Xersize

Medlem
 • Inlägg

  2 048
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  22

Xersize prisades 2 november 2017

Xersize hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

281 Bästa möjliga anseende!

1 följare

Om Xersize

 • Födelsedag 1991-04-24

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://xersize.webs.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Eskilstuna
 • Intressen
  Musik och Wing Chun kung fu

Profilbesökare

19 742 profilvisningar
 1. God jul, ni underbara forumiter! Jag kanske inte är allt för aktiv i trådar och statusar, men jag tittar till er alla varje dag. Jag hoppas att ni alla har fått en otrolig julafton, och att ni får en riktigt fin nyårsafton om några dagar!
 2. Är Dibel död?

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Xersize

   Xersize

   Ingenting som vi judar direkt köper. Men men, just checking! Glad Hanukkah i efterskott!

  3. dibel

   dibel

   Du outade ju dig som polack i din podcast. Ännu värre det! ;)

   Happy holidays!

  4. Xersize

   Xersize

   Svensk/dansk/polack/jude. Nytt avsnitt ute sen igår för övrigt!

 3. Ni vet när man går längs gatan på vintern, det är halt så man halkar och helt plötsligt har man köpt en iPhone X kontant?

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Xersize

   Xersize

   @Flaskan Det är det här klimatet. Det är så halt, lätt hänt.

  3. Flaskan

   Flaskan

   Vi behöver mer global uppvärmning!

  4. Xersize

   Xersize

   @Flaskan Jag tror inte det hjälper. Sveriges väder är karma; efter vår tid som plundrande, mördande vikingar så sa gud "Okej, håll på så om ni vill, men då får ni fan göra det i snö och kyla". Så nu får vi sota för våra förfäders synder.

 4. Okej, nu måste det bli ändring här! Har precis kommit igång med att lira GTA Online igen på PC, men behöver folk att spela med. Någon intresserad för lite heists, skratt och allmän galenskap?

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Inte helt omöjligt! Jag tröttnade men plockar fram det ibland. Enda som skulle få mig tillbaka för mer än en kväll vore någon att ha riktigt roligt med. Just nu har jag för mycket att göra för att fastna i spel igen, dock. Kommer vara borta länge dessutom...

  2. Xersize

   Xersize

   @HenkibojjOm du vill slöspela lite och ha allmänt roligt någon kväll eller dag så är jag definitivt på! Har jag dig på Steam och Rockstar Social?

  3. Henkibojj

   Henkibojj

   Vi har nog varandra, ja. Men kommer nog inte bli den här sidan årsskiftet tyvärr, ska iväg inom kort och då hinns det inte spelas något faktiskt.

 5. Oj, snacka om att den här tråden varit död ett tag! Då tänker jag väcka den genom att berätta att jag och en vän nyligen startat en podcast. Vi har hittills bara släppt ett pilotavsnitt, men ni är mer än välkomna att Ta en kaffe med oss!
 6. Förlåt för att jag frågar, men har vi ingen tråd om podcasts? Kanske är jag som är totalt blind, men jag hittade då ingen.

  1. dibel

   dibel

   Tror det finns. Har ett minne av det i alla fall!

  2. dibel
  3. Xersize

   Xersize

   @dibel Ibland tycker jag om dig. Danke schön!

 7. Herregud. Här skriver man ett blogginlägg om kön och alla feminister blir oxtokiga på en gång. Chill out, damn it.

  1. dibel

   dibel

   Vill bara inflika att köer är oerhört viktiga för samhällsstrukturen!

