Xersize

Medlem
 • Inlägg

  2 051
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  26

Xersize prisades 2 april

Xersize hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

287 Bästa möjliga anseende!

1 följare

Om Xersize

 • Födelsedag 1991-04-24

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://xersize.webs.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Eskilstuna
 • Intressen
  Musik och Wing Chun kung fu

Profilbesökare

21 637 profilvisningar
 1. "Vad gör du nu för tiden, varför hör du aldrig av dig?"
 2. Några av oss gamla är kvar i alla fall. Skulle väl inte påstå att det är överdrivet aktivt, men vissa av oss hänger i.
 3. Då är man tonåring här på sajten också. 13 år sen man skapade konto här, 13 år av minnen. Ni är bra härliga, kära medforumiter!

  1. Merkky

   Merkky

   Vi var nära varandra! På onsdag fyller mitt konto 13. Känns definitivt som längre!

   Utan sajten hade jag aldrig lärt känna dig! Spela snart?

  2. Xersize

   Xersize

   @Merkky Det tycker jag låter som en ypperlig plan!

 4. Först och främst; detta är bara rykten. MEN! YouTubekanalen The Know har fått information från en anonym källa hos Rockstar som berättar lite om vad som är tänkt för GTA VI. Enligt dessa rykten så ska det utspela sig i Vice City, men man ska även kunna resa till Sydamerika, de ska ha sin första kvinnliga huvudkaraktär, det har även pratats om releasedatum kring 2021-2022. Allt detta är som sagt rykten, men The Know är en ganska respektabel kanal så det är inte alls omöjligt att de faktiskt fått information från en insider hos R*, även om jag så klart tar det med en nypa salt. Vad tror ni? Kolla på videon nedan och låt oss diskutera! GTA VI Rumors by The Know
 5. Okej, jag kommer behöva roligt folk att spela GTA Online med. Heists enbart med random people är verkligen inte samma sak. Vilka vill leka?

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Kom på att jag inte ens tittat på doomsday, så det skulle kanske vara lite roligt. När lirar ni? :)

  3. Merkky

   Merkky

   Påbörjade doomsday men avslutade aldrig dom, så helt klart intresserad av det! Åker dock bort ons-sön, så jag har ev imorgon kväll ledigt beroende på hur mitt packande går och söndag beroende på hur pigg jag är efter all körning. :) Men efter det kan vi hitta kvällar här och där!

  4. Xersize

   Xersize

   Jag har aldrig kört de heller, så jag är på! Men jag jobbar natt fram till helgen (18-06) så vi får nog ta det efter din resa, Merk :)

 6. Om några timmar åker jag till USA, igen. Önska mig lycka till!

  1. Flaskan
  2. Henkibojj
  3. Xersize

   Xersize

   Det blev Phoenix, AZ. Hälsade på en vän i en vecka. Så otroligt varmt och skönt där i öknen, så kommer man hem till -13C och snö. Lyckan där.

 7. God jul, ni underbara forumiter! Jag kanske inte är allt för aktiv i trådar och statusar, men jag tittar till er alla varje dag. Jag hoppas att ni alla har fått en otrolig julafton, och att ni får en riktigt fin nyårsafton om några dagar!
 8. Är Dibel död?

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Xersize

   Xersize

   Ingenting som vi judar direkt köper. Men men, just checking! Glad Hanukkah i efterskott!

  3. dibel

   dibel

   Du outade ju dig som polack i din podcast. Ännu värre det! ;)

   Happy holidays!

  4. Xersize

   Xersize

   Svensk/dansk/polack/jude. Nytt avsnitt ute sen igår för övrigt!

 9. Ni vet när man går längs gatan på vintern, det är halt så man halkar och helt plötsligt har man köpt en iPhone X kontant?

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Xersize

   Xersize

   @Flaskan Det är det här klimatet. Det är så halt, lätt hänt.

  3. Flaskan

   Flaskan

   Vi behöver mer global uppvärmning!

  4. Xersize

   Xersize

   @Flaskan Jag tror inte det hjälper. Sveriges väder är karma; efter vår tid som plundrande, mördande vikingar så sa gud "Okej, håll på så om ni vill, men då får ni fan göra det i snö och kyla". Så nu får vi sota för våra förfäders synder.

 10. Okej, nu måste det bli ändring här! Har precis kommit igång med att lira GTA Online igen på PC, men behöver folk att spela med. Någon intresserad för lite heists, skratt och allmän galenskap?

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Inte helt omöjligt! Jag tröttnade men plockar fram det ibland. Enda som skulle få mig tillbaka för mer än en kväll vore någon att ha riktigt roligt med. Just nu har jag för mycket att göra för att fastna i spel igen, dock. Kommer vara borta länge dessutom...

  2. Xersize

   Xersize

   @HenkibojjOm du vill slöspela lite och ha allmänt roligt någon kväll eller dag så är jag definitivt på! Har jag dig på Steam och Rockstar Social?

  3. Henkibojj

   Henkibojj

   Vi har nog varandra, ja. Men kommer nog inte bli den här sidan årsskiftet tyvärr, ska iväg inom kort och då hinns det inte spelas något faktiskt.

 11. Oj, snacka om att den här tråden varit död ett tag! Då tänker jag väcka den genom att berätta att jag och en vän nyligen startat en podcast. Vi har hittills bara släppt ett pilotavsnitt, men ni är mer än välkomna att Ta en kaffe med oss!
 12. Förlåt för att jag frågar, men har vi ingen tråd om podcasts? Kanske är jag som är totalt blind, men jag hittade då ingen.

  1. dibel

   dibel

   Tror det finns. Har ett minne av det i alla fall!

  2. dibel
  3. Xersize

   Xersize

   @dibel Ibland tycker jag om dig. Danke schön!

 13. Herregud. Här skriver man ett blogginlägg om kön och alla feminister blir oxtokiga på en gång. Chill out, damn it.

  1. dibel

   dibel

   Vill bara inflika att köer är oerhört viktiga för samhällsstrukturen!

  2. Flaskan

   Flaskan

   det där va kul dibel

 14. Jag är retro.
 15. En intern SSD beställd. Tack så mycket för all hjälp och alla råd, jag uppskattar det! Ni är underbara! Tråd går att låsa.