Jump to content

Xersize

Medlem
  • Inlägg

    2 154
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    73

Xersize prisades 12 december 2023

Xersize hade flest gillade inlägg!

Om Xersize

  • Födelsedag 1991-04-24

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://xersize.se

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Eskilstuna
  • Intressen
    Music

Profilbesökare

51 035 profilvisningar

Xersize's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Dedikerad Rare
  • Week One Done
  • One Year In
  • One Month Later
  • Skrivduglig

Recent Badges

394

Anseendepoäng

  1. Det är ju lite klyschigt med projicering, men alldeles för vanligt; att någon som känner något i sig själv som de ogillar försöker trycka ner detta genom att inom sig själva förneka det samtidigt som de utåt uttrycker en stark avsky gentemot det de ogillar med sig själva. Att använda substanser, som exempelvis alkohol, är också vanligt för de som förnekar något de anser avskyvärt inom sig själva. Några av sakerna som är väldigt vanligt att folk trycker undan inom sig själva är exempelvis sexuell läggning, politiska åsikter eller religiösa tankar, och det de känner om dessa saker, eller vilka andra saker det nu än må vara, brukar de offentligt och högljutt uttrycka ett hat emot när de egentligen känner en dragning till dessa saker som de inte ens vill erkänna för sig själva men ändå vet att det finns där. Jag tänker inte säga mer än så eller lägga någon som helst värdering i det, utan jag tänker bara låta det ligga här gällande ett inlägg från någon med en väldigt stark politisk åsikt om vissa grupper individer men som samtidigt erkänner ett missbruk samt en attraktion till sina "meningsmotståndare" och maskulina kvinnor. Återigen, jag dömer absolut inte, jag tänker bara lämna den kommentaren här så får ni göra vad ni vill med den...
  2. Beställde hem en Raspberry Pi i natt. Pappsen har en ny leksak på gång!

    1. dibel

      dibel

      Najs. Själv har jag tittat lite på Orange Pi, speciellt dubbel-Ethernet-modellen för att ha som router/brandvägg. Du kör väl Linux på den?

    2. Xersize

      Xersize

      Jadå, jag kommer köra Raspberry Pi OS på den. Tanken är att göra den till en NAS så jag kan spara in pengar på att inte behöva Google Drive, iCloud etc.

  3. Fast det är ju dock vad du gör; ser på, klagar på internet och gör absolut ingenting. Du gnäller, bitching and moaning, men i praktiken gör du ingenting. Sen har du dock erkänt att du bara trollar så att folk fortsätter mata trollet är för mig ofattbart. Hell, att jag gör det nu är för mig ofattbart. Jag ska nog bara hålla truten och fortsätta med mitt. Önskar er alla en trevlig helg!
  4. Gott nytt år, ni gamla rävar! Tack för ytterligare ett år på GTA-Sajtens ärorika forum ❤️

