Jump to content

All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. Henkibojj

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Jo, jag räddade nån dam från en stuga, men jag vet inte om det var det du menade? Anyway, jag traskar i fel områden just nu om jag går däromkring. Har inte kommit jättelångt i storyn än.
 3. Weener

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Nattfolket...vill inte säga mer men..var försiktig! Sjukt läskigt
 4. Vet inte om man kan räkna på 2 händer hur många gånger man suttit i fyllecell/arresten. #livet

 5. Igår
 6. Henkibojj

  Program ni inte klarar er utan

  Bah, jag har använt Ctrl+Alt+C till det sedan 2002, plus en handfull liknande kommandon. Man behöver bara konfigurera det själv.
 7. Henkibojj

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Jaså? Vad finns det då då? Hajar? Leoparder?
 8. Weener

  Vilda Västern-Vardagssnack!

  haha jävligt snygg fail! precis den där detaljen saknade jag i ettan minns jag starkt, hände ingenting om man red in i andra hästar.
 9. Weener

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Alligatorerna är inte det värsta som finns i det där träsket på natten.....
 10. Senaste veckan
 11. Henkibojj

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Spring inte omkring i träsken på nätterna om ni inte har en riktigt bra anledning... Alligatorerna syns väldigt dåligt och innan man vet ordet av har man hamnat i magen på dem
 12. November, deppiga november.

 13. Misterwhoopee

  TV-licenstråden

  Trodde jag skrivit i den här tråden, men måste ha varit någon annan som rörde public service. Nåväl, även om det säkerligen kommer att dyka upp en hel del frågetecken med tiden är jag positiv till det här. Idag känns det helt enkelt inte seriöst med en lag som har sin grund i teknik som fanns tillgänglig på 1950-talet. Jag tror att många är mer ok med att det bara dras istället för att kontaktas av Radiotjänst på olika vis. Tråkigt för de som tycker om att få sniglar på ögat dock!
 14. eXotic

  TV-licenstråden

  Jag är positivt inställd till det här OM det innebär att SVT kan köpa alla rättigheter för till exempel fotbolls VM istället för att dela med TV4. Jag tycker att SVT är överlägset TV4 när det kommer till sportproduktioner, både med studiopersonal och att man alltid, alltid, alltid kan kolla live på SVT Play utan att köpa någon prenumeration, vilket man ofta inte kan göra via TV4 Play när de ska sända någon match. Är man hemma spelar det ingen roll då man kan titta på vilken av kanalerna som helst, men ibland har man bara tillgång till dator och då blir det lurigt om det är en TV4-match. Det säger jag såklart med antagandet att det kommer in mer pengar från svenska folket än det gjorde tidigare, och att man behåller övriga intäkter likvärdiga tidigare år. Det vill säga, jag har ingen aning.
 15. Henkibojj

  Vilda Västern-Vardagssnack!

  Rätta mig om jag har fel, men är inte det där en förbannat onödig U-sväng?!
 16. Jag gjorde en ny anonym mail och testade skriva till spammarna om falska kontanter och körkort, bara för att se vad dom svarar. :shifty:

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Skapa gärna tråd om du lyckas! 😛

  2. Merkky

   Merkky

   600 euro för ett svenskt körkort, 1000 euro i falska sedlar kostar 200 euro. 😂 Undrar om jag kan få ett provsmak innan jag spenderar såna pengar?

 17. Kebab

  Lumpen

  Försvarsmakten har proddat en riktigt bra dokumentärserie om ett gäng rekryter som utgör jägarutbildning på K3 i Karlsborg. Man behöver inte vara MÖP för att gilla detta, för fokus är verkligen inte på Den Stora Krigsmakten utan på individerna i gruppen och hur det är att göra värnplikten. Finns sex avsnitt ute men det kommer fler i december. Första avsnittet nedan:
 18. Kebab

  TV-licenstråden

  Fem år senare har jag fortfarande aldrig betalat något för public service och min inställning till det hela har förblivit som ovan. MEN! Nu blir det ändring på det hela, för fr.o.m. 1 januari 2019 blir public service till slut skattefinansierat! Kortfattat så ska alla skattepliktiga medborgare över 18 betala för kalaset och det är är jag nöjd med. Avgiften ska vara 1 procent av den beskattningsbara inkomsten upp till ett tak. För 2019 kommer avgiften maximalt att vara drygt 1 300 kronor per person och år. Personer med en lägre inkomst än cirka 13 600 kr/månad betalar en reducerad avgift. Nästa grej borde bli att peta i vad pengarna går till. Tråkmånsar hävdar att SVT bara ska sända nyheter och samhällsfakta, men jag personligen har inget emot att SVT producerar och visar sport, fiktion, underhållning, kultur, musik m.m. Allt som oftast gör de ju jävligt bra grejer som riktar sig till den stora massan. Däremot känns det spontant som att kostnaderna kunde omprioriteras lite om man ser till hur mycket som går till fiktion och underhållning. https://siffror.svt.se/sa-anvands-pengarna
 19. Kebab

