Jump to content

Xersize

Medlem
 • Inlägg

  2 107
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  55

Xersize prisades 19 juni

Xersize hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

339 Förtroendeingivande

1 följare

Om Xersize

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://xersize.se

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Eskilstuna
 • Intressen
  Music

Profilbesökare

35 346 profilvisningar
 1. Efter några om och men har jag även fått upp en webbshop på min hemsida. Det går bra nu!

 2. Kan vi SNÄLLA skicka Dibel på drogtest och möten med en psykolog? Skulle vara väldigt intressant att veta vad som försiggår i hjärnkontoret.

  1. dibel

   dibel

   För att citera den store filosofen Zlatan Ibrahimovic;

   Den som vet, den vet.

 3. Äntligen, efter många "om", "men", mycket blod, svett och tårar, så är mitt svenska album färdigt. Det ska bara skickas iväg på mastering, omslag ska fixas och sen är det klart!

  1. dibel

   dibel

   Det är för grabbarna på Sajten som vi gör det för 💪

 4. Jag har börjat spela Mafia II för första gången (nej, inte nysläppta versionen utan gamla hederliga). Förutom den lite halvtaskiga bilhandlingen så är det ett riktigt grymt spel!

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Tufft! Jag köpte det också rätt nyligen. Ska vi starta en tråd i GTA-liknande spel? :D

  2. Xersize

   Xersize

   @Henkibojj Haha sure, let's go!

 5. Ni vet väl att jag släpper en ny video på min YouTube-kanal varannan måndag? Och idag är det en sån måndag. Ses ikväll! https://youtu.be/dTWW47e2HE8

   

  1. Merkky

   Merkky

   Följer. :D

  2. Xersize

   Xersize

   @Merkky Tack så jättemycket!!

 6. De som vill höra mig live i P4 Sörmland kan göra det här: 

   

 7. Varannan måndag släpper jag en ny låt med video på min YouTube-kanal. Har ni missat det? Hmm. Trist. In och titta!

 8. Jag håller helt med dig. Han var dock i den åldern att man på något vis kan acceptera att det hände, men det är fortfarande oerhört synd. Video från när han blir invald i Rock and Roll HoF och Stevie Wonder sjunger Ain't No Sunshine för honom är en av mina favoriter genom alla tider. Så genuin lycka i den gamle farbrorn.
 9. Jag sitter ganska mycket vid datorn ändå. Mycket för att jag håller på så mycket med musik, så jag håller på mycket med marknadsföring, samarbeten, letar producenter osv. Sen är det en del slösurfande faktiskt, det blir nog några timmar på YouTube och kollar lokala tidningen men mycket är musikrelaterat. Dock är det inte mycket sociala medier sen jag inaktiverade mitt Facebook-konto utan nu är det som sagt mest musikrelaterat, lite spelande och en del YouTube.
 10. Någon mer än jag som blev deprimerad när Bill Withers gick bort nyligen? Växte upp med hans musik, mannen var en ikon och legend.
 11. Xersize

  Playstation 5

  Men det kommer väl ett PS6 snart? Kanske vänta lite? 😎
 12. Det lät grymt ju, och grattis till andraplatsen! Var i landet håller ni till? Kanske kan hjälpa till att hitta något häromkring.
 13. Så jag har släppt min debutskiva, fixat merchandise och nu har jag officiellt min egen hemsida på både svenska och engelska. Det här känns overkligt bra!

 14. Tack, Seth! ❤️ God jul och gott nytt år allesammans!
 15. Ursäkta trippelpost men forumet är så pass dött att det känns nästan befängt att låta bli att dela med sig av något bara för att man väntar på att någon annan ska göra det. Äntligen är mitt debutalbum släppt! Jag har spenderat två år på att lära mig att mixa musik själv så att jag skulle kunna göra det här, tanken var först att göra en EP med 6 låtar, hälften på svenska och hälften på engelska, men det utvecklades sen till två fullängdsalbum på vardera språk. Det engelska är nu ute och finns tillgängligt överallt! För att komma till skivan på Spotify, tryck HÄR så finner ni den, och för er som vill åt den på YouTube så länkar jag till en av låtarna nedan så kan ni lyssna. I den videon så finns också länkar till iTunes, Tidal, Napster och så vidare.
×
×
 • Create New...