Jump to content

knurra

Medlem
 • Inlägg

  62
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

5 Sådär lagom neutral

Profilbesökare

3 124 profilvisningar
 1. Nja så ansträngande är det nog inte. Har barn nu själv men barnets mor får vara hemma med barnet då jag vill bidra till välfärden samt inte bryta rutiner osv.
 2. Arman! Se det var länge sen, ännu ett namn som jag kommer ihåg. Är själv gammal räv här men fick hoppa in i ny skepnad för nästan tio år sen. Inte gjort så mycket med denna skepnad dock.
 3. Hej. Jag kommer från en avlägsen framtid och ska besvara frågan. Nej tyvärr kan du inte ha en hund i detta spel. Det finns ej heller några andra djur i spelet. Hösten 2013 släpps däremot GTA V. Där kommer du spela som tre olika karaktärer varav en har en hund som du bland annat kommer använda i diverse uppdrag.
 4. Så sjukt länge sen jag var här. Men där har vi ett namn jag kommer ihåg.
 5. Ni pratar om det som om det var nånting negativt.
 6. Förlåt!!!!!!!!!! Grattis i efterskott : D

 7. Yo på dig själv 6 år senare!

  //Mr Gränd

 8. Du glömde gratta mig 2012 och 2013 :(

  Aja tack för 2009, 2010 och 2011

  //Mr Gränd

 9. Angående det nån skrev om lastbilar så kan du ju faktiskt köra bärgningsbil som Franklin. Du kan även köpa hela åkeriet.
 10. Håller på att ladda ner appen nu. Funkar det bra på luren då? Det är ju svårt nog med handkontroll, dessutom minns jag att jag fuskade sönder för tio år sen. Får se om det ändrats nu eller om jag är lika kass eller rentav sämre!
 11. Jag valde C och tvekade inte en sekund om det, varför vara en genomrutten förrädare liksom? Varvade spelet för 3 timmar sen ungefär. Ska nog kolla youtube-klipp vad som händer om man väljer A eller B
 12. Styra gubben. Måste seriöst dra ut lite på det här spelet känner jag så jag inte kastar mig igenom storyn och tröttnar rätt vad det är. Å andra sidan TBOGT och RDR var två spel jag fortsatte spela (spelar dom än idag från och till!)även när storyn var avklarad, får hoppas detta spel håller måttet. Men R* är bra, sviker aldrig
×
×
 • Create New...