Xersize

Medlem
 • Inlägg

  2 045
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  18

Xersize prisades 24 juni

Xersize hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

274 Bästa möjliga anseende!

1 följare

Om Xersize

 • Födelsedag 1991-04-24

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://xersize.webs.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Eskilstuna
 • Intressen
  Musik och Wing Chun kung fu

Profilbesökare

17 356 profilvisningar
 1. Jag är retro.
 2. En intern SSD beställd. Tack så mycket för all hjälp och alla råd, jag uppskattar det! Ni är underbara! Tråd går att låsa.
 3. Så en intern blir alltså bättre i så fall, då kör vi på det. Då är mina krav bara minst 2TB stor och jäkligt snabb! Hårddisken jag har till spel nu är duglig, men den gör att vissa spel går lite segt. Jag vet att datorn har kapacitet att klara dessa spel (RAM-minne, grafikkort och dylikt), men jag vet också att hårddisken jag har nu är inte den snabbaste jäveln. Allt går som det ska, men loading screens och start up för spelen tar lite mer tid än vad jag önskar. Så har du en rekommendation på vad för typ av intern hårddisk jag ska ha (jag kan inte direkt skillnaden mellan SATA och de andra typerna, eller HDD och SSD), och vad brukar en 2TB stor och snabb intern ligga på i pris?
 4. Jo, att de är dyra har jag sett... Innan jag bad om hjälp så kollade jag på MediaMarkt för att få en snabb överblick och hittade denna. Den verkar bra med USB 3.1 (skulle lagt till i originaltexten men jag vill så klart ha USB 3 istället för 2), 2TB och har en läsar- samt skrivarhastighet på 450MB/s. Men som du ser så kostar den kring 8.000kr, något som är inom min budget men jag vill självklart se om det finns likvärdiga eller till och med bättre alternativ för en mindre peng. Jag tänkte först på en vanlig intern hårddisk, men då jag inte kan något om att installera sådana (kan dock be en vän göra det, men mer av "lathetsskäl" så är det enklare med en extern) så tänkte jag att en extern kanske fungerar ändå. Men du som kan lite mer; vad skulle du rekommendera? En interne eller extern? Och har du någon speciell som du rekommenderar, oavsett vilken typ? EDIT: Det behöver absolut inte finnas Wifi, display eller något speciellt med den. Bara en vanlig hårddisk till min stationära dator som har mycket utrymme och jobbar snabbt så att mina spel går så fort som möjligt.
 5. Tjabba tjena hallå! Behöver lite rekommendationer. Jag är på jakt efter ny ny extern hårddisk (som rubriken säger), men då jag inte kan något om datorer så vet jag inte var jag ska leta utan att hitta något onödigt dyrt eller något billigt skräp. Den kommer mest användas till att ha spel installerat på så gärna en så snabb som möjligt (om jag inte minns fel så är SSD de snabba, right?) och gärna mellan 1TB och 2TB i storlek (helst 2TB). Så klart vill jag inte lägga mer pengar än nödvändigt, men jag vill heller inte köpa en hårddisk som är skit och slutar fungera efter någon månad bara för att jag var snål, så är det någon här som är mer datorkunnig som antingen kan berätta ungefär vad en bra hårddisk med de kvalifikationer som jag beskriver brukar kosta på ett ungefär, eller ännu bättre kanske kan rekommendera en specifik hårddisk? Tack så mycket i förhand! Love y'all!
 6. Hmm, det verkar faktiskt intressant... Ska nog ta och kolla in det mer, tack så mycket för tipset!
 7. USA, vi ses om cirka 20 timmar!

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Down Louisiana, gonna make it big. He got the action, he got the motion, woh yeah, the boy can play. He do the walk, he do the walk of life, oh yeah, he do the walk of life.

   Deed-deet, dodediidedii deed-deet. Dode-deed-deet, dodediidedi deed-deet. Dodediidedide deed-deet!🎶

 8. Jag var och kollade på Gavlyn och DJ Hoppa i lördags i Stockholm. Jag förväntar mig inte att för många av er vet vem hon är då hon inte är allt för stor utanför hennes hemland USA, men jag personligen har följt henne i ungefär 4 år och varit ett stort fan av henne sen dess. Det var en fantastisk upplevelse, de två var helt fantastiska tillsammans på scenen. Så synkroniserade och så mycket energi, det var fantastiskt. Jag hade också turen att få umgås med dom backstage hela kvällen, både innan och efter spelningen, och det sista Gavlyn gjorde var att starta en cypher (att kalla upp alla rappare på scenen och låta alla köra lite improviserat), varpå jag blev personligen uppdragen av henne. Jag drog av en snabb vers, och att se henne stå och digga det kändes verkligen överväldigande! För er som är intresserade så ligger en video av min vers uppe på Facebook här. Det var verkligen en fantastisk kväll från början till slut! Så otroligt ödmjuka, trevliga och generösa människor, och de bjöd som sagt på en av de bästa showerna som jag har sett. Det var riktigt fantastiskt.
 9. Ytterligare en skottlossning på en skola i USA. Det är hemskt att man nästan inte ens berörs längre efter alla dessa år.

 10. Svenska utvecklare... Det enda jag kan tänka på med den typen av animering spontant är "Brothers: A tale of Two Sons" av Starbreeze, men jag känner inte igen bilden därifrån...
 11. Hmm, den var knepig... Fyran kan inte vara The Saboteur, antar jag?
 12. Baserat på de nya trådarna så tänker jag gissa på att ett troll slank in. Se där! God morgon, allesammans!

 13. Det kan nog bli väldigt kul! Har gjort liknande en gång, det var uppskattat då så jag tror nog att det skulle bli bra!
 14. Ajjemen, man kan ju inte vara sämre än Henkibojj (just kidding, love ya!) så jag får väl också ta och göra lite reklam, antar jag! Jag streamar också med lite ojämna mellanrum. Oftast lite äldre spel, exempelvis Oblivion, Half-Life, Doom 3 och dylikt, men även nyare spel som Overwatch och Battlefield 1 leks runt med ibland. Ni får mer än gärna titta förbi, det vore bara roligt! Ni hittar mig här, och jag ser fram emot att se era vackra ansikten (eller i alla fall era nick) i streamen någon gång! Puss puss!
 15. GTASajten - La Familia