Jump to content

Lajnux

Medlem
 • Inlägg

  7 156
 • Blev medlem

 • Dagar i topplistan

  61

Allt skapat av Lajnux

 1. Lajnux

  Musiktips

  Den är fan så go, alltså. -------------------------------------------- Watch_Dogs 2 såg inte allt för lovande ut men låten ifrån trailern var go'.
 2. Inte helt omöjligt att "Shit Lajjan Says" återkommer efter släppet. Ser riktigt snuskigt, skitigt och kul ut. Spana in gameplay from E3, jag är för lat för att länka.
 3. Utvecklare som står under Ubisoft har nu för tiden sorgligt nog väldigt lite att säga till om. Sure, de pitchar sin idé men den är ofta långt ifrån hur slutprodukten ser ut. Ni som gillar Reddit kan gräva runt lite och se om ni hittar tråden (?) från en f.d utvecklare till Watch_Dogs och läsa om misären. Fy fa-an för Ubisoft säger jag bara. Mark, spana gärna in gameplay-videon till Wildlands som släpptes nyss under E3. Mina förhoppningar för spelet är tyvärr redan i botten efter den videon. Opolerade texturer, lustiga animationer, billig bandesign och dylikt för mig att återigen bli oerhö
 4. Lyssnar på Hiphopper med Thomas Rusiak och flinar.

 5. Njae, tror väl egentligen att det mesta beror på att det har dragit ut så jäkligt med tiden och det har egentligen inte tillförts någon massiv information sen vi såg spelet första gången.
 6. Har följt spelet sen jag såg det första gången efter E3 men de senaste månaderna har jag inget sug överhuvudtaget när det kommer till The Division. I skrivande stund vet jag inte ens om jag kommer köpa spelet.
 7. Finns bara en sak som får mig att vilja ta mig till Stockholm överhuvudtaget och det är Djurgården hockey. Allt annat är skit.
 8. Haha, jag kollade några sidor bak i spel-forumet och hittade ingenting. Hade dock kunnat använt mig av sökfunktionen om jag inte hade varit så lat! Svårt att säga. Eftersom det (nästan) bara är multiplayer så blir det så klart inte lika mycket förberedelser som i de tidiga R6-spelen men varje MP-rond börjar med att anfallarna använder radiostyrda små robotar för att försöka hitta gisslan/bomberna under tiden som försvararna försöker barrikadera sig kring objektivet inför anfallet. Utöver MP-läget (som ligger i fokus) så finns det även "Situations" och "Terrorist Hunt". Situations är väl vad
 9. Ja, absolut! Har spelat åtminstone sex timmar sen igår och tycker att spelet är riktigt underhållande. Matcherna kan utspelas på så många olika sätt eftersom det finns 20 olika karaktärer att välja mellan och alla 20 klasserna är unika. Är helt säker på att spelet skulle vara ännu roligare om man lirade med ett gäng och pratade med varandra via mikrofon för att verkligen kunna samarbeta så smidigt som möjligt.
 10. Köpte nyckeln från CJS-keys. Nickar Lajnux på uplay (ja, det är via uplay )
 11. Tjingis! R6:Siege har nu släppts och jag jagar terrorister för fulla muggar (köpte spelet för ynka 274kr)! Får sjuka flashbacks till när vi på Gtasajten lirade Swat 4 tillsammans för en herrans massa år sedan. Tänker inte gå in allt för mycket i hur spelet fungerar eftersom informationen är lättillgänglig men jag tycker verkligen om det än så länge. Spelet släpptes igår men jag lirade drygt en vecka under betan så jag har väl drygt 20 timmar under bältet. Letar man efter ett gigantiskt spel med troll och drakar eller CoD är inte R6:Siege något för dig. Spelet är extremt intensivt när det väl
 12. Va? Haru inte spelat Star Wars eller??
 13. Lajnux

  Musiktips

  Vi kör en till låt med Kendrick och det blir en riktig feelgood-låt!
 14. Saken är den att jag använder mig av två datorskärmar när jag sitter vid datorn och under tiden jag läser eller dylikt på ena brukar jag ha en serie på den andra skärmen. Därför kanske man inte är 100% fokuserad på serien hela tiden vilket betyder att vissa serier passar bättre än andra. Komediserier där man inte behöver bara fullt fokuserad hela tiden fungerar därför bättre än serier som Sopranos, Narcos, etc.
 15. Någon som kan tipsa om sköna "bakgrunds-serier"? Brukar oftast ha Family Guy/American Dad på i bakgrunden när jag lirar eller läser strunt på internet men jag har nu sett alla avsnitten från båda serierna så jag behöver något nytt att glo på.
 16. Lajnux

  Payday 2

  På riktigt? Fan, jag var faktiskt bra sugen på att investera i Starbreeze för ett par år sedan men jag kände att jag inte hade tillräckligt med kunskap för att ge mig in i det.
 17. Min PS4:a är inkopplad i tv:n via HDMI utan problem. Har provat båda HDMI-uttagen på tv:n och dem verkar fungera finfint. Har även provat använda en annan HDMI-kabel mellan datorn och tv:n utan att få det att fungera.
 18. Hej mina vänner! Jag har under de senaste månaderna haft ett mindre trevligt problem. Innan problemet uppstod kunde jag utan problem kolla film på tv:n via datorn med hjälp av en vanlig hdmi-kabel men rätt som det var så slutade det fungera. Datorn vill inte tillkännage att tv:n existerar. Högerklickar jag alltså på skrivbordet och går in i "skärmupplösning" så får jag upp båda mina datorskärmar men inte tv:n. Vad är problemet? Jag har provat byta uttag både på datorn och tv:n utan framgång.
×
×
 • Create New...