Jump to content

dibel

Medlem
 • Inlägg

  3 818
 • Blev medlem

 • Dagar i topplistan

  62

dibel prisades 2 september

dibel hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

197 Förtroendeingivande

Om dibel

 • Födelsedag 2020-08-19

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.erikp.se

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Don't know don't care
 • Intressen
  Solo Bajen

Profilbesökare

29 743 profilvisningar
 1. dibel

  Loggar ut

  Loggar ut från twitter. Loggar ut från GTAsajten. Spring eller byt. Spring och byt. Bara spring. Spring Snow. Kul att man fick uppleva det. Livet är en upplevelse. Ett stort tack till alla som har följt mig på min resa. Likt en häst galloperar i travsporten och ett flygplan kraschar så körde jag bara på. Det blev inte så mycket köra. Som om det var allt i Livet. Jag lever mycket gott med alla fina minnen från fornstora dagar. Det är ju trots allt sant det man säger. Det är bättre att leva en dag som ett lejon än 100 år som ett får. Tack för allt. Jag gjorde allt jag kunde och det var inte tillräckligt. Bara de små fina stunderna. Lejonstunderna. Noi vogliamo undici leoni! Kthxbye.
 2. Har väldigt nära till gråt. Som nu när jag såg Mean Girls igår. Bölade sönder när Lindsay Lohan 😢
 3. Bajen. Å mitt hjärta är helt grönt och vitt. Å jag reser över hela Världen för att följa Hammarby! (Digitalt!) Minns fyllecellen i Mölndal. Då var det inte "Digitalt" jag utropade som mellanskrik. Det var något annat. Mer politiskt. Sedan när det var dags för hemfärd för alla som blivit tagna och var på väg ut gjorde jag en oerhört smart manöver. Jag gjorde ett rasistiskt utspel. Då fick man inte åka med längre utan blev kvar ett tag till. Fick åka Västra Götalands motsvarighet till Pendeltåg in till Göteborg sen. Tog en Guinness på stationen om jag inte minns fel. Kollade in Nordstan som är Göteborgs enda galleria. På samma sätt som Avenyn är deras enda storgata. Fullt med skumma typer var det där på Nordstan. Inte var jag rädd eller så. Bara noterade klientelet. På krogen träffade jag lite roliga typer. En kommentator och Blåvitts dåvarande supporterordförande. Jag var ju lite kaosig av mig och snackade vitt och brett om allt. Sedan hemfärd och norsk konduktör på tåget. Dyr biljett eftersom jag inte bokade innan. En till rasistisk kommentar där. Det höga priset åsyftades så ni kan tänka er vilken sorts kommentar. Sedan när jag kom hem så slog jag en dörr med knytnäven. Så som man gör när man är lite irriterad. Bakis dagen efter. Blev ingen medborgargarde-aktivism då inte. Däremot dagen efter den. Bilar och jakt. Full fart till Norrort och sedan snack med snuten igen. Dagarna var konstiga då och de är konstiga nu. En dag i taget. En stund i sänder. Visst. Själva gripandet i Göteborg kan vi ju gå in på också. Helt godtyckligt plockar de mig. Inte bara mig utan flera. Skillnad på folk och folk när det gäller polisiära ingripanden. Därför är det viktigt med ACAB. De är Systemets lakejer. Kalergiplanens yttre befäl. Jag har ju lämnat politiken. Därför avslutar jag med ett kort och gott; Hata gais!
 4. dibel

  Grafitti

  Klotter. Jag klottrar när jag är ute och gör mitt. Det är väl graff också, men inte av den mer konstnärliga sidan, exempelvis målningar med sprayburk som kan vara väldigt vackra och välgjorda. Ser det mer som klotter och skadegörelse, men som sagt graffiti också. Det hänger samman. Sedan finns det ju de med gudomliga taggar. Det är väl mer åt det konstnärliga hållet och därmed "mer" graffiti.
 5. Fint att höra. Har inte sett Mean Girls faktiskt. Fick ett subliminalt meddelande på twitter om den filmen. Blir nog att hitta i busken som det ju heter här på sajten.
 6. Vissa reppar Triple-A, men vi andra får reppa Triple-B! ❤️

