Jump to content

Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  10 272
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  214

Henkibojj prisades 3 juni

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 430 Go gubbe!

2 följare

Om Henkibojj

 • Födelsedag 1987-12-14

Kontaktinformation

 • Skype
  henkibojjGTA
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

33 243 profilvisningar
 1. Har satt betyg på 70 ungar. Fy fan vad jag vill sova nu, men måste upp om mindre än 4,5h 😢

  1. Xersize

   Xersize

   Jag beklagar, fy fasiken!

 2. Grabbar, med risk för spamkrig undrar jag om ni inte kan bidra med en liten status emellanåt så vi får se nåt annat här.

  1. Xersize

   Xersize

   Vet du? Det kan jag ställa upp på

 3. Städa, schmäda. Skrivbordet är rent sånär som på en hög med kuvert men hyllorna är alltjämt fulla med skräp från 2013. Aja. Ny skärm ialafall! Bättre tangentbord kommer väl vartefter, men det kan dröja alltifrån en vecka till två år. Nu står datorn på ett fläktstativ till vänster om skrivbordet på en byrå och tar inte upp någon yta. Med andra ord kan jag faktiskt arbeta i mitt arbetsrum och inte bara konstatera attjag borde göra något åt det. Förhoppningsvis och troligtvis blir det även roligare och enklare att skriva saker på forumet också! Har tröttnat på mobilversioner av sajter, nu är det back to the core som gäller.
 4. News flash: GTA V är gratis till torsdag!

 5. Epic Games Store har släppt GTA V gratis att lägga till sitt konto. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/grand-theft-auto-v/ Erbjudandet gäller fram till torsdag klockan fem, men det är oklart om det är europeisk tid eller amerikansk. Se därför till att skapa ett Epic-konto om du inte redan har ett, och lägg till det i er kundvagn och checka ut för 0 kronor. Versionen som erbjuds innehållet även en miljon dollar i GTA Online som sätts in inom ett par dar från första spelsession. Ett kanonbra tillfälle att utforska den onlinevärld som funnits sedan november 2013. PC-versionen är hiskeligt mycket bättre än den första generationens konsoler (PS3, Xbox 360) och har även mer mogen community än den nuvarande generationens konsoler (PS4, XB1). Skynda fynda! Vill någon spela heists och undrar vad hela den grejen var kan jag gärna spela med er
 6. Livegig över stream. 1 minuter var restriktionen. Vi satte det på 11:59
 7. Triple post, yeay Den dök upp tidigt, redan i torsdags! Än så länge rätt så nöjd, men två-tre saker gör mig lite besviken. Tiltfunktionen rullar bara åt ett håll, vilket inte borde spela någon roll men eftersom sladdarna går rakt in i skärmen och inte någon konsol på botten gör det att det blir än svårare att tilta. Ska man göra det kommer det troligen bli på veckobasis, för det är ett jädra styr med att anpassa ca 8 sladdar bra nog för att kunna dras 40 centimeter extra när de redan från början är väldigt tight satta. Jag gillar sladdordning och just nu råkar det vara rätt så korta sladdar jag har att leka med, så det funkar inte jättebra att röra saker fritt. Vilket leder mig till nummer två: När jag försökte styra med detta drogs en USB-kabel lite för hårt och jag hörde något trilla ned. Det visade sig vara plastflärpen i ett USB-uttag som helt sonika bara brutits av. Jag testade att montera en USB-apparat in i det uttaget ändå, men det blir förmodligen kortslutning för det får ingen ström. Jag satte i plastflärpen i USB-sladden istället och försökte på nytt, och då fungerar skårorna i plasten som en sorts bärplockarskopa som föser upp metallkontakterna så att de separeras från bottenväggen i uttaget och istället ansluter till toppen av sladden, som det ska vara. Så länge jag inte drar ur denna sladd kommer jag inte tappa bort den, men skulle det ske är det nog lite kört. (Såvida man inte slaktar valfri annan USB-kontakt på skrotade datorer/annat.) Borde kanske reklamera men det blir nog bara mer problem än att låta det vara. Tredje felet är att högtalarna är kass. Jo, det visste jag ju, men inte att det skulle vara sämre ljud än i min mobiltelefon. Ljudet skorrar redan på halvvolym och det blir smärtsamt höga diskantnivåer även på låg volym. Lyckligtvis har jag ett par USB-högtalare men de funkar bara med en USB-B-kontakt (en sån där till skrivare) inkopplad till skärmen, så jag väntar på att det ska komma hem en sådan till mitt Clas Ohlson. Hade kunnat köpa en i butik för 150 spänn men då väntar jag hellre tills de får in den utgående modellen från sitt lager för 30 spänn. I vilket fall är det bra att den har högtalare över huvud taget antar jag Jag har testat med både min laptop och min gamla dator och jäklar alltså, gamla datorn har så bra bild att jag funderar på att gå tillbaka till Windows XP för gammalspelande ibland Bilder kommer när jag städat skrivbordet
 8. GTA Online är något jag egentligen är väldigt färdig med, men vid nåt enstaka tillfälle de senaste 7 åren spelade jag ju med... Xersize och Adrian? Ingen aning, men det har alltid varit roligare att spela med folk man känner än ensam eller med randoms. Jag skulle hoppa på nästan vilket spel som helst om det blir lika roligt som när Team Kebab/Simpa/Lajjan spelade BF3. Hojta ifall du blir spelsugen på något så hakar jag nog på
 9. Vill bara skriva nåt här för att visa att det fortfarande heter GTAsajten, inte dibelsajten. //Out.

