Jump to content

Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  10 140
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  167

Henkibojj prisades 15 november

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 353 Go gubbe!

2 följare

Om Henkibojj

 • Födelsedag 1987-12-14

Kontaktinformation

 • Skype
  henkibojjGTA
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

27 314 profilvisningar
 1. Henkibojj

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Jo, jag räddade nån dam från en stuga, men jag vet inte om det var det du menade? Anyway, jag traskar i fel områden just nu om jag går däromkring. Har inte kommit jättelångt i storyn än.
 2. Henkibojj

  Program ni inte klarar er utan

  Bah, jag har använt Ctrl+Alt+C till det sedan 2002, plus en handfull liknande kommandon. Man behöver bara konfigurera det själv.
 3. Henkibojj

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Jaså? Vad finns det då då? Hajar? Leoparder?
 4. Henkibojj

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Spring inte omkring i träsken på nätterna om ni inte har en riktigt bra anledning... Alligatorerna syns väldigt dåligt och innan man vet ordet av har man hamnat i magen på dem
 5. Henkibojj

  Vilda Västern-Vardagssnack!

  Rätta mig om jag har fel, men är inte det där en förbannat onödig U-sväng?!
 6. Henkibojj

  Den ultimata cringetråden

  Hur man vet att man som huvudansvarig för ett stort spel kastat sina senaste ~36 månader åt fanders och att inget av det man åstadkommit och slitit för har haft någon mening över huvud taget. Och sedan ska stå och se stolt ut under tiden man inser just detta.
 7. Henkibojj

  Egen-Musik-Tråden

  Är uppe i mitt fjärde band nu av någotsånär seriös sort, förutom orkester och hemvärnet som jag var med i för länge sen och flunkade. Svårt att säga vad det är man vill egentligen, jag tycker det inte är så kul förrän det är dags för spelning och av alla band jag varit med i är det mycket sällan jag ens brytt mig om att kolla Dropbox-mappen med material. Jag går dit, spelar trummor och går hem igen, och glömmer bort bandet tills nästa vecka då folk frågar om det är rep. Repeat. Men mitt förra band, som nu genomgår reboot, har spelat in en skiva som nu är färdig! Allt är bara en fråga om hur den ska släppas, men Spotify kommer det nog åtminstone att bli.
 8. Henkibojj

  Bilkörning och körkortssnack

  Hur går det för dig, @Merkky?
 9. Sådärja, nu ska det väl kunna skrivas lite mer i RDR2! :)

 10. Mötesplatser är PS4s egna portal för att skapa communitys kopplade till spel. Det är ganska primitivt; det finns en vägg att skriva på och posta screenshots och så finns det möjlighet att bjuda in personer till gruppen. Det mest användbara med Mötesplatser är däremot att kunna stämma träff för olika evenemang, där man spelar ihop. Ett slags kalender där alla som är med i gruppen får notiser om att en spelsession kommer att äga rum. Än så länge har vi förstås ingen nytta av det eftersom RDRO inte är släppt än, men ni kan ändå gå med i gruppen och bjuda in de personer härifrån som ni tror vill gå med. Eller för all del att bjuda in dem dit, så att de senare kan bli medlemmar här på forumet när de märker vilka sköna snubbar vi är Gå till Mötesplatser och leta upp "GTASajtens RDR2-plats", och gå med redan idag vetja. Så småningom kommer väl någon form av Crew-funktion till R* Social Club också. Jag sätter en hästsko på att namnet Crews kommer byta till ordet "Posse".
 11. Henkibojj

  Screenshot-tråden!

  Lite screenshots från mina första spelsessioner.
 12. Det skulle vara roligt att få höra era berättelser från vildmarken. Själv har jag knappt hunnit spela så mycket än så jag har nog inte så mycket att komma med, men Weeners berättelse var ju fantastisk. Fler berättelser får gärna komma in! Jag har nog inte gjort så mycket mer än att spela några storyuppdrag och att försöka mig på att tämja den vita hästen längst upp i norr, men jag missförstod instruktionerna (eller, de var ju jädrigt otydligt skrivna tycker jag) så hästkraken sprang iväg några gånger. När jag som bäst skulle ge mig på ett nytt försök kom en ren och stångade mig, och hästen försvann. Färden upp till Lake Isabella tar ju en jädra tid så hela alltet blev ett misslyckat kapitel för mig. Tänk på att ni kan ta videos på vad som hänt! Även efteråt! Se instruktioner nedan. - Le hêst:
 13. Henkibojj

  Screenshot-tråden!

  Såklart det ska finnas en screenshot-tråd till RDR2! Vi har ju haft en till GTA III, VC, SA, GTA IV och V, så varför inte här också? Numera kan ju konsoler ta screenshots, så varför inte nyttja det, aye? Först lite instruktioner till PS4. Jag kan inte ett smack om Xbox så någon med info kan gärna få fylla i. Förinställningar Att ta screenshots Att ladda upp screenshots - Låt bilderna flöda!
 14. Den här snubblade jag över för ett par veckor sedan. En fantastiskt varm intervju med Rob Wiethoff, mannen som spelar röst och motion capture till John Marston i både Red Dead Redemption 1 och 2. Se och njut! Någon i kommentarsfältet på Youtube kommenterade att både John och Rob båda är lugna personer som funnit ett större liv men som mest av allt vill tillbaka till sin egen gård. Träffande! Vad tycker ni om videon, och hur ser ni på John Marston i Red Dead Redemption 1? Tvåan har jag inte kommit alls långt i, så eventuella spoilers undanbedes tills vidare.
 15. Henkibojj

  Red Dead Redemption 2 största spelet på PS4

  Nu med facit i hand undrar jag hur vanligt det är med två skivor till spelsläpp. Jag har aldrig varit med om det sedan CD-skivor (alltså Compact Disc(!)) till PC, cirka år 1999. Var GTA V två skivor stort till PS4? Hur är det med Xbox nuförtiden, det är väl bluray där också? Var det två skivor även till Xbox One? Hur vanligt var det med flerskivsspel till Xbox 360? Det borde väl ha blivit en hel del mot slutet av den generationen, eller?
×