Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  10 020
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  120

Henkibojj prisades 13 september

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 281 Bästa möjliga anseende!

2 följare

Om Henkibojj

 • Födelsedag 1987-12-14

Kontaktinformation

 • Skype
  henkibojjGTA
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

22 887 profilvisningar
 1. Nu har jag inte riktigt möjlighet att kolla, men för det första måste det vara ett plan som alls kan utrustas med bomblucka. Det är det nog inte alla som kan, vad jag minns. För det andra måste man köpa sig den utrustningen i hangaren genom att gå in i planet och trycka på den knapp som föreslås för att ändra utseende på sitt plan, innan man gasar iväg och åker ut ur hangaren. Sedan måste det finnas bomber kvar i luckan, och de kan ta slut när man använt upp alla. Om allt detta är köpt och gjort brukar det handla om högerpil på knappsatsen för specialgrejer. Jag har inte använt kontroll på länge nu men det är min bästa gissning. Fyrkant (PS4) eller X (Xbox) har i alla tider växlat mellan vilka skjutvapen som ska användas i plan, så det kommer troligen styra missiler kontra kulspruta. Det är nog all info jag kan ge utan att kolla själv just nu
 2. Jadå, vi ska nog kunna svara. Vad undrar du? Är det i storyn eller onlineläget? Jag gissar att det är GTA V det gäller, eftersom det senaste dessförinnan är från 2008.
 3. Hmm, ja, jag vet knappt om det är dyrt eller billigt; antingen är konsolen så gammal att folk vill ha bättre grejer som inte går sönder inom kort, eller så är den så gammal att folk vill ha den för att den är just gammal, och har kompatibiliteten kvar. Hojta om den går sönder, så har jag lite videos och annat material för hur du bäst lagar den. Jag har fixat tre YLOD och bytt laser en gång utöver det. Just lasern kostar bara en knapp hundring men du måste ha den som heter KES-400A, alternativt hela släden som heter KEM-400AAA. Men det hoppas vi väl inte ska behövas. Kul att du shoppat! Men hade inte du en redan?
 4. Vad fick du ge för 60-giggaren? Vilket skick är den i?
 5. Själv hoppades jag på att serien skulle vara slut denna säsong, vilket jag också trodde fram till typ femte avsnittet då det å ena sidan gått lite väl fort, men att det skapades plots under tiden också som jag inte fattade hur de skulle lösa på två avsnitt. Hela denna säsong känns som det brukar göra inför en uppsats som ska in vid midnatt och man märker hur mycket man har kvar klockan sju. Hets-skriva det viktiga, så kan man lägga fokus på en snygg avslutning senare. Denna säsong representerar 19:00 till 23:10, typ. Fort ska det gå och detaljerna är mindre viktiga. Undrar om sista säsongen kommer kännas likadant. Över huvud taget tycker jag det har gått in i helvete långsamt med Danaerys äventyr och hela King of the North tog upp alldeles för lång tid för att bara avslutas tvärt. Vi fick se White Walkers i s1e1 men sen dess har de typ inte spelat någon roll. Känns långsamt och framhetsat på samma gång. Likt alla andra serier väntar jag med att ödsla tid på en hypad serie förrän det bevisats att det var värt det. Det bästa exemplet på något som var värt det var Breaking Bad. Det sämsta var Lost. Game of Thrones ligger någonstans däremellan men känns överlag inte som något som jag nånsin rekommenderar de som fortfarande inte kollat och börjar tröttna på memes och referensskämt och att vara utanför i samtalsämnena. Det är inte värt sju säsonger, tycker jag.
 6. Jakten som pågick från att 200-sedeln släpptes tills idag var lite rolig att följa. Men hur känns det såhär efteråt, när allt det gamla är försvunnet och bara nytt finns kvar? Jag har typ inte använt kontanter sedan jag tömde de sista mynten och därför har jag heller ingen pengahög kvar som består av SEK. Lite euro och annat finns som jag aldrig blir av med, men det kommer jag heller aldrig att bli eftersom det är så stort med kontanter utomlands. Vad har ni för relation till kontanter, Misterwhoopee undantaget?
 7. Jao, om man vill visa något för andra på sin mobil till exempel, men det är för styrigt att sitta bredvid varandra eller att det är för många som ska se en liten skärm samtidigt. Då kan det vara praktiskt att visa det på storbild istället. Eller att man vill göra en youtube-video med instruktioner om hur man navigerar menyer och inställningar, till exempel. Jag har inte riktigt funnit behovet, men möjligheten att läsa längre artiklar på storteve från min mobil är välkommet eftersom jag inte kanske vill läsa på min mobil eller surfplatta. Jag vet inte, men jag gillar möjligheten. Mobilspel kan ju också vara ett användningsområde. Om det är filmerna/bilderna/filerna man vill åt gör man nog bäst i att fortsätta med sin DLNA-server precis som vanligt. Att man kopplar upp sig på sitt hemnätverk och strömmar media till sin smartteve eller chromecast. Men inget av det visar själva mobilskärmen, vilket detta program möjliggör. Frågan är om man behöver streama kort eller långt: Är det kort "bara för att visa" behöver man inte göra något. Vill man göra en längre presentation eller inspelning får man se till att köpa programmet eller bunkra upp med ett antal reklamvideos i förhand för att få sin längre tidsperiod. Framförallt i instruktionsvideor är det ju trevligt att kunna göra sig en professionell youtubevideo direkt från videokällan snarare än att sitta med en kamera pekandes på skärmen som bara ger dålig fokus och reflektioner.
