All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt   

 1. Igår
 2. Håller med. Skådespelarinsatserna överlag är ju verkligen sjukt bra. ----------- Tolv år efter att jag, som så väldigt många andra svenskar, gav upp Firma ruffel och bygg efter pilotavsnittet har jag nu gett serien en andra chans. Hög underhållningsfaktor och lagom långa avsnitt för den typen av serie. 5/5, kan rekommenderas!
 3. https://www.svt.se/kultur/performance-konstnarer-galopperar-mot-patriarkatet
 4. Lätt för dig att säga.
 5. Senaste veckan
 6. Han har rätt små traps, kan vara det som får honom att inte se så "grov" ut. I övrigt är det inte en så pjåkig kropp, han är kanske inte urstark relativt sett men starkare än genomsnittet.
 7. Jag trodde jag kunde räkna med romerska siffror, men såg en polare som hade tatuerat sig och var helt säker på att det hade blivit fel. Någonstans på vägen hade jag glömt hur man skriver "93" med romerska siffror. Shout out till http://romerskasiffror.nu/
 8. Udda, men nice. Början fick mig att skratta. "Hit me!"
 9. Nixpix. 9/20
 10. Är karaktären en såndära actionhjälte?
 11. Fast vadå, 360 körde väl x86 trodde jag? Det var väl hela anledningen att spel i början var lättare att göra till Xbox än PS3, vilket typ bara Naughty Dog bemästrade från start.
 12. (Nej) Har han? Dessutom är det ju en massa ockulta grejer däri. Nej. 8/20
 13. Är det Indiana Jones? Nej stoppa pressarna, Indy har tydligen gestaltats av en hel rad skådespelare. Använder han vapen?
 14. Jo, det är väl det som är nackdelen när man har ETT HELT ÅR mellan säsongerna. Tycker dock ändå man kom in i det rätt fort igen. Jonathan Banks som spelar Mike är så jävla kung, hans ansiktsuttryck är säger så mycket att han inte behöver så mycket dialog.
 15. Jag tror att det är ganska besvärligt, särskilt med tanke på att last-gen konsolerna körde väldigt udda processorer som inte följer samma arkitektur som PC gör. Dagens konsoler kör x86 vilket gör portarna lite enklare. Men sen har vi ju saker som att anpassa spelet till en massa olika GPUs och sånt. Tänk bara alla grafikalternativ GTA V har för dom med svagare datorer, allt det fick dom bygga just för PC.
 16. Japp! 7/20
 17. Ja verkligen! Stör mig bara att det tog flera avsnitt innan jag mindes/tog reda på allt som hade hänt i de tidigare säsongerna. Otroligt bra!
 18. Är det en huvudkaraktär?
 19. Själv hoppas jag på en Edition till PC där första spelet kommer med. Hade varit grymt nice. Dock så vet jag inte hur mycket jobb som ligger bakom en Remake till PC. Men hade varit grymt!
 20. Nix! 6/20
 21. Har karaktären spelats av flera olika skådespelare genom tiderna?
 22. Nope. Osannolika händelser är väl det värsta. 5/20
 23. Existerar något övernaturligt i karaktärens universum?
 24. Det trista svaret är att "alla är olika". Just det du nämner om ett kraftigt övre bröstparti är något som jag själv önskar att jag hade. Jag köttar liksom aldrig till mig där. Sedan tror jag en hel del beror på hållningen på modellen i fråga också, vilket inte är särskilt ovanligt när man är lång. Ifall han bröstade upp sig lite skulle han se helt normal ut tror jag. Han kanske inte ens är discogymmad fast det ser ut som det.
 25. Jag tror ingen medlem skänkt oss så mycket glädje utan att skriva något som mariab1. Välkommen till forumet, alla dessa veckor!

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Söker man på "bröst" får man väl se bröst, trodde jag. Vi vill se tuttar. -_-

  3. dibel

   dibel

   Forza mariab1!

  4. Kebab
 26. Jag har blivit rätt bra på det här med trimning, får jag säga Hade väl kanske önskat lite kraftigare hår på sidan men det är klart godkänt tycker jag. På bild syns ju alltid enskilda hårstrån sticka ut, men inte på en halvmeters avstånd IRL.
 27. Mycket möjligt alltihopa. Mest av allt får jag intrycket att han inte är stark för fem öre. Det syns liksom att det inte är en brukskropp. Vet inte om det är nyckelbenen och strukturen däromkring som talar för det. Själv har jag inte "discogymmat" sedan 2010 tror jag och istället har jag arbetat med kroppen på ett bygge. Mycket av det har ju försvunnit under det år jag sluppit, men jag har ändå en muskelstruktur som skiljer sig helt från den där. Mina muskler syns inte förrän jag spänner dem, för annars ser jag rätt tanig ut rent modellmässigt. Men mitt övre bröstparti är rätt kraftigt med tanke på att jag är så liten, till skillnad från han som är lång och skitsvag, till synes.
 1. Ladda fler händelser