Jump to content

All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Senaste veckan
 2. Har vi en GTASajten-discord?

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Eventuellt. Jag vet att VickeX har en med ett par-tre stycken härifrån där jag hängt ett par gånger. En discord vore kul, men jag hoppas att det ökar aktiviteten här hellre än att stjäla den :o

 3. Tidigare
 4. Tja, var ska jag börja? Bortsett från artister jag helt enkelt saknar intresse för. Jo kanske med att säga att de axplock jag kommer basha nu är artister jag respekterar högt. Bob Dylans Self Portrait, vad än för motiv han hade till detta är en dubbel-LP med halvtaskiga covers, instrumentala spår och annat märkligt, visserligen ibland smålustigt, inget som behöver ta plats hos mig när han har så mycket annat lyssningsvärt. Likaså flera av hans livealbum, gospelplattan Saved, de väldigt marginella Knocked Out Loaded och Down in the Groove samt de senare årens amerikanska standardalbum. Bland Beatles-medlemmarnas soloalbum finns många juveler, men också en hel del fluff som McCartney & Wings Wild Life (gah!) eller George Harrisons Dark Horse. Rolling Stones gjorde ett par småtråkiga skivor på 1980-talet som den allt för strömlinjeformade Steel Wheels t.ex. (Dirty Work som många avfärdar tycker jag dock har sina stunder) Van Morrison har varvat mästerverk med tråkskivor. Pink Floyds två soundtrackalbum från 1970-talets början klarar jag mig utan, och jag kom aldrig överens med The Final Cut när jag gav den ett försök. Majoriteten av Elton Johns 80-talskivor (och sena 70-talskivor) håller inte bortsett enskilda låtar. . The Kinks rockoperor från 70-talets mitt var som helhet inget för mig. Flera av Neil Youngs 1980-talsskivor. Lou Reeds Metal Machine Music, även om den är så förjävlig att den på ett sätt är ett mästerverk + några andra bisarra skivor han gav ut. David Bowie efter Scary Monsters (med undantag för Blackstar). Bruce Springsteens Born in the USA är en skiva som inte behövs av det enkla skäl att de flesta låtarna från plattan får man höra i så många andra sammanhang hela tiden i vilket fall, och av den mycket subjektiva anledningen att titelspåret förstördes för mig vid en allt annat än angenäm festivalhändelse, innehållandes dålig sömn och ett iskallt liggunderlag, för många år sedan. Unt so weiter...
 5. 200 kilogram! Jävlar vilken milstolpe!
 6. Blir ju nödig bara av att läsa texten!
 7. okka

