All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt   

 1. Idag
 2. Är det Mikael Persbrandt?
 3. Senaste veckan
 4. Japp! (Så sjukt aktiv på forumet numera!)
 5. Ska adoptera hund. Hon är söt!
 6. Najs! Månadskostnaden börjar rulla första vardagen i nästa månad. Jag har alltså noll kronor att betala för mina första elva dagar Nån som vill haka på Vimla? Man får tio kronor rabatt i månaden om man följer min länk...
 7. Haha, det är sanslöst verkligen!
 8. Skådespelare?
 9. Vid första besöket donerar man inget blod, utan de tar blodprov som skickas iväg på labb och man får så att säga en undersökning av sin hälsa helt gratis! Sedan analyseras även blodet varje gång man har donerat. Burrrr, fy fan. Men du har mitt ord på att det där inte kan ske på en blodgivarcentral. Och det fina är ju som ovan nämnt att du får en koll av ditt blod på köpet (alltså gratis ). För övrigt är alla som jobbar där så sjukt trevliga. Jag som inte heller var allt för positivt inställd till det hela hade aldrig trott att det skulle bli en så pass trevlig stund! De är också jävligt proffsiga. Det är ju inte gemene dussin-sköterska som sticker in nålen i armen på dig, utan det är en person som jobbar med "enbart" detta varje dag. När jag var på mitt första besök och alltså bara skulle lämna för blodprov så kände jag inte ens nålen! Och då menar jag inte macho-höhö-det-gjorde-inte-ens-ont, utan jag fattade på riktigt inte att hon i princip var klar med blodtagningen när jag vände på huvudet för att kolla efter om det inte var dags att sticka snart.
 10. Fy fan, kolla idag då. ATH igen. Vad händerrrrrrr
 11. Känner till i alla fall ett fall där det har skett, på apotekskedjan DocMorris för några år sedan: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/apotek-anvande-nal-flera-ganger Som tur var är det inte dem som sköter bloddonationer.
 12. Öppnade upp min gamla PS3 Phat för kanske tredje eller fjärde gången, denna gång för att byta ut den bluraylaser som dog 2014 och som jag aldrig brydde mig om att reparera. Maskinen dog ju en gång av YLOD 2013 och det lagade jag, tills BR-skivor började bugga sig under våren 2014 tills den helt slutade läsa sånt nån gång i maj eller så. Kort därpå fick den YLOD igen, och då bestämde jag mig för att köpa en ny PS3 Superslim istället. Stötte på en guide eller något sånt tidigare i år och upptäckte att man rätt enkelt kan laga en BR-laser själv, istället för att skicka in den för 500-800 kronor. Och visst, 70 spänn på eBay från Kina och nån timmes styrande gjorde att den Phat jag pensionerat hos föräldrarna sedan 2014 nu har en fullt fungerande bluray igen Spelande blir det väl inte så mycket därhemma längre, men filmer är ju en fin lyx att kunna lira. Och nej, det är inte likadan kvalitet som Viaplay/Netflix-HD. Det är många gånger bättre att köra från skiva.
 13. Jag får jättelätt blodtrycksfall när man ska sticka fingret till blodprover, och sprutor i tandläkarstolen är riktigt jobbiga eftersom jag fått chock av det en gång. Den gången var det nog en rätt kass sköterska som var felet, men ändå. Däremot har jag inga problem med vaccinationer. De sprutorna är väldigt mycket smidigare än de var förr, vill jag minnas, då det var ett rejält hugg. Nu är det strax över ett myggbett, men lindrigare än en blinning och ändå inte i närheten av en geting. Med det sagt har jag nog inga problem med att få en nål i mig för det goda syftets skull. Jag tror däremot att jag skulle donera blod först om jag fått genomgå en hälsoundersökning innan jag gör det. Mina år i byggbranschen gör att jag har lätt hypokondri så jag tror att jag inte har fullgoda blodvärden, av nån anledning. Först när jag känner mig kärnfrisk (varför jag nu inte redan skulle vara det) kan jag tänka mig donera blod
 14. Nej! Inte det.
 15. Aldrig donerat blod. Var tvungen att lämna blod vid ett drogtest en gång, och det var traumatiskt nog. no needles men.
 16. Tidigare
 17. Det är ju party

   

 18. Möt din rädsla mannen Kappa
 19. Ja verkligen, det är ett superintressant koncept! Jag tror däremot precis som du att det inte kommer stiga allt för långt och länge. Så jag håller noga utkik efter en större dipp så jag är med på att sälja av strax innan eller i början.
 20. Bra kämpat kebaben! Själv nådde jag mest hatade för länge sedan ;D

 21. Tror SaltX kan gå hur långt som helst. Men jag misstänker (hoppas?) att det kommer någon superdipp under hösten så att jag kan köpa in mig igen.
 22. Ref-länk PM:ad. Jag TROR att månadstaxan börjar rulla från när man aktiverar sitt abonnemang, alltså när man sätter i SIM-kortet och börjar använda det. Men vet inte.
 23. Örnen till sparven! Örnen till sparven! Nu har jag lagt in en beställning på en Samsung Galaxy S7 för totalt 4738 kronor. Jag vete fa-an om det var den bästa dealen jag kunde nå, men jag har surfat både Blocket och Tradera i jakt ett bra tag nu och jag blir helt störd på min nuvarande så nån gång måste det ske. Jag gjorde det genom Tele2 där jag sade upp mitt skitabonnemang på 189 kr/mån för bara 1 GB. Det slipper jag om en månad. Nu kommer jag köra Vimla istället och vill ha din special price for you. Visst kan man skriva in särskilt startdatum för sitt abonnemang, så man inte går i glapp i en vecka?
 24. Kände samma, säsongen gick inte alls i den riktning jag trodde och hoppades att den skulle göra. Vi spurtade igenom säsongen, inte som tidigare då vi sträckkollat för att vi vill se vad som händer härnäst. Utan för att vi ville bli av med den så vi kunde fortsätta titta på Modern Family.
 25. Jag köpte en drös med SaltX när den låg runt 16 efter att ha snubblat över idén på flashback. Idag funderar jag på vilken färg jag ska ha på min lambo!
 26. <--- Tolv års spammande senare har nu den här slyngeln flest inlägg på hela forat!

 27. Vad tyckte ni egentligen om senaste säsongen av Orange Is The New Black? Personligen tyckte jag den var ganska lökig. Det är sällan som det funkar att köra en hel säsong med bara ett par dagar som tidsram. Får mig att tänka på såpoperorna som gick på TV mitt på dagarna när man var liten där "samma" scen kunde fortlöpa över tre-fyra avsnitt. Däremot gillade jag att Love på Netflix har den stilen, och att de till och med skojar om det i serien. "Va, har vi bara känt varandra i tre veckor?"
 28. Update. Fyfan, Anoto och Fingerprint vill jag inte prata om. Starbreeze står och trampar kring 15 kronor men jag står fast vid att jag inte säljer av dem i första taget. SaltX däremot! Jädrar vad de har dragit! Tyvärr vågade jag inte ta risken att ha kvar en så volatil aktie när jag inte har någon inkomst under sommaren, så jag sålde dem med någon tusenlapp i vinst på 23,30. Idag ligger aktien kring 40 kr. Men men, så är det. Jag behöll de 50 aktier som jag köpt för 11,20 kr i nyemission och dessa har nu alltså ca. 250 % tillväxt.
 1. Ladda fler händelser