Jump to content

Henkibojj

Admin
 • Inlägg

  10 303
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  232

Allt skapat av Henkibojj

 1. Som i varje spel nånsin 😛 https://youtu.be/i6BivEDgLEE
 2. Ah, ja då kommer man ju förstås upp i en hel del Vilka menar du inte håller måttet då?
 3. Med 5500 plattor kan jag inte tänka mig annat än att du måste ha den fulla diskografin av de flesta stora band? Svårt att föreställa sig att det skulle vara mestadels lösa plattor.
 4. Nu när Minnesota, Wisconsin och Michigan avgjorts som blåa känns det betydligt mindre nervöst, men det är ju Pennsylvania som kommer vara den mest avgörande förändringen i detta okända läge. Jag själv kan tycka att det är märkligt att AP och Fox färgar Arizona blå redan vid 74% räknade röster så i den frågan kan jag förstå att Trump blivit vansinnig, men den verkar ju bestå. Vi väntar också på Nevada och Alaska, men de kommer inte göra någon enorm skillnad tror jag. Desto mer nervöst är det kring Georgia och North Carolina, som jag inte tänker utgå från att de faller till utmanarens favör, vilket gör att även småstater som NV och AK kommer att bli viktiga om Pennsylvania skulle bli röd.
 5. Att det är såhär lika efter första natten tycker jag inte alls känns bra. Vi väntar ju på poströsterna, framförallt från Pennsylvania, men tidigare uttalanden från alla möjliga håll och kanter gjorde att man trodde det skulle vara annorlunda resultat den här gången, i detta skede. Nu sitter vi likt förbannat och väntar på sju-åtta stater bara för att tippa över vågskålen. Som sagt förväntade jag ett tydligare, mer positiv resultat än såhär
 6. Amen! Vissa inlägg kommer jag nästan ihåg verbatim.
 7. Tidigare i veckan menade någon svensk kommentator att Trump har 11% chans att vinna. Det låter ju lovande, men ändå en alldeles för stor andel för att känna sig helt trygg. Vad tror ni händer ikväll?
 8. Ah, ett förstklassigt inlägg! Såna ser man inte ofta nuförtiden, när telefoner tagit över skrivandet. Och "att bero på" telefoner är det ju i någon sorglig nån betryggande att det inte bara är jag som har en trasig webbupplevelse av forumet i min mobil.
 9. Öj! Kisen är inne!

