Jump to content

Bebben

Medlem
 • Inlägg

  750
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  8

Bebben prisades 16 maj

Bebben hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

242 Förtroendeingivande

Om Bebben

 • Födelsedag 1994-09-22

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

13 292 profilvisningar
 1. Nog finns det spel som lockar i framtiden, men det handlar om de stora titlarna så som The Elder Scrolls VI: (minns inte ens vart det ska utspela sig), GTA VI (under antagandet att en sådan utgåva kommer) och Mass Effect som tydligen ska komma ut med ett nytt inslag i serien. Det tråkiga är att jag tvivlar på att någon av titlarna kommer att vara särskilt bra. Det brukar vara så med spel, för att inte säga "nuförtiden" så åtminstone nu i vuxen ålder. Sen är det oklart om jag ens kommer ha en maskin att spela dem på när de väl kommer. Kommer knappast köpa ett PS5 för att spela Elder S
 2. Om du nu skulle ta och kopiera texten i ditt eget inlägg in i ett W0rd-dokument, när du då högerklickar för att klistra in i W0rd-dokumentet ser du kanske att du har att välja på olika inklistringsalternativ. Bland dessa kan du välja att bara behålla textinnehållet, eller att ta med dig formateringen (typsnittet). Den snabba varianten är att klistra in genom CTRL+V och sedan trycka CTRL och sedan T, då följer endast texten med och matchar typsnittet i det befintliga dokumentet. Fungerar även på detta sätt att klistra in text i Excel. Får för mig att W0rd och Excel är de vanligaste destina
 3. Kan väl bara instämma, den mesta av tiden jag tillbringar "på internet" ägnas åt Facebook, Instagram, Youtube och ett par streamingtjänster. Jag förhåller mig snarare skeptisk än nyfiken till oberoende hemsidor eftersom det känns som att där kommer lura någon skum annons eller skadlig kod. Det kanske bara är talande för själva utvecklingen. Vad jag däremot har upptäckt i någon sorts motsatt digital-analog utveckling är böcker. Insikten att det finns så otroligt många olika böcker att läsa har slagit mig med kraft, och från att ha läst kanske en eller ett par böcker (vid sidan av ev
 4. Om läget var svårbedömt innan utan hänsyn till pandemin, så är nog alla möjligheter att förutspå utfallet helt bortblåsta nu, utifrån vad rädslan för smittspridning kan göra med valdeltagandet och hur väl poströstningssystemet fungerar etc. Vi får la se i höst!
 5. Eurovision song contest: The story of fire saga, på Netflix. En kul film! Bjuder på några riktigt roliga ögonblick i sann Eurovision-anda. Lägg ifrån dig finsmakarscarfen och njut av lite dum komedi med oväntat bra musik.
 6. Bebben

  Playstation 5

  Har länge funderat på att köpa en konsol, men det faktum att "det kommer väl ett PS5 snart" har hindrat mig i mina köpsug. Så när det väl kommer ett PS5 kanske jag får ta och skaffa det då, så att all min köptvivel ska kunna bli berättigad.
 7. Maffigt. Är detta något som alltså kommer finnas till hands att grotta ner sig i för PC också?
 8. Det blir la ett köp på det gissar jag. Behöver något att lira!
 9. Bebben

  Mashups!

  Gjorde en egen:
 10. Tränar Muay Thai sedan slutet på augusti. Räknas nog som mitt längsta träningsstreak haha. Kan verkligen rekommendera förvem som helst, ta med någon kompis på en provträning hos någon klubb och känn på det!
 11. Yes. Pixiegnom har kepsen om han så önskar.
 12. Ytterligare ledtrådar: 1. En agent besöker en nordamerikansk småstad som är hemsökt av gnomes. 5. Utspelar sig i Rivellon, en värld fylld av gudomlighet (hint hint). 7. Ett spel där man skriver assemblerkod.
 13. Ledtrådar: 1. Ett spel utvecklat av vad man kanske kan kalla de regerande mästarna i point-and-klick-spel. 5. En mycket hyllad och delvis Kickstarter-finansierad installation i en lite äldre Diablo-liknande RPG-spelserie. En uppföljare finns i Early-Access just nu. 7. Detta spel med snart två år på nacken baserar sig på ett maskinnära programmeringsspråk.
 14. Jajemän! Blev påmind om Moto Racer för några dagar sedan efter att inte ha tänkt på spelet alls sedan tidig barndom, och fick nästan en hjärtattack av nostalgi. Puzzle Agent (Pixiegnom) Moto Racer (Kebab) Claw (Henkibojj) Titan Quest (Pixiegnom) Divinity Original Sin (Pixiegnom) Factorio (VickeX) TIS-100 (Pixiegnom) Poker Night at the Inventory (Pixiegnom)
 15. Snyggt! Claw (Henkibojj) Titan Quest (Pixiegnom) Factorio (VickeX) Poker Night at the Inventory (Pixiegnom)
×
×
 • Create New...