  Köp och sälj

  Bumpar den här klassikern igen. Hej, forumet. Henke, du kan banna mig om jag bryter mot reglerna som skriver två inlägg i rad. Har någon ett Nintendo 64 till salu? Jag äger en hel del saker, om ni hellre vill byta mot något. En lampa, stol, vinylskiva, eller andra konsoler. saknar er, xoxox o
 8. Som i varje spel nånsin 😛 https://youtu.be/i6BivEDgLEE
 9. Ah, ja då kommer man ju förstås upp i en hel del Vilka menar du inte håller måttet då?
 10. Det ligger väl inte så långt ifrån sanningen, men många grupper och artister har ju faktiskt gett ut någon skiva som inte håller måttet. Jag försöker i viss mån att inte få en för stor "referenskollektion", om inte annat av logistiska skäl, utan hålla mig till skivor som jag verkligen spelar åtminstone någon gång. Sedan har jag på grund av min förkärlek för 1960-talets musik en väldigt stor singelsamling också, vilken utgör en betydande del av det totala antalet skivor.
 11. Nu ikväll verkar det då ändå stå klart att Biden står som segrare till slut, om nu inte Trump drar igång sina rättsprocesser. Men jösses, USA är fortfarande minst lika splittrat, båda kandidater står med runt 70 miljoner röster var. Jag avundas inte det som väntar Biden inrikes. Jag har roat mig med en artikel om vilken musik som spelats på kandidaternas valmöten: https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-54644163 Att Donald Trump har med låtar som We Are the Champions med Queen, Macho Man med Village People och Proud to be an American är väl ganska typiskt. Men hajade till vid R.E.M.s Everybody Hurts? Allt har sin förklaring, den har tydligen använts för att retas med upprörda demokrater...
 12. Med 5500 plattor kan jag inte tänka mig annat än att du måste ha den fulla diskografin av de flesta stora band? Svårt att föreställa sig att det skulle vara mestadels lösa plattor.
 13. Nu när Minnesota, Wisconsin och Michigan avgjorts som blåa känns det betydligt mindre nervöst, men det är ju Pennsylvania som kommer vara den mest avgörande förändringen i detta okända läge. Jag själv kan tycka att det är märkligt att AP och Fox färgar Arizona blå redan vid 74% räknade röster så i den frågan kan jag förstå att Trump blivit vansinnig, men den verkar ju bestå. Vi väntar också på Nevada och Alaska, men de kommer inte göra någon enorm skillnad tror jag. Desto mer nervöst är det kring Georgia och North Carolina, som jag inte tänker utgå från att de faller till utmanarens favör, vilket gör att även småstater som NV och AK kommer att bli viktiga om Pennsylvania skulle bli röd.
 14. Vid det här laget får vi öka på med runt 600 skivor till. Jag som så många gånger trott att nu hittar jag inte så mycket mer... För att stötta skivbutikerna lite extra nu i de svåra tider som väntar (igen) har jag i dagarna slagit till på två riktiga germanska dyrgripar. En brittisk originalpress av Can - Tago Mago och ett tyskpressat orginalex av Neu! - Neu!
 15. Jag satt uppe inatt fram till det första distriktet i Florida kom in (lite småmosig nu efter arbetsdagen), och när de genast fastslog att Biden inte alls hade det försprång som mätningarna visat förstod jag att det skulle dra ut på tiden och gick till sängs. Vinner Biden ändå lyckas han med något ingen presidentkandidat lyckats med på länge, att vinna utan att ta Florida.
 16. Att det är såhär lika efter första natten tycker jag inte alls känns bra. Vi väntar ju på poströsterna, framförallt från Pennsylvania, men tidigare uttalanden från alla möjliga håll och kanter gjorde att man trodde det skulle vara annorlunda resultat den här gången, i detta skede. Nu sitter vi likt förbannat och väntar på sju-åtta stater bara för att tippa över vågskålen. Som sagt förväntade jag ett tydligare, mer positiv resultat än såhär
 17. Det verkar återigen vara Florida-rösterna som kommer att spela den stora rollen i det här valet. Delstaten där George W. Bush en gång tog hem segern tack vare runt 300(!) röster. Jag kommer sova gott när prognoserna börjar strömma in inatt, men att affärsägare runt om i amerikanska städer börjar barrikadera sina affärer bådar ju inte direkt gott inför vad som komma skall, oavsett vem som vinner.
 18. Amen! Vissa inlägg kommer jag nästan ihåg verbatim.
 19. Ah, tack! Jag visste inte riktigt var eller vad jag skulle söka efter (2008? herrrregud!) , och jag mindes inte alla detaljer fram till slutklämmen, men en del guldinlägg som gjorts på detta forum sitter helt enkelt djupt rotade i medvetandet.
 20. Tidigare i veckan menade någon svensk kommentator att Trump har 11% chans att vinna. Det låter ju lovande, men ändå en alldeles för stor andel för att känna sig helt trygg. Vad tror ni händer ikväll?
 21. Ah, ett förstklassigt inlägg! Såna ser man inte ofta nuförtiden, när telefoner tagit över skrivandet. Och "att bero på" telefoner är det ju i någon sorglig nån betryggande att det inte bara är jag som har en trasig webbupplevelse av forumet i min mobil.
 22. Lyckas inte fixa detta i rätt ordning på telefonen, men hur fan kunde du minnas detta?
 23. Öj! Kisen är inne!

 24. If you do not mind playing gambling, then can visit https://syndicate.casino/online-pokies-real-money-no-deposit . There you can learn information about these games and play it.
 25. Just det, den diskussionen har vi ju haft vid tillfälle. Men du vet, i den här tråden är allt möjligt för oss originella typer!
 26. Jag hoppas att han upptäckte det av en slump 😛
 27. Försöker du säga "apropå" nu igen?
 1. Ladda fler händelser
×
×
 • Create New...