Jump to content

Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  10 292
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  230

Henkibojj prisades 8 oktober

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 457 Go gubbe!

2 följare

Om Henkibojj

 • Födelsedag 1987-12-14

Kontaktinformation

 • Skype
  henkibojjGTA
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

35 207 profilvisningar
 1. Försöker du säga "apropå" nu igen?
 2. Woot, VCS är ju ett av de bästa! Kräver dock att man klockar till 333 MHz för nog är det rätt så trögflutet annars. Risken finns att ditt batteri har svällt, dock Sedan ett år tillbaka har jag fått PSP-revival, mest via Vita iofs, eftersom jag dels pendlat en del och för att brorsan fick tag på en Vita billigt. Min tjej lånade gärna min för Monkey Island och liknande, såpass mycket att jag köpte henne en egen och proppade den full med gamla godingar. Det är inte ens ett enda tjejspel på den, utom möjligen Rayman Min erfarenhet är att det inte är svårt att få ickegamers att börja spela, och gilla det. Det gäller bara att sänka trösklarna för dem och att hitta något som passar just dem. Om man fixar hårdvaran och löser mjukvaran såpass att det bara är att starta och trycka, kommer de själva vilja spela. Min brorsa gillar strategi och att tänka, tjejen gillar story och enkelhet, och retro, men inte krig. Det finns hur mycket som helst att fylla om man bara letar bortom PUBG och de flesta blockbusters från idag. Däremot förvånas jag över att tjejen tar sig igenom tunga titlar som Last of Us och Tomb Raider, trots skjutandet. Hojta gärna när du plockat upp din PSP igen, så kan jag säkert bidra med lite tips
 3. Playstation Store på själva PSP-maskinen är ju nedsläckt sedan 2016, men man har alltid kunnat leta upp sina spel och köpa nytt på PC-butiken och tanka hem det därifrån. Det kommer nu inte längre vara fallet. https://kotaku.com/revamped-playstation-store-ditches-ps3-vita-psp-conte-1845385501 För att köpa spel (och antagligen även ladda ned sina köpa spel) till PSP måste man nuförtiden äga en Playstation 3. Helt stört faktiskt, får man ens göra så? Om ni har några digitala PSP-produkter gör ni bäst i att ladda ned dem redan nu, för det släcks ned redan 21 oktober. Efter det måste ni logga in på en PS3, leta upp innehållet, tanka det, och sedan överföra till er PSP med en USB-kabel. Därefter räknar jag med att man ska kunna kopiera över hela mappen till sin hårddisk, för till skillnad från PS3 och Vita tror jag inte de hade separerade autentiseringssystem för PSP-innehåll. Möjligen måste maskinen vara registrerad till den epostadress som mappen betingar, men det bör gå att göra även i framtiden. Kort sagt, tanka saker till er PC innan det är försent. Är ni PS3-ägare är det inte lika farligt. Med tanke på att PS Vita blev bortglömt och bortstött av Sony är det bara en tidsfråga innan de släcker ned Vita-butiken också, och eftersom de redan i förväg stängt ned PC-butiken får vi hoppas att nästa dödsstöt inte även innefattar PS3-store eller PSP/Vita-avdelningarna på PS3 Store.
 4. Det här var det roligaste jag sett på länge "Then HE died!"
 5. Offtopic: Kul att se dig här igen! Jag visste väl att det var ett tag sen On topic: Själv har jag ingen aning, men känner man att man klarar av det man tränar och att man skulle vilja ha mer är det väl fullt möjligt att öka på? Så länge man inte gör dramatiska byten på en gång och riskerar skada är det väl okej.
 6. Och inte blir det väl bättre av att killar oftast sitter i den optimala defekeringsställningen heller:
 7. Owyäh, det är ett fenomen alltså! Låter revolutionär av någon anledning, men jag kan inte se varför.
 8. Om det inte gått för långt kan jag stävja det genom att hastigt värma mig, oftast med händerna på benen eller en filt/tröja. Det är väl samma fenomen antar jag, bara att mitt är över benen och ditt resten av kroppen. Det händer mig aldrig om bara armarna fryser.
 9. Jag kan ofta bli hastigt nödd att gå och göra nummer två om jag blir kall om låren och ibland ryggen. Obegripligt, och det gäller bara att hålla emot nån minut så är det över och det behöver inte göras förrän naturligt, många timmar senare. Wtf.
 10. Grattis! När ser vi dig igen här? :)

 11. Lika trevligt på Discord ikväll må jag säga! :) Finns det fler som vill haka på?

 12. Hörru! Grattis! :)

  1. Bebben

   Bebben

   Hur lång är preskriptionstiden på det som samuelszon en gång ville kyla?

  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Det är bland annat just det vi alla undrar. Det är dags för ett svar, ffs!

 13. Det var en rejält rolig omgång GTAO ikväll grabbar! Det får vi göra om. Och hoppa in och skriv vetja! :)

  1. Visa föregående kommentarer  1 fler
  2. Xersize

   Xersize

   Fasiken, nu blev jag ju gränsfall sugen på att installera GTAV igen...

  3. Kebab

   Kebab

   Kul, vilka var ni?

  4. VickeX

   VickeX

   Henki, VaXXor, jag och gamle -NightHawk- :)

 14. Dock har ju hans hantering av pandemin varit förskräcklig och till och med de mest inbitna rasisterna börjar väl i någon mån lämna honom. Man får väl hoppas att det håller. Jag hoppas också att hans skattedeklaration kommer ut nån gång, det har ju avgjorts av domare att den måste lämnas ut.
×
×
 • Create New...