Jump to content

Xersize

Medlem
 • Inlägg

  2 111
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  63

Allt skapat av Xersize

 1. .... Där sa du fan något. Det har jag inte ens reflekterat över men du har fan rätt.
 2. Hmm, köld och tarmtömning kanske går hand i hand?
 3. Den var... Speciell! Jag kan dock behöva göra nummer två om jag fryser allt för mycket under för lång tid, när man är iskall om hela kroppen liksom. Så det kanske är något?
 4. Haha ja men det var lite udda faktiskt, men jag gillar det! Du kan alltid köra på klassikern och ta ut alla dina kontanter för att förvara under madrassen? (Och om du gör det, kan jag få din adress och tiderna på dagen som du inte är hemma? Asking for a friend... )
 5. Jag kan nu säga att jag officiellt spelat in en vers till ett rockband som egentligen var tänkt att en sångare från ett etablerat rockband skulle ha haft från början. Det känns överdrivet kaxigt, haha!

 6. Där är jag den sista att döma dig. Jag lyssnar fortfarande på Backstreet Boys och N'Sync, kollar regelbundet på Buffy och har sett alla säsonger av Gossip Girl. If you like it you like it, no shame in that. Åh, och Mean Girls. Fantastisk film. Because on Wednesdays, we wear pink.
 7. Tror vi kan ha fått en spam-bot...

 8. Ni får mer än gärna hjälpa mig sprida denna. Jag vet att vi har en Egen Musik-tråd men det är ju för fasiken bara jag och Henki som skriver där så... Ja. 

   

 9. Haha det skulle absolut vara en oerhört udda bekännelse, I'll give you that one! Jag må vara lite egen av mig men jag är inte riktigt så egen.
 10. Haha men dra åt fanders! En annan rakar ansiktet med rakapparat varje dag och sen använder jag rakhyvel på huvudet typ en gång i veckan.
 11. En annan udda tanke jag hade (dock var jag barn i 5-6 års ålder vid den tiden så det kan nog vara lite mer förlåtligt) var att jag som barn ville vara med i Småstjärnorna, om ni minns det? Basically Sikta mot Stjärnorna fast för barn, och istället för att sjunga så mimade man alla låtar. Jag ville som sagt vara med där, men jag var helt övertygad om att det enda sättet de fick ut låtarna när de mimade var genom att svälja en CD-spelare med låten de skulle mima till varpå ljudet sen då skulle gå ut genom munnen och in i mikrofonen, och det var så man gjorde. Som sagt, 5-6 år gammal. Don't judge too much...
 12. Det jag finner underhållande är nog mest adrenalinet. Illusionen av fara men vetskapen om att man är i säkerhet. Sen älskar jag spännande historier så är det en välskriven skräckfilm som håller mig på soffkanten och greppar tag i min fulla uppmärksamhet så kan jag verkligen uppskatta den för att den är så välskriven och bra.
 13. Okej, jag tänkte att det kan vara en tråd där vi berättar saker som kanske är lite annorlunda som vi gör eller inte gör. Kanske lite svårt att förklara hur jag tänker så låt mig ge ett exempel: Idag har jag, 29 år gammal, för första gången köpt dammsugarpåsar. Jag har bott själv sen jag var 17-18 år men jag har tidigare haft en dammsugare med vattentank istället för påsar så jag tömde bara tanken efter varje omgång, plus att jag haft skaftdammsugare så de var bara att tömma i soporna. Så där satt jag för en kvart sen, snart 30 år i livet, och hade ingen som helst aning om hur man ens vet vilken påse som passar vilken modell, trots att jag dammsugit i över halva mitt liv. Så, har ni några historier om något som är självklart för andra men varit udda för er? Kom igen, det blir kul!
 14. Tja! Senaste tråden jag hittade om det här hade sitt senaste inlägg 2009 så jag tänkte att det är dags att återuppliva det hela! Så, rakt på sak - dela med er av skräckfilmer som ni gillar, gärna några som man kanske har missat genom åren! Själv är jag ett stort fan av skräckfilmer som går in för att skrämma en på en djupare nivå och inte bara massa jump scares och groteskerier bara för den sakens skull. Filmer som Get Out till exempel. Vilka skräckfilmer gillar ni, och varför? Kom gärna med tips!
 15. Ny singel släppt idag, Frihet, med starka jazz-influenser och trumpeter (nej, faktiskt inte digitala utan riktiga trumpeter). Den handlar om friheten att kunna lägga sin tid på det man älskar istället för att vara tvungen att lägga den på ett "riktigt" jobb där man inte trivs. Den är på svenska och jag skulle verkligen uppskatta om ni kunde hjälpa mig genom att dela den till era vänner och familj som ni tror kan gilla den också. Och tack till alla er som lyssnar och lägger in i era spellistor, ni på GTASajten är bannemig otroliga! https://open.spotify.com/track/1mSX3veLmFZ0KumnLVwrDm?si=Kse73GboQ96rlUBzKPCWzA
 16. Min hemsida, you ask? Absolut! http://xersize.se/

