Jump to content

StellHell

Admin
 • Inlägg

  17 788
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  86

StellHell prisades 6 oktober

StellHell hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

858 Go gubbe!

Om StellHell

 • Födelsedag 1987-03-05

Kontaktinformation

 • Skype
  Gissa? @ gmail.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Jönköping
 • Intressen
  Kiss? ;x

Profilbesökare

24 182 profilvisningar
 1. StellHell

  World of Warcraft

  Jodå, men är helt likgiltig till om det blir bra eller dåligt med tanke på BFA's shitshow. Pallar verkligen inte med en usel expansion igen, då blir det nog spiken i kistan för mig. Classic är också typ dött för min del. raidloggar, mest för andras skull inte för min egen. AQ var ett skämt, likt alla raids so far och för priests finns det i princip inget jag vill ha därifrån. All cloth healing går till druid/shamans för vi "kommer ha full T3 när Naxx kommer ut", staven prio's till mage/locks så då kvarstår macen.. Vilket ska rollas bland ALLA healers, plus att den måste droppa också, vilket inte har hänt. Hoppas Naxx blir lite ös igen, om man pallar köra tills dess. Beror helt på hur Shadowlands blir, meeeen.. Blir det TBC classic så är det jag som rerollar till DPS iaf. Fattar inte hur jag kunde bli övertalad att köra Priest healer i Classic när jag körde Druid healer i Vanilla. Har nu spelat samma expansion som healer två gånger..
 2. Vi börjar med det lilla straffet då. 1 månad på egen begäran.
 3. Hatten av på bemärkelsedagen! B)

 4. StellHell

  World of Warcraft

  Vad tycks om BoD? Själv tycker jag det är väldigt mycket mer unika fighter och allmänt bara bättre på alla fronter än vad Uldir hade att erbjuda.
 5. Fan, man kan ju inte glömma jultråden på sajten.. Tradition jueh. Nu hinner jag innan tolvslaget, får redigera trådan imorgon så den ser ut som den ska göra. Tjarrå!
 6. Streamen går bra, eller insparad peng från singel-livet? 😉
 7. On a more serious note.. Du har varit borta en bra stund, många roliga men även tråkiga stunder. Kan tänka mig att detta är något som berör dig och som (tyvärr) inte är särskilt rolig läsning, dock inget man inte vill ha fått reda på.
 8. Kan inte svara för Herr H, men nej. Bortgången av "hemsidan" var början på slutet och det är ju trots allt jävligt länge sedan. 5 inlägg i veckan kan inte ens räknas som någon aktivitet alls och jag ser inte att det någonsin kommer bli aktivt igen heller utan något som lockar. Tyvärr tror jag ju inte heller att någon "gammelräv" är intresserad av en ny ström av medlemmar alá "random medlem från 2010 som ingen kommer ihåg" på 15 bast igen, alls.. Alla har stuckit, ingen vill egentligen logga in, men det är bara gamla hjulspår som håller en kvar. Att Hultenius ens betalar ur egen ficka för att ha det igång bara för oss få som vill kunna ha en magisk spegel att se tillbaka 16 år i tiden är verkligen kudos till honom. ---- Ang. en ban på dibel kan jag inte ställa mig bakom bara för att några få inte uppskattar hans inlägg. Ni kan alla lägga till honom som ignorerad medlem så ser ni inget från han igen, men detta kommer ju tyvärr resultera i att forumet de facto blir HELT dött, för ingen annan kommer skriva något ändå, det är bara att sluta låtsas. Se det som en inkomstkälla för Herr H istället, lek med tanken att han inte använder AdBlock och klickar på all reklam så kan ni sova gott inatt.
 9. Köper rakt av att man kan säga HEN om det pratas om en person som man inte vet något om. Om du bara vet att det är en person på andra sidan väggen men du inte vet om det är en man eller kvinna så är det defacto en HEN. Däremot skulle jag aldrig någonsin få för mig att använda HEN för att beskriva ett "tredje kön", då det är idiotiskt. Men annars, jättekul, haha..ha..? (Fel tråd om inte annat)
 10. StellHell

