Jump to content

antepanteboy

Medlem
 • Inlägg

  2 156
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  32

antepanteboy prisades 4 augusti

antepanteboy hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

368 Förtroendeingivande

1 följare

Om antepanteboy

 • Födelsedag 1992-05-26

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Långt utav helvette norrut

Profilbesökare

8 750 profilvisningar
 1. antepanteboy

  Träningstråden

  Jag har fokuserat stenhårt på träning och kost de senaste månaderna. Styrka (1-5 reps/set) 2ggr/vecka och hypertrophy (6-12 reps/set) 2ggr/vecka. Ser mest förändring på armar och axlar, men benen börjar få en fin form de också!
 2. antepanteboy

  Fotografier

  Regn 1
 3. antepanteboy

  Skoltråden

  5 år på universitetet avslutades för en månad sedan. Har lite småfix med exjobbet och några mindre uppgifter kvar att fixa, men i övrigt har jag krossat de 300 högskolepoängen som dessa år har innefattat. Det känns gött men samtidigt vemodigt att lämna universitetet bakom sig.
 4. antepanteboy

  Kroppsmodifikations-tråden

 5. antepanteboy

  Skoltråden

  Sitter för tillfället och finslipar examensarbetet som jag hållit på med sedan slutet av 2017. Ser äntligen ljuset i tunneln! inlämning imorgon och examen om en dryg månad. Känns gött.
 6. antepanteboy

  Fortfarande aktivitet här?

  Tittar dagligen in, men det är sällan jag skriver eller deltar i diskussioner.
 7. antepanteboy

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Har då inte fått dessa saker än, men de beräknas dyka upp på onsdag eller torsdag. Handlar mest produkter som gynnar min träning nu för tiden. Lugnar mig lite med kläder tills jag har fått den kropp jag strävar efter. MM Sports är utan tvekan bäst då det gäller produkter av denna kaliber, och att de erbjuder 10% studentrabatt gör inte saken sämre! 2kg proteinpulver, en rymlig (63L) bag från Venum, 20 flaskor Jacked Fuel (8kcal per flaska), en ziphood från MM INC, 7 proteinbars och några gratisprodukter (strumpor, shaker och T-shirt). Får pröjsa runt 1.3 för rubbet vilket i mina ögon är jävligt överkomligt då proteinpulvret lär räcka i drygt 2 månader, Venum är en jävla gigant inom kampsporten, dryckerna fungerar bra som pwo och tröjan lär hålla väldigt länge.
 8. antepanteboy

  Träningstråden

  I nybörjargruppen jag tränar i har vi rätt mycket kroppskontakt en gång i veckan då vi tränar grappling, alltså lås, escapes och mer eller mindre en variant av brottning. Vi kör fortfarande på en väldigt Basic nivå och är alltså inte allt för intensiva. Tapout (två klapp på motståndarens kropp) så släpper han/hon och man börjar om. När vi kör standing, alltså boxning, sparkar och fotarbete, har vi full utrustning och använder oss av mitsar. Vid sparring (typ träningstävling) är det en lite högre nivå och då är det tapout som gäller. Den avancerade gruppen är bra mycket mer primitiv. Rejäl sparring utan mitsar. Men återigen, man kan ta rejält med stryk utan att dra på sig så mycket skador. Testa! Det är kanonkul!
 9. antepanteboy

  Träningstråden

  Tränar sedan två månader tillbaka MMA två gånger i veckan. Utöver det styrketränar jag fyra dagar i veckan. Vilar på lördagar och kör ett lättare träningspass på söndagar. MMA är utan tvekan den bästa träningsformen jag någonsin prövat! Svetten rinner, själförtroendet ökar och man lär sig med tiden att man inte är gjord av glas och att man faktiskt kan ta rejält mycket stryk utan att dra på sig några allvarligare skador.
 10. antepanteboy

  Kroppsmodifikations-tråden

 11. antepanteboy

  Träningstråden

  Såhär ser transformationen ut i nuläget. 2 år mellan bilderna. 30 kilo fett lättare plus nåt kilo muskler tyngre. Magen ska bort och en antydan till magmuskler ska kika fram. Den kala fläcken i mitt bakhuvud är ett resultat av mitt dåliga imunförsvar 😜
 12. antepanteboy

  Fotografier

  Jag fotograferar fortfarande en hel del. Här är ett urval av några av de senaste bilderna. Vill ni se mer så publicerar jag rätt ofta nya bilder på andreasolssonphoto.blogg.se
 13. antepanteboy

  Träningstråden

  Ligger fortfarande runt 30kg- från förra året, helt sjukt vad svårt det blir att tappa vikt efter ett tag! Har visserligen gått från ett BMI på 31 till ett på 22, så på den skalan ser det ju helt okej ut, men de antydningar till gubbtuttar och magen jag har kvar vägrar fan att ge med sig... Jag springer 3-4ggr i veckan och styrketränade på daglig basis fram tills sommarlovets början, det har blivit en paus nu över sommarlovet. Dagsformen ser ut som följande.
 14. antepanteboy

  Träningstråden

  Det första jag gjorde var att börja väga mig en gång i veckan. Minsta hekto gör att man känner sig pepp på att fortsätta! Jag började dessutom att dra ner ordentligt på alkohol, med betoning på ordentligt. Tidigare skulle jag nog kunna kvala in på kategorin "heavy drinker". Jag började dricka typ 1-2ggr/månad istället för typ 1-2ggr/vecka, och då begränsade jag mig till typ 4-5 öl eller motsvarande i annan form av alkohol. Sedan började jag att promenera mycket. I våras tror jag att jag tog typ 1.5 mils promenader några gånger i veckan. I somras började jag även att springa lite smått. Intervaller, typ. Tränar på gym 3-4ggr/veckan nu också och försöker få in ett pass då och då. Då det gäller kosten har jag halverat portionerna och har i åtta fall av tio bytt ut pasta/ris mot kokade grönsaker och äter snabbmat mer sällan. Så det är väl typ det! Plus att man får räkna med att det tar tid. Jag har gått från 110 till 83 på elva månader, och då har jag ändå försökt hålla ett halvhögt tempo. Hoppas att det hjälpte nåt, och lycka till! 😀
 15. antepanteboy

  Träningstråden

  Kul att denna tråd fortfarande lever! Jag har för tillfället lagt styrka på hyllan tills vidare och sysslar nästan enbart med cardio just nu. Målet var -30kg på ett år. I mitten av februari förra året visade vågen 110 och i nuläget ligger jag på 83.3, så det ska nog gå vägen. Nästa mål blir att få platt mage och sedan ska jag börja ta tag i styrkan igen. Ska springa toughest till hösten, så konditionen känns viktigast just nu. Har börjar gå på GRIT-pass och kan enkelt påstå att det är den bästa träningen jag någonsin kört!
×