Jump to content

Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  10 143
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  169

Henkibojj prisades 21 november

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 356 Go gubbe!

2 följare

Om Henkibojj

 • Födelsedag 1987-12-14

Kontaktinformation

 • Skype
  henkibojjGTA
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

27 537 profilvisningar
 1. Köper min sjätte Playstation imorgon. Oops.

 2. Red Dead Online lanseras som bekant i betaform och har släppts gradvis under veckan. Först ut var spelare som köpt Ultimate-versionen. Därefter kom de som spelade spelet på releasedagen. Sist ut kom de som spelat spelet någon gång fram till den allmänna lanseringen, som sker idag och är öppen för alla. https://www.rockstargames.com/newswire/article/60717/Red-Dead-Online-Beta-Launch Precis som i GTAO kommer det finnas "crews", eller posses som det heter. Vad jag minns fanns även posses i RDR1-multiplayer, men inte kopplat till Social Club. GTAsajten har en crew men jag är osäker på hur mycket den någonsin användes. Nystart till RDRO, kanske? Jag bjöd in mig själv till att titta på när Vice. spelade RDRO, för jag själv har inget PS+konto för tillfället, och jag måste säga att det i ett tidigt stadium inte såg sådär skitskoj ut. Å andra sidan sprang han mest omkring och grievade folk i stäpplandet sydväst om Armadillo, så jag har väl knappt sett skymten av den fulla upplevelsen än. Vad tror ni, kommer ni spendera hundratals timmar i RDRO eller håller ni er mestadels till SP?
 3. Vilken jäkla seg helg. Fy farao.

 4. Henkibojj

  Egen-Musik-Tråden

  Hemsidan uppe! Lyssna här!
 5. Henkibojj

  Ätbart

  Dazzleys vingummi är inte helt dumma! Den frätande smaken finns där, fast kanske inte så starkt. Originalet var ju alltid bättre.
 6. Henkibojj

  Battlefield V

  Enda förutsättningen att jag skaffar detta och fastnar i MP/BF på nytt är att jag är med i ett Sajten-crew. Saknade det som fän när jag körde BF3.
 7. Henkibojj

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Jo, jag räddade nån dam från en stuga, men jag vet inte om det var det du menade? Anyway, jag traskar i fel områden just nu om jag går däromkring. Har inte kommit jättelångt i storyn än.
 8. Henkibojj

  Program ni inte klarar er utan

  Bah, jag har använt Ctrl+Alt+C till det sedan 2002, plus en handfull liknande kommandon. Man behöver bara konfigurera det själv.
 9. Henkibojj

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Jaså? Vad finns det då då? Hajar? Leoparder?
 10. Henkibojj

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Spring inte omkring i träsken på nätterna om ni inte har en riktigt bra anledning... Alligatorerna syns väldigt dåligt och innan man vet ordet av har man hamnat i magen på dem
 11. Henkibojj

  Vilda Västern-Vardagssnack!

  Rätta mig om jag har fel, men är inte det där en förbannat onödig U-sväng?!
 12. Henkibojj

  Den ultimata cringetråden

  Hur man vet att man som huvudansvarig för ett stort spel kastat sina senaste ~36 månader åt fanders och att inget av det man åstadkommit och slitit för har haft någon mening över huvud taget. Och sedan ska stå och se stolt ut under tiden man inser just detta.
 13. Henkibojj

  Egen-Musik-Tråden

  Är uppe i mitt fjärde band nu av någotsånär seriös sort, förutom orkester och hemvärnet som jag var med i för länge sen och flunkade. Svårt att säga vad det är man vill egentligen, jag tycker det inte är så kul förrän det är dags för spelning och av alla band jag varit med i är det mycket sällan jag ens brytt mig om att kolla Dropbox-mappen med material. Jag går dit, spelar trummor och går hem igen, och glömmer bort bandet tills nästa vecka då folk frågar om det är rep. Repeat. Men mitt förra band, som nu genomgår reboot, har spelat in en skiva som nu är färdig! Allt är bara en fråga om hur den ska släppas, men Spotify kommer det nog åtminstone att bli.
 14. Henkibojj

  Bilkörning och körkortssnack

  Hur går det för dig, @Merkky?
 15. Sådärja, nu ska det väl kunna skrivas lite mer i RDR2! :)

×