 8. Inte helt enligt trådens tema, men jag vill tipsa om mobil-skärmdelningsappen Screen Stream Mirroring. Inte den bästa videon, men det visar programmet rätt bra i detalj. Det går helt enkelt ut på att du installerar en app på din mobil som sänder en videoström till valfri källa lokalt (standard) eller globalt (mer avancerat). Jag testade att sända till UPnP och låta min smartteve uppfatta det, men det gick inget vidare faktiskt. Oklart om det är appen eller teven, men jag gissar det sistnämnda eftersom den är från 2014. Istället var det nästintill problemfritt att sända till både VLC och OBS (där man ju kan spela in till en videofil i OBS för vidare publicering, om man vill). Det är fullt möjligt att det finns bättre appar, men den här var väldigt enkel och kräver inga särskilda installationer (men varför behövs Platsbehörighet?). Gratisversionen ger 10 minuter stream, eller möjlighet till ytterligare 10 minuter stream för varje reklamvideo du tittar på. Vill du verkligen använda appen i mer än en halvtimme i taget (varför skulle det behovet finnas, egentligen?) får du ladda upp ett antal reklamvideos och köra dem i stöten för att få din tidspott.
 9. Nu är det släppt! Jag spelade ett antal timmar igår och visst är det rätt häftigt ändå, men det verkar vara svårt att få några pengar på det här viset. Å andra sidan, jag har redan köpt allt jag vill ha så jag spelar mest för att det är roligt. Och än så länge är det roligt — det är fett ballt att åka i en MIG och skjuta ner tre stycken 747 och en handfull Lazers, men för det besväret skulle jag gärna få mer än lite cargo för 10 000 dollar. Planen är skitdyra och jag är inte absolut övertygad om att jag kommer köpa något av dem. Det är mest fördelarna med en egen hangar och tillgång till Zancudo som lockar mig. Att folk nu kommer lägga bombmattor till höger och vänster är något som oroar mig; har det inte varit tillräckligt med griefing redan? Vi får se hur mycket jag spelar detta. Att ha ett Warehouse till min CEO-verksamhet har inte givit sådär jättemycket pengar eftersom det är så svåra uppdrag att köra solo och det är alldeles för många som tycker det är kul att förstöra ens cargo. Där är det möjligheten att spawna en Buzzard när som helst som är det stora dragplåstret, samt de olika VIP-arbetena som finns. Vill man tjäna pengar är det fortfarande bilexporten som är det bästa sättet, särskilt om man mixtrar lite så att man bara får top range-bilar att leta upp till sitt garage. Under tiden man väntar på nästa möjlighet kan man sälja lite från den betydligt mer passiva inkomstkällan Biker Business.
 10. Smuggler's Run är ett DLC som kommer i nästa vecka. Vad jag tror kommer det här vara det DLC som tilltalat mig mest ända sedan San Andreas Flight School för ganska precis tre år sedan. Det verkar som att det kombinerar det bästa från VIP-, Finance and Felony- samt Import/Export-DLC:t, förutom en hel drös med nya plan och transportmedel. Naturligtvis lär det kosta en hel del pengar att köpa dessa plan, men såsom jag resonerar så kommer det vara mycket mer värt att köpa ett bra plan om uppdragen man kan få i dem är roliga. Hur lukrativt det kommer att vara vet jag inte så noga, men man kan fortsätta med en ganska låg profil i Biker-uppdragen (framförallt med droghandeln) och göra det någon gång då och då per spelsession för att tjäna pengar. Heists är sedan länge uttjatade, CEO-uppdragen är för tidskrävande och riskabla och även om Import-Export-uppdragen sägs vara det som ger mest pengar verkar det fortfarande vara lite mer krävande än att bara låta tiden gå och sälja droger lite då och då. Hellre två-tre riktigt bra och roliga plan än en lyxjakt, säger jag. Officiell info — vi kommer nog få en till artikel från Rockstar när paketet väl har släppts. Vad tror ni om detta DLC? Under denna helg är det dessutom rabatter på vissa bunkrar från förra DLC:t. Jag har inte satt mig in i det, men det verkade mest ha handlat om luftvärnskanoner och förstörelsefordon, vilket jag inte bryr mig ett skvatt om. Flygplan is the shit
 11. Eyyy, grattis! Hoppa gärna in lite oftare! :)

 12. Nja, om du syftar på senaste drakrytten så var väl inte det någon teleport direkt, det tog ju åtminstone över natten. Vem vet hur långt landet är och hur fort en drake flyger?
 13. Tillfällig lägga i Norrköping, flyttar ut idag räknar jag med. Inte så tokigt, det har varit en del fina sommarhimlar härifrån
 14. Hur gick det sen?
 15. Är han komiker/med i komedier?