antepanteboy

Medlem
 • Inlägg

  2 148
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  24

antepanteboy prisades 11 mars

antepanteboy hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

356 Bästa möjliga anseende!

1 följare

Om antepanteboy

 • Födelsedag 1992-05-26

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Långt utav helvette norrut

Profilbesökare

8 458 profilvisningar
 1. I nybörjargruppen jag tränar i har vi rätt mycket kroppskontakt en gång i veckan då vi tränar grappling, alltså lås, escapes och mer eller mindre en variant av brottning. Vi kör fortfarande på en väldigt Basic nivå och är alltså inte allt för intensiva. Tapout (två klapp på motståndarens kropp) så släpper han/hon och man börjar om. När vi kör standing, alltså boxning, sparkar och fotarbete, har vi full utrustning och använder oss av mitsar. Vid sparring (typ träningstävling) är det en lite högre nivå och då är det tapout som gäller. Den avancerade gruppen är bra mycket mer primitiv. Rejäl sparring utan mitsar. Men återigen, man kan ta rejält med stryk utan att dra på sig så mycket skador. Testa! Det är kanonkul!
 2. Tränar sedan två månader tillbaka MMA två gånger i veckan. Utöver det styrketränar jag fyra dagar i veckan. Vilar på lördagar och kör ett lättare träningspass på söndagar. MMA är utan tvekan den bästa träningsformen jag någonsin prövat! Svetten rinner, själförtroendet ökar och man lär sig med tiden att man inte är gjord av glas och att man faktiskt kan ta rejält mycket stryk utan att dra på sig några allvarligare skador.
 3. Såhär ser transformationen ut i nuläget. 2 år mellan bilderna. 30 kilo fett lättare plus nåt kilo muskler tyngre. Magen ska bort och en antydan till magmuskler ska kika fram. Den kala fläcken i mitt bakhuvud är ett resultat av mitt dåliga imunförsvar 😜
 4. Jag fotograferar fortfarande en hel del. Här är ett urval av några av de senaste bilderna. Vill ni se mer så publicerar jag rätt ofta nya bilder på andreasolssonphoto.blogg.se
 5. Ligger fortfarande runt 30kg- från förra året, helt sjukt vad svårt det blir att tappa vikt efter ett tag! Har visserligen gått från ett BMI på 31 till ett på 22, så på den skalan ser det ju helt okej ut, men de antydningar till gubbtuttar och magen jag har kvar vägrar fan att ge med sig... Jag springer 3-4ggr i veckan och styrketränade på daglig basis fram tills sommarlovets början, det har blivit en paus nu över sommarlovet. Dagsformen ser ut som följande.
 6. Det första jag gjorde var att börja väga mig en gång i veckan. Minsta hekto gör att man känner sig pepp på att fortsätta! Jag började dessutom att dra ner ordentligt på alkohol, med betoning på ordentligt. Tidigare skulle jag nog kunna kvala in på kategorin "heavy drinker". Jag började dricka typ 1-2ggr/månad istället för typ 1-2ggr/vecka, och då begränsade jag mig till typ 4-5 öl eller motsvarande i annan form av alkohol. Sedan började jag att promenera mycket. I våras tror jag att jag tog typ 1.5 mils promenader några gånger i veckan. I somras började jag även att springa lite smått. Intervaller, typ. Tränar på gym 3-4ggr/veckan nu också och försöker få in ett pass då och då. Då det gäller kosten har jag halverat portionerna och har i åtta fall av tio bytt ut pasta/ris mot kokade grönsaker och äter snabbmat mer sällan. Så det är väl typ det! Plus att man får räkna med att det tar tid. Jag har gått från 110 till 83 på elva månader, och då har jag ändå försökt hålla ett halvhögt tempo. Hoppas att det hjälpte nåt, och lycka till! 😀
 7. Kul att denna tråd fortfarande lever! Jag har för tillfället lagt styrka på hyllan tills vidare och sysslar nästan enbart med cardio just nu. Målet var -30kg på ett år. I mitten av februari förra året visade vågen 110 och i nuläget ligger jag på 83.3, så det ska nog gå vägen. Nästa mål blir att få platt mage och sedan ska jag börja ta tag i styrkan igen. Ska springa toughest till hösten, så konditionen känns viktigast just nu. Har börjar gå på GRIT-pass och kan enkelt påstå att det är den bästa träningen jag någonsin kört!
 8. Here's Johnny!
 9. Jajo, snubben var en idiot, ingen tvekan om den saken. Och när jag väl märkte hur jävla illa han hade gjort sitt jobb var det redan för sent. Den är på god väg att läka nu iallafall, så jag hade tur. Det blev dock jävligt ojämn och kommer efter läkningsperioden att vara blek och näst intill färglös då all färg i stort sett har försvunnit pga sårskorporna som uppstod. Som sagt, en coverup kommer att krävas så snabbt den läkt.
 10. Tatuerade ännu ett litet ankare under min visit i England. Tatueraren i fråga var totalt inkompetent, gick för djupt och ärrade mig ganska bad. Får dra en cover up snarast...
 11. Om 24 timmar är jag stationerad i England för en månads studier på Leeds Trinity University. Jävligt pepp, men har samtidigt en fruktansvärd resfeber.
 12. Tack för gratulation. :)

 13. You're going to need a bigger boat...