Jump to content

Kebab

Medlem
 • Inlägg

  17 836
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  368

Kebab prisades 5 juni

Kebab hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

3 694 Go gubbe!

2 följare

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.last.fm/user/aante

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS

Profilbesökare

56 014 profilvisningar
 1. Hur kan den finishern inte ha varit hittad tidigare? Riktigt bra video rakt igenom. Skickar mig tio år tillbaka i tiden!
 2. Haha, sex år senare är det fortfarande typ samma spelserier jag skulle kolla på om jag fick för mig att skaffa ett spel. Smalt intresse som sagt... I dagsläget är GTA VI det enda spel jag med säkerhet kan säga att jag kommer skaffa i framtiden. Eftersom det kommer innebära en ny dator blir det såklart lite andra spel också, men inget jag känner hype över just nu.
 3. Min stationära dator är fortfarande navet i mitt hem. Även om det i långa perioder inte spelas något alls så sätts den nästan alltid igång direkt när jag kommer hem för dagen, på samma sätt som det har varit de senaste 15 åren. Det är här en stor del av kvällarna spenderas. Mobilen använder jag bara till sociala medier och kommunikation, medan datorn står för underhållningen såsom youtube, musik och spel. Jag är av någon anledning inte heller bekväm i att göra större googlingar eller att handla saker etc. genom mobilen utan det vill jag helst göra vid datorn. Tror faktiskt att jag alltid kommer vilja ha en stationär dator i mitt hem för jag är helt enkelt aldrig tillfreds med att sitta i soffan eller sängen med en laptop/surfplatta/mobiltelefon.
 4. Över 13 år sedan Gtasajten lades ner, you feeling old yet?

  1. Visa föregående kommentarer  1 fler
  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Svårt att säga, men jag känner inte direkt att sidans försvinnande kändes som igår. Mer konstigt att det är så länge sen de mest bekanta namnen (läs, de som ingår i H&Co-serien) lämnat för såpass många år sen nu. Jacker har väl inte skrivit nåt sen 2012 eller nåt. Stört. Umberto har man heller inte sett skymten av. Mer det som oroar. Forumets inaktivitet är beklämmande, folks försvinnande skrämmande.

  3. Kebab

   Kebab

   Ja, du har en poäng i det, Henki...

  4. Hultenius

   Hultenius

   Snart 18 år sedan forumet föddes. Lite skrämmande 😰

 5. Kebab

  Trumm-tråden

  "Six more pieces and I've got a bigger kit than Neil Peart from Rush... Yeeeaah!"
 6. Stackarn, han har skickat fem eller sex PM till mig som jag hade missat helt! Riktigt solid video alltså! Stuntar du fortfarande eller var detta gamla leftovers? Själv har jag nog inte haft Vice City igång på åtta-nio år eller något tror jag.
 7. Gymmar knappt alls sedan några år tillbaka! Men min gamla gymkamrat har börjat gå igen nu och han gör ett bra jobb på att försöka tjata med mig! Men även om jag kommer igång kommer nog fokus vara ett eller två allsidiga pass i veckan - känner att jag nu för tiden mycket hellre vill vara ute i friska luften och motionera än att lägga min tid inne på ett svettigt gym. Du och din kropp verkar ha gjort en jävla resa, ser stabilt ut!
 8. Kebab

  Humortråden!

  Hur jag kom in på detta vet jag knappt, men det är kanske den starkaste artikeln SVT nyheter publicerat förra decenniet! https://www.svt.se/nyheter/utrikes/pavar-i-blasvader
 9. God jul alla! __________________________________________________________________________________________________________________
 10. Kebab

  Musiktips

  Att jag har tveksam och spridd musiksmak är sedan gammalt, men att denna hissmusiktramsrap har gått på repeat i en vecka förvånar även mig.
 11. Inte jag.. än! Men det kommer. Är dock lite orolig att min dator inte riktigt kommer vilja hänga med.. Blir en dyr historia om jag måste uppgradera processor och grafikkort för detta spel, i alla fall med tanke på att jag inte spelar något annat spel nu för tiden så det lär bara vara för detta jag skaffar det i så fall...
 12. Är tydligen en vecka efter, men ändå ingen här på forat som snappat upp det! Släpps 5 november. https://www.rockstargames.com/newswire/article/61159/Red-Dead-Redemption-2-For-PC-Now-Available-to-Pre-Purchase-via-the-Roc
 13. Satt i fem minuter och kunde inte komma ihåg @rabarbens nickname och blev lite förbannad på mig själv. Never 4get!

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Shit. Ta och klipp dig!

 14. Jävla kalldusch när jag inser att det var över tre år sedan jag skrev detta och då säkert närmre fyra år sedan jag gymmade regelbundet! Inser att jag är lyckligt lottad som fortfarande har en helt okej grundfysik, det ser nog fortfarande ut som att jag är i helt okej form. Men det är jag inte. Har framför allt väldigt dålig uthållighet i musklerna nu! Träningen för min del består numera i promenader, några enstaka löppass om 5 km, och sporadiska turer ut på östgötaslätten med racercykeln. (BTW äkta 30-årskrisvarning att köpa en racercykel) När man är instängd på ett kontor hela dagarna känns det mycket mer värt att få motion och frisk luft än att stänga in sig på ett gym. Men det jag borde göra är att åtminstone hålla igång kroppen med lite grundövningar (armhävningar, situps etc.)
 15. Kebab

  Accessoarer

  Still going strong. Börjar bli bra patina nu!
×
×
 • Create New...