    1. Henkibojj

      Henkibojj

      Gott nytt år! Det är en fantastisk plats, detta forum! ❤️

  5. God jul och god fortsättning, allesammans! ❤️
  6. Jag personligen hoppas (och tror) att det kommer komma till PC. Jag är en inbiten PC-spelare när det gäller GTA-serien och gillar friheten som kommer med det, så jag personligen gillar inte att det inte kommer släppas till PC till en början då jag mer än gärna skulle spela det redan dag 1, men jag får helt enkelt vänta. GTA V köpte jag till Xbox One när det kom ut och hoppade senare över till PC när det kom dit, och jag känner inte för att göra om det här.
  7. Den enda här på forumet som verkar lättkränkt är du; du försöker dra igång en diskussion om wokeism, ingen bryr sig då alla tycker du är fånig så du startar en egen tråd om det för, vad jag antar är, "wäääh, lyssna på mitt gråtande". Och gällande "allt är bara politik nu för tiden" - återigen vill jag understryka att du är den enda som skapar politik i detta. Resten av oss pratar om spelet, hur det kommer vara gällande gameplay, vad vi hoppas se för funktioner i det, hur vi tror att karaktärerna kommer vara, men du drar in politik i det hela. Så ja, vi har yttrandefrihet här i Sverige. Yttrandefriheten betyder att du absolut får säga vad du vill (inom lagens rimliga gränser, så klart, för även yttrandefriheten inskränks inom andra lagar) men det betyder inte att vi måste lyssna på dig, hålla konversationer med dig eller att vi inte får yttra oss fritt om hur barnslig du är. Ha en fortsatt trevlig vecka, nu ska jag dricka mitt morgonkaffe.
  8. Aaaah, jag minns de 17-åriga Marxisterna i gymnasiet som trodde att de visste något om världen för att de köpte en t-shirt me Che Guevara i någon lokal klädbutik... Jag minns också stollarna som var minst lika fåniga men på andra sidan spektrumet. Dina kommentarer här på forumet tar mig tillbaka till den tiden, så tack för nostalgitrippen! Och ett snabbt litet PS: "i alla fall" är tre ord, inte ett. Bara ett litet hjälpmedel till framtiden. Ha en fin dag!
  9. Då jag har åtagit mig rollen som forumets jude kan jag säga att GTA VI inte är något vi diskuterade på vårt senaste möte... Själv är jag otroligt exalterad över spelet då jag är en enorm GTA-nörd (jag menar, jag är ändå här på forumet så jag känner mig i gott sällskap där), men de sakerna jag inte är allt för exalterad över är saker som inte syns här i trailern; exempelvis ryktena om att det inte kommer komma till PC förrän eventuellt 1.5 år efter det kommit till konsoler, då jag är en PC-spelare, samt allt eventuellt pris om de höga prislapparna. Gällande trailern dock så är jag väldigt glad. Ryktena om VC stämde tydligen bra, likaså många andra rykten som diskuterats de senaste året/åren och många av de gör mig glad. Jag skulle personligen klara mig utan användandet av sociala medier i spelet, men det är inget som jag ser som ett hinder för att kunna ha roligt. Vem vet? Det kanske till och med kommer vara roligare på sociala medier i spelet än i verkligheten, då Rockstar har en ganska vrickad humor och lär parodiera konceptet ganska hårt (*host host*, "Life Invader" ).
  10. Det bökigaste för min del när jag gick över var faktiskt Battle.net för att spela Overwatch. Många titlar på Steam fungerade bra i Linux redan innan SteamOS, säkert många bättre nu, men Battle.net fungerade inte över huvud taget. Jag fick Googla (använder dock DuckDuckGo men använder mig av uttrycket "att Googla" för enkelhetens skull) runt en hel del och testa en massa olika fixes som bara skulle fungera men inte gjorde det innan jag faktiskt fick det att de facto fungera. Nästa problem efter Battle.net var själva spelet, Overwatch; det gick inte att starta utan att det skulle lagga något helvetiskt och jag tror att jag låg på kanske 10-15FPS trots att jag hade en dator som med de inställningarna jag använde skulle klara av 75FPS stabilt. Tillbaka till sökmotorn och efter kanske en dag så löste det sig. Fram till spelet uppdaterade sig, vill säga, varpå problemet kom tillbaka varje gång. Till slut vände jag mig till en Linux-kunnig vän som gjorde en .pak-fil som på något vis kände av när spelet uppdaterade sig, och då löste det automatiskt på samma sätt som jag annars fick göra manuellt varje gång. Sist men inte minst fanns också den överhängande risken att bli bannad av Blizzard när man spelar på Linux för att eftersom att man behöver använda sig av Wine så kan Battle.net känna av att man använder ett tredjepartsprogram och därefter dra slutsatsen att det är ett fusk till något spel, men jag klarade mig från det. Så det var en hel del bök för en annan som enbart hade kört Windows och Mac tidigare och som inte är allt för datorkunnig, men jag är glad att jag gjorde det för dels lärde jag mig en hel del om datorer, och dels växte jag som person och fick lite mer självförtroende när jag gång på gång ställdes inför problem som jag inte hade den blekaste om hur jag skulle lösa, men som jag faktiskt löste till slut.
  11. Jag hade ingen som helst vana av Linux och var inte så otroligt datorkunnig på så anledningen till att jag inte ville ha en "bas-dist" var för att jag ville ha något som var mer optimerat för gaming redan direkt, då det var vad jag mest skulle använda den till, så att jag inte behövde göra lika mycket själv. Dock blev det ändå en del arbete inom Lutris, wine samt göra egna patchar till olika spel, vilket var väldigt kul (om än smått frustrerande i början) att lära sig. Jag har nog hittills bara använt Gnome tror jag, men jag trivdes mycket bra med det!
  12. Jag körde Pop!_os när jag hade det som primär OS på datorn, men sen jag gick tillbaka till Windows så har jag testat lite olika i VM. Bland andra Ubuntu, Nobara och PikaOS. Jag som inte är något datorgeni tyckte ändå att det var riktigt kul att enbart ha Linux då jag tvingades lära mig en hel del så det var utmaningar lite här och var, även om det flesta fungerade väldigt felfritt och enkelt rent out of the box.
  13. Den här tråden hade jag behövt för tre år sen när jag installerade Linux på min gamla dator utan att ha tidigare erfarenhet av det, haha! Nu är jag dock tillbaka till Windows men jag körde ändå Linux dagligen i ett och ett halvt år, och nu leker jag runt i VM med det ibland Men bra initiativ, Dibel!
  14. Haha, men se där! Jag trodde bara att det var en sån där "bara för skojs skull"-grej, men då fanns det faktiskt en historia bakom den. Tack för att du delar med dig av det, jag hade faktiskt ingen aning!
  15. Vad roligt, det ser jag fram emot! Hojta till om ni behöver hjälp med något!
×
×
  • Create New...