Jump to content

Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  10 099
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  165

Henkibojj prisades 16 augusti

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 342 Go gubbe!

2 följare

Om Henkibojj

 • Födelsedag 1987-12-14

Kontaktinformation

 • Skype
  henkibojjGTA
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

26 688 profilvisningar
 1. Henkibojj

  Banna dibel

  För min del handlar inaktiviteten om bristen på tillfällen jag sitter vid en dator. Detta kan i sin tur skyllas på snuttifieringen av internet allmänt: allting är numera mobilanpassat och snabbläst för att ingen har varken har skärmytan eller tålamodet att sätta sig ned och läsa, än mindre skriva, några längre texter. Ni har ju sett mina texter från förr. Visst har de varit löjligt långa ibland, men alltid välarbetade. Ofta har det funnits ett halvdussin länkar och bilder insprängda på väl valda ställen för att ge det hela en artikelliknande upplevelse. Sånt finns ingen som helst möjlighet att pyssla med på en mobil, och eftersom man bara numera loggar in för att se om det hänt nåt i 1 tråd eller om det finns varningar, blir det inte att man slår sig ned och gör sitt korrespondensarbete och sin kvällsliga genomläsning. Internet dog 2012 för mig, då smarttelefonen gjorde entré. Internet var bättre innan Twitter och innan Facebook blev politisk anslagstavla.
 2. Henkibojj

  Svensk politik

  Men en blank röst är bara en symbolisk handling. Det är väl bättre att välja någon alls? Vinner de så är du åtminstone nästan nöjd. Kommer de i koalition har du ju också vunnit.
 3. Henkibojj

  Humortråden!

  Classical Art Memes är en förjäkla bra sida. Den här memen är total memeception och alldeles fantastisk. Och högupplöst!
 4. Henkibojj

  Träningstråden

  Ey grabbs. Jag har köpt mig ett gymkort på prov som börjar nästa vecka. Visst, säg vad ni vill men jag har aldrig gått på gym. Var börjar man ens? Jag vill ha en stark och frisk kropp. Kommer bra bröst- och magmuskler på köpet är det bra. Biceps har minst prio. Behöver träna rygg också. Ben vet jag att man inte ska glömma, och det kommer jag heller inte. Vill få tillbaka mina starka lår från byggtiden. Nu är det två pinnar Nån bra hemsida ni kan tipsa om?
 5. Henkibojj

  Red Dead Redemption 2 kommer 26/10 2018

  Den här gången tror jag inte att de vill gå miste om kosingen, så ja, det lär det nog göra
 6. Såg just någon ursäkta sig för ordvalet "jäklar". Det borde hon. "Jävlar" heter det :mf_doof:

 7. Henkibojj

  Klagomuren

  Håller med. Den fruktade automatiseringen borde inte leda till större arbetslöshet, utan snarare fler i arbete men med kortare arbetsdagar. Vad ska man prompt med åtta+ timmar till?
 8. Henkibojj

  Konsert- upplevelser

  Roger Waters på Friends Arena ikväll. Hade glömt bort denna konsert och frågade sent en kompis om han ville gå. Det blev ett nej till slut och jag brydde mig inte längre om det. Men så insåg jag hur många artister man velat se men som dött på senare år och med tanke på att den andra artisten från Pink Floyd, David Gilmour, troligen inte kommer till Sverige igen var jag tvungen att tänka om. Hans konserter är något av sömnpiller dessutom. Det blir ensamkonsert, igen, precis som när jag gick på dubbelkonserten 2011. Och då precis som nu är jag i ett jävligt jobbigt skede i livet där jag måste uppleva texterna nästan ordagrant. Tycker jag borde kommit längre än såhär i både musikutforskandet och det privata. Men jag ser fram emot låtarna iallafall
 9. Henkibojj

  Red Dead Redemption 2 kommer 26/10 2018

  Alltså fett! Jag har nästan glömt hypefenomenet i spelvärlden, särskilt Rockstars spel. Senast var ju GTA V och det var ändå mer än fem år sedan. Kul att se att du är ihågkommen och trevligt att du delar med dig! Kanske blir vi ett community igen i västra vildmarken
 10. Henkibojj

  Tråden om saker du alltid velat veta! v.2

  De har smällt upp ett tivoli här i stan och jag ser samma sak som på Ölands djurpark för tjugo år sedan - dessa otroligt fula airbrush-målade dekorationerna på attraktionerna som ska föreställa Aladdin, Frost eller Michael Jackson. Vad är anledningen till att dessa målningar konstant är och har varit så fula? Är det en svår teknik att bemästra eller är konstnärerna alltigenom riktiga sopor, från mitten av nittiotalet tills nu?
 11. Henkibojj

  Klagomuren

  Nä, men så gott som alla ställen som försöker snåla på utrymmet till toaletterna lyckas med den bragden trots att det inte behövs. Man vinner inget på fyra centimeter och inte heller andra dumt disponerade handfat. Särskilt inte på ett sånt ställe - jag har varit där men inte besökt toorna. Känns som ett typiskt dumsnålt drag på ett så överdådigt ställe.
 12. Henkibojj

  Klagomuren

  Handfat som har en kran som är så kort att vattnet rinner 2 cm från porslinskanten borde slås sönder med en slägga. Gör om och gör rätt. Använd hela handfatet, inte bara fyra centimeter av det.
 13. Henkibojj

  GTA-Sajten Crew?

  Visst minns jag dig! Var inte länge sen jag tittade runt i de gamla trådarna och mindes tillbaka. Jag kan tänka mig spela, men egentligen är GTA Online såå 2013-2015 för mig, så jag är inte så sugen på det annat än för att döda några timmar i kul sällskap. Just nu har jag inget internet i den lägenhet jag bor i så det kan dröja tyvärr. Har du kvar min msn?
 14. Henkibojj

  Klagomuren

  Jag hade ett tillägg en gång som gjorde att höger sökfält blev Youtube och adress/sökfältet blev Google, men det ändrades för varje uppdatering så nu vet jag inte vad som gäller längre. Blir det inte Google i båda fält numera? Vad ska man då med två till?
 15. Henkibojj

  Klagomuren

  Va, hurdå? Exempel?
×