  Den ultimata cringetråden

  MEN HARNI INGA TELEFONKER eller?!?!??? XDDDDD
 20. Tidigare
 21. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Jag ser fram emot att höra den, så håll oss gärna uppdaterade!
 22. antepanteboy

  Träningstråden

  Fläskade på mig en aning för mycket i somras och har sedan några veckor tillbaka tränat/ätit efter ett skräddarsytt program med hjälp av en PT. Jag själv anser att det hittills har gett helt okej resultat. 2/12 veckor avklarade än så länge.
 23. Henkibojj

  Den ultimata cringetråden

  Hur man vet att man som huvudansvarig för ett stort spel kastat sina senaste ~36 månader åt fanders och att inget av det man åstadkommit och slitit för har haft någon mening över huvud taget. Och sedan ska stå och se stolt ut under tiden man inser just detta.
 24. Merkky

  Bilkörning och körkortssnack

  Gissar att du tänker du på mitt CE-kort nu? Det tog två månader att få körkortstillståndet, dels för att transportstyrelsen verkar ha fullt upp och dels för att jag behövde komplettera läkarintyget med ett intyg från psykiatrin tack vare min bipolära diagnos. Men det ramlade in i slutet av oktober, jag skrev teoriprovet för C i måndags (51/55) och påbörjade samma dag 140 timmars utbildning för yrkeskompetensbeviset vilket är min syssla kommande tre veckor. Har uppkörning för C i början av december så körskolan hjälper mig kombinera YKBn med körning så jag ska vara redo till dess. Sen ska jag börja med E så jag får dra tungt släp, samtidigt ska jag göra ADR för farligt gods i januari. Fullt upp kort sagt, men det rör äntligen på sig.
 25. Henkibojj

  Egen-Musik-Tråden

  Är uppe i mitt fjärde band nu av någotsånär seriös sort, förutom orkester och hemvärnet som jag var med i för länge sen och flunkade. Svårt att säga vad det är man vill egentligen, jag tycker det inte är så kul förrän det är dags för spelning och av alla band jag varit med i är det mycket sällan jag ens brytt mig om att kolla Dropbox-mappen med material. Jag går dit, spelar trummor och går hem igen, och glömmer bort bandet tills nästa vecka då folk frågar om det är rep. Repeat. Men mitt förra band, som nu genomgår reboot, har spelat in en skiva som nu är färdig! Allt är bara en fråga om hur den ska släppas, men Spotify kommer det nog åtminstone att bli.
 26. Henkibojj

  Bilkörning och körkortssnack

  Hur går det för dig, @Merkky?
 27. Copa Libertadores Final match 1 om drygt 2 timmar. Missa inte! (River-Boca, siiiiiiick!)

 28. Sådärja, nu ska det väl kunna skrivas lite mer i RDR2! :)

 29. Mötesplatser är PS4s egna portal för att skapa communitys kopplade till spel. Det är ganska primitivt; det finns en vägg att skriva på och posta screenshots och så finns det möjlighet att bjuda in personer till gruppen. Det mest användbara med Mötesplatser är däremot att kunna stämma träff för olika evenemang, där man spelar ihop. Ett slags kalender där alla som är med i gruppen får notiser om att en spelsession kommer att äga rum. Än så länge har vi förstås ingen nytta av det eftersom RDRO inte är släppt än, men ni kan ändå gå med i gruppen och bjuda in de personer härifrån som ni tror vill gå med. Eller för all del att bjuda in dem dit, så att de senare kan bli medlemmar här på forumet när de märker vilka sköna snubbar vi är Gå till Mötesplatser och leta upp "GTASajtens RDR2-plats", och gå med redan idag vetja. Så småningom kommer väl någon form av Crew-funktion till R* Social Club också. Jag sätter en hästsko på att namnet Crews kommer byta till ordet "Posse".
 1. Ladda fler händelser
×