 7. Exakt. Känns väldigt överflödigt med tanke på att det räcker gott och väl med BBB. Dessutom kan vi ju lägga till BRITNEY på Listan. Hur kan man glömma Brittan som följt med en sedan barndomen. Britney, Buffy och Bajen. BBB!
 8. dibel

  Svensk politik

  Jag har ju i vissa sammanhang varit en del av svensk politik. Jag lämnar härmed all politisk inblandning för en tid framöver. Hur lång den tiden blir? Det får vi se. Troligtvis för alltid. "Jag har gjort mitt!" - dibel, våren 2016 Jag håller fast vid att jag har gjort mitt. Kärlek till alla kämpar därute.
 9. dibel

  Solen

  Jag har sett den riktiga Solen. Jag har badat i dess ljus. Solen bar mig genom barndomen och ungdomen. När jag sedan blev vuxen svartnade den till. Jag bar istället den Svarta Solen i mig. Den gick upp och den gick ned. Nu har den en ny bärare. Det var många fina solhälsningar i solnedgången. Jag tackar er för dem. Låt dem som lever med den riktiga Solen njuta. Vi andra får nöja oss med det vi har. Solhälsningar från en tragisk figur. En tragisk figur, men en rolig filur.
 10. Undrar också detta. Jag dagdrömmer om att han är ute om nätterna och Hjälper de Hjälplösa. GTAsajten-legendarer dör aldrig!
 11. dibel

  Grafitti

  Har inte varit ute särskilt mycket, men av det jag har sett så gillar jag det jag ser. Stadsbilden blir så mycket mer levande med taggar och pieces uppe. Hade jag haft en gudalik can-control så hade man lagt upp så mycket som möjligt. Nu har man typ parkinson så då får ens neandertalar-tagg sättas upp när mod finns. Det är inte DVCE1 om man inte är ensam! (subtweet)
 12. Åkte in på psykakuten på närståendes begäran efter stor upprördhet över en klunk folköl. Väl där blåste jag 0.0 så ingen fara på taket om de var oroliga över något. Sedan beslutades det om tvångsvård mot min vilja. Jaha. Det var bara att glatt följa med. Sedan ballade jag ur lite när jag väl var där. Sattes i rum 9. Nionde kretsen. Byttes senare till rum 3 fast jag ville ha rum 12. Vankade runt i cirklar. Fötterna smärtade. Medicinen verkade. Varför de tog tempen i pannan kan bara de svara på. Var lite bibliskt över det hela. Mark of the Beast. Kände mig inte helt bekväm med det. Väldigt olustigt. Nu utskriven och full fokus på skola och normalitet. Normalitet. Drömmen.
 13. Gillar vissa tjejiga grejer. Lite pinsamt, men ändå. Tillägg: Kanske ska vara mer utförlig (one-liner-varning). Gillar exempelvis Buffy the Vampire Slayer och Harry Potter. Även vin som jag betraktar som den kvinnliga varianten av alkoholdryck. Sedan lite andra feminina grejer. Gillar egentligen inte alls den här dualiteten, men det är som det är.
 14. dibel

  Musiktips

  Den här har rullat frekvent i hertz-skallen hela året egentligen. Den är nästan lite psykotisk för egen del, men en oerhört vacker cover. Hon gör mest covers, men som hon gör dem! Soldato Ignoto är också oerhört bra. Sedan finns det ett par andra som är riktigt fina.
 15. Fint att se lite old-school avatarer. Om jag hade kört en liknande hade det väl blivit på gamle Benito, vilket inte hade varit uppskattat. Bytte nu till en som passar mitt sinnestillstånd för närvarande och troligtvis för "all" framtid. Peace and Love! ❤️ --- Tillägg: Är det inte dags att ni skojfriska grabbar kör Avatarbytardagen när den väl infaller igen? Jag är ju inte fett trad längre, men vissa traditioner är värda att bevara ändå!
×
×
 • Create New...