Jump to content

Henkibojj

Admin
  • Inlägg

    10 555
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    304

Henkibojj prisades 6 maj

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Om Henkibojj

  • Födelsedag 1987-12-14

Kontaktinformation

  • Skype
    henkibojjGTA
  • Hemsida
    http://

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Linköping
  • Intressen
    Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

44 014 profilvisningar

Henkibojj's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Beroende Rare
  • Dedikerad Rare
  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

1,6k

Anseendepoäng

  1. Nu får det räcka. En sökning på dig och antifa* ger 33 resultat, de flesta från i år, och Queen ger 35 resultat som alla är sedan ett halvår tillbaka. Ständigt pressa gränserna för vad du kan skriva och inte, trots alla gånger vi skrivit PM till dig. Tråkigt nog har vi tvingats låta dig fortsätta eftersom det i övrigt inte är mycket aktivitet. Men att bumpa 12,5 år gamla trådar för att fortsätta skriva skit är skäl nog att ge dig hybernate i två månader. Tack och adjö, lycka till med din alkoholism som du skämtar bort. Adjö.
  2. Har ni sett senaste tillskottet?
  3. Väldigt roligt att du uppskattar det så mycket! Jag försöker att inte gatekeepa på diverse forum men nog finns det en del aspekter av ettan som jag saknar i tvåan. Till exempel var det omöjligt att driva iväg på egna grejer i ettan eftersom skärmen var den begränsade faktorn. Ville alla andra åt vänster men en åt höger kom man ingenstans, så man var tvungen att samarbeta mycket mer. Vidare tycker jag att tvåan mest är en doom-shooter medan stratagems var totalt livsviktiga i ettan och man tryckte väl fyra kombos i minuten, om inte mer. Jag upplever inte att det är så mycket knapprande i tvåan, för i ettan var det överallt och hela tiden. Vartenda uppdrag hade minst en kombo, ibland fem, som skulle in. Här är det mer ett par knappar i början för att få ner ett maskingevär och resten är kötta aliens. Jag räknar med att det kommer så småningom, men det saknas ju en fienderas (Illuminates, typ som Protoss) så lite tomt är det allt fortfarande. En stor fördel med ettan, som numera väl inte gör någon skillnad, är att man köpte till PS3, PS4 eller PS Vita och fick alla andra versioner samtidigt. Det har jag utnyttjat mycket flitigt. Om du börjar spela ettan på PS hjälper jag dig gärna. Har snart 350 timmar i det
  4. Härligt! Jag köpte det för någon vecka sen och är på level 12 eller så. Har du spelat ettan? Hittills och än så länge måste jag erkänna att det är roligare.
  5. Det där var under någon månads tid under betan, så det blev snabbt utdaterat. Några tricks, ja, du kan ju börja med den här tråden om olika roller: Sedan har det tillkommit två roller till: Naturalist/Hunter och Moonshiner. Jag minns inte längre i vilken ordning man bör göra saker, men jag vet att Moonshiner ger passiv inkomst vilket är bra att ha rullande utan särskilt mycket insats, Naturalist är skittråkigt, svårt att hålla reda på och ger inga pengar men efter lite levlande kan du skaffa dig ett Wilderness camp som efter ännu mer (fullt?) levlande går att göra Fast Travel ifrån. Somliga menar att det är Bounty Hunter man ska göra först eftersom det är den enda roll som ger guld, och så långt är det väl sant, men Collector ger definitivt mest cash i början så det kan vara bra att starta så smått med. Dock kostar ju varje roll 25 guld att starta upp så det är lite svårt att säga vad som är bäst. Det kanske ligger något i det där med Bounty Hunting ändå. Trader är den roligaste enligt mig. Det som ger mest guld över tid är ändå Daily Challenges, om du är ihärdig och får något gjort en gång om dagen. Förr var det bättre, då kunde man få 1 guld varje dag om man maxat sin streak och helt enkelt uppehöll sitt max, men det var tydligen inte ekonomiskt hållbart för stackars Rockstar så numera knockas man ner till noll varje gång man kommit till toppen.
