Jump to content

Kebab

Medlem
 • Inlägg

  17 846
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  374

Kebab prisades 13 november

Kebab hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

3 708 Go gubbe!

2 följare

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.last.fm/user/aante

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS

Profilbesökare

60 262 profilvisningar
 1. Lyckas inte fixa detta i rätt ordning på telefonen, men hur fan kunde du minnas detta?
 2. Kebab

  Playstation Portable

  Håller på att preppa inför flytt och min gamla PSP dök upp. Satte inte igång den för att testa denna gång, men tänker mig att den kommer ge en massa härlig nostalgi när jag rotar i den flyttkartongen i framtiden. Spelade dock aldrig särskilt mycket, vill minnas att det mest blev Loco Roco och NES-emulator för min del. Spelade aldrig ens klart Vice City Stories
 3. Helt riktigt, känns egentligen som att man inte ger kroppen en ärlig chans att hålla emot de naturliga behoven.
 4. Ett klassiskt exempel från när man var liten var när man åkte pulka och det kom in snö mellan byxor och jacka. Som vuxen känner jag det mest när man har badat och sitter med blöta badbyxor på stranden.
 5. Detta känner jag också igen! Kalla ben och bål/ländrygg framkallar bukras! Men om man lyckas hålla sig och blir varm så återgår allt till det normala.
 6. Nice! Jag kan inte släppa att jag aldrig blev särskilt bra på marklyft när jag var som bäst tränad och därmed aldrig kunde testa 1-rep max. Hur noggrann och försiktig jag än var så fick jag ont i ländryggen.
 7. Kebab

  Grafitti

  Anser du att taggar är graffiti eller klotter?
 8. Det blir säkert en period till för Trumpen.. Tyvärr!
 9. Hmmm, jag tror jag ser svaret längre upp på den här sidan! I december 2015 bytte jag och Simpa till vinter-avatar+signatur och när signaturerna försvann därefter glömde vi båda bort att byta avatar. Så fem år med denna:
 10. Do it! Jag tror jag vet vilken du menar, men inte helt säker.
 11. Jag blev nostalgisk! Måste vara sex-sju år sedan giraffen visade sig!
 12. -> gå in i ett subforum. -> se att dibel gjort senaste inlägget i alla trådar. -> backa ut ur subforum. -> "markera allt som läst"

  1. Visa föregående kommentarer  3 fler
  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Visst är det så, och jag har diskuterat mycket med honom. Men vad gör ni andra? Skriver ni nåt eller bara konstaterar ni att hans avatar och spam är överallt? När var det ni startade en tråd senast, eller skrev svar på andras recensioner etc? Ett forum består av bra inlägg från medlemmar, inte brist på dåliga inlägg från spammare.

  3. Xersize

   Xersize

   Väldigt sant, min vän

  4. dibel

   dibel

   Ber om ursäkt för den dåliga kvaliteten på inläggen tidigare. Ska försöka bättra mig på den fronten.

   Take no heroes only inspiration! Skriv mer. Gör Forumet levande igen! Kärlek till alla er trotjänare! ❤️

 13. Hur kan den finishern inte ha varit hittad tidigare? Riktigt bra video rakt igenom. Skickar mig tio år tillbaka i tiden!
 14. Haha, sex år senare är det fortfarande typ samma spelserier jag skulle kolla på om jag fick för mig att skaffa ett spel. Smalt intresse som sagt... I dagsläget är GTA VI det enda spel jag med säkerhet kan säga att jag kommer skaffa i framtiden. Eftersom det kommer innebära en ny dator blir det såklart lite andra spel också, men inget jag känner hype över just nu.
×
×
 • Create New...