All aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt   

 1. Idag
 2. Herregud, nostalgin!
 3. Är sjukt taggad!
 4. Igår
 5. Ett inlägg för detta år. Valår och allt. Seger eller död!
 6. Fan vad jag älskar GTAsajten. En oas i internetdjungeln!

 7. Senaste veckan
 8. Alla som inte röstar BNP kan ta bort mig som "vän" på GTAsajten

 9. Blir lätt en röst på Britney National Party #valåret

 10. @Merkky Har den, det är just SwedishModdings v70 jag verkligen vill ha. Den ser otroligt bra ut och har riktigt snygg Standby M båge. Tack ändå!
 11. Det är få som moddar här nu för tiden, tvivlar på att någon har den här liggandes. Men med lite snabb sökning hittade jag en liknande som är gjord av en annan moddare (Amaymon). Hoppas den duger! Swedish Police Volvo V70 v1.2a
 12. Men jag hörde att den bästa hästen har dubbla fastspända revolvrar och ett boostläge för omkörningar.
 13. Hej alla! Är det någon som har kvar Swedishmoddings Volvo v70 polisbil till GTA V? Han tog ju bort realesen ganska snabbt så är det någon som kvar den? Alltså denna: Tack på förhand alla!
 14. Fan undrar hur många shark cards man kommer behöva köpa för fetaste pållen
 15. Varför har jag aldrig hört denna förut?!
 16. Kaffe, grönska och power metal. Hail to Odin!

 17. Nu må väl snön försvinna snart! #snöfrittmars
 18. Tidigare
 19. Alla hjärtans dag. Må väl alla sajtare och hoppas ni njuter av att kärleken flödar från dibel! <3

 20. Holy shit att det dröjt sedan jul förrförra året sedan vi ställde en fråga. Det är för dåligt, alltså
 21. Tycker ändå du är rätt nära på första alternativet, men det betyder väl också lite att säljaren snabbt vill bli av med en sak och därför säljer till ett (nåja) lågt pris, också för att uppmana tilltänkta köpare att tänka att de gör ett snabbt kap. Sedan går det väl inflation i ordet slumpa bort, för som du skriver, det är inte alls säkert att det är ett så himla lågt pris när det kommer till kritan, men det är en annan historia.
 22. Jag har en fråga nu! En äkta TROMS-fråga! *viftar med handen* Detta har jag alltid velat veta men aldrig vågat/kommit ihåg att fråga. Det är också svårgooglat. Vad menar en säljare som i sin annons säger att han eller hon slumpar bort objektet som är till salu? Att det är ett osedvanligt lågt pris? Att det dras lott om vem som ska få köpa? Tycker båda känns lika orimliga sett till annonserna jag sett. I själva verket måste det vara något tredje alternativ?
 23. Så sant som det är sagt! Nu ligger trådarna precis intill varandra vilket ju är lite konstigt, men vi kan lika gärna låta nästa tråd bli officiell. Jag bytte namn på denna och kommer även byta namn på den nya när det blir dags.
 24. För knappt två veckor sedan fick vi till slut ett datum för releasen av 2018 potentiellt bästa spel*: 26:e oktober i år kommer vi återigen tämja vildhästar och skjuta från höften i vilda västern. https://www.rockstargames.com/reddeadredemption2/ Vi har inte jättemycket information om storyn än så länge, men klart är att det utspelar sig före det första Red Dead Redemption. Vad jag tycker vi kan se så spelar vi inte som John Marston, eller? Det varken ser ut eller låter som honom, men vem vet. (*Själv låter jag The Last Of Us 2 tampas om förstaplatsen ) I ren chansning slog jag in adressen https://www.rdr2.com/ och trodde att Rockstar skulle ha redirectat sin sida, men det var en fansida jag stötte på istället. Den verkar rätt bra, så den kan jag rekommendera att spana in med jämna mellanrum! Allmän fråga: Är inte spelhype lite granna av 00-talets kännetecken? Jag kan inte minnas några spel från 2010 och framåt som skapat särskilt mycket uppståndelse innan sina releaser. Det gjorde mig lite nostalgisk faktiskt, hur länge sen var det inte man samlade all sin info om GTA: VCS eller GTA IV från fansidor och ryktesspridning? Jag själv spenderade ju mängder av timmar åt att vara redaktör på GTANytt och trots att det fanns en hel del dåliga sidor så var det också en rätt rolig tid. Hypen steg från dag till dag och när så spelet släpptes var det förstås inte så mycket att rapportera längre, men desto mer att upptäcka och jämföra med vad man hade fått rykten om sedan tidigare. Communitykänslan var enorm och all input till de nya artiklarna var rolig att läsa både på sidan och här på forumet. Det sägs ju att det kommer bli ett nytt GTA: Online-liknande läge, och hur vi än känner kring detta så hoppas jag att vi kan samlas nån gång i november och upptäcka vildmarken tillsammans
 25. Definitivt trådmaterial! (..nya trådar är väl bra?)
 26. Glad att man kirrade 5 biljetter till Eminem! Någon mer som ska dit?
 27. 26:e oktober smäller det! https://www.rockstargames.com/newswire/article/60346/Red-Dead-Redemption-2-is-Coming-October-26th-2018
 28. Snö igen!
 1. Ladda fler händelser