  6. Mitt första intryck, och det som består flera dagar senare: Fysatan vilket rörigt interface. Det finns inte ens en stänga av-knapp om man inte tar upp en egen meny som man måste ha customizat först. Spelen ligger dumpade på skrivbordet och kan varken flyttas, låsas eller läggas i mappar. Det är som om allt vi lärt oss från PS3, PS4 och Windows 3.1 och framåt stannade i evolutionen till att reduceras till Start-Menyn -> Senast Använda Filer i Windows 98. Det är allt man får. Man kan göra spellistor vilket ligger gömt i en meny längst till höger och sedan in under tre nya flikar, och väl där kan man inte lägga till i mappar från vilken spelflik som helst utan måste ske från en enda. Väl inne i vardera lista/mapp kan du välja mellan en handfull automatiska sorteringar, men ingen egen ordning för vilken man vill spela oftast/härnäst/helst eller för all del vad som är grafiskt estetiskt (om man är lagd åt det hållet). Hemskärmen är heller inte valbar utan visar alltid helskärm för spel, som när man stod på ett spel i PS3-menyn dåförtiden, med musik som alltid spelas. Folk har tjatat i åratal efter både teman och mappar och det är precis vad jag också känner. Allt är en rörig reklampelare för att få oss att köpa så mycket som möjligt, digitalt. Med det sagt är jag ju glad att jag köpte den, men den lämnar en del att önska. Så småningom kommer jag nog gilla den, PS4 dröjde också nämligen ett bra tag innan jag såg den som en grundpelare i hemmet. Har inte så många spel till den än så länge och jag vet faktiskt inga utom dessa (samt Helldivers 2) som jag vill ha, fram till GTA VI om två år.
  7. Det blev en PS5 till slut! Jag råkade ha tur och få det för €469, och jag som var beredd att slå till på €550 för att jag antog att jag inte hade något val. Hade det skett en vecka med fel tajming hade det kunnat bli dyrt. Med på bild borde även Helldivers 2 vara, men jag har inte hittat något ställe som har det i butik än så länge. Eftersom jag ändå åker på semester snart kan jag lika gärna vänta på ett ännu lägre pris. Det har sprungit iväg i kostnad även om jag försökt hålla igen vid varje enskilt köp. Det har klagats på att PS5 slim inte är särskilt "slim", och det stämmer väl, men den är ändå betydligt mindre än originalet. Som man kan tänka sig så hade originalet bara haft 3 cm tillgodo på vardera sida i tevemöbeln, och i höjd hade den bara haft knappt 8 mm att spela på. Om det ens hade funkat: jag vet nämligen inte om måtten som finns online pratar om med eller utan ställ. Denna variant har med två plastfötter som gärna hade fått se proffsigare ut, men det är ett lågt pris att betala för resten. Den lila handkontrollen var inte planerad; jag ville (och vill fortfarande) ha en blå metallic men den var inte hemma och heller inte billig. Den här kostade bara €50 och var endast använd en gång. Lila var ju det jag tänkt innan den blå lanserades så jag tyckte att det var ett bra nog tröstpris. Får se vad jag gör med den, eller den vita, framöver. Jag blev positivt överraskad över PS5 Remote Play-programmet på PS4. Att man kan ansluta en PS4 till att spela sin PS5 är ju en bra funktion, men att man också kan ansluta flertalet spelare därigenom är ju en fenomenal bonus. Det har alltid varit begränsat på PS4 till "X antal kontroller +1" via mobil, PS Vita eller dator (som ju ändå behöver en handkontroll själv för att göra något vettigare än piltangenter, X och O, så det blir ju ett nollsummespel, om man inte hittar någon mod för sin Xbox/gamepad men då börjar det bli jädrigt krångligt). Nu kan ju tre spelare köra med PS4-kontroller, så det är inte ens säkert att jag behöver fler kontroller alls. 1, 2 spelare: handkontroller. 3 spelare: två handkontroller och en mobil med DS4 eller bara touch (usch). 4 spelare: två handkontroller och två DS4 genom en PS4. Billigt! Krångligt. Snålt? Lär "tyvärr" inte bli ett problem ändå eftersom splitscreen blir mer sällsynt ju nyare generation man pratar om
  8. Ja, Catalina kan få vem som helst att sluta spela. Mycket jobbigare karaktär än Romans påstådda tjat om bowling. Jag tyckte aldrig att det var nån stor grej med det, och bara att starta upp GTA V ger fler onödiga samtal, sms och notifikationer om all annan strunt, men det har folk inte sagt ett pip om. Ja, det är på PS3. Tyvärr har de ju patchat bort 50 låtar pga utgångna licenser, men har man spelet på skiva istället för digitalt kan man få dem tillbaka genom att avinstallera spelet, installera det igen och sedan vägra patchen. Dock är mina sparfiler bundna till 1.08 så det går inte att göra det tricket och förvänta sig att spela vidare på sånt som sparats efter/med patchen. Får börja om helt på nytt nästa gång, för det går ju inte att spela GTA IV eller för den delen något DLC utan att höra Stevie Nicks sjunga Edge of Seventeen. Ett tydligt exempel på vikten av att äga sina spel fysiskt.
  9. Fyran är ju långt mycket bättre än femman. Det är lika självklart som att sequel-filmerna i Star Wars är att betrakta som hittepå. Jag kör igenom TBoGT nu för att jaga troféer, men jag får inte så mycket sammanhang av att köra replay på uppdrag jag låste upp för elva år sedan, så det är nog möjligt att jag kör om det igen.
  10. Spelar just nu The Ballad of Gay Tony igen efter 11 år. Vilket spel, alltså!

