Jump to content

antepanteboy

Medlem
 • Inlägg

  2 165
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  41

antepanteboy prisades 20 januari

antepanteboy hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

385 Förtroendeingivande

1 följare

Om antepanteboy

 • Födelsedag 1992-05-26

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Långt utav helvette norrut

Profilbesökare

9 088 profilvisningar
 1. antepanteboy

  Träningstråden

  Och där var 12-veckors programmet slut! Tänkte fortsätta ett tag med upplägget jag kört, för att tighta till mig ytterligare. Såhär ser progressen ut.
 2. antepanteboy

  Träningstråden

  Fläskade på mig en aning för mycket i somras och har sedan några veckor tillbaka tränat/ätit efter ett skräddarsytt program med hjälp av en PT. Jag själv anser att det hittills har gett helt okej resultat. 2/12 veckor avklarade än så länge.
 3. antepanteboy

  Träningstråden

  Jag skulle rekommendera att du börjar med tre helkroppspass i veckan. Måndag, onsdag och fredag. Under de passen går du igenom hela kroppen med fokus på grundövningarna. Bänkpress, marklyft, knäböj och stångrodd är fyra övningar jag kan rekommendera, då bänk och rodd tränar (i princip) hela överkroppen och mark och böj hela underkroppen. Chins och pullups är också bra att slänga in! Vadpress likaså, men i övrigt anser jag att det inte behövs mer än fyra grundövningar tre dagar i veckan för att få en bra start, en bra form och en stabil grundstryka. I ett senare skede skulle jag rekommendera samma upplägg som jag kör (Strength/Hyper 4ggr/v) för att sedan avancera ytterligare till push/pull/legs! Kosten är viktigare än träningen! Alla funkar olika, men 2g carbs/kg kroppsvikt, 1-1.5g protein/kg kroppsvikt och 20% (av ditt dagliga intag) fett per dag brukar bara en bra tumregel att gå efter. Hoppas detta var till någon hjälp! Bara att höra av dig om du har frågor!
 4. antepanteboy

  Träningstråden

  Tack! Nej, jag har kört enbart styrka och hyper 4ggr/vecka, men jag funderar på att byta upplägg till push-pull-legs istället och då köra 6 dagar i veckan istället för 4.
 5. antepanteboy

  Fotografier

 6. antepanteboy

  Träningstråden

  Jag har fokuserat stenhårt på träning och kost de senaste månaderna. Styrka (1-5 reps/set) 2ggr/vecka och hypertrophy (6-12 reps/set) 2ggr/vecka. Ser mest förändring på armar och axlar, men benen börjar få en fin form de också!
 7. antepanteboy

  Fotografier

  Regn 1
 8. antepanteboy

  Skoltråden

  5 år på universitetet avslutades för en månad sedan. Har lite småfix med exjobbet och några mindre uppgifter kvar att fixa, men i övrigt har jag krossat de 300 högskolepoängen som dessa år har innefattat. Det känns gött men samtidigt vemodigt att lämna universitetet bakom sig.
 9. antepanteboy

  Kroppsmodifikations-tråden

 10. antepanteboy

  Skoltråden

  Sitter för tillfället och finslipar examensarbetet som jag hållit på med sedan slutet av 2017. Ser äntligen ljuset i tunneln! inlämning imorgon och examen om en dryg månad. Känns gött.
 11. antepanteboy

  Fortfarande aktivitet här?

  Tittar dagligen in, men det är sällan jag skriver eller deltar i diskussioner.
 12. antepanteboy

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Har då inte fått dessa saker än, men de beräknas dyka upp på onsdag eller torsdag. Handlar mest produkter som gynnar min träning nu för tiden. Lugnar mig lite med kläder tills jag har fått den kropp jag strävar efter. MM Sports är utan tvekan bäst då det gäller produkter av denna kaliber, och att de erbjuder 10% studentrabatt gör inte saken sämre! 2kg proteinpulver, en rymlig (63L) bag från Venum, 20 flaskor Jacked Fuel (8kcal per flaska), en ziphood från MM INC, 7 proteinbars och några gratisprodukter (strumpor, shaker och T-shirt). Får pröjsa runt 1.3 för rubbet vilket i mina ögon är jävligt överkomligt då proteinpulvret lär räcka i drygt 2 månader, Venum är en jävla gigant inom kampsporten, dryckerna fungerar bra som pwo och tröjan lär hålla väldigt länge.
 13. antepanteboy

  Träningstråden

  I nybörjargruppen jag tränar i har vi rätt mycket kroppskontakt en gång i veckan då vi tränar grappling, alltså lås, escapes och mer eller mindre en variant av brottning. Vi kör fortfarande på en väldigt Basic nivå och är alltså inte allt för intensiva. Tapout (två klapp på motståndarens kropp) så släpper han/hon och man börjar om. När vi kör standing, alltså boxning, sparkar och fotarbete, har vi full utrustning och använder oss av mitsar. Vid sparring (typ träningstävling) är det en lite högre nivå och då är det tapout som gäller. Den avancerade gruppen är bra mycket mer primitiv. Rejäl sparring utan mitsar. Men återigen, man kan ta rejält med stryk utan att dra på sig så mycket skador. Testa! Det är kanonkul!
 14. antepanteboy

  Träningstråden

  Tränar sedan två månader tillbaka MMA två gånger i veckan. Utöver det styrketränar jag fyra dagar i veckan. Vilar på lördagar och kör ett lättare träningspass på söndagar. MMA är utan tvekan den bästa träningsformen jag någonsin prövat! Svetten rinner, själförtroendet ökar och man lär sig med tiden att man inte är gjord av glas och att man faktiskt kan ta rejält mycket stryk utan att dra på sig några allvarligare skador.
 15. antepanteboy

  Kroppsmodifikations-tråden

×