  1. Flaskan

   Flaskan

   Min nya startsida!

  2. Xersize

   Xersize

   @Flaskan Haha man får tacka så mycket!

 17. Efter några om och men har jag även fått upp en webbshop på min hemsida. Det går bra nu!

 18. Kan vi SNÄLLA skicka Dibel på drogtest och möten med en psykolog? Skulle vara väldigt intressant att veta vad som försiggår i hjärnkontoret.

  1. dibel

   dibel

   För att citera den store filosofen Zlatan Ibrahimovic;

   Den som vet, den vet.

 19. Äntligen, efter många "om", "men", mycket blod, svett och tårar, så är mitt svenska album färdigt. Det ska bara skickas iväg på mastering, omslag ska fixas och sen är det klart!

  1. dibel

   dibel

   Det är för grabbarna på Sajten som vi gör det för 💪

 20. Jag har börjat spela Mafia II för första gången (nej, inte nysläppta versionen utan gamla hederliga). Förutom den lite halvtaskiga bilhandlingen så är det ett riktigt grymt spel!

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Tufft! Jag köpte det också rätt nyligen. Ska vi starta en tråd i GTA-liknande spel? :D

  2. Xersize

   Xersize

   @Henkibojj Haha sure, let's go!

 21. Ni vet väl att jag släpper en ny video på min YouTube-kanal varannan måndag? Och idag är det en sån måndag. Ses ikväll! https://youtu.be/dTWW47e2HE8

   

  1. Merkky

   Merkky

   Följer. :D

  2. Xersize

   Xersize

   @Merkky Tack så jättemycket!!

 22. De som vill höra mig live i P4 Sörmland kan göra det här: 

   

 23. Varannan måndag släpper jag en ny låt med video på min YouTube-kanal. Har ni missat det? Hmm. Trist. In och titta!

 24. Jag håller helt med dig. Han var dock i den åldern att man på något vis kan acceptera att det hände, men det är fortfarande oerhört synd. Video från när han blir invald i Rock and Roll HoF och Stevie Wonder sjunger Ain't No Sunshine för honom är en av mina favoriter genom alla tider. Så genuin lycka i den gamle farbrorn.
 25. Jag sitter ganska mycket vid datorn ändå. Mycket för att jag håller på så mycket med musik, så jag håller på mycket med marknadsföring, samarbeten, letar producenter osv. Sen är det en del slösurfande faktiskt, det blir nog några timmar på YouTube och kollar lokala tidningen men mycket är musikrelaterat. Dock är det inte mycket sociala medier sen jag inaktiverade mitt Facebook-konto utan nu är det som sagt mest musikrelaterat, lite spelande och en del YouTube.
×
×
 • Create New...