Bebben

Medlem
 • Inlägg

  737
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  7

Bebben prisades 3 december 2017

Bebben hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

237 Bästa möjliga anseende!

Om Bebben

 • Födelsedag 1994-09-22

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

11 480 profilvisningar
 1. Gjorde en egen:
 2. Tränar Muay Thai sedan slutet på augusti. Räknas nog som mitt längsta träningsstreak haha. Kan verkligen rekommendera förvem som helst, ta med någon kompis på en provträning hos någon klubb och känn på det!
 3. Yes. Pixiegnom har kepsen om han så önskar.
 4. Ytterligare ledtrådar: 1. En agent besöker en nordamerikansk småstad som är hemsökt av gnomes. 5. Utspelar sig i Rivellon, en värld fylld av gudomlighet (hint hint). 7. Ett spel där man skriver assemblerkod.
 5. Ledtrådar: 1. Ett spel utvecklat av vad man kanske kan kalla de regerande mästarna i point-and-klick-spel. 5. En mycket hyllad och delvis Kickstarter-finansierad installation i en lite äldre Diablo-liknande RPG-spelserie. En uppföljare finns i Early-Access just nu. 7. Detta spel med snart två år på nacken baserar sig på ett maskinnära programmeringsspråk.
 6. Jajemän! Blev påmind om Moto Racer för några dagar sedan efter att inte ha tänkt på spelet alls sedan tidig barndom, och fick nästan en hjärtattack av nostalgi. Puzzle Agent (Pixiegnom) Moto Racer (Kebab) Claw (Henkibojj) Titan Quest (Pixiegnom) Divinity Original Sin (Pixiegnom) Factorio (VickeX) TIS-100 (Pixiegnom) Poker Night at the Inventory (Pixiegnom)
 7. Snyggt! Claw (Henkibojj) Titan Quest (Pixiegnom) Factorio (VickeX) Poker Night at the Inventory (Pixiegnom)
 8. Under förutsättning att du syftar på nummer 8 så är det rätt! Titan Quest (Pixiegnom) Factorio (VickeX) Poker Night at the Inventory (Pixiegnom)
 9. Ye! EDIT: Även @Pixiegnom satte huvudet på spiken. 1. 2. 3. 4. Titan Quest (Pixiegnom) 5. 6. Factorio (VickeX) 7. 8.
 10. Hoppas på en okej blandning mellan ganska lätt och klurigt!
 11. Kan koka ihop något mot kvällen.
 12. 1: Super Meat Boy 2: Dark Souls
 13. 1: Efter en ren ledtrådsgoogling så vill jag gissa på Cel Damage? 3: Efter att ha dragit till minnes ett spel som gjordes reklam för i någon gammal PC Gamer som passar in på ledtråden så gissar jag Jade Empire.
 14. 3: Worms Armageddon
 15. Jag tänker att så som jag minns det var designen på vattnet och (tja, vad det nu är man ser på bilden) i stort sett identisk i Worms World Party jämfört med Armageddon, så att avgöra huruvida bilden kommer från World Party eller Armageddon vore i princip en 50/50-chansning. Men jag väljer en gissning och står fast vid den, och den gissningen blir isåfall World Party.