bra jobbat! Det är nåt jag aldrig kommer kunna sikta på. Även 80 kilo känns mycket för mig. Lägesrapport: Snart inne i månad elva av mitt köpta gymkort (som jobbet betalade). Fortfarande aldrig gått dit. Kanske borde ändra på det.
 8. DM igår! Tre godkända maxlyft på 152.5, 85 och 212.5.
 9. Tidigare
 10. En stor studie har visserligen konstaterat att "the real deal" ger ett effektivare skydd (Covid-smitta gav bättre skydd etc.) men det gör då inte att jag skulle vilja utsätta mig för det för att ge immunförsvaret en boost, med tanke på vad följderna för många smittade blivit. På samma sätt som att jag inte direkt hade njutit av att ha haft mässlingen som barn för att bli supermänniska senare. Vanliga förkylningar får träna mitt immunförsvar istället.
 11. Jag spelar för tillfället Secret Of Mana på mitt Super Famicom. Det är trevligt, men inte helt jäkla enkelt eftersom jag inte förstår japanska. Men "livet är fullt av utmaningar!" säger de envetna. Och jag är en sån.
 12. Ur de flesta aspekter, ja. När det kommer till multiplayer känns det däremot rätt så förlegat. Jag spelade detta väldigt mycket 2011-2012 och körde alla co-op-uppdrag så mycket att jag blev förvånad när jag fick sista guldtrofén - är det redan slut? Det kändes som att jag nyss börjat. När det gäller tävlingsinriktade grenar har jag sällan haft mycket intresse för det. Enda undantaget jag kan komma på är Battlefield 3, men där är det ju väldigt mycket i team så det är inte riktigt tävling det heller. Av den anledningen har jag alltid skjutit på den sista trofén "Go Team!", som går ut
 13. Sidan verkar ha varit nere i morse, men det tar jag bara som ett tecken på att vi även i moderna tider kan mäta oss med Facebook och Instagram! ;)

 14. Kunde inte sagt det bättre. Det där var en idioti och ignorans på en så hög nivå att det är främmande för mig. Att tro att en diet kan "bota" autism och välja att inte ta vaccinet för att man inte vill "förstöra" sitt immunförsvar... Helt absurt.
 15. Jag vill mest bara säga: fantastiskt trevligt att vad som krävdes för att återuppliva forumet, var en konspiratorisk och felinformerad ny medlem vars huvudsakliga intressen är Hey Arnold och vaccinmotstånd. Forza GTAsajten. Och för att svara på trådens fråga: jag är självfallet vaccinerad. Jag är en klok och ansvarsfull människa som respekterar mina medmänniskor, bryr mig om min hälsa samt läser och tar till mig fullgod information från officiella kanaler och myndigheter, därefter fattar jag pragmatiska beslut. Var inte som Hey Arnold-grabben. Utbilda dig, var förnuftig och ta
 16. Vad åt du tidigare? Stormhatt?
 17. Själv fick jag skolios så min ryggrad såg ut som ett S, men efter att jag blev vegan så har min ryggrad rätat upp sig och är nu mer rak än någonsin! Sen får vi inte glömma att jag var blind en liten stund, men efter att ha ätit tillräckligt många flugsvampar så har jag nu en syn så bra och skarp att jag ser rakt igenom all AntiVaxx-bullshit!
 18. Aftonbladet känner redan till det, men de mörkar för att de är en del av konspirationen.
 19. Vet precis vad du menar! Fick en släng av cancer för ett tag sen, men då käkade jag en 90-grammare från det lokala burgarhaket och blev botad PÅ PLATS!
 20. Välkommen tillbaka! :D

 21. Jag vet att jag fick aldrig sprutan för stelkramp, men dem andra minns jag inte om jag fick dem. Jo jag tycker att det var dumt av dem, för väldigt många barn över hela världen har inte fått sprutorna och dem mår bra och inte utvecklar autism eller något andra problem. Jag själv fick högfungerande autism, men efter man börja äta rätt och hålla sig borta från vissa ämnen har min högfungerande autism försvunnit. "Läs på hur antikroppar fungerar så har du gjort en god gärning." = Du är helt fel person att be någon läsa något.
 22. Med största sannolikhet har du fått sprutor mot stelkramp, polio och mässlingen som liten. Det var dumt gjort av dina föräldrar, menar du? Det handlar förstås också inte om att skada immunförsvaret, snarare att lära det agera mot något nytt. Läs på hur antikroppar fungerar så har du gjort en god gärning.
 23. För mitt egen bruk är jag generellt mot all form av vaccinering, men jag bryr mig inte om andra tar det och få ta konsekvenserna i framtiden. Vi alla vet ju att människan har en immunförsvar och den ska man inte skada på något sätt.
 24. Är du generellt mot all form av vaccinering, eller gäller det enbart covidvaccin?
 25. "den skiten behöver jag inte ägna många sekunder till av mitt liv med" = Det förklarar allt.
 1. Ladda fler händelser
×
×
 • Create New...