Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  10 068
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  158

Henkibojj prisades 13 mars

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 331 Bästa möjliga anseende!

2 följare

Om Henkibojj

 • Födelsedag 1987-12-14

Kontaktinformation

 • Skype
  henkibojjGTA
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

25 100 profilvisningar
 1. Va, näääe, jag har sett dig för några månader sedan men sen dess har väl andra hamnat i PS4-feeden då. Jag har dig nog rätt säkert kvar!
 2. Hej, kul att du tittar förbi! Jag undrade faktiskt vad det blev av dig. Har inte ens sett dig aktiv på Playstation längre, vad gör du numera?
 3. Kul! Jag kan nog tänka mig det, men jag har lite mycket annat just nu. Det verkar också tyvärr som att hemsidan ligger nere?
 4. Jag kan också tänka mig att åttiotalet är en obligatorisk faktor när det kommer till Vice City,men jag vet inte hur det praktiskt skulle gå till nu när de gjort hela interfacet som mobil istället. Å andra sidan hade vi ett anteckningsblock som interface i LA Noire så helt svårt kanske det inte är. Däremot skulle jag tycka det var häftigt med sjuttiotal istället, eller kanske rentav sextiotal. Det finns hur mycket musik som helst därifrån och om det är söderut vi kommer spela kanske kubakrisen kommer att ha en roll.
 5. 63 kronor nu. Vill du prova på först kan vi köra Share play, det har jag aldrig testat Finns även bantade varianten för 36 kronor, men det är lite onödigt.
 6. Grattis! När ser vi dig här igen? :)

 7. Haha, tillbaka till ryktenas tid Jag brukar inte följa sånt strunt men jag tycker ju samtidigt att GTA-rykten var det roligaste som fanns här på forumet så jag ser fram emot fler inlägg
 8. Haha, jag minns väldigt väl min sommar 2011 då jag spelade RDR online en hel del. Till slut fick jag samtliga troféer i onlinedelarna plus Outlaws to the End-co-op-paketet. Ändå har jag inte platinum ens nu sju år senare, för det fattas en enda trofé. Man ska vinna fyra teammatcher i rad, men jag spelade ju alltid bara tillsammans med andra så den genren har jag inte ens plockat upp. Det är väl bäst att göra, så man kan slå sista spiken i kistan innan Rockstar själva gör det med sina servrar och den för evigt inte längre kommer att gå att skaffa.
 9. Hoj hoj! Köpte mig precis lite musikblurays för nästan tusen kronor. Fett roligt!
 10. Jag har fortfarande inte gjort det till rutin att sitta ned lite grann vid en dator ett par gånger i veckan. Sorgligt Jag har säkert mer att skriva än man kan tänka sig, det behöver ju inte vara några kvalitetsinlägg man gör utan bara droppa en rad eller två i trådar som tycks intressanta för tillfället
 11. Holy shit att det dröjt sedan jul förrförra året sedan vi ställde en fråga. Det är för dåligt, alltså
 12. Så sant som det är sagt! Nu ligger trådarna precis intill varandra vilket ju är lite konstigt, men vi kan lika gärna låta nästa tråd bli officiell. Jag bytte namn på denna och kommer även byta namn på den nya när det blir dags.
 13. För knappt två veckor sedan fick vi till slut ett datum för releasen av 2018 potentiellt bästa spel*: 26:e oktober i år kommer vi återigen tämja vildhästar och skjuta från höften i vilda västern. https://www.rockstargames.com/reddeadredemption2/ Vi har inte jättemycket information om storyn än så länge, men klart är att det utspelar sig före det första Red Dead Redemption. Vad jag tycker vi kan se så spelar vi inte som John Marston, eller? Det varken ser ut eller låter som honom, men vem vet. (*Själv låter jag The Last Of Us 2 tampas om förstaplatsen ) I ren chansning slog jag in adressen https://www.rdr2.com/ och trodde att Rockstar skulle ha redirectat sin sida, men det var en fansida jag stötte på istället. Den verkar rätt bra, så den kan jag rekommendera att spana in med jämna mellanrum! Allmän fråga: Är inte spelhype lite granna av 00-talets kännetecken? Jag kan inte minnas några spel från 2010 och framåt som skapat särskilt mycket uppståndelse innan sina releaser. Det gjorde mig lite nostalgisk faktiskt, hur länge sen var det inte man samlade all sin info om GTA: VCS eller GTA IV från fansidor och ryktesspridning? Jag själv spenderade ju mängder av timmar åt att vara redaktör på GTANytt och trots att det fanns en hel del dåliga sidor så var det också en rätt rolig tid. Hypen steg från dag till dag och när så spelet släpptes var det förstås inte så mycket att rapportera längre, men desto mer att upptäcka och jämföra med vad man hade fått rykten om sedan tidigare. Communitykänslan var enorm och all input till de nya artiklarna var rolig att läsa både på sidan och här på forumet. Det sägs ju att det kommer bli ett nytt GTA: Online-liknande läge, och hur vi än känner kring detta så hoppas jag att vi kan samlas nån gång i november och upptäcka vildmarken tillsammans
 14. 26:e oktober smäller det! https://www.rockstargames.com/newswire/article/60346/Red-Dead-Redemption-2-is-Coming-October-26th-2018