Jump to content

Xersize

Medlem
 • Inlägg

  2 080
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  38

Xersize prisades 17 juni

Xersize hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

308 Förtroendeingivande

1 följare

Om Xersize

 • Födelsedag 1991-04-24

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://xersize.webs.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Eskilstuna
 • Intressen
  Musik och Wing Chun kung fu

Profilbesökare

28 612 profilvisningar
 1. Känner mig lite stolt att den första låten som jag producerade åt någon annan kommer släppas. Utveckling är bara roligt!

 2. Kan RDR och RDR2 bara släppas på Steam snart tack så mycket vänligen hej då jag vill ha

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Det finns ju till PS Now till PC. Eller att bara köpa en PS3 med RDR1 för sammanlagt 700 kr tops.

 3. Xersize

  Hjälp att finna: Sinbad

  Återigen, tack så väldigt mycket!
 4. Xersize

  Hjälp att finna: Sinbad

  Hmm, jag vet inte exakt när den gjordes. Jag såg på den i mitten/slutet av 90-talet och den var inte allt för gammal då, så jag skulle gissa på att den gjordes mellan mitten på 80-talet och början på 90-talet. Nej, den är det inte. Det var som sagt en serie, inte en film, och jag tror nog inte att den är från 40-talet. Välkommen till forumet, förresten, och tack för att du försöker hjälpa mig här!
 5. Xersize

  Red Dead Redemption 1 finns nu till PC!

  Absolut, men att betala 149kr i månaden för att spela ett spel är lite väl, tycker jag.
 6. Xersize

  Red Dead Redemption 1 finns nu till PC!

  Du gav mig hopp bara för att ta det ifrån mig... Jag trodde det fanns på Steam eller liknande.
 7. Är det någon annan här som använder minds.com eller är jag verkligen helt ensam på forumet med det?

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Troligen ensam, men jag kollade sidan och det var en hel del vackra målningar där! Det politiska eller liknande i det hela kände jag inte för att djupdyka i däremot. Starta tråd om du vill diskutera mera?

 8. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Vad schysst, jag lyssnar redan nu!
 9. Tydligen så har jag en Steam-nyckel till GTA:SA och en till Killing Floor att ge bort. Någon som vill ha en julklapp eller två?

  1. Merkky

   Merkky

   San Andreas skulle vara sick. Min skiva är sedan länge förstörd och kastad och det känns okristet att tanka.

 10. God jul, kära internet-familj! ❤️

 11. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Fy fan vad det har varit kämpigt! Jag släppte ett album den 1:a november som skulle komma upp på alla digitala plattformar (Spotify, iTunes, Deezer, ja ni vet vilka), och den laddades upp på alla förutom Spotify. Den platform där mer än 80% av mina lyssnare befinner sig. Briljant. Nu efter flera veckors mailande med både min distributör och Spotify så är den äntligen uppe, och nu får den bannemig ta och slå också! För er som är intresserade så finns den att lyssna på via Spotify HÄR och om ni använder någon annan app eller hemsida för att lyssna på er musik så kan ni säkert hitta det där också, alternativt fråga mig så får ni en länk. Jag har också äntligen byggt upp min egen studio och lärt mig producera själv, så jag jobbar på två skivor samtidigt. Båda ska vara 8 spår långa och den ena är helt på engelska medan den andra är helt på svenska, för en gångs skull. 4 låtar klara på ena, 3 på andra, så jag kommer hålla er uppdaterade när de är ute!
 12. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Jag ser fram emot att höra den, så håll oss gärna uppdaterade!
 13. Xersize

  Hjälp att finna: Sinbad

  Hallå, kära forumiter! Jag fick nyligen en otrolig nostalgitripp när jag kom att tänka på en av mina favoritserier från min barndom; den handlade om sjöfararen Sinbad från den klassiska, arabiska sagan Tusen och en natt. Då det är en av världens mest kända sagor så finns det väldigt många olika versioner av Sinbad i både filmer och serier. Jag har nu suttit på IMDB och Wikipedia i ett tappert försök att hitta en väldigt specifik nål i ett hav av nålar, men jag kan inte hitta den och börjar därför tvivla på mitt psykiska välmående. Så jag tänkte be er om hjälp och se om någon av er känner igen serien också, eller om det kanske är så att jag har fantiserat ihop en stor del av min barndom och kanske borde skriva in mig frivilligt på psyket! Det absolut enda jag minns om serien är att den var teknad, gjord för barn och alla karaktärer var djur, i samma stil som tecknade Robin Hood som alltid visas på Julafton. Finns det någon av er som känner igen serien som jag beskriver, kanske till och med vet vad den heter eller i alla fall hjälpa mig att hitta den? Jag har nu spenderat ett tjugotal minuter på Wikipedia, IMDB och YouTube utan att hitta något som helst. All hjälp uppskattas!
 14. Xersize

  Vilken konsol kommer du att spela på?

  Jag är PC-spelare och kan verkligen inte hantera spel som GTA, RDR och andra spel där precision behövs på konsol. Jag kan inte sikta, det går bara inte. Kommer det på PC så vill jag jättegärna ha det, men jag kan inte tänka mig att det kommer släppas till datorn.
 15. Xersize

  holy crap forumet finns fortf kvar

  Snälla gör inte det. Jag tycker om dig ❤️
×