  1. dibel

   dibel

   Håller med. Kjell Seger!

 10. Oh, glorious day, som i gamla tider då. Jag ser väldigt mycket fram emot min skärm. Segt att det dröjer typ nio dagar till.
 11. Jag beställde den jag sett ut från CDON men de går via en dansk firma så det dröjer tio dagar till leverans. Urgh, öken.
 12. Lol, aktivt forum och intressant spelmarknad... Not. Men nu har iallafall TLOU2 fått ett releasedatum - 19:e juni, dvs midsommar. Det som tidigare skulle släppts i februari (med hyfsat god tajming) fick ett annat datum i maj, som inte passade mig alls, sedan blev det uppskjutet på obestämd framtid och nu är det plötsligt midsommar som gäller. Tyvärr är omständigheterna kring släppet lite dystra eftersom det verkar som att hela storyn har läckt. Jag kommer inte leta någon som helst information om spelet eftersom jag redan vid tidigare filmklipp tycker att de visar för mycket. Jag är helst helt nollställd. Annars vet jag faktiskt inte så mycket framöver, det handlar mest om att följa utvecklingen hos PS5 och vad det kan erbjuda. Och så måste jag bli färdig med mitt PS3-arkiv också
 13. Verkar vara fel skrivet i så fall, bilder säger motsatsen.
 14. Nopes. 1x DVI, 1x DP, 1x VGA, 0x HDMI. Jag gillade också att den där Philips hade 4x USB och samtliga av DP, HDMI och VGA. Att den saknar DVI spelar ingen roll, jag tror jag har nån sån adapter liggandes från VGA eller så gör det i vilket fall detsamma. Jag har bara min gamla dator att koppla in i äldre typer av uttag och då har det grafikkortet både VGA och DVI. Den har också fått en rätt bra review (om det nu är exakt samma, namnet stämmer inte helt men det gör det aldrig i såna här frågor). Hittade den extra billigt på CDON istället, 1775 spänn.
 15. Tyckte jag också Men hur gör jag om jag vill koppla en trio skärmar? Dator, monitor, teve? Tanken är att det bara är monitor som används, ibland med datorn, men om jag vill göra monitor+teve då? Alla tre samtidigt ser jag inte nyttan med men om jag vill ha monitor+ teve samtidigt kommer väl datorn på köpet. Behöver man en skärm med "HDMI through" på nåt sätt?
×
×
 • Create New...