Jump to content

Mark

Medlem
 • Inlägg

  6 946
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  96

Mark prisades 9 juni 2019

Mark hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

961 Go gubbe!

Om Mark

 • Födelsedag 3 juli

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Skogen
 • Intressen
  Spel, musik, film.

Profilbesökare

47 768 profilvisningar
 1. Mark

  World of Warcraft

  Bara timmar kvar nu! Jag kommer finnas på Shazzrah.
 2. Mark

  World of Warcraft

  Syns vi på Golemagg?
 3. Mark

  World of Warcraft

  Classic 27 Augusti. Är ni redo?
 4. Tror minsann det blir en röst på AfS till riksdagen i år. Utöver det hoppas jag på en förändring i kommunen, så då har jag inte så mycket till val än att lägga en röst på Centern där. Ut med sossarna. Bring back utebadet.
 5. På riktigt. Han är bannad från Facebook och Flashback, och han sprider hat på Twitter. Varför i hela fridens namn är han inte bannad här? Ju fler forum han får att sprida sin skit desto mer less blir han. På riktigt, det är för hans eget bästa.
 6. Fan undrar hur många shark cards man kommer behöva köpa för fetaste pållen
 7. Vi har ganska roligt när vi spelar också. https://clips.twitch.tv/GleamingBoxyClipsdadKappaClaus
 8. Mark

  World of Warcraft

  Hej WoWers! Vad tycker ni om Tomb of Sargeras? Jag gillar den! Röjde igenom Normal under onsdagseftermiddagen och 5/9HC på kvällen. Roligaste fighten = Avatar of Sargeras. Tråkigaste fighten = Kil'jaeden.
 9. Mark

  World of Warcraft

  Vi lyckades med en grej ikväll!
 10. Mark

  World of Warcraft

  Joina oss, grabbar!
 11. Mark

  World of Warcraft

  Tycker det är skönt att de timegatear 7.2. Efter månader av allt för mycket att göra så känns det som att man kan varva ner nu i 7.2. Den enda rushen är väl att fixa sin nya goldtrait, men utöver det så chillar jag som fan. Vi blev 5/10 Mythic igår btw. Nighthold har varit rätt segt med tanke på att vi valde att köra hardmode och hoppa på Krosus som våran 4:e boss. 180 wipes och en månad progress på Krosus satte verkligen käppar i hjulet för oss. Botanist åkte ner efter 70~ wipes igår och det kändes inte alls lika skallebank som Krosus gjorde. Nu siktar vi på att få ner Spellblade
 12. Mark

  World of Warcraft

  Det här trodde jag inte när jag och ett gäng polare började casualraida i början av Legion! Guild Master för bästa Svenska guilden på servern, feels good!
 13. Mark

  Vädertråden!

  Här uppe la sig snön typ förra veckan. Surt.
 14. Någon som sett Quarry? Såg precis färdigt det sista avsnittet. Hade svårt att bestämma mig huruvida serien är bra eller inte. Den är ju absolut inte dåligt, men det fanns en gnagande känsla genom hela säsongen att det inte var något som stämde. Dock var säsongsfinalen helt jävla fantastisk. Tagga säsong 2 (förhoppningsvis)!
×
×
 • Create New...