Jump to content

All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt

 1. Idag
 2. Hoppas du har lärt dig lite hyffs efter din fjortonåriga ban

 3. Senaste veckan
 4. Hej :)

  1. eXotic
  2. VaXXoR
  3. Henkibojj

   Henkibojj

   Tjena! Roligt att se aningens fler gamla ansikten här på sistone. Välkommen tillbaka! :)

 5. Can't stop thinking about vad samuelszon behövde kyla 

  1. Kebab

   Kebab

   Stort som en dubbeldaim.. WTF 

  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Det håller mig vaken om nätterna också. Vafan kan det ha varit.

  3. eXotic

   eXotic

   Jag tror det var så tråkigt som en dubbel-daim. :(

 6. Tidigare
 7. Här kommer tre fräscha filmer. Communityfilmen är riktigt fräsigt gjord med en liten story och allt. Kasinofilmen visar på god kreativitet på ett liten yta och den tredje har en grymt bra låt.
 8. Hereditary och midsommar är två filmer jag tror du skulle gilla.
 9. Men eftersom många sajter är så stora har de inom sig väldigt stora subdivisdions. Du kan jämföra att starta FB-grupper eller nya subreddit med på gamla forumtiden när alla startade sitt eget ipb-forum.
 10. Just ja, såhär såg det väl ut en gång i tiden. Hm. Fick mig att tänka till en gång extra om dagen hur mycket bättre GTA IV var än V.

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Vid närmare eftertanke slår jag mig för pannan, det är ju V på bilden. Trodde det var den riktigt gamla loggan från IV. Nåväl, snygg bild oavsett, men jag står ändå fast vid mitt första uttalande ;)

  2. Hultenius

   Hultenius

   Blev fler skinuppdateringar än väntat vid en uppdatering som gjordes nyss. Tyvärr blev headern lite knasig. Fixar det när jag har lite mer tid över 🚧

 11. I DON'T LIKE CHAAAAAAAAANGE

 12. Jag kommer inte att vara en del i Forumets återuppståndelse.

   

  Jag har gjort mitt.

   

  Ödet ligger helt i era händer nu.

   

  Vi höll det flytande. Ödet är nu ert.

   

  Tack för mig.

 13. Det skulle göra mig väldigt glad! För övrigt, njut av denna (ni som minns det). Det var tider det!
 14. Vi hade ju Betapet-turneringen!
 15. Jag tyckeratt det låter som att en forumrevival är i antågande? :erv: För övrigt har vi väl aldrig haft nåt spelevent ihop. Det tycker jag är jättekonstigt.
 16. Ja jag håller verkligen med om att varken Facebook eller reddit ger särskilt mycket nu för tiden! Mitt Facebook-flöde innehåller inte längre några inlägg från vänskapskretsen så där lägger inte heller jag många minuter i veckan. På reddit känns det inte heller som att det kommer något nytt och spännande, ens i nischade subreddits som du säger. Instagram ger mig dock fortfarande mycket nöje i form av tramsiga memesidor (typ meme_lord_jeki och kassa_spaningar) eller igenkänningsmemes nischade till juristyrket. Inser nu att det jag använder chrome till mest måste vara att läsa nyh
 17. God fortsättning! Jag och tjejen var på en snabb visit hos hennes föräldrar, sedan har vi varit själva hela julen. Resten av min familj har träffats ändå, vilket helt klart har känts jobbigt, men jag kände verkligen att det skulle kännas både dumt och oansvarigt att träffas 16 personer när åtminstone två stycken redan har hälsoproblem som det är. Nyår firades med klassisk parmiddag. I övrigt har jag nästan inte gjort något under ledigheten, vilket såklart är en följd av coronan, men det har varit en välbehövlig vila efter en intensiv jobbhöst. Hoppas att ni alla har det bra!
 18. Ja, det ser ju inte bättre ut. Jag behövde en extern hårddisk för att få lite mer utrymme att rensa min laptops vanliga hårddisk med. Jag ville också uppgradera min PS4 med att göra originaldisken på 500 GB till en 1 TB. Det finns det inbyggda program för, och jag har även gjort det i en flerstegsraket med mina två tidigare PS3or. Processen var enkel men tidskrävande. Men när jag sen ville använda 500-disken till mitt huvudsakliga syfte, nämligen vanliga filhanteringar på dator, märkte jag att den inte ville svara längre. Det tog tid att mata ut den och förr eller senare blev
 19. Gott nytt år, älskade forumiter!

 20. God jul mina fina vänner! 🥰 Hoppas att ni hade en suverän högtid.
 21. God Jul kära sajtare. Remember, Respect is Everything.
 22. Jag brukar ju hinna med detta juldagen eller åtminstone annandagen, nåväl. God jul i efterskott och god fortsättning!
 23. Haha, jag fattade först inte vad du hade fått det ifrån men sen läste jag min post lite noggrannare. Nej, jag tränar inte, jag övade låtarna Men faktiskt så köpte jag ett gymkort för 12 månader på direkten den 23:e när lönen hade kommit för att jag i mitt nya jobb har friskvårdsbidrag att plocka ut, fullt belopp även för 2020 trots att jag bara varit där under december månad. Det var brådskande att köpa och registrera i pengaportalen om jag ska få tillbaka pengarna på nästa lön, så det gjorde jag bums. Ett helt års gymkort helt gratis säger man ju inte nej till! Gäller bara att börja ny
 24. Låter som en ganska bra jul under rådande omständigheter! Kul att du har så mycket på gång också med musik, spel, träning, jobb och allt annat som hör till! Själv var vi några stycken hemma hos min syster, sammanlagt 6 personer som höll avstånd, som hade en traditionell jul; julmat, Kalle, Svensson Svenssons jul och klappar. Inget som stack ut från en vanlig jul förutom antalet människor, och trevligt var det absolut! God jul och god fortsättning!
 25. Nåväl, även detta år tycks jag ha varit sen på knappen, men skam den som ger sig! Julen firades i år med hela tjocka släkten, men utomhus och med distanstagande i den aktning man kunde bringa. Mycket småbarn även detta år, ja ännu fler rentav, och vartefter Kalle Anka började stå för dörren försvann alla hemåt utom jag och tjejen, som stannade kvar hos brorsan för att öppna paket med lillpojken. Jag hade redan tidigare fått en liten påse med godis, men inslaget sådant utan uppenbara ledtrådar för en tvååring att förstå att det var choklad i. Således gick han gång efter gång tillbaka och s
 1. Ladda fler händelser
×
×
 • Create New...