Jump to content

antepanteboy

Medlem
 • Inlägg

  2 184
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  54

antepanteboy prisades 26 november

antepanteboy hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

412 Förtroendeingivande

1 följare

Om antepanteboy

 • Födelsedag 1992-05-26

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Långt utav helvette norrut

Profilbesökare

9 597 profilvisningar
 1. antepanteboy

  Träningstråden

  Trevlig viktkurva de senaste åren. 110-79 kg, till nuvarande 90. Jag har nog aldrig varit fetare än vad jag är nu (om man bortser från när jag faktiskt hade ett bmi på 30, såklart) men jag har heller aldrig varit starkare. Äter som en häst och tränar upp till 6ggr i veckan. Strandkroppen får vänta tills våren.
 2. antepanteboy

  Träningstråden

  Pomp teh moskles. PPL för fulla muggar! Har dragit upp mina 1RM i basövningarna rätt rejält på sistone. 80 i bänk, 100 i böj och 162 i mark. Det här med att vara singel och rodda i sitt eget liv är nog inte så dumt ändå.
 3. antepanteboy

  Träningstråden

  Har ökat mitt 1RM i mark med 10kg den senaste veckan. 160 toppar jag på nu. Vill gärna få upp 180 innan jul
 4. antepanteboy

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Nikon D7500 + Nikon AF-S 50/1.8 G + 128GB Sandisk Extreme + Kameraväska. Ett sjukt lyft från min gamla D3000!
 5. antepanteboy

  Konsert- upplevelser

  Lyckades få biljetter till Rammstein innan de, i vanlig ordning, blev slutsålda på nolltid. Trondheim 2020, get ready!
 6. antepanteboy

  Träningstråden

  Sprang Toughest igår. Följde upp med Toughest Family idag. Jag har nog aldrig upplevt en sådan fruktansvärd träningsvärk och muskeltrötthet som jag gör i nuläget, men kul har det varit! Tog gårdagens lopp (8 km, 40 hinder) på 2.36 och dagens (2km, 20 hinder) på dryga 40 minuter.
 7. antepanteboy

  Träningstråden

  Looking good! Vilka 1RM har du i basövningarna?
 8. antepanteboy

  Vad tycker ni? Gameplay-snack!

  Blev nyss klar med Chapter 6. Detta är utan tvekan det bästa spel jag någonsin spelat. Det känns konstigt att gå tillbaka till andra spel efter detta. Nåväl, dags att fixa epilogen!
 9. antepanteboy

  Träningstråden

  Slänger la upp en bild på baksidan också. Tränar för tillfället enligt ett powerbuilding-schema med 5 träningsdagar i veckan. Dubbla pass på torsdagar.
 10. antepanteboy

  Det vilda djurlivet i RDR2

  Mulade den legendariska pantern igår och är därmed färdig med Master Hunter. Lam sista challenge om jag ska vara helt ärlig. Att skinna 5 pumor var bra mycket klurigare. And oh, var uppe i bergen för nån vecka sedan och tämjde det vita fullblodet också. 80 timmar in än så länge, och har inte fokuserat så mycket på storyn alls. Påbörjade precis chapter 3.
 11. antepanteboy

  Officiella guideböcker

 12. antepanteboy

  Officiella guideböcker

  Jag har bläddrat i den lite smått, men inte känt att jag behövt använda den än. Jag har runt 30-40h speltid i bagaget men har bara tagit mig till Chapter 3 än så länge. Åker mest runt och jagar, upptäcker nya platser och lootar. Har hittills använt den till att lära mig en del nödvändigheter om "Master Hunter" utmaningen.
 13. antepanteboy

  Träningstråden

  Mina ben börjar få lite, om än minimalt, form! Börjar deffa på måndag och hoppas att de poppar fram lite mer efter den perioden
 14. antepanteboy

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Skare va så skare.
 15. antepanteboy

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Den förra teven hade fått fruktansvärt dålig svärta, så vi köpte en ny, lite större med 4K. Lär väl investera i ett Xbox One X också för att få ut det mesta av spelen. Mycket nöjd! Bilderna är printade direkt från min Instagramstory, så jag ber om ursäkt för dålig kvalitet. Trots att jag har tillgång till både Netflix, HBO och Viaplay uppskattar jag fortfarande att köpa filmer ibland! Dessa klassiker(plus milstolpen inom svensk film) kommer bli en fröjd att titta igenom! Har tråkigt nog aldrig sett Gudfadern innan 😱. RDR2 har jag sett fram emot väldigt länge! När det var 30% på Cdon var jag tvungen att slå till!
×
×
 • Create New...