Jump to content

All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. Senaste veckan
 3. Låten kommer garanterat hinna nå 100 röster innan deadline, så tack så jättemycket till de som hjälpt mig!

  1. Merkky

   Merkky

   Ger dom här rösterna något i nästa steg eller kommer allt nollställas för en ny omröstning? Såg att du låg på 100 nu så undrade om jag ska fortsätta att rösta nu eller om det kommer en till omröstning senare. :) 

  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Kul! Jag försökte rösta men det var ordentligt svårt att komma in på sidan. Känner mig lite kass som inte försökte mer :unsure: Men skönt att det gått bra för dig! Sjukt talangfullt! :)

  3. Xersize

   Xersize

   @HenkibojjJag uppskattar att du försökte, tack så jättemycket!

   @MerkkyDet som kommer hända nu är att jag är kvalificerad för själva tävlingen. Alla fick ställa upp men bara de som får minst 100 röster har chansen att bli dragna som vinnare, så nu är jag officiellt en del av tävlingen. Tack så jättemycket för all hjälp!

 4. Tidigare
 5. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Tack så jättemycket, du är ju kunglig!! Och jag brukar säga att de bästa komplimangerna får jag från folk som inte gillar genren. Om någon börjar med "Jag gillar inte rap, MEN..." så känner jag att jag måste ha gjort något rätt, haha. Tack igen!
 6. Merkky

  Egen-Musik-Tråden

  Behåller fliken öppen så kommer jag ihåg att rösta när jag sätter mig vid datorn. Gällande låten i sig så är ditt flow som vanligt helt fantastiskt. Jag är väl inte riktigt rätt publik för underground-rap egentligen men det är ändå lätt att uppskatta talang. 👍
 7. Glad Linuxvecka på er alla! ❤️

  1. Visa föregående kommentarer  6 fler
  2. dibel

   dibel

   Andoird är Linux, men inte GNU/Linux!

   Alla använder Linux även om de inte vet om det.

  3. Xersize

   Xersize

   Alla som inte använder Linux är våldtäktsmän

  4. Merkky

   Merkky

   Alla som inte använder Linux är Applefår.

 8. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Tack så oerhört mycket! Man kan som sagt rösta igen efter 24 timmar och jag vill verkligen hinna kvalificera mig med 100 röster innan deadline, så all hjälp uppskattas verkligen. Tack!
 9. Merkky

  Egen-Musik-Tråden

  Fick återskapa lösenordet så kom kontot igång, haha. Har röstat. ❤️
 10. Stoppa spammet! #dibelForAdmin2020

  1. Misterwhoopee

   Misterwhoopee

   Det är Danderyds fel...

 11. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Haha men vad fan! Jag uppskattar att du i alla fall försöker! ❤️ Jag vet att den eventuellt kan krångla om man har en ad-blocker när man ska registrera sig eller logga in, så jag själv brukar bara temporärt stänga av den för sidan medan jag loggar in och sen starta igen. Om det nu är problemet, vill säga.
 12. Merkky

  Egen-Musik-Tråden

  Jag försöker men den där sidan är helt hopplös. Kan inte logga in med Google-konto, sidan frös när jag försökte göra ett konto manuellt och nu står det att mitt användarnamn/mail redan är registrerad men kan inte logga in. Ska kolla mer på det sen. 😅
 13. Jag behöver lite hjälp. Kolla gärna in i Egen-Musik-Tråden, det skulle verkligen uppskattas! ❤️

 14. Jag hoppas att ni har haft en fin Linux-vecka! ❤️

 15. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Jag behöver er hjälp! Jag har inte ställt upp i en musiktävling på väl över 10 år för det är inget som har intresserat mig, priserna har inte varit lockande eller tävlingsformatet har inte varit bra. Nu, å andra sidan, så har jag dock skickat in mitt bidrag till en tävling. Producenten Kato från USA har en tävling där man får spela in en låt och en video över ett beat som han har producerat, och första plats får $15.000 i prispengar plus att han flyger ut en till hans personliga studio i Atlanta för att producer, mixa och mastra en låt åt en, och sen får man dessutom uppträda på en stor hiphop-festival i Atlanta. Prispengarna är så klart lockande, men att få chansen att spela in en låt med Kato är det som verkligen övertalade mig att ställa upp! Mitt bidrag kan ni hitta här och det jag behöver är att ni röstar. För att ens vara kvalificerad för tävlingen så behöver ens bidrag ha nått 100 röster innan den 30:e september. Haken är bara att man antingen måste ha ett konto på sidan eller logga in via Facebook, Twitter eller Google. Jag förstår om vissa av er inte vill det men det skulle verkligen uppskattas om ni kunde göra det, eller i alla fall hjälpa mig att dela länken så att jag i alla fall har en chans. Jag vet att oddsen inte direkt är på min sida, men som min far alltid sa - du har ännu mindre chans att lyckas om du inte ens försöker. Right? Så klicka antingen på länken ovan eller ta den härifrån: https://nsmcs.beatstars.com/entries/391 Tack igen så mycket i förskott för all hjälp, och berätta gärna vad ni tycker om låten också!
 16. Troxie

  World of Warcraft

  Ni hittar mig på Zandalarian tribe alliance
 17. Deltanator

  GTAsajten läggs på is

  Kommer GTAsajten att starta upp igen någon gång ?
 18. Mark

  World of Warcraft

  Bara timmar kvar nu! Jag kommer finnas på Shazzrah.
 19. Sedan dible slutade fylleposta...

 20. Misterwhoopee

  Tråden där vi postar häftiga filmer, bilder, etc

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/katten-dampen-behover-ingen-lada-han-gar-pa-toaletten Jag har kanske inte allt för höga krav, men tyckte detta var ganska häftigt. Och katter kan tydligen döpas till vad som helst.
 21. Henkibojj

  [WIP | SA | SCR] Volvo 740/744 Turbo 1988

  Nu är ju denna tråd ett fenomen för dig självt inom bumping, så... GTA Online fick just ett vackert tillskott: Vulcar Nebula, vilket antagligen ska föreställa en Volvo 240. Inte illa https://www.rockstargames.com/newswire/article/61096/The-Vulcar-Nebula-Turbo-Sports-Classic
 22. Ma__Cipriani

  World of Warcraft

  Pyrewood Village här. "Foppa".
 23. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Jag har tagit några steg för att försöka kunna leva heltid på musiken nu, något jag har velat sen jag var 8 år gammal och stod i min säng och mimade med till min VHS med Backstreet Boys live. Dels har jag skapat mig en Patreon för att hjälpa mig att kunna leva på det fram tills jag faktiskt kan leva på det (den ryker så fort jag faktiskt kan försörja mig på musiken på heltid), jag jobbar hårt på mina kommande två album, jag har lärt mig att mixa själv och nu ska jag lära mig att producera också så att jag kan börja sälja beats för att dra in pengar där också. Nu är det slut på "riktiga" jobb. På ett eller annat vis är det dags att jag kan leva på det här nu. Alla råd och all hjälp mottages gärna!
 24. Henkibojj

  Humortråden!

  "...och svarar man fel, dör man."
 25. Mark

  World of Warcraft

  Syns vi på Golemagg?
 26. Henkibojj

  Humortråden!

  Kan inte säga att jag skulle vilja vara sådär jättemycket yngre. Men jäklar, 9/11 var ARTON år sen. Holy shit.
 27. Vice.

  Hej! (Igen) Speldator

  Stort tack för svaren. Och ursäkta sent svar. Ska kolla igenom förslagen och ta ett av dem
 1. Ladda fler händelser
×