Jump to content

Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  10 151
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  171

Henkibojj prisades 19 januari

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 359 Go gubbe!

2 följare

Om Henkibojj

 • Födelsedag 1987-12-14

Kontaktinformation

 • Skype
  henkibojjGTA
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

27 902 profilvisningar
 1. Henkibojj

  Playstation stänger ned ett antal tjänster

  Visst kanske man kan se det som en framgång att det ständigt finns nya saker att upptäcka, men i själva verket har vi bara hyrt vår produkt under en begränsad tid, sen existerar den inte längre. Någon skrev en insändare/krönika om detta, och även om han lägger ut texten till förbannelse har han ändå rätt. Likaså detta: Man ska inte behöva hacka och pirata sin egen konsol för att få tillgång till spel man redan har köpt. Vid release har jag bara köpt fysiska spel till PS3. Det gäller även efter release, med undantag för sådana som prissänkts till <200 kronor och som jag ändå aldrig hade velat ha i fodral. Jag vill äga mina produkter, och framförallt vill jag kunna plocka fram dem om tio år utan att behöva leta efter dem på piratsajter, eller att hoppas på att servrar inte har stängts ned. Givetvis har jag ett par tjog PSN-titlar, men de har ju inte varit tillgängliga på annat vis. Möjligen kommer jag att bränna ut dem på nån slags skiva i framtiden, när PS Store kommer stänga ned. Då vill jag kunna fortsätta lira de småspel jag spenderade timtal med under 2007-2014. Till PS4 har jag resonerat lite annorlunda. Jag är inte lika fäst vid min PS4 som jag i alla tider har varit vid min(a) PS3. Det börjar dessutom gå mot en marknad där fysiska produkter ofta inte ens finns tillgängliga. Visst är jag glad att jag köpte Tomb Raider i fodral, men när uppföljaren kom för bara 250 kronor och jag mest "uppskattade", inte gillade/avgudade ettan, ser jag inte att jag måste belamra mitt hem med fler prylar som samlar damm och är jobbiga vid flytt. Men det gäller också att väga vilket det är man vill behålla — försök hitta Red Dead Redemption i buskarna om 25 år utan att ha problem med en 110 GB stor nedladdning. Visst, i framtiden kommer spelen ligga på terrabytenivå, men jag tror inte att rom-sidor vill hosta såna storlekar och snart nog kommer folk vilja tömma sina hårddiskar för att seeda vettigare saker.
 2. Henkibojj

  Egen-Musik-Tråden

  BECQUEREL DAWN — WE WALKED THIS EARTH Skivan är nu tryckt, numrerad och signerad! Brorsans låtar som han skrivit från 2004 till 2018 under olika perioder har äntligen hamnat i studio, proffsmixats och -mastrats. Omslaget är gjort av Mattias Frisk, samma konstnär som ritat omslag till bland andra Ghost. Jag spelar trummor och slagverk, brorsan har skrivit låtarna, texterna och spelar gitarr och sjunger. Till detta har vi haft två polare som spelat bas och keyboard. Musikgenren är lite varierad, men framförallt "något mjukare hårdrock", alternativt poprock. Dock finns ett par ballader med på plattan som gör den något mer varierad än ett renodlat rockalbum. Första låten är uppe på Spotify redan idag, och resten kommer om ungefär tre veckor. PM:a gärna om ni vill ha ett ex signerat. Kostnad 120:-.
 3. Sony stänger ned ett antal tjänster i sitt Playstation-utbud. Playstation Plus, som varje månad levererat 2-4 spel vardera till konsolerna PS3, PS4 och PS Vita kommer från och med mars 2019 bara att leverera 2 spel till PS4, varken mer eller mindre. PS3 och Vita blir helt utan. Sedan tre år tillbaka är PS-butiken för PSP nedstängd, vilket förmodligen inte gör något alls eftersom den inte var varken snabb eller detaljerad. Vill man köpa PSP-spel får man gå via webbutiken, och frågan är när detta kommer att ske för Vita. Risken är att det kommer ske tidigare än man tror — men ärligt talat, hur många köper spel till Vita, och dessutom med det stora önskemålet att det ska ske via dess interna Store? - Det som också kanske är stort för många är att Warkhawks servrar kommer att stängas ned den 31/1 2019. Jag skrev en spelrecension av spelet 2009 där jag gillade spelet väldigt mycket, men med blandade känslor kring hur det egentligen är i sitt gameplay. Särskilt numera när det bara är supereliten som håller på med spelet. Jag har cirka 80 timmar i spelet och har en K/D på 0.4 max... Med erfarenheter från moderna titlar kan jag säga att spelet skulle behöva en rigorös omstrukturering för att bli kvitt de över-OP flygplanen, all baseraping, konstiga flaggfunktioner och andra exploits som är rätt tröttsamma. 90% av tiden känner man sig rätt chanslös. Men spelet var vackert, roligt och spännande för sin tid, så jag har många goda minnen från det Spelet var en releasetitel och likt många andra uråldrigt arkaiska titlar stöder spelet LAN, vilket betyder att det kommer att gå att spela även i framtiden genom programmet XLink Kai. Jag har dock aldrig fått det att fungera, ens för att få konsolen upptäckt i lobby. Men jag gör väl fel någonstans, gissar jag. Andra spel som påverkas är Twisted Metal och PlayStation All-Stars: Battle Royale samt Sound Shapes. Inget av dessa spelen tror jag väl har särskilt högt spelvärde idag, men jag har iallafall för avsikt att spela ett antal sista timmar ur Warhawk. Var det inte @Adrian G som delade med sig av ett DLC till mig nån gång i tiden? Har du lust att lira något, för gamla tiders skull? - Kort diskussionsfråga: Använder du din PS3 fortfarande?
 4. Helt sjukt hur lite jag sitter vid en dator numera. Har haft en tråd halvt färdigskriven i nästan två veckor nu. :(