 10. Jag hoppas att han upptäckte det av en slump 😛
 11. Försöker du säga "apropå" nu igen?
 12. Woot, VCS är ju ett av de bästa! Kräver dock att man klockar till 333 MHz för nog är det rätt så trögflutet annars. Risken finns att ditt batteri har svällt, dock Sedan ett år tillbaka har jag fått PSP-revival, mest via Vita iofs, eftersom jag dels pendlat en del och för att brorsan fick tag på en Vita billigt. Min tjej lånade gärna min för Monkey Island och liknande, såpass mycket att jag köpte henne en egen och proppade den full med gamla godingar. Det är inte ens ett enda tjejspel på den, utom möjligen Rayman Min erfarenhet är att det inte är svårt att få ickegamers att börja spela, och gilla det. Det gäller bara att sänka trösklarna för dem och att hitta något som passar just dem. Om man fixar hårdvaran och löser mjukvaran såpass att det bara är att starta och trycka, kommer de själva vilja spela. Min brorsa gillar strategi och att tänka, tjejen gillar story och enkelhet, och retro, men inte krig. Det finns hur mycket som helst att fylla om man bara letar bortom PUBG och de flesta blockbusters från idag. Däremot förvånas jag över att tjejen tar sig igenom tunga titlar som Last of Us och Tomb Raider, trots skjutandet. Hojta gärna när du plockat upp din PSP igen, så kan jag säkert bidra med lite tips
 13. Playstation Store på själva PSP-maskinen är ju nedsläckt sedan 2016, men man har alltid kunnat leta upp sina spel och köpa nytt på PC-butiken och tanka hem det därifrån. Det kommer nu inte längre vara fallet. https://kotaku.com/revamped-playstation-store-ditches-ps3-vita-psp-conte-1845385501 För att köpa spel (och antagligen även ladda ned sina köpa spel) till PSP måste man nuförtiden äga en Playstation 3. Helt stört faktiskt, får man ens göra så? Om ni har några digitala PSP-produkter gör ni bäst i att ladda ned dem redan nu, för det släcks ned redan 21 oktober. Efter det måste ni logga in på en PS3, leta upp innehållet, tanka det, och sedan överföra till er PSP med en USB-kabel. Därefter räknar jag med att man ska kunna kopiera över hela mappen till sin hårddisk, för till skillnad från PS3 och Vita tror jag inte de hade separerade autentiseringssystem för PSP-innehåll. Möjligen måste maskinen vara registrerad till den epostadress som mappen betingar, men det bör gå att göra även i framtiden. Kort sagt, tanka saker till er PC innan det är försent. Är ni PS3-ägare är det inte lika farligt. Med tanke på att PS Vita blev bortglömt och bortstött av Sony är det bara en tidsfråga innan de släcker ned Vita-butiken också, och eftersom de redan i förväg stängt ned PC-butiken får vi hoppas att nästa dödsstöt inte även innefattar PS3-store eller PSP/Vita-avdelningarna på PS3 Store.
 14. Det här var det roligaste jag sett på länge "Then HE died!"
 15. Offtopic: Kul att se dig här igen! Jag visste väl att det var ett tag sen On topic: Själv har jag ingen aning, men känner man att man klarar av det man tränar och att man skulle vilja ha mer är det väl fullt möjligt att öka på? Så länge man inte gör dramatiska byten på en gång och riskerar skada är det väl okej.
 16. Och inte blir det väl bättre av att killar oftast sitter i den optimala defekeringsställningen heller:
 17. Owyäh, det är ett fenomen alltså! Låter revolutionär av någon anledning, men jag kan inte se varför.
 18. Om det inte gått för långt kan jag stävja det genom att hastigt värma mig, oftast med händerna på benen eller en filt/tröja. Det är väl samma fenomen antar jag, bara att mitt är över benen och ditt resten av kroppen. Det händer mig aldrig om bara armarna fryser.
 19. Jag kan ofta bli hastigt nödd att gå och göra nummer två om jag blir kall om låren och ibland ryggen. Obegripligt, och det gäller bara att hålla emot nån minut så är det över och det behöver inte göras förrän naturligt, många timmar senare. Wtf.
 20. Grattis! När ser vi dig igen här? :)

 21. Lika trevligt på Discord ikväll må jag säga! :) Finns det fler som vill haka på?

 22. Hörru! Grattis! :)

  1. Bebben

   Bebben

   Hur lång är preskriptionstiden på det som samuelszon en gång ville kyla?

  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Det är bland annat just det vi alla undrar. Det är dags för ett svar, ffs!

 23. Det var en rejält rolig omgång GTAO ikväll grabbar! Det får vi göra om. Och hoppa in och skriv vetja! :)

  1. Visa föregående kommentarer  1 fler
  2. Xersize

   Xersize

   Fasiken, nu blev jag ju gränsfall sugen på att installera GTAV igen...

  3. Kebab

   Kebab

   Kul, vilka var ni?

  4. VickeX

   VickeX

   Henki, VaXXor, jag och gamle -NightHawk- :)

 24. Dock har ju hans hantering av pandemin varit förskräcklig och till och med de mest inbitna rasisterna börjar väl i någon mån lämna honom. Man får väl hoppas att det håller. Jag hoppas också att hans skattedeklaration kommer ut nån gång, det har ju avgjorts av domare att den måste lämnas ut.
×
×
 • Create New...