Kebab

Medlem
 • Inlägg

  17 769
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  327

Kebab prisades 14 augusti

Kebab hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

3 626 Bästa möjliga anseende!

2 följare

Om Kebab

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.last.fm/user/aante

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS
  GLASS GLASS GLASS

Profilbesökare

31 326 profilvisningar
 1. Känslan när ens gamla surdeg till innehav (Anoto) stigit med 86 % på en månad: Känslan när man inser att man köpte vid så otroligt fel tidpunkt att man fortfarande ligger mer än 50 % back:
 2. Sådant här är bland det bästa jag vet alltså. Snubbe parkerar längre än han betalt för - skriver arg insändare.
 3. Har han varit med i en kriminalfilm/-serie?
 4. .·:*¨¨*:·.A.·:*¨¨*:·.FIVE.·:*¨¨*:·.STAR.·:*¨¨*:·.GTASAJTARE.·:*¨¨*:·.

 5. Har han gjort film i Hollywood?
 6. Är det Mikael Persbrandt?
 7. Skådespelare?
 8. Vid första besöket donerar man inget blod, utan de tar blodprov som skickas iväg på labb och man får så att säga en undersökning av sin hälsa helt gratis! Sedan analyseras även blodet varje gång man har donerat. Burrrr, fy fan. Men du har mitt ord på att det där inte kan ske på en blodgivarcentral. Och det fina är ju som ovan nämnt att du får en koll av ditt blod på köpet (alltså gratis ). För övrigt är alla som jobbar där så sjukt trevliga. Jag som inte heller var allt för positivt inställd till det hela hade aldrig trott att det skulle bli en så pass trevlig stund! De är också jävligt proffsiga. Det är ju inte gemene dussin-sköterska som sticker in nålen i armen på dig, utan det är en person som jobbar med "enbart" detta varje dag. När jag var på mitt första besök och alltså bara skulle lämna för blodprov så kände jag inte ens nålen! Och då menar jag inte macho-höhö-det-gjorde-inte-ens-ont, utan jag fattade på riktigt inte att hon i princip var klar med blodtagningen när jag vände på huvudet för att kolla efter om det inte var dags att sticka snart.
 9. Fy fan, kolla idag då. ATH igen. Vad händerrrrrrr
 10. Tror SaltX kan gå hur långt som helst. Men jag misstänker (hoppas?) att det kommer någon superdipp under hösten så att jag kan köpa in mig igen.
 11. Ref-länk PM:ad. Jag TROR att månadstaxan börjar rulla från när man aktiverar sitt abonnemang, alltså när man sätter i SIM-kortet och börjar använda det. Men vet inte.
 12. <--- Tolv års spammande senare har nu den här slyngeln flest inlägg på hela forat!

 13. Vad tyckte ni egentligen om senaste säsongen av Orange Is The New Black? Personligen tyckte jag den var ganska lökig. Det är sällan som det funkar att köra en hel säsong med bara ett par dagar som tidsram. Får mig att tänka på såpoperorna som gick på TV mitt på dagarna när man var liten där "samma" scen kunde fortlöpa över tre-fyra avsnitt. Däremot gillade jag att Love på Netflix har den stilen, och att de till och med skojar om det i serien. "Va, har vi bara känt varandra i tre veckor?"
 14. Update. Fyfan, Anoto och Fingerprint vill jag inte prata om. Starbreeze står och trampar kring 15 kronor men jag står fast vid att jag inte säljer av dem i första taget. SaltX däremot! Jädrar vad de har dragit! Tyvärr vågade jag inte ta risken att ha kvar en så volatil aktie när jag inte har någon inkomst under sommaren, så jag sålde dem med någon tusenlapp i vinst på 23,30. Idag ligger aktien kring 40 kr. Men men, så är det. Jag behöll de 50 aktier som jag köpt för 11,20 kr i nyemission och dessa har nu alltså ca. 250 % tillväxt.
 15. Jahapp, nu sitter man här med 300 k i studieskulder. Men med ränta på 0,34 % kan jag knappast känna mig moloken för det. Kommer inte amortera mer än lägstakravet då jag aldrig kommer få ett billigare lån än så. Jag har fått mitt livs första tillsvidareanställning som drar igång 1 september. Jag räknar med att behöva spendera större delen av lönerna jag får under årets sista fyra månader på möbler, en uppfräschad garderob osv. Men under 2018 är mitt mål att kunna lägga undan 10 000 i månaden, vilket jag tror att jag kan klara av ganska enkelt. Jag har klarat mig gott och väl på studentbudgeten de senaste sex åren, till och med kunnat spara av CSN-pengarna, och med min kommande lön kommer jag ha mer pengar per månad efter att ha lagt undan 10 000. Vi får se om det håller! Jag kommer inte vara dum-i-huvudet-snål utan bara fortsätta leva som jag har gjort nu. Så länge man inte lägger sig till med kostsamma ovanor så har man ju heller inget begär efter dem. Kommer troligtvis placera pengarna i en fondportfölj med medelhög risk.. Vi får se.