Jump to content

Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  10 245
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  201

Henkibojj prisades 15 mars

Henkibojj hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 410 Go gubbe!

2 följare

Om Henkibojj

 • Födelsedag 1987-12-14

Kontaktinformation

 • Skype
  henkibojjGTA
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Trummor, Metallica, musik, PS3, tv-spel

Profilbesökare

32 583 profilvisningar
 1. Henkibojj

  Egen-Musik-Tråden

  Gig i lördags, i tävlingsformat. Enligt juryn borde vi ha vunnit, men andra band hade dragit dit fler folk i publiken som röstade på dem så vi hamnade på andra plats. Vinnaren träffade oss dock utanför lokalen efteråt och sa att de visste att de vann på publiksiffror och att det var vi som var de värdiga vinnarna. Som en bonus gav de mig väldiga beröm för mitt trumspel och tyckte jag var jäkligt skicklig och lyfte bandet. Det hade kunnat svara smörande, men jag var inte ens där så det var ärliga komplimanger Nån som vet var vi kan giga härnäst?
 2. Henkibojj

  Volvo v70??

  Hmm, jag kanske missförstår, men är det inte så att Amaymon-versionen är gratis och finns i länk ovan, och SwedishModdings inte finns att få tag på, varken gratis eller för pengar, och den som Oliver säger att han har är just den från Amaymon och inte SM? Vad jag undrar är varför du vill swisha för en gratis mod när den mod som någon annan söker inte finns och ingen har? Välkommen till forumet förresten!
 3. Henkibojj

  Dator fråga

  Jag vet inte mycket om datorer nuförtiden, men det som brukar avgöra priset till stor del är grafikkortet, och där har jag ingen kunskap. De övriga specifikationerna tycker jag däremot lät prima! 16 GB RAM är inte dumt, i7 är top notch och 1 TB HDD + 200 + 500 GB SSD är inte fy skam. Med vad jag kan om moderna datorer kan jag gott tänka mig att den är värd 12 lök.
 4. Ja, bättre sent än aldrig heter det ju, men några länder firar ju den 25:e och även vi forumiter kanske har både lilljul, förjul, efterjul och reservhjul. Själv firade jag julen i föräldrahemmet med alla syskon och deras knoddar. Skrikåldern är förbi för de flesta så numera är det mest gulligt att se dem leka och prata med varandra. Nyåret kommer jag fira i Tyskland, med sällskap. Vi hade högre planer men såhär års är det hopplöst att få tag i vettiga flygbiljetter. I vår kommer jag jobba som tyskalärare och prova på en annan typ av tillvaro. Hoppas det går bra. Såhär i juletider förstår jag om man vill ha något som värmer kropp och själ. Håll därför tillgodo med en riktigt fin brasa som kan få gå på repeat i ert vardagsrum. GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW!
 5. Här är videon med metoden ifråga. Den är olistad än så länge, dels för att den saknar musik och voiceover men också för att metoden är så effektiv att jag funderar på att inte offentliggöra den ifall det skulle bli nerfat eller såpass spritt att jag inte får vara ifred därborta. Men ni kan gott få titta 625 dollar för inte mycket jobb alls, i en halvtimme, jämfört med flera timmar av halvdugliga hjortar.
 6. Henkibojj

  Helldivers

  Tipsar fortfarande om detta spel i min ekokammare. Det är fortfarande underhållande och uppdaterades även detta år den 26:e oktober, "Liberty Day". Just nu nedsatt till 79 kronor, spara 74%! Se upp så att ni inte väljer "Dive Harder", den är varken nedsatt eller komplett. Det är "Super Earth Ultimate edition" som gäller. Innehåller alla DLC och är billigare än att bara köpa grundspelet. Ger fortfarande fri tillgång till både PS4, PS3 och Vita samtidigt i samma köp. Skaffa till en konsol och ge den andra koden till en kompis? https://store.playstation.com/en-se/product/EP9000-CUSA02974_00-HELLDIVERSSCEE00 Om någon är intresserad kan jag enkelt bjuda in till Share Play så får ni lira hur mycket ni vill från min konsol utan att köpa det först.
 7. Var det inte lite väl länge sen det hände något märkvärdigt i spelvärlden? Och nej, RDR2 till PC är inget som räknas.