    1. Visa föregående kommentarer  4 fler
    2. Henkibojj

      Henkibojj

      Det kan jag kanske hålla med om, att det dröjde för länge över till och med ett litet backkrön i låg hastighet innan man fick kontroll över bilen igen. Tröghet i kurvor i hög hastighet förstår jag, men detta fenomen kändes lite jobbigt emellanåt. De har ju fortfarande vikt, menar jag, så det borde inte vara att hoppa trampolin vid varje marklättnad.

    3. dibel

      dibel

      Bilarna är perfekta älskar GTA IV. Har inte spelat DLC:na, de står på agendan, men dynamiken och fordonen är fett najs. Kanske för jag trampar vatten IRL, men de känns naturligt istället för arkad.

      Diamanter, svarta diamanter, judiska diamanter, hela spelet är diamanter. Gay Tony-balladen ska jag spela när jag är klar med BG3 om jag inte fastnat på något annat innat.

      Man spelar t.o.m. som en nig (jag får tydligen säga det halvordet har halv-svarting-kortet på hand) vilket glädjer mig. Stay black.

    4. Henkibojj

      Henkibojj

      Vet inte att en puertorican räknas i det sammanhanget. N-a går väl an att skriva eftersom de säger det mycket i GTA-serien, men jag är inte så förtjust i det svenska ordet du just använde.

  11. Äh, det slutar man väl aldrig med om man fortfarande tycker om det och har möjlighet. Däremot får man väl hoppas att folk slutar skrika i mick när de förlorar eller kastar handkontroller till höger och vänster. Lite mer i detalj kan jag tro att det finns vissa typer av spel man växer ifrån och går över till nåt annat.
  12. Ok, men om du nu vet att han trollar, varför går du på det då? Du har heller inte så jättemycket belägg för dessa saker eftersom han inte uttalat sig i de flesta av de ämnen du drar upp. Jag kan nog knappt säga att han pratat om något av det där. Det mesta har varit konservativt gnällande om att det var bättre förr och det kan jag väl hålla med om till en viss gräns. Gällande påståenden om spelets utformning verkar han få konkreta motargument utan personangrepp, särskilt grundlösa sådana, så jag vet inte varför du ska börja med det helt plötsligt. Ignorera eller argumentera sakligt istället.
  13. Men vad finns det för belägg för att man kommer spela som transa? Hon ser väldigt kvinnlig ut när hon vrider sig vid poolen. Voiceovern låter inte det minsta manlig eller ex-manlig.
  14. Det där låter som fullständigt nonsens och även om det skulle visa sig vara så låter det som ett jobbigt liv att måla fan på väggen hela tiden. Släpp sånt som gör dig arg på förhand och reagera när något är bekräftat istället. Måste vara otroligt jobbigt att reta upp sig på spöken hela tiden.
×
×
  • Create New...