Jump to content

ZcruweN

Medlem
 • Inlägg

  6 288
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  26

ZcruweN prisades 23 februari 2019

ZcruweN hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

706 Go gubbe!

Om ZcruweN

 • Födelsedag 1990-11-21

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Gävle, Sweden

Profilbesökare

25 645 profilvisningar
 1. Gjorde samma förra året. Flödet var bara fyllt av mycket felfakta gällande Covid-19 och även folk som inte trodde på det m.m. Känner mig betydligt bättre generellt sen jag avvaktiverade kontot. För att svara på frågan, ja jag instämmer jag med, Internet har blivit en sån normal grej och det finns så mycket att hämta numera. Kolla bara på alla olika sociala medier som finns numera, Instagram, Tiktok, Snapchat m.m det känns som att man bara blir överdröst av saker att inget riktigt känns roligt längre. Jag själv har tagit lite mer avstånd från Internet på ett sätt,
 2. Verkligen förvånad över att Gävle fick en lugn första snö ändå. Attack snö första dagen, men det lugnade sig direkt. Something's fucky
 3. WOHO jag lever igen. Stort tack Hultenius för hjälpen och hej forumet. Allt väl?

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Wöööw! Roligt att se dig igen! Skriv gärna något i RDR2 om du finner intresse! :)

  2. ZcruweN

   ZcruweN

   Äger tyvärr ingen konsol för det alls. Det verkar helfestligt dock. Får hoppas på en PC release helt enkelt. 

 4. Wow seriöst? Så har jag aldrig behövt göra tidigare vad jag vet om. Så om jag slår igång servern nu när portarna ska vara öppna så borde det funka?
 5. Hej, jag har väldigt dryga problem med min router nu. Jag hade tänkt att hosta en server i Minecraft som jag och mina vänner kan slölira på lite då och då, allt är frid och fröjd med själva servern... Problemet kommer nu dock till routern. Vad jag än försöker med så får jag för guds skull inte öppna upp portarna som behövs, jag har en netgear cg3700emr-1cmnds som jag fått via Comhem (jag sitter på anslutning genom tv nätet och inte fiber så krävs speciell router för det). Jag kommer in i routern utan problem, jag kan ändra många andra inställningar i routern utan problem, men när de
 6. Min aktivitet här har nästintill dött ut. Jag tittar väldigt sällan in här och var nästan helt inaktiv i några år här då jag hade mer eller mindre glömt bort hela forumet. Saker händer, men bara inte lika ofta som förut!
 7. ZcruweN

  Pokemon GO

  Förutom att folk inte kan respektera kyrkogården här i Gävle och smutsar ner, sitter och även går över gravarna så är det helfestligt!
 8. Vilket underbart väder det är för att fånga Pokémons i!
 9. TEAM INSTINCT REPRESENT!!!!

 10. Smittande skratt är det bästa som finns
 11. Hej forumiter, allt väl med er?

  1. Visa föregående kommentarer  2 fler
  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Göttans! Kunde inte skada med lite fler trådar här, bara ;)

  3. ZcruweN

   ZcruweN

   @Xersize Ska inte klaga alls faktiskt. Riktigt bra med mig :)

  4. Xersize

   Xersize

   Riktigt skönt att höra! :)

 12. Ser fram emot. Street Fighter V, vilket makalöst bra lir det var när jag testade under betan, och att det äntligen kommer fighters med crossplatform gör mig så lycklig.Guilty Gear XRD -Revelator-, update till -SIGN- som släpptes 2014, spelet ska bli rebalanced och många karaktärer ska få en remodel, ser riktigt bra ut.Killer Instinct (PC), funnits som F2P på Xbone länge, men nu kommer även detta makalöst bra lir till PC och även detta ska tydligen få Crossplatform mellan Xbone och PC. Det är det enda, fighters är det enda som får mig nöjd.
 13. Spelade ett spel som jag hittade här igenom för herrans massa år sen, det här var typ 2009 eller så. 

  Var ett hack n slash dungeon crawler f2p spel, kan för guds skull inte komma på namnet. Det ska finnas en tråd om detta, men kan inte hitta den. Grafiken var väldigt childish om jag inte missminner mig. Fanns även en zerker klass med skitstora svärd and whatnot. 

  Tror StellHell skapade tråden, någon som har en aning om vilket spel jag menar?

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Får nog skriva i trådar för att få svar eftersom hela meddelandet inte visas :)

 14. Hej, supersent svar. Är det löst för dig? Om inte, så måste du förmodligen uppdatera BIOS. Jag blev tvungen att göra det själv då jag hade samma POST problem som dig när jag gick från ett 560ti till ett 750ti. Satt fast i POST screen i drygt 1 minut innan allt flippa ur och sen bootade in till Windows. Vad har du för moderkort? Kan vara som så att ditt moderkort är för gammalt för att stödja denna GPU med den befintliga versionen av BIOS som ligger installerat.
×
×
 • Create New...