Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  9 985
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  108

Henkibojj prisades 25 maj

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 264 Bästa möjliga anseende!

2 följare

Om Henkibojj

 • Födelsedag 1987-12-14

Kontaktinformation

 • Skype
  henkibojjGTA
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

21 383 profilvisningar
 1. Nixpix. 9/20
 2. Fast vadå, 360 körde väl x86 trodde jag? Det var väl hela anledningen att spel i början var lättare att göra till Xbox än PS3, vilket typ bara Naughty Dog bemästrade från start.
 3. (Nej) Har han? Dessutom är det ju en massa ockulta grejer däri. Nej. 8/20
 4. Japp! 7/20
 5. Nix! 6/20
 6. Nope. Osannolika händelser är väl det värsta. 5/20
 7. Jag tror ingen medlem skänkt oss så mycket glädje utan att skriva något som mariab1. Välkommen till forumet, alla dessa veckor!

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Söker man på "bröst" får man väl se bröst, trodde jag. Vi vill se tuttar. -_-

  3. dibel

   dibel

   Forza mariab1!

  4. Kebab
 8. Jag har blivit rätt bra på det här med trimning, får jag säga Hade väl kanske önskat lite kraftigare hår på sidan men det är klart godkänt tycker jag. På bild syns ju alltid enskilda hårstrån sticka ut, men inte på en halvmeters avstånd IRL.
 9. Mycket möjligt alltihopa. Mest av allt får jag intrycket att han inte är stark för fem öre. Det syns liksom att det inte är en brukskropp. Vet inte om det är nyckelbenen och strukturen däromkring som talar för det. Själv har jag inte "discogymmat" sedan 2010 tror jag och istället har jag arbetat med kroppen på ett bygge. Mycket av det har ju försvunnit under det år jag sluppit, men jag har ändå en muskelstruktur som skiljer sig helt från den där. Mina muskler syns inte förrän jag spänner dem, för annars ser jag rätt tanig ut rent modellmässigt. Men mitt övre bröstparti är rätt kraftigt med tanke på att jag är så liten, till skillnad från han som är lång och skitsvag, till synes.
 10. Vad är det för fel på den här killen som gör att han ser så sjukt benig ut? Vad är det han missat? Jag tycker att det inte verkar som att han har några muskler i varken rygg eller axlar. Eller nån annanstans heller egentligen, det skulle lika gärna kunna vara implantat alltihopa.
 11. Ja. 4/20
 12. Ja. 3/20
 13. Jag har inte hört nåt sånt. Men vilket spelföretag i världen har under de senaste fem åren släppt en AAA-titel som inte senare släppts till PC, om den inte från början var företagsexklusiv? Tänker då främst på The Last Of Us, till exempel. Xbox har jag dålig koll på. Skulle tro att det blir till PC också eftersom de insett vilken kassako GTA V blev.
 14. Konsoler är rätt billiga nuförtiden, och vill man bara ha en för ett spels skull kan man nog komma undan billigt genom att köpa en begagnad konsol som du sedan säljer när du känner dig färdig med spelet. Jag undrar hur stor RDR-Online-delen kommer att bli i det här. Om man är lika fast i det som man varit i GTA Online genom åren kommer jag behöva betala dyra slantar över tid för att ha onlineaccess. Ett halvår med PS+ är ett helt spel bara det. Vill man ändå betala är ju PS+ en bra deal, för det finns många ordentliga rabatter och så de 2 spel man får varje månad för att avnjuta ända till den dag man säger upp sin prenumeration, men ändå. Jag hade föredragit en tjänst utan förmåner men som var gratis istället, som PS3.
 15. Vem är förvånad? https://www.polygon.com/2017/5/23/15677612/rockstar-games-delayed-red-dead-redemption-2 För min del kan jag bara säga att det både var väntat och nästan rentav önskat. Det vrak som kallades GTA Online var ospelbart den första månaden, och när de nu bygger ett sorl från grunden till den nya generationen får det mer än gärna göras rätt från början. Det dröjer innan jag får full valuta för min PS4 iofs, men det ger också möjlighet att spela andra spel som sjunkit i pris lagom till releasen av RDR2. Med det sagt så måste jag hålla med, det ser fantastiskt ut!