Jump to content

Xersize

Medlem
 • Inlägg

  2 066
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  29

Xersize prisades 13 juni

Xersize hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

295 Förtroendeingivande

1 följare

Om Xersize

 • Födelsedag 1991-04-24

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://xersize.webs.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Eskilstuna
 • Intressen
  Musik och Wing Chun kung fu

Profilbesökare

24 749 profilvisningar
 1. Xersize

  Vilken konsol kommer du att spela på?

  Jag är PC-spelare och kan verkligen inte hantera spel som GTA, RDR och andra spel där precision behövs på konsol. Jag kan inte sikta, det går bara inte. Kommer det på PC så vill jag jättegärna ha det, men jag kan inte tänka mig att det kommer släppas till datorn.
 2. Xersize

  holy crap forumet finns fortf kvar

  Snälla gör inte det. Jag tycker om dig ❤️
 3. Xersize

  Banna dibel

  Jag säger inte det här ofta, men jag håller med Dibel om att han inte är ansvarig för forumets död. Under några års tid så har det blivit mindre och mindre aktivitet, även långt innan Dibel blev så synlig så jag tycker inte han kan hållas ansvarig för forumets tystnad. Att skylla på honom och få det att låta som att om vi bara bannar honom så kommer det här stället frodas låter bara barnsligt naivt. Som jude så håller jag inte med Dibel i mycket (undrar varför, right?) men i det här fallet så kan jag faktiskt tycka att han har rätt, och Dude har fel.
 4. Xersize

  Träningstråden

  Efter att inte ha tränat över huvud taget på flera år så har jag nu börjat springa varannan dag och köra lite träning hemma (sit-ups, armhävningar, squats, bullwork etc). Jag har också slutat röka. Jag har inget mål i form av en viss vikt eller liknande, jag vill bara få upp min kondition så att jag kan ge bättre live-framträdanden utan att bli helt utmattad, och sen bara få lite mer muskler. Jag är inte så intresserad av att bli stor och stark, bara mer hälsosam och konditionen är det som står mest i fokus. Tips på diverse olika saker (rekommenderad kost, enklare övningar, vad som helst) mottages mer än gärna!
 5. Allvarligt. Drogtest på Dibel. Det är fan dags.

 6. Xersize

  Vilka gudar dyrkar du?

  Det kan jag ändå respektera. Jag känner lite att mycket inom LaVey-satanismen är bara common sense och ser det mer som en spiritualitet än en religion, även om han i vissa enstaka fall går lite för långt. Men generellt så är det en, enligt mig, relativt vettig religion även om den så klart inte heller är felfri.
 7. Xersize

  Vilka gudar dyrkar du?

  Vilken typ av satanist är du? Är det LaVeys lära du följer eller någon äldre "traditionell" satanism?
 8. Xersize

  Vilka gudar dyrkar du?

  Jag börjar känna att @dibel borde drogtestas med jämna mellanrum...
 9. Xersize

  Valet 2018

  Jag som tillhör gaskammarfolket lär nog inte rösta på dom, eller få en inbjudan till deras fikarep.
 10. Xersize

  Svensk politik

  Så nu har en samtyckeslag slagits igenom. Whoopdy doo. Frågar ni mig så är det en fin gest, men inget mer än så. Inget praktiskt över huvud taget. Problemet med att så många våldtäktsfall leder till friande domar är brist på bevis och hur de bevis man får in hanteras, samt dåligt arbete. Jag skrev ett väldigt långt inlägg om det, ni får mer än gärna läsa här och berätta var jag har fel. Vore intressant att höra era tankar här i tråden.
 11. Xersize

  Forumuppgradering 2018

  Jag gillar det verkligen! Väldigt stilrent och fräscht. Känns lite som när man kolar ut över sitt vardagsrum efter att ha storstädat och skrubbat, och man känner den där rena doften av citron. Så jag gillar det! Dock kommer jag sakna viagran. Alltså, inte för att det behövs men... Alltså... Jag menar... Äh, det var inget...
 12. Xersize

  Podcasts

  Jag vet att det blir dubbelpost nu, men då senaste inlägget publicerades för ungefär ett halvår sen så tänker jag ta mig friheten att bryta regeln om dubbelpost; Min och Viktors podcast Ta en kaffe med oss! ligger nu uppe på Soundcloud, Acast och kommer alldeles strax upp på iTunes. Istället för en trippelpost när det händer så uppdaterar jag den här posten med länken. Men ni får gärna komma och lyssna, dela till vänner om ni gillar den eller tror att de gillar den. All hjälp uppskattas, och konstruktiv tas mer än gärna emot! EDIT: Nu finns vi på iTunes och Podcaster, tryck här, kära Apple-användare!
 13. Är det bara jag som totalt har snöat in i Kingdom Come: Deliverence?

  1. Visa föregående kommentarer  1 fler
  2. Xersize

   Xersize

   @Henkibojj Din stackars sate!

  3. dibel

   dibel

   Fick bra recension på Nordfront. Finns dock inte till Linux.

  4. Flaskan

   Flaskan

   Köpte det för två veckor sen och smällde 9 timmar på de tre första dagarna, efter det har jag änna kommit av mig. Känns som ett sånt spel det är svårt att komma in i igen ifall man slutar spela det.

 14. Xersize

  Egen-Musik-Tråden

  Då har jag något att lyssna igenom på jobbet i natt, det ser jag fram emot!
 15. Xersize

  Fortfarande aktivitet här?

  "Vad gör du nu för tiden, varför hör du aldrig av dig?"
×