Jump to content

dibel

Medlem
 • Inlägg

  3 819
 • Blev medlem

 • Dagar i topplistan

  63

dibel prisades 30 december 2020

dibel hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

201 Förtroendeingivande

Om dibel

 • Födelsedag 2020-08-19

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.erikp.se

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Don't know don't care
 • Intressen
  Solo Bajen

Profilbesökare

35 686 profilvisningar
 1. Jag kommer inte att vara en del i Forumets återuppståndelse.

   

  Jag har gjort mitt.

   

  Ödet ligger helt i era händer nu.

   

  Vi höll det flytande. Ödet är nu ert.

   

  Tack för mig.

 2. God Jul kära sajtare. Remember, Respect is Everything.
 3. dibel

  Loggar ut

  Loggar ut från twitter. Loggar ut från GTAsajten. Spring eller byt. Spring och byt. Bara spring. Spring Snow. Kul att man fick uppleva det. Livet är en upplevelse. Ett stort tack till alla som har följt mig på min resa. Likt en häst galloperar i travsporten och ett flygplan kraschar så körde jag bara på. Det blev inte så mycket köra. Som om det var allt i Livet. Jag lever mycket gott med alla fina minnen från fornstora dagar. Det är ju trots allt sant det man säger. Det är bättre att leva en dag som ett lejon än 100 år som e
 4. Har väldigt nära till gråt. Som nu när jag såg Mean Girls igår. Bölade sönder när Lindsay Lohan 😢
 5. Bajen. Å mitt hjärta är helt grönt och vitt. Å jag reser över hela Världen för att följa Hammarby! (Digitalt!) Minns fyllecellen i Mölndal. Då var det inte "Digitalt" jag utropade som mellanskrik. Det var något annat. Mer politiskt. Sedan när det var dags för hemfärd för alla som blivit tagna och var på väg ut gjorde jag en oerhört smart manöver. Jag gjorde ett rasistiskt utspel. Då fick man inte åka med längre utan blev kvar ett tag till. Fick åka Västra Götalands motsvarighet till Pendeltåg in till Göteborg sen. Tog en Guinness på statio
 6. dibel

  Grafitti

  Klotter. Jag klottrar när jag är ute och gör mitt. Det är väl graff också, men inte av den mer konstnärliga sidan, exempelvis målningar med sprayburk som kan vara väldigt vackra och välgjorda. Ser det mer som klotter och skadegörelse, men som sagt graffiti också. Det hänger samman. Sedan finns det ju de med gudomliga taggar. Det är väl mer åt det konstnärliga hållet och därmed "mer" graffiti.
 7. Fint att höra. Har inte sett Mean Girls faktiskt. Fick ett subliminalt meddelande på twitter om den filmen. Blir nog att hitta i busken som det ju heter här på sajten.
 8. Vissa reppar Triple-A, men vi andra får reppa Triple-B! ❤️

 9. Exakt. Känns väldigt överflödigt med tanke på att det räcker gott och väl med BBB. Dessutom kan vi ju lägga till BRITNEY på Listan. Hur kan man glömma Brittan som följt med en sedan barndomen. Britney, Buffy och Bajen. BBB!
 10. Jag har ju i vissa sammanhang varit en del av svensk politik. Jag lämnar härmed all politisk inblandning för en tid framöver. Hur lång den tiden blir? Det får vi se. Troligtvis för alltid. "Jag har gjort mitt!" - dibel, våren 2016 Jag håller fast vid att jag har gjort mitt. Kärlek till alla kämpar därute.
 11. dibel

  Solen

  Jag har sett den riktiga Solen. Jag har badat i dess ljus. Solen bar mig genom barndomen och ungdomen. När jag sedan blev vuxen svartnade den till. Jag bar istället den Svarta Solen i mig. Den gick upp och den gick ned. Nu har den en ny bärare. Det var många fina solhälsningar i solnedgången. Jag tackar er för dem. Låt dem som lever med den riktiga Solen njuta. Vi andra får nöja oss med det vi har. Solhälsningar från en tragisk figur. En tragisk figur, men en rolig filur.
 12. Undrar också detta. Jag dagdrömmer om att han är ute om nätterna och Hjälper de Hjälplösa. GTAsajten-legendarer dör aldrig!
 13. dibel

  Grafitti

  Har inte varit ute särskilt mycket, men av det jag har sett så gillar jag det jag ser. Stadsbilden blir så mycket mer levande med taggar och pieces uppe. Hade jag haft en gudalik can-control så hade man lagt upp så mycket som möjligt. Nu har man typ parkinson så då får ens neandertalar-tagg sättas upp när mod finns. Det är inte DVCE1 om man inte är ensam! (subtweet)
 14. Åkte in på psykakuten på närståendes begäran efter stor upprördhet över en klunk folköl. Väl där blåste jag 0.0 så ingen fara på taket om de var oroliga över något. Sedan beslutades det om tvångsvård mot min vilja. Jaha. Det var bara att glatt följa med. Sedan ballade jag ur lite när jag väl var där. Sattes i rum 9. Nionde kretsen. Byttes senare till rum 3 fast jag ville ha rum 12. Vankade runt i cirklar. Fötterna smärtade. Medicinen verkade. Varför de tog tempen i pannan kan bara de svara på. Var lite bibliskt över det hela. Mar
 15. Gillar vissa tjejiga grejer. Lite pinsamt, men ändå. Tillägg: Kanske ska vara mer utförlig (one-liner-varning). Gillar exempelvis Buffy the Vampire Slayer och Harry Potter. Även vin som jag betraktar som den kvinnliga varianten av alkoholdryck. Sedan lite andra feminina grejer. Gillar egentligen inte alls den här dualiteten, men det är som det är.
×
×
 • Create New...