Jump to content

All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Senaste veckan
 2. Banne mig, om inte en lördagsmorgon är veckans bästa stund!

 3. Tidigare
 4. Merkky

  Letar nytt surroundljud

  Landade på ett begagnat set Q-Acoustics i slutändan. Min källare tar form, det är roligare att köpa högtalare än OSB-skivor, gips, tak och golv i alla fall. Tänkte att när jag ändå gjorde tråden så kunde jag uppdatera dom få aktiva om hur det blev i slutändan.
 5. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Det lät grymt ju, och grattis till andraplatsen! Var i landet håller ni till? Kanske kan hjälpa till att hitta något häromkring.
 6. Henkibojj

  Egen-Musik-Tråden

  Gig i lördags, i tävlingsformat. Enligt juryn borde vi ha vunnit, men andra band hade dragit dit fler folk i publiken som röstade på dem så vi hamnade på andra plats. Vinnaren träffade oss dock utanför lokalen efteråt och sa att de visste att de vann på publiksiffror och att det var vi som var de värdiga vinnarna. Som en bonus gav de mig väldiga beröm för mitt trumspel och tyckte jag var jäkligt skicklig och lyfte bandet. Det hade kunnat svara smörande, men jag var inte ens där så det var ärliga komplimanger Nån som vet var vi kan giga härnäst?
 7. Har vi några ljudmuppar aktiva? Jag håller på att bygga upp mitt projektorrum nere i källaren igen sedan vi flyttade och ska plocka ihop något 5.1 system då mitt tidigare nu står som setup vid TVn. Kommer mest kommer att användas för film och spel men självklart kommer musik spelas vid någon punkt. Mestadels ute efter klart ljud än att fylla rummet med bas. Rummet är inte jättestort så tänkte undvika stora golvhögtalare och sikta in mig på något jag kan fästa på väggen. Jag har kommit fram till att recievern antingen blir en Onkyo TX-NR696 eller en Sony STR-DN1080. Just nu lutar det mot Sonyn då den finns för runt 4500 och erbjuder mer eller mindre allt man får av Onkyon som kostar norr om 5700. Högtalarväg har jag kommit fram till tre olika alternativ: HiFiKlubbens Argon Audio Alto (6998:-) https://www.hifiklubben.se/tv-och-hemmabio/hfk-recommends/denon-avr-s650h--argon-audio-alto-surround-5.1-e9ad46e7/ Alltså bara högtalarna från det paketet. Dynavioce Challenger S5 med Magic MW10 sub (5498:-) https://www.brl.se/sv/artiklar/dynavoice-challenger-s-5-hogtalarpaket-51-med-magic-mw10-vit.html Canton Movie 365 (5990:-, finns demoex för 5490:- just nu) https://www.hembiobutiken.se/produkter/hogtalarpaket/51-paket/214720-canton-movie-365/ Jag känner mig lite partisk mot Dynavoice paketet eftersom att dom använder sig av VESA100 fästen på baksidan vilket betyder att jag kan köpa fästen som går att vinkla. Jag kommer att vilja ha dom bakre högtalarna vinklade då soffan hamnar ganska nära bakre väggen. Verkar finnas en del bra att läsa om dom också. Argon Alto hängs bara upp på en ensam skruv i väggen vilket känns vekt. Basreflexrören sitter också på baksidan vilket inte heller känns optimalt om man vill ha dom på väggen. Vad tror ni, är jag ute och cyklar med mina val? Har suttit och letat på tok för lång tid just nu och jag lider av extrem beslutsångest då jag alltid letar det bästa för slanten oavsett om jag ska köpa mjölk eller teknik. Vet att högtalare är väldigt beroende på smak men tänkte att jag alltid kan be om råd.
 8. Merkky

  Dator fråga

  Jag visste det. #420blazeit edit: Tydligen ändrar forumet w o r d till Håller med till 100%!
 9. Lajnux

  Humortråden!

  Hårda bud i Mellerud!
 10. Siana

  Träningstråden

  Kul att det går så bra för dig! Jag fick nyligen ett nytt gymkort då jag passerade sju år som medlem och jag kör fortfarande på, går väl runt 4-5 dagar i veckan oftast. Jag är relativt stark just nu, fast inte överdrivet stor då jag försöker hålla mig på hyfsat lågt kroppsfett. Jättestolt över din framgång!
 11. Henkibojj

  Volvo v70??

  Hmm, jag kanske missförstår, men är det inte så att Amaymon-versionen är gratis och finns i länk ovan, och SwedishModdings inte finns att få tag på, varken gratis eller för pengar, och den som Oliver säger att han har är just den från Amaymon och inte SM? Vad jag undrar är varför du vill swisha för en gratis mod när den mod som någon annan söker inte finns och ingen har? Välkommen till forumet förresten!
 12. Birgitta S.