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Så, då var det ordnat. Tre veckor senare.

 5. Henkibojj

  Officiella nostalgitråden

  Välkommen tillbaka!
 6. Henkibojj

  Go jul o såatte

  God jul, för tusan hakar!
 7. Henkibojj

  Vilda Västern-Vardagssnack!

  Skulle göra en tour de prison i ett antal counties för att bli kvitt alla bounty hunters och låsa upp diverse tjänster igen, såsom stagecoach. Man blir av med sin efterlysning men också alla pengar man har på fickan. Därför köpte jag upp allt jag hade i mitt camp och stack iväg för att låta lagen ha sin gilla gång. Jag hade redan kastat mig själv i finkan i Valentine, men när jag skulle göra samma sak i Strawberry blev filmsekvensen annorlunda. Dörren till sheriffen slogs sönder och in dundrade en maskerad man som jag genast kunde identifiera som John Marston. Vi flydde till häst, jag stannade strax utanför stadsgränsen och väntade tills de som jagade oss hade tappat bort mig. Därefter tackade jag gänget, gick tillbaka och lät mig bli fängslad igen. Grabbarna kan inte ha trott jag var riktigt klok
 8. Henkibojj

  Vilda Västern-Vardagssnack!

  Jösses, jag har visst inte spelat RDR2 på en månad eller mer. Har fortfarande inte kommit längre än Horseshoe Overlook och jag har ändå inte fått en enda spoiler från internet. Blev det här spelet inte lika stort som man trodde? Jag har inte sett särskilt mycket videos eller memes från RDRO heller. Lirar folk på forumet detta? Har någon en handfull saftiga screenshots eller videos de sitter på men som de är för lata för att ladda upp?
 9. Köper min sjätte Playstation imorgon. Oops.

 10. Red Dead Online lanseras som bekant i betaform och har släppts gradvis under veckan. Först ut var spelare som köpt Ultimate-versionen. Därefter kom de som spelade spelet på releasedagen. Sist ut kom de som spelat spelet någon gång fram till den allmänna lanseringen, som sker idag och är öppen för alla. https://www.rockstargames.com/newswire/article/60717/Red-Dead-Online-Beta-Launch Precis som i GTAO kommer det finnas "crews", eller posses som det heter. Vad jag minns fanns även posses i RDR1-multiplayer, men inte kopplat till Social Club. GTAsajten har en crew men jag är osäker på hur mycket den någonsin användes. Nystart till RDRO, kanske? Jag bjöd in mig själv till att titta på när Vice. spelade RDRO, för jag själv har inget PS+konto för tillfället, och jag måste säga att det i ett tidigt stadium inte såg sådär skitskoj ut. Å andra sidan sprang han mest omkring och grievade folk i stäpplandet sydväst om Armadillo, så jag har väl knappt sett skymten av den fulla upplevelsen än. Vad tror ni, kommer ni spendera hundratals timmar i RDRO eller håller ni er mestadels till SP?
 11. Vilken jäkla seg helg. Fy farao.

 12. Henkibojj

  Egen-Musik-Tråden

  Hemsidan uppe! Lyssna här!
 13. Henkibojj

  Ätbart

  Dazzleys vingummi är inte helt dumma! Den frätande smaken finns där, fast kanske inte så starkt. Originalet var ju alltid bättre.
 14. Henkibojj

  Battlefield V

  Enda förutsättningen att jag skaffar detta och fastnar i MP/BF på nytt är att jag är med i ett Sajten-crew. Saknade det som fän när jag körde BF3.
×