Kebab

Medlem
 • Inlägg

  17 776
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  334

Kebab prisades 26 september

Kebab hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

3 636 Bästa möjliga anseende!

2 följare

Om Kebab

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.last.fm/user/aante

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS

Profilbesökare

33 917 profilvisningar
 1. Satan i min lilla låda! Haha, de stängde ned SA-scenen för gott nu känns det som. Och på vilket sätt sedan! Uppskattar verkligen att du är aktiv i den här tråden så att jag inte missar sådant här.
 2. Låt oss ta en sekund och uppskatta det faktum att Janne Loffe Karlsson begravdes i en kista som var märkt "HELIKOPTER" på sidan.
 3. Hehe, vissa ställen vill nog inte bara komma runt kortavgiften utan även skatteverket.. Förresten är det sedan typ tio år tillbaka inte tillåtet att ta ut en extra avgift vid kortbetalning eftersom alla betalningsmedel ska anses likvärdiga. Däremot är det okej att sätta en lägsta gräns för kortköp eller att inte ta emot betalning med ett visst betalningsmedel.
 4. Majblommor?
 5. Jag förstår inte riktigt användningsområdet ändå. Att streama när man spelar mobilspel? Vad menar du då med att ingen borde vilja använda appen i mer än 30 minuter?
 6. Det ser rätt kärvt ut för AKB just nu. Men det har inte kommit några förslag om vem som i så fall skulle ta hennes plats. Vad finns det ens för möjliga personer? Edit: Fick mitt svar av SVT Nyheter Det är alltså Ulf Kristersson och Elisabeth Svantesson som är hetast kandidat.. Kan bli intressant detta.
 7. Är det Johannes Brost?
 8. Känslan när ens gamla surdeg till innehav (Anoto) stigit med 86 % på en månad: Känslan när man inser att man köpte vid så otroligt fel tidpunkt att man fortfarande ligger mer än 50 % back:
 9. Sådant här är bland det bästa jag vet alltså. Snubbe parkerar längre än han betalt för - skriver arg insändare.
 10. Har han varit med i en kriminalfilm/-serie?
 11. .·:*¨¨*:·.A.·:*¨¨*:·.FIVE.·:*¨¨*:·.STAR.·:*¨¨*:·.GTASAJTARE.·:*¨¨*:·.

 12. Har han gjort film i Hollywood?
 13. Är det Mikael Persbrandt?
 14. Skådespelare?
 15. Vid första besöket donerar man inget blod, utan de tar blodprov som skickas iväg på labb och man får så att säga en undersökning av sin hälsa helt gratis! Sedan analyseras även blodet varje gång man har donerat. Burrrr, fy fan. Men du har mitt ord på att det där inte kan ske på en blodgivarcentral. Och det fina är ju som ovan nämnt att du får en koll av ditt blod på köpet (alltså gratis ). För övrigt är alla som jobbar där så sjukt trevliga. Jag som inte heller var allt för positivt inställd till det hela hade aldrig trott att det skulle bli en så pass trevlig stund! De är också jävligt proffsiga. Det är ju inte gemene dussin-sköterska som sticker in nålen i armen på dig, utan det är en person som jobbar med "enbart" detta varje dag. När jag var på mitt första besök och alltså bara skulle lämna för blodprov så kände jag inte ens nålen! Och då menar jag inte macho-höhö-det-gjorde-inte-ens-ont, utan jag fattade på riktigt inte att hon i princip var klar med blodtagningen när jag vände på huvudet för att kolla efter om det inte var dags att sticka snart.