Jump to content

Hultenius

Superadmin
 • Inlägg

  4 827
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  51

Hultenius prisades 10 januari

Hultenius hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

405 Förtroendeingivande

Om Hultenius

 • Födelsedag 1985-06-12

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.gtasajten.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping

Profilbesökare

18 705 profilvisningar
 1. Congrats! :)

  1. Misterwhoopee

   Misterwhoopee

   Håller med till 100%!!

  2. Misterwhoopee

   Misterwhoopee

   Här försöker jag göra en klassiker och glömmer bort att wörd-filtret var sabbat!

 2. Hultenius

  Red Dead Redemption 2

  Red Dead Redemption 2 släpps till Playstation 4 och Xbox One.
 3. Vi brandar nu även om forumet med en temporär RDR2-logo samt framhäver RDR2-forumet genom att lägga det överst. Allt för den där lilla extra känslan
 4. Haha, självklart inte! Det var tjejen
 5. Sådär. Nu är det slut på viagrareklamen, för den här gången!
 6. Jag kommer att stänga av posträttigheter för gäster tills vi har en fungerade antispam-lösning. Det är lite bökigare än vad man tror (måste göra det forum för forum) och mina dagar är helt överbokade, men lovar att göra det innan veckan är över!
 7. Forumet har uppdaterats med det senaste av det senaste. Även detta år! För det var väl ingen som tvivlade? 🤔 Så vad är nytt denna gång? Tweakad design Mindre tweaks av designen. Lite ljusare än tidigare och lite mer användarvänligt. (Men det ska ändras på! Blå är det gamla grå, och vi ska ha det så!) Nya smilies Eller ja, en hel drös faktiskt. De kallas emojis och finns överallt nuförtiden. Chansen är ganska stor att du känner igen dom. Om inte kan du säkert fråga mamma som använder dom minst lika mycket som du! 💩 Snabbare sök Arbete pågår fortf
 8. Jag finns här lite då och då. Som alltid
 9. För den som är lite extra paranoid finns nu möjligheten att sätta upp tvåstegsautentisering. Ladda ner appen Google Authenticator och aktivera tvåstegsautentisering. Varje gång du loggar in kommer du bli tillfrågad att skriva in en kod som visas i appen. Gäller enbart om du varit helt utloggad eller om en ny enhet/webbläsare används - har man kryssat i "kom ihåg mig" behöver man inte autentisera sig. Kommer bli obligatoriskt för alla admins/moderatorer så småningom.
 10. Gokväll/natt kära forumiter! I sann julanda är det dags att dela ut någon som bäst kan beskrivas som årets julklapp! Låt mig presentera... topplistan! (sorry @Henkibojj... ingen ny editor detta år heller...) Topplistan är tänkt att driva ut det bästa av oss! Så vänta er vuxenmobbning i världsklass, illegala pakter och ett gäng okynnes-avstängningar. Allt för att nå det ultimata målet, att bestiga forumets topplista!
 11. Något gick fel med forumservern under natten till tisdagen. Men efter lite svordomar och virtuella sparkar är forumet är upp igen :)

  1. Hultenius

   Hultenius

   Tack till @VickeX som felrapporterade!

 12. Finns bättre knep nu för tiden, markera texten du vill citera, håll över den och klicka på Citera. Men jag har även lagt till ikonen för det också.
 13. Sådär, nu ska det fungera igen. Ikonerna för spoiler, kod och bakrundsfärg är tillbaka.
 14. Argh! Ja, då är det väl min dator som på något sätt förhindrat http2... Note to self: Testa alltid på två datorer. iOS-enheter räknas inte.
 15. Ooops! Tack för rapporten Mark. Tyckte väl det det var lite väl låg aktivitet, men då forumet fungerade utmärkt på både mobil, IE, FF och min installation av Chrome så upptäckte jag inte detta. När jag testade Chrome på en annan dator fick jag dock samma fel som ovan. Jag har inaktiverat http2 som verkar orsaka problem i Chrome. En stor del av prestandavinsten försvinner, men det känns ju lite viktigare att man kan besöka forumet över huvud taget...
×
×
 • Create New...