  Just a #selfie

  Hälsningar! Om du vill få en bonus för spelautomater, besök den här webbplatsen här
 13. Oscar R

  Volvo v70??

  Tjenare! Skulle du kunna skicka den till mig, jag swishar gärna om du vill. Mitt discord namn är der4nk#9795 Min mail är "attilaoscar05@hotmail.com" Tack på förhand!
 14. Merkky

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Represent. ✌️
 15. Misterwhoopee

  Musiktips

  Lite smådeppigt i januari av olika anledningar, men ibland blir det bättre med lite svart humor... men kanske dubbelt svart med tanke på vad sångaren gjorde några veckor efter att albumet utkom...
 16. Pixiegnom

  Dator fråga

  Skulle inte rekommendera att köpa för det priset med tanke på den gamla hårdvaran. Här har du en för 11490kr som har ett aningen mindre kraftfullt grafikkort men processorn är cirka 50% starkare. Den har även 16GB DDR4 minne istället för DDR3. Nackdelen är väl endast 512GB SSD som lagring, men en extra hårddisk kan man enkelt köpa och montera in själv senare.
 17. Anbefaler også å prøve å spille på viking slots
 18. dibel

  Dator fråga

  Halva priset.
 19. Vice.

  Dator fråga

  Ok tack. Ska kills upp det
 20. Merkky

  Dator fråga

  Jag skulle först och främst läst på lite mer om delarna för att försöka få en bättre bild. Därför jag föreslår att du ska höra dig för på ett forum som är mer riktat mot det med människor som är mer insatta. Köper du en PC med en äldre CPU nu blir det besvärligt att uppgradera i framtiden då det kommer att kräva ett moderkortsbyte, och med det nya ramminnen ifall dom som sitter i är DDR3. Om den blir en flaskhals när du vill utnyttja grafikkortet fullt ut till exempel. Kan inte garantera att det blir så men jag tänker bara för att vara säker. Beror på hur du tänkte använda datorn också såklart. En annan aspekt är också att datorer med lite ålder oftast har gått en del. Saker blir slitna och då har du dessutom kortare livslängd på delarna.
 21. Vice.

  Dator fråga

  Vad hade du gett?
 22. Merkky

  Dator fråga

  Jag tycker att det låter lite maffigt med 12k ändå. 1080ti är okej men börjar få några år på nacken, 4700 är en svag länk jämfört med modernare CPUs och jag tänker gissa att ramminnet är DDR3 och inte DDR4. Jag personligen tror att man kan plocka ihop en låda med kraftfullare/jämnvärdiga men modernare delar för samma summa men det var också ett tag sedan jag byggde min dator så är inte så uppdaterad så vill inte säga något definitivt. Sen hänger det också på att man vill bygga sin dator själv såklart, vill man köpa färdigt blir det normalt dyrare. Jag skulle föreslå att du frågar på ett mer datorinriktat forum där du kan få tydligare svar, men jag personligen tror inte att jag skulle inte köpa den för 12k.
 23. Vice.

  Dator fråga

  Tusen tack
 24. Henkibojj

  Dator fråga

  Jag vet inte mycket om datorer nuförtiden, men det som brukar avgöra priset till stor del är grafikkortet, och där har jag ingen kunskap. De övriga specifikationerna tycker jag däremot lät prima! 16 GB RAM är inte dumt, i7 är top notch och 1 TB HDD + 200 + 500 GB SSD är inte fy skam. Med vad jag kan om moderna datorer kan jag gott tänka mig att den är värd 12 lök.
 25. Ma__Cipriani

  Stuntfilmer

  Ja, det var bra att han var så pass enträgen då man ser vilka tunga gamla namn som dök upp i filmen. Njae, det blir mer och mer sällan men någon gång i månaden blir det nog fortfarande Jo, det var en gammal leftover jag lyckades gräva fram. Oj, ja tiden flyger iväg Du lär nog öppna det igen framöver och jetpacka omkring, hehe.
 26. Vice.

  Dator fråga

  Hej alla. någon som har koll på datorer? Är denna värd 12k? Tack på förhand Processor är intel core i7 4700. 16 gig ram minne. Moder kortet är military class 4 amd. Runt 8 usb portar. 2 på framsidan. 4 usb 3,0 portar. In byggt kylning system. 700 Wat power supplier. 2 kraftfulla fläktar. Nvidia gtx 1080 ti duel core, grafik kort. 3 hårddiskar, 1 tbite old school hårddisk. 1 Samsung ssd 200 gig. 500 gig Samsung ssd
 1. Ladda fler händelser
×
×
 • Create New...