  World of Warcraft

  Bra skit, so far. Har äntligen tagit tummen ur och droppade ur mitt RL guild då ingen varit online på flera år. Kört helt solo sedan slutet av Panda så har alltid blivit att jag slutar spela efter ett tag och inte kommer tillbaka förrän en ny expansion snart ska släppas. Var helt ok med tanken på att jag skulle nöta WQ tills LFR kom ut och sen skulle jag antagligen ha en paus från jul fram till nästa sommar, köra allt nytt för att sen tröttna igen och komma tillbaka till nästa expansion, men när jag såg att min enda RL som kommit tillbaka nu efter en lååång paus numera kör Alliance så tänkte jag, FUCK IT. Är nu medlem i en väldigt casual guild så man iaf kan nöta mythics med folk i discord och kanske vara med på Alt-raids på sena kvällar då jag ändå inte ens kan köra casual-raid med alla barn och dylikt hemma. Omöjligt att låsa sig till fasta raid-tider.
 11. Well, såvida Sjuklövern inte har tänkt höja inkomstskatten (vilket är dödsstöten för det parti som vågar föra in det) så ser jag inte hur dom ska klara av att hålla samma välfärd inom alla sektorer utan att skära ner på något. Jag förstår att alla partier nu försöker smygsänka asylinvandringen till Sverige, men det är allt för sent för det nu, några månader innan valet. Ingen kan blunda för att den massinvandring vi haft under Löfvens styre inte gått som planerat. Det är extrema bostadsbrister och det har helt enkelt kommit hit allt för många mot vad vi hunnit bygga upp nya bostäder för (Även för lite bostäder för dom som redan bodde här i dagsläget). Vårdköerna är högre än någonsin och det är inte heller så konstigt med en sådan befolkningsökning, men skulle vara intressant om det hade gjorts någon undersökning av var alla som står i kön härstammar ifrån. Detta är det aldrig något vi kommer få reda på då det anses vara ointressant. Om invånarantalet ökar med 500.000 och vårdköerna ökar med samma siffra behöver du inte vara raketforskare för att lista ut vad som gjort att köerna ökat förvisso. I mina ögon så finns pengarna bara att spara bland invandring och försvar. Sjukvård 10.9% (502 Miljarder) - Behöver ökas för att få ner vårdköerna och anställa mer folk. Försvar 1% (46 Miljarder) - Vi är ett icke-land. Vi kan inte försvara oss mot något större land. Det är fakta. Fortsätt hålla oss neutrala så är det lugnt. Skola 5% (260 Miljarder) - Vi ligger i botten på alla listor inom EU. Här behövs det göras stora satsningar. Invandring 1% (50 Miljarder) - Finns inget boende, köer inom sjukvård och knackig skola. Kräver även specialutbildningar för Svenskautbildning/Skolgång på annat språk. Bostadsmarknad 4% (188 Miljarder) - 63% av landets kommuner lider av bostadsbrist. Behov av 71.000 bostäder/år fram till 2020. Här måste det läggas mer pengar om bostäderna ska komma fram i samma takt som befolkningen ökar.
 12. Spelat GoW för mycket?
 13. StellHell

  Valet 2018

  Stänger tråden. Gör om, gör rätt. Respektera 4%-gränsen och ha inte med små skitpartier. Därav ett röstalternativ "Annat".
 14. Raderade precis en ny tråd med Viagra efter uppdateringen. Vi kommer aldrig bli av med bottarna så länge gäster kan skapa trådar.
 15. Jag är aktiv och med i gruppen men steam gruppen har ingen samhörighet med sajten, utan är en egen grupp för medlemmar av medlemmar. Dom andra admins i gruppen är aktiva så det är ingen fara att ta bort dig som admin om du inte vill vara det.
×
×
 • Create New...