Jump to content

Xersize

Medlem
 • Inlägg

  2 117
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  65

Xersize prisades 3 juni

Xersize hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

362 Förtroendeingivande

Om Xersize

 • Födelsedag 1991-04-24

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://xersize.se

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Eskilstuna
 • Intressen
  Music

Profilbesökare

47 823 profilvisningar
 1. Den är förbannat bra tycker jag, kan också rekommendera.
 2. Haha, tack så mycket! De släppte även en ny singel i fredags som jag tyvärr inte är med på (dock är jag med i videon) och den kan jag starkt rekommendera, riktigt bra! VÄLDIGT sköna instrumentaler förresten! Riktigt bra jobbat, verkligen!! Jag får lite 80-talsfeeling men med inslag av nyare, riktigt grymt faktiskt! I fredags släppte jag för övrigt en ny låt med en lyric-video, och jag är på riktigt överväldigad. Jag har aldrig någonsin varit med om att en video jag släpper når 1000 visningar så här fort, och dessutom stiger stadigt varje dag! Ni får mer än gärna kolla i
 3. Tack så mycket för tipset, och välkommen tillbaka!
 4. Snyyyygt!

  1. Xersize

   Xersize

   Herregud, jag har varit medlem på det här forumet sen jag var 14 år gammal, och i år blir jag 30... Nej men skål då, gubbar och gummor!

 5. Gott nytt år, älskade forumiter!

 6. Låter som en ganska bra jul under rådande omständigheter! Kul att du har så mycket på gång också med musik, spel, träning, jobb och allt annat som hör till! Själv var vi några stycken hemma hos min syster, sammanlagt 6 personer som höll avstånd, som hade en traditionell jul; julmat, Kalle, Svensson Svenssons jul och klappar. Inget som stack ut från en vanlig jul förutom antalet människor, och trevligt var det absolut! God jul och god fortsättning!
 7. God jul, allesammans!

 8. Vill ni höra mig göra metal så bör ni kolla i Egen-Musik-Tråden. Host host!

 9. Jag gästade nyligen en metal-låt (ja, ni läste rätt) av ett band ifrån Halmstad. Vi gjorde även en video. Resultatet ser ni nedan. Ni får jättegärna dela videon på YouTube och låten på Spotify till de ni tror kan vara intresserade, bandet skulle nog älska det!
 10. .... Där sa du fan något. Det har jag inte ens reflekterat över men du har fan rätt.
 11. Hmm, köld och tarmtömning kanske går hand i hand?
 12. Den var... Speciell! Jag kan dock behöva göra nummer två om jag fryser allt för mycket under för lång tid, när man är iskall om hela kroppen liksom. Så det kanske är något?
 13. Haha ja men det var lite udda faktiskt, men jag gillar det! Du kan alltid köra på klassikern och ta ut alla dina kontanter för att förvara under madrassen? (Och om du gör det, kan jag få din adress och tiderna på dagen som du inte är hemma? Asking for a friend... )
 14. Jag kan nu säga att jag officiellt spelat in en vers till ett rockband som egentligen var tänkt att en sångare från ett etablerat rockband skulle ha haft från början. Det känns överdrivet kaxigt, haha!

 15. Där är jag den sista att döma dig. Jag lyssnar fortfarande på Backstreet Boys och N'Sync, kollar regelbundet på Buffy och har sett alla säsonger av Gossip Girl. If you like it you like it, no shame in that. Åh, och Mean Girls. Fantastisk film. Because on Wednesdays, we wear pink.
×
×
 • Create New...