  1. Visa föregående kommentarer  1 fler
  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Ah, okej. Poäng. Har dock inte hört mycket om det. :)

  3. Merkky

   Merkky

   Stadia och Death Stranding är det enda jag tänker på. DS är inte ett märkvärdigt spel i sig men storyn bakom det och sådär är ganska intressant om man är ett fan av Kojima. Outer Worlds var också väldigt bra, kul att Microsoft börjar få ut lite mer exklusiva titlar. Kanske inte så märkvärdiga saker, men det är ett år bort till en ny generation så man får nöja sig med lågprofil-släpp i några perioder. Och inom ett halvår har vi både Cyberpunk och Last of Us 2. 😍

  4. VickeX

   VickeX

   Visst är jag lite sent ute med mitt svar men känns ändå relevant. Half Life Alyx?

   Sen håller jag med föregående talare. Nya konsoler nästa år. Är nog bara normalt att det inte är allt för mycket gigantiska nyheter sista åren under en konsolgeneration.. Men Stadia är som sagt en spännande utveckling.

   Skulle nog ändå säga att det minst  brukar vara en eller två stora nyheter per månad. Men det är ju inte alltid det handlar om någonting man själv är intresserad av.

   Personligen tycker jag det är rätt märkvärdigt att Microsoft rebootar Microsoft Flight Simulator med texturer och topografi från Bing Maps och andra 3D representationer som träd och byggnader genereras av Microsoft Azure.
   Sen håller ju även Microsoft på med sin variant av game streaming som lovar leverera möjligheten att spela toppspelen på din mobil i princip vart du än är med tillräcklig täckning.

 8. Henkibojj

  RED DEAD 2 TILL PC! DET HÄNDER!

  Du kan ju med enkelhet köpa en ny PS4 för mindre än tretusen och sen sälja både spel och konsol om du vill.
 9. Henkibojj

  RED DEAD 2 TILL PC! DET HÄNDER!

  Vilka lirar på PC hittills då?
 10. Henkibojj

  RED DEAD 2 TILL PC! DET HÄNDER!

  Har för mig jag också hade problem med GTA V när det inte kördes i Windowed och med lägre buffring. Efter det funkar det okej, men jag är besviken på att jag måste ha allt på lägsta för fullt flyt trots att det står att jag knappt använt hälften av mitt grafikminne (som iofs "bara" är 2 GB på min laptop, men ändå?). Nåt jag stör mig på är att spelet så uppenbart är gjort för 4K. Ikoner och annat är helt omöjliga att se vad de ska föreställa på 1080 tills man använder det dolda verktyget PS+Fyrkant på PS4, då skärmen zoomas till 200% (eller vad nu matematiken blir). Då ser man ikonerna i sin rätta utformning, och det är pixelperfekt — ej inzoomat blurr som kan vara fallet i andra zoomfunktioner. De har med andra ord inte gjort några ikoner eller HUD i full HD, det är 4K som är nedskalat till blurrighet.
 11. Henkibojj

  Egen-Musik-Tråden

  Linkaaaping döhh!
 12. Henkibojj

  Egen-Musik-Tråden

  Spelning på lördag! Nån som vill komma och kolla? Precis bakom stationen, för den som kan tänka sig åka hit
 13. Henkibojj

  Extrem feel-goodkänsla!

  Här är en artikel om bilden som cirkulerat på internet ett antal år nu, med en person som hänger upptejpad i taket för att spela CS. Vad som fick mig att få extrem feelgood-känsla var frasen "a close group of friends who liked to build personal computers and organize LAN parties". Alltså, vad mer kan man begära i livet
 14. Henkibojj

  Musikproduktion

  En Korg SP-280, fullstor 88-tangenters med diverse output. Två hörlursuttag (fram och bak), tele ut med mono/L och R, midi in+ut, mix in för att spela mp3-spelare/mobil som aux i högtalarna som är så kraftiga att man typ kan få lite ont av dem. Proffsig pedal och benen ingick till skillnad från de flesta andra märken. Mycket nöjd med mitt köp, och den verkar till och med ha stigit i pris under dessa 6,5 år
 15. Henkibojj

  Musikproduktion

  Har just beställt midikabel för att koppla till mitt piano, så jag kan arrangera för storband/orkester. Sen tänkte jag utforska möjligheten att koppla mitt digitala trumset, som jag aldrig riktigt tyckt varit bra nog, så jag kan använda det live som slagverkspads för att komplettera mitt riktiga trumset. Ska bli spännande! Bra tråd för övrigt. Mer trådar åt folket! Särskilt om musik
×
×
 • Create New...