  2. Flaskan

   Flaskan

   det där va kul dibel

 8. Jag är retro.
 9. En intern SSD beställd. Tack så mycket för all hjälp och alla råd, jag uppskattar det! Ni är underbara! Tråd går att låsa.
 10. Så en intern blir alltså bättre i så fall, då kör vi på det. Då är mina krav bara minst 2TB stor och jäkligt snabb! Hårddisken jag har till spel nu är duglig, men den gör att vissa spel går lite segt. Jag vet att datorn har kapacitet att klara dessa spel (RAM-minne, grafikkort och dylikt), men jag vet också att hårddisken jag har nu är inte den snabbaste jäveln. Allt går som det ska, men loading screens och start up för spelen tar lite mer tid än vad jag önskar. Så har du en rekommendation på vad för typ av intern hårddisk jag ska ha (jag kan inte direkt skillnaden mellan SATA och de andra typerna, eller HDD och SSD), och vad brukar en 2TB stor och snabb intern ligga på i pris?
 11. Jo, att de är dyra har jag sett... Innan jag bad om hjälp så kollade jag på MediaMarkt för att få en snabb överblick och hittade denna. Den verkar bra med USB 3.1 (skulle lagt till i originaltexten men jag vill så klart ha USB 3 istället för 2), 2TB och har en läsar- samt skrivarhastighet på 450MB/s. Men som du ser så kostar den kring 8.000kr, något som är inom min budget men jag vill självklart se om det finns likvärdiga eller till och med bättre alternativ för en mindre peng. Jag tänkte först på en vanlig intern hårddisk, men då jag inte kan något om att installera sådana (kan dock be en vän göra det, men mer av "lathetsskäl" så är det enklare med en extern) så tänkte jag att en extern kanske fungerar ändå. Men du som kan lite mer; vad skulle du rekommendera? En interne eller extern? Och har du någon speciell som du rekommenderar, oavsett vilken typ? EDIT: Det behöver absolut inte finnas Wifi, display eller något speciellt med den. Bara en vanlig hårddisk till min stationära dator som har mycket utrymme och jobbar snabbt så att mina spel går så fort som möjligt.
 12. Tjabba tjena hallå! Behöver lite rekommendationer. Jag är på jakt efter ny ny extern hårddisk (som rubriken säger), men då jag inte kan något om datorer så vet jag inte var jag ska leta utan att hitta något onödigt dyrt eller något billigt skräp. Den kommer mest användas till att ha spel installerat på så gärna en så snabb som möjligt (om jag inte minns fel så är SSD de snabba, right?) och gärna mellan 1TB och 2TB i storlek (helst 2TB). Så klart vill jag inte lägga mer pengar än nödvändigt, men jag vill heller inte köpa en hårddisk som är skit och slutar fungera efter någon månad bara för att jag var snål, så är det någon här som är mer datorkunnig som antingen kan berätta ungefär vad en bra hårddisk med de kvalifikationer som jag beskriver brukar kosta på ett ungefär, eller ännu bättre kanske kan rekommendera en specifik hårddisk? Tack så mycket i förhand! Love y'all!
 13. Hmm, det verkar faktiskt intressant... Ska nog ta och kolla in det mer, tack så mycket för tipset!
 14. USA, vi ses om cirka 20 timmar!

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Down Louisiana, gonna make it big. He got the action, he got the motion, woh yeah, the boy can play. He do the walk, he do the walk of life, oh yeah, he do the walk of life.

   Deed-deet, dodediidedii deed-deet. Dode-deed-deet, dodediidedi deed-deet. Dodediidedide deed-deet!🎶

 15. Jag var och kollade på Gavlyn och DJ Hoppa i lördags i Stockholm. Jag förväntar mig inte att för många av er vet vem hon är då hon inte är allt för stor utanför hennes hemland USA, men jag personligen har följt henne i ungefär 4 år och varit ett stort fan av henne sen dess. Det var en fantastisk upplevelse, de två var helt fantastiska tillsammans på scenen. Så synkroniserade och så mycket energi, det var fantastiskt. Jag hade också turen att få umgås med dom backstage hela kvällen, både innan och efter spelningen, och det sista Gavlyn gjorde var att starta en cypher (att kalla upp alla rappare på scenen och låta alla köra lite improviserat), varpå jag blev personligen uppdragen av henne. Jag drog av en snabb vers, och att se henne stå och digga det kändes verkligen överväldigande! För er som är intresserade så ligger en video av min vers uppe på Facebook här. Det var verkligen en fantastisk kväll från början till slut! Så otroligt ödmjuka, trevliga och generösa människor, och de bjöd som sagt på en av de bästa showerna som jag har sett. Det var riktigt fantastiskt.