Jump to content

Kebab

Medlem
 • Inlägg

  17 844
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  371

Kebab prisades 27 augusti

Kebab hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

3 701 Go gubbe!

2 följare

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.last.fm/user/aante

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS

Profilbesökare

57 739 profilvisningar
 1. Kebab

  Grafitti

  Anser du att taggar är graffiti eller klotter?
 2. Det blir säkert en period till för Trumpen.. Tyvärr!
 3. Hmmm, jag tror jag ser svaret längre upp på den här sidan! I december 2015 bytte jag och Simpa till vinter-avatar+signatur och när signaturerna försvann därefter glömde vi båda bort att byta avatar. Så fem år med denna:
 4. Do it! Jag tror jag vet vilken du menar, men inte helt säker.
 5. Jag blev nostalgisk! Måste vara sex-sju år sedan giraffen visade sig!
 6. -> gå in i ett subforum. -> se att dibel gjort senaste inlägget i alla trådar. -> backa ut ur subforum. -> "markera allt som läst"

  1. Visa föregående kommentarer  3 fler
  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Visst är det så, och jag har diskuterat mycket med honom. Men vad gör ni andra? Skriver ni nåt eller bara konstaterar ni att hans avatar och spam är överallt? När var det ni startade en tråd senast, eller skrev svar på andras recensioner etc? Ett forum består av bra inlägg från medlemmar, inte brist på dåliga inlägg från spammare.

  3. Xersize

   Xersize

   Väldigt sant, min vän

  4. dibel

   dibel

   Ber om ursäkt för den dåliga kvaliteten på inläggen tidigare. Ska försöka bättra mig på den fronten.

   Take no heroes only inspiration! Skriv mer. Gör Forumet levande igen! Kärlek till alla er trotjänare! ❤️

 7. Hur kan den finishern inte ha varit hittad tidigare? Riktigt bra video rakt igenom. Skickar mig tio år tillbaka i tiden!
 8. Haha, sex år senare är det fortfarande typ samma spelserier jag skulle kolla på om jag fick för mig att skaffa ett spel. Smalt intresse som sagt... I dagsläget är GTA VI det enda spel jag med säkerhet kan säga att jag kommer skaffa i framtiden. Eftersom det kommer innebära en ny dator blir det såklart lite andra spel också, men inget jag känner hype över just nu.
 9. Min stationära dator är fortfarande navet i mitt hem. Även om det i långa perioder inte spelas något alls så sätts den nästan alltid igång direkt när jag kommer hem för dagen, på samma sätt som det har varit de senaste 15 åren. Det är här en stor del av kvällarna spenderas. Mobilen använder jag bara till sociala medier och kommunikation, medan datorn står för underhållningen såsom youtube, musik och spel. Jag är av någon anledning inte heller bekväm i att göra större googlingar eller att handla saker etc. genom mobilen utan det vill jag helst göra vid datorn. Tror faktiskt att jag alltid kommer vilja ha en stationär dator i mitt hem för jag är helt enkelt aldrig tillfreds med att sitta i soffan eller sängen med en laptop/surfplatta/mobiltelefon.
 10. Över 13 år sedan Gtasajten lades ner, you feeling old yet?

  1. Visa föregående kommentarer  1 fler
  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Svårt att säga, men jag känner inte direkt att sidans försvinnande kändes som igår. Mer konstigt att det är så länge sen de mest bekanta namnen (läs, de som ingår i H&Co-serien) lämnat för såpass många år sen nu. Jacker har väl inte skrivit nåt sen 2012 eller nåt. Stört. Umberto har man heller inte sett skymten av. Mer det som oroar. Forumets inaktivitet är beklämmande, folks försvinnande skrämmande.

  3. Kebab

   Kebab

   Ja, du har en poäng i det, Henki...

  4. Hultenius

   Hultenius

   Snart 18 år sedan forumet föddes. Lite skrämmande 😰

 11. Kebab

  Trumm-tråden

  "Six more pieces and I've got a bigger kit than Neil Peart from Rush... Yeeeaah!"
 12. Stackarn, han har skickat fem eller sex PM till mig som jag hade missat helt! Riktigt solid video alltså! Stuntar du fortfarande eller var detta gamla leftovers? Själv har jag nog inte haft Vice City igång på åtta-nio år eller något tror jag.
 13. Gymmar knappt alls sedan några år tillbaka! Men min gamla gymkamrat har börjat gå igen nu och han gör ett bra jobb på att försöka tjata med mig! Men även om jag kommer igång kommer nog fokus vara ett eller två allsidiga pass i veckan - känner att jag nu för tiden mycket hellre vill vara ute i friska luften och motionera än att lägga min tid inne på ett svettigt gym. Du och din kropp verkar ha gjort en jävla resa, ser stabilt ut!
 14. Kebab

  Humortråden!

  Hur jag kom in på detta vet jag knappt, men det är kanske den starkaste artikeln SVT nyheter publicerat förra decenniet! https://www.svt.se/nyheter/utrikes/pavar-i-blasvader
×
×
 • Create New...