Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  9 999
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  112

Henkibojj prisades 17 juli

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 268 Bästa möjliga anseende!

2 följare

Om Henkibojj

Kontaktinformation

 • Skype
  henkibojjGTA
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

22 129 profilvisningar
 1. Najs! Månadskostnaden börjar rulla första vardagen i nästa månad. Jag har alltså noll kronor att betala för mina första elva dagar Nån som vill haka på Vimla? Man får tio kronor rabatt i månaden om man följer min länk...
 2. Öppnade upp min gamla PS3 Phat för kanske tredje eller fjärde gången, denna gång för att byta ut den bluraylaser som dog 2014 och som jag aldrig brydde mig om att reparera. Maskinen dog ju en gång av YLOD 2013 och det lagade jag, tills BR-skivor började bugga sig under våren 2014 tills den helt slutade läsa sånt nån gång i maj eller så. Kort därpå fick den YLOD igen, och då bestämde jag mig för att köpa en ny PS3 Superslim istället. Stötte på en guide eller något sånt tidigare i år och upptäckte att man rätt enkelt kan laga en BR-laser själv, istället för att skicka in den för 500-800 kronor. Och visst, 70 spänn på eBay från Kina och nån timmes styrande gjorde att den Phat jag pensionerat hos föräldrarna sedan 2014 nu har en fullt fungerande bluray igen Spelande blir det väl inte så mycket därhemma längre, men filmer är ju en fin lyx att kunna lira. Och nej, det är inte likadan kvalitet som Viaplay/Netflix-HD. Det är många gånger bättre att köra från skiva.
 3. Jag får jättelätt blodtrycksfall när man ska sticka fingret till blodprover, och sprutor i tandläkarstolen är riktigt jobbiga eftersom jag fått chock av det en gång. Den gången var det nog en rätt kass sköterska som var felet, men ändå. Däremot har jag inga problem med vaccinationer. De sprutorna är väldigt mycket smidigare än de var förr, vill jag minnas, då det var ett rejält hugg. Nu är det strax över ett myggbett, men lindrigare än en blinning och ändå inte i närheten av en geting. Med det sagt har jag nog inga problem med att få en nål i mig för det goda syftets skull. Jag tror däremot att jag skulle donera blod först om jag fått genomgå en hälsoundersökning innan jag gör det. Mina år i byggbranschen gör att jag har lätt hypokondri så jag tror att jag inte har fullgoda blodvärden, av nån anledning. Först när jag känner mig kärnfrisk (varför jag nu inte redan skulle vara det) kan jag tänka mig donera blod
 4. Örnen till sparven! Örnen till sparven! Nu har jag lagt in en beställning på en Samsung Galaxy S7 för totalt 4738 kronor. Jag vete fa-an om det var den bästa dealen jag kunde nå, men jag har surfat både Blocket och Tradera i jakt ett bra tag nu och jag blir helt störd på min nuvarande så nån gång måste det ske. Jag gjorde det genom Tele2 där jag sade upp mitt skitabonnemang på 189 kr/mån för bara 1 GB. Det slipper jag om en månad. Nu kommer jag köra Vimla istället och vill ha din special price for you. Visst kan man skriva in särskilt startdatum för sitt abonnemang, så man inte går i glapp i en vecka?
 5. Verklig person?
 6. Jag tror inte det, för med Nixon i åtanke är det ju bevisat att en president kan kliva av posten. Det som besvärar är dessvärre flera saker: Nixon blev inte avsatt; han avgick själv efter att ha gjort en dundertabbe och inte längre hade folkets stöd. Det skulle troligen aldrig hända Trump eftersom han aldrig skulle kunna erkänna ett misstag. Att avgå skulle krossa inte bara hans ego utan även hans anseende och affärer. Mest troligt är att han hellre är rövhatten som sitter kvar och fortsätter sitt delirium att han varit den mest omtyckta presidenten genom tiderna än att kliva av i nederlag. Sen är det också det här med att toleransnivån mot skandaler har blivit skyhög idag, som jag skrev ovan. Det finns inget som förvånar längre, och inget som förfärar, och det som väcker avsky och avsmak är sånt vi redan ser varje dag så det finns liksom inte längre någon punkt där måttet är rågat längre. New York Times har gjort en lista över Trumps lögner — hittills — och trots att den är diger och allvarlig finns det inget som förvånar. Avsätter man en president för att han är ett svin? Och när allt kommer kring är inte alternativen något bra de heller. President Pence?
 7. Haha, ja, den där blir svårslagen!
 8. Asiat?
 9. Har han med kultur att göra? Som ramfråga för huruvida han är komiker, konstnär, författare, musiker, skådespelare och alla andra såna yrken, eller om det snarare handlar om en kunglighet eller politiker etc.
 10. Detta paket och alla andra paket som släppts efter release 2013/14/15 handlar om GTA Online och det går inte att inte ha paketet, eftersom man alltid måste spela med senaste version för att alls släppas in på någon server. Om du spelar Grand Theft Auto 5 (V) och inte GTA Online (över nätet) kommer du inte kunna se detta paket. Ej heller heists, motorcykelklubbpaketet eller andra paket som släppts med jämna mellanrum sedan 2013.
 11. Det bör komma någon form av notis om att spelet behöver uppdateras. Väl när det är gjort ska innehållet finnas där, inbakat i spelet precis som alla andra uppdateringar. Just detta paket är ju ett år gammalt så det är omöjligt att du inte redan har det, förutsatt att du alls kan spela online
 12. Nej! Nej! Nej! Nej! (Bra fart på tråden nu!) Tro tusan att det är bra fart när det blir dubbelposts Är det en svensk? EDIT: Meh, så försvann båda Kebabs svar. Nåväl, det finns quotat här iaf.
 13. Över 50?
 14. Finns personen på riktigt?
 15. Ni får slåss om vem det var som egentligen vann, xstreem var 4 timmar före men sade inte sin gissning rakt ut. Jovars, med "psykiskt välmående" menar jag att det är en person som mår bra. Första sökresultatet på wikipedia efter frasen "psykiskt välmående" listar "kraftlöshet, depressioner, humörsvängningar, nedsatt impulskontroll, och ökad social isolering" som motsatser. Det tolkar jag som psykiskt oroande fenomen som får personen att må dåligt. Det gör inte Mr Bean. Att han sen inte är riktigt klok tycker jag inte är samma fråga, och därför svarar jag att han trivs med livet. Du frågade om han mår dåligt, inte om han är störd.