Jump to content

antepanteboy

Medlem
 • Inlägg

  2 194
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  59

antepanteboy prisades 14 mars

antepanteboy hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

423 Förtroendeingivande

Om antepanteboy

 • Födelsedag 1992-05-26

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Långt utav helvette norrut

Profilbesökare

10 863 profilvisningar
 1. Deltog i min första styrkelyftstävling igår och lyckades dra ett nytt mark-PB på 202.5. Sjysta bananer!
 2. Från en boy till en annan - grattis!

 3. Halvt på impuls, men skönt med en uppgradering om än från begagnad till begagnad.
 4. Vi brukar vara ca 10 personer samtidigt på gymet, så det känns ändå relativt säkert. Fördelen med att bo i en liten stad 😅 och tack!
 5. Hjärnspöken om mitt tidigare leverne har legat på som ett brunnslock sedan jag började träna för 5 år sedan. Jag var så vansinnigt rädd att gå upp i vikt igen att jag drog på mig en mindre ortorexi där jag peakade på 78kg på mina 190cm i längd. Sedan när jag började avancera min styrketräning och ökade i styrka ökade jag ju såklart dessutom i vikt, och min syn på träning och kost blev lite mer hälsosam. Nu i januari stod vågen dock på tresiffrigt igen, och jag kände att en deff vore på sin plats. Jag har gått ner ca 4kg sedan dess och tänker fortsätta till v.17. Proteinintaget ligger rätt högt
 6. 200 kilogram! Jävlar vilken milstolpe!
 7. Det beror helt på hur pass väl du känner att du behärskar grundövningarna. Känner du att formen är okej och att du kan hantera stången och vikterna på ett bra sätt så tycker jag att du kan avancera. Jag rekommenderar att du kör vidare med ett 5x5 schema innan du avancerar ännu ett steg. Efter 5x5 tycker jag att ett upper/lower -4ggr/vecka eller PPL 3-6ggr/vecka passar bra, såvida du inte vill finslipa nåt av dina lyft, då finns det anpassade scheman att tillgå.
 8. 195kg marklyft drogs upp i fredags! Formen var fruktansvärd, men upp kom den. Känns gött att 200-ingen ligger så nära nu! ✊
 9. Klagade till min far på att jag knappt vuxit nåt på två år, men vid en närmare inspektion har det ändå hänt lite. Rätt fet i nuläget, men väldigt stark. 2017 - 2020.
 10. Känns som att prata med en vägg här. Hur går det för er @Kebab och @Siana? Kände mig halvgrov på gymet idag. Kombinerar i nuläget både knäböj kalinka, bänkpress boogie och marklyft mambo. Totalt sex dagar i veckan.
 11. Trevlig viktkurva de senaste åren. 110-79 kg, till nuvarande 90. Jag har nog aldrig varit fetare än vad jag är nu (om man bortser från när jag faktiskt hade ett bmi på 30, såklart) men jag har heller aldrig varit starkare. Äter som en häst och tränar upp till 6ggr i veckan. Strandkroppen får vänta tills våren.
 12. Pomp teh moskles. PPL för fulla muggar! Har dragit upp mina 1RM i basövningarna rätt rejält på sistone. 80 i bänk, 100 i böj och 162 i mark. Det här med att vara singel och rodda i sitt eget liv är nog inte så dumt ändå.
 13. Har ökat mitt 1RM i mark med 10kg den senaste veckan. 160 toppar jag på nu. Vill gärna få upp 180 innan jul
 14. Nikon D7500 + Nikon AF-S 50/1.8 G + 128GB Sandisk Extreme + Kameraväska. Ett sjukt lyft från min gamla D3000!
 15. Lyckades få biljetter till Rammstein innan de, i vanlig ordning, blev slutsålda på nolltid. Trondheim 2020, get ready!
×
×
 • Create New...