Jump to content

Xersize

Medlem
 • Inlägg

  2 064
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  29

Xersize prisades 13 juni

Xersize hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

295 Förtroendeingivande

1 följare

Om Xersize

 • Födelsedag 1991-04-24

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://xersize.webs.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Eskilstuna
 • Intressen
  Musik och Wing Chun kung fu

Profilbesökare

23 724 profilvisningar
 1. Xersize

  Träningstråden

  Efter att inte ha tränat över huvud taget på flera år så har jag nu börjat springa varannan dag och köra lite träning hemma (sit-ups, armhävningar, squats, bullwork etc). Jag har också slutat röka. Jag har inget mål i form av en viss vikt eller liknande, jag vill bara få upp min kondition så att jag kan ge bättre live-framträdanden utan att bli helt utmattad, och sen bara få lite mer muskler. Jag är inte så intresserad av att bli stor och stark, bara mer hälsosam och konditionen är det som står mest i fokus. Tips på diverse olika saker (rekommenderad kost, enklare övningar, vad som helst) mottages mer än gärna!
 2. Allvarligt. Drogtest på Dibel. Det är fan dags.

 3. Xersize

  Vilka gudar dyrkar du?

  Det kan jag ändå respektera. Jag känner lite att mycket inom LaVey-satanismen är bara common sense och ser det mer som en spiritualitet än en religion, även om han i vissa enstaka fall går lite för långt. Men generellt så är det en, enligt mig, relativt vettig religion även om den så klart inte heller är felfri.
 4. Xersize

  Vilka gudar dyrkar du?

  Vilken typ av satanist är du? Är det LaVeys lära du följer eller någon äldre "traditionell" satanism?
 5. Xersize

  Vilka gudar dyrkar du?

  Jag börjar känna att @dibel borde drogtestas med jämna mellanrum...
 6. Xersize

  Valet 2018

  Jag som tillhör gaskammarfolket lär nog inte rösta på dom, eller få en inbjudan till deras fikarep.
 7. Xersize

  Svensk politik

  Så nu har en samtyckeslag slagits igenom. Whoopdy doo. Frågar ni mig så är det en fin gest, men inget mer än så. Inget praktiskt över huvud taget. Problemet med att så många våldtäktsfall leder till friande domar är brist på bevis och hur de bevis man får in hanteras, samt dåligt arbete. Jag skrev ett väldigt långt inlägg om det, ni får mer än gärna läsa här och berätta var jag har fel. Vore intressant att höra era tankar här i tråden.
 8. Xersize

  Forumuppgradering 2018

  Jag gillar det verkligen! Väldigt stilrent och fräscht. Känns lite som när man kolar ut över sitt vardagsrum efter att ha storstädat och skrubbat, och man känner den där rena doften av citron. Så jag gillar det! Dock kommer jag sakna viagran. Alltså, inte för att det behövs men... Alltså... Jag menar... Äh, det var inget...
 9. Xersize

  Podcasts

  Jag vet att det blir dubbelpost nu, men då senaste inlägget publicerades för ungefär ett halvår sen så tänker jag ta mig friheten att bryta regeln om dubbelpost; Min och Viktors podcast Ta en kaffe med oss! ligger nu uppe på Soundcloud, Acast och kommer alldeles strax upp på iTunes. Istället för en trippelpost när det händer så uppdaterar jag den här posten med länken. Men ni får gärna komma och lyssna, dela till vänner om ni gillar den eller tror att de gillar den. All hjälp uppskattas, och konstruktiv tas mer än gärna emot! EDIT: Nu finns vi på iTunes och Podcaster, tryck här, kära Apple-användare!
 10. Är det bara jag som totalt har snöat in i Kingdom Come: Deliverence?

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Xersize

   Xersize

   @Henkibojj Din stackars sate!

  3. dibel

   dibel

   Fick bra recension på Nordfront. Finns dock inte till Linux.

  4. Flaskan

   Flaskan

   Köpte det för två veckor sen och smällde 9 timmar på de tre första dagarna, efter det har jag änna kommit av mig. Känns som ett sånt spel det är svårt att komma in i igen ifall man slutar spela det.

 11. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Då har jag något att lyssna igenom på jobbet i natt, det ser jag fram emot!
 12. Xersize

  Fortfarande aktivitet här?

  "Vad gör du nu för tiden, varför hör du aldrig av dig?"
 13. Xersize

  Fortfarande aktivitet här?

  Några av oss gamla är kvar i alla fall. Skulle väl inte påstå att det är överdrivet aktivt, men vissa av oss hänger i.
 14. Då är man tonåring här på sajten också. 13 år sen man skapade konto här, 13 år av minnen. Ni är bra härliga, kära medforumiter!

  1. Merkky

   Merkky

   Vi var nära varandra! På onsdag fyller mitt konto 13. Känns definitivt som längre!

   Utan sajten hade jag aldrig lärt känna dig! Spela snart?

  2. Xersize

   Xersize

   @Merkky Det tycker jag låter som en ypperlig plan!

 15. Xersize

  GTA VI i VC?

  Först och främst; detta är bara rykten. MEN! YouTubekanalen The Know har fått information från en anonym källa hos Rockstar som berättar lite om vad som är tänkt för GTA VI. Enligt dessa rykten så ska det utspela sig i Vice City, men man ska även kunna resa till Sydamerika, de ska ha sin första kvinnliga huvudkaraktär, det har även pratats om releasedatum kring 2021-2022. Allt detta är som sagt rykten, men The Know är en ganska respektabel kanal så det är inte alls omöjligt att de faktiskt fått information från en insider hos R*, även om jag så klart tar det med en nypa salt. Vad tror ni? Kolla på videon nedan och låt oss diskutera! GTA VI Rumors by The Know
×