Jump to content

antepanteboy

Medlem
 • Inlägg

  2 170
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  46

antepanteboy prisades 3 april

antepanteboy hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

394 Förtroendeingivande

1 följare

Om antepanteboy

 • Födelsedag 1992-05-26

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Långt utav helvette norrut

Profilbesökare

9 214 profilvisningar
 1. antepanteboy

  Officiella guideböcker

 2. antepanteboy

  Officiella guideböcker

  Jag har bläddrat i den lite smått, men inte känt att jag behövt använda den än. Jag har runt 30-40h speltid i bagaget men har bara tagit mig till Chapter 3 än så länge. Åker mest runt och jagar, upptäcker nya platser och lootar. Har hittills använt den till att lära mig en del nödvändigheter om "Master Hunter" utmaningen.
 3. antepanteboy

  Träningstråden

  Mina ben börjar få lite, om än minimalt, form! Börjar deffa på måndag och hoppas att de poppar fram lite mer efter den perioden
 4. antepanteboy

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Skare va så skare.
 5. antepanteboy

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Den förra teven hade fått fruktansvärt dålig svärta, så vi köpte en ny, lite större med 4K. Lär väl investera i ett Xbox One X också för att få ut det mesta av spelen. Mycket nöjd! Bilderna är printade direkt från min Instagramstory, så jag ber om ursäkt för dålig kvalitet. Trots att jag har tillgång till både Netflix, HBO och Viaplay uppskattar jag fortfarande att köpa filmer ibland! Dessa klassiker(plus milstolpen inom svensk film) kommer bli en fröjd att titta igenom! Har tråkigt nog aldrig sett Gudfadern innan 😱. RDR2 har jag sett fram emot väldigt länge! När det var 30% på Cdon var jag tvungen att slå till!
 6. antepanteboy

  Träningstråden

  Och där var 12-veckors programmet slut! Tänkte fortsätta ett tag med upplägget jag kört, för att tighta till mig ytterligare. Såhär ser progressen ut.
 7. antepanteboy

  Träningstråden

  Fläskade på mig en aning för mycket i somras och har sedan några veckor tillbaka tränat/ätit efter ett skräddarsytt program med hjälp av en PT. Jag själv anser att det hittills har gett helt okej resultat. 2/12 veckor avklarade än så länge.
 8. antepanteboy

  Träningstråden

  Jag skulle rekommendera att du börjar med tre helkroppspass i veckan. Måndag, onsdag och fredag. Under de passen går du igenom hela kroppen med fokus på grundövningarna. Bänkpress, marklyft, knäböj och stångrodd är fyra övningar jag kan rekommendera, då bänk och rodd tränar (i princip) hela överkroppen och mark och böj hela underkroppen. Chins och pullups är också bra att slänga in! Vadpress likaså, men i övrigt anser jag att det inte behövs mer än fyra grundövningar tre dagar i veckan för att få en bra start, en bra form och en stabil grundstryka. I ett senare skede skulle jag rekommendera samma upplägg som jag kör (Strength/Hyper 4ggr/v) för att sedan avancera ytterligare till push/pull/legs! Kosten är viktigare än träningen! Alla funkar olika, men 2g carbs/kg kroppsvikt, 1-1.5g protein/kg kroppsvikt och 20% (av ditt dagliga intag) fett per dag brukar bara en bra tumregel att gå efter. Hoppas detta var till någon hjälp! Bara att höra av dig om du har frågor!
 9. antepanteboy

  Träningstråden

  Tack! Nej, jag har kört enbart styrka och hyper 4ggr/vecka, men jag funderar på att byta upplägg till push-pull-legs istället och då köra 6 dagar i veckan istället för 4.
 10. antepanteboy

  Fotografier

 11. antepanteboy

  Träningstråden

  Jag har fokuserat stenhårt på träning och kost de senaste månaderna. Styrka (1-5 reps/set) 2ggr/vecka och hypertrophy (6-12 reps/set) 2ggr/vecka. Ser mest förändring på armar och axlar, men benen börjar få en fin form de också!
 12. antepanteboy

  Fotografier

  Regn 1
 13. antepanteboy

  Skoltråden

  5 år på universitetet avslutades för en månad sedan. Har lite småfix med exjobbet och några mindre uppgifter kvar att fixa, men i övrigt har jag krossat de 300 högskolepoängen som dessa år har innefattat. Det känns gött men samtidigt vemodigt att lämna universitetet bakom sig.
 14. antepanteboy

  Kroppsmodifikations-tråden

 15. antepanteboy

  Skoltråden

  Sitter för tillfället och finslipar examensarbetet som jag hållit på med sedan slutet av 2017. Ser äntligen ljuset i tunneln! inlämning imorgon och examen om en dryg månad. Känns gött.
×