Flaskan

Medlem
 • Inlägg

  1 419
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  37

Flaskan prisades 23 juni

Flaskan hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

250 Bästa möjliga anseende!

1 följare

Om Flaskan

 • Födelsedag 1997-06-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg

Profilbesökare

17 357 profilvisningar
 1. Har fått 4 stycken chicken dinners på de 3 senaste dagarna på EU Solo FPP. Pangar på rätt bra och kommer högt i nästan alla games jag spelar nu. Lyckats knö mig in på #196 overall på leaderboarden för EU Solo FPP.
 2. Kommer inte ens ihåg när jag betalade något kontant senast. Tycker det är ett jävla pill, mycket lättare att bara veva fram kortet när man ska pröjsa nått.
 3. Köpte faktiskt spelet och drog hem det trots att allt i min burk är under Minimum-rekommendationen för grafiken men det funkar ändå att spela! Det är i början av gamesen när man hoppar fallskärm som det laggar som fan och när jag väl landat händer det väldigt ofta att jag inte kan röra mig på 10-45 sekunder beroende på hur fort allt renderar. Efter det brukar det dock rulla på hyfsat felfritt, även om FPS:en inte är optimal. Har lyckats vinna en solo, dock third-person så känns inte så fräsigt. Nu mera spelar jag bara first person solo, duo och squads. Har inte lyckats vinna någon än men igår och idag har jag kört kanske 10 games och kom topp 10 i 8 stycken av dem. Väldigt kul spel som det är lätt att försvinna in i och tappa bort tiden helt av!
 4. Har tappat alla mina CS:GO-polare till detta spelet. Mitt grafikkort och datorn i allmänhet är för kasst så kan inte spela PUBG utan skitmycket lagg så kan inte vara med och panga heller. Får bli att dominera när jag skaffar ny dator.
 5. Kollade avsnittet som läckte ut, jävla najs asså. Nu måste man dock vänta ännu längre på nästa avsnitt som också är det sista för säsongen om jag inte minns fel. Rätt segt. Tycker det är lite irriterande att alla tydligen kan teleportera sig mellan städer i denna säsongen men oh well, det är ändå bra skit.
 6. Tillbaka efter två veckor i Kroatien!

  1. Kebab

   Kebab

   Välkommen! Du kommer nog inse att forumet är precis som när du lämnade det.

 7. Har fixat ett gammalt 360 utav en polare och köpte RDR från Xbox Marketplacen. Nu jävlar får både cowboys och indianer akta sig!
 8. Den 29:e åker jag till Kroatien och närmare bestämt Primošten och är borta två veckor. Ska bli jävligt gött att komma bort till lite sol och värme då den svenska sommaren hittills inte har levererat. Vi är ett jävla gäng som ska ner. Jag, mor & far, bror samt flickvän, mormor & morfar plus morbror. Våran familjs "bästa vänner" (2 vuxna & 2 barn) sen kommer det två familjer till som jag inte känner men dem är säkert trevliga. Ska bli kul att hänga med brorsan då vi inte träffas så mycket sen han flyttade hemifrån, roligare nu när vi båda är lite äldre och man kan dricka öl och snacka skit. Tagga!
 9. Jo, det är väl det som är nackdelen när man har ETT HELT ÅR mellan säsongerna. Tycker dock ändå man kom in i det rätt fort igen. Jonathan Banks som spelar Mike är så jävla kung, hans ansiktsuttryck är säger så mycket att han inte behöver så mycket dialog.
 10. Skulle vara villig att offra hela min familj samt bli munk för en PC-release av det här. Får väl hoppas att det kommer ut en aning senare i likhet med GTA IV och V. Annars är nog ta mig fan detta spelet det som får mig att skaffa en konsol igen.
 11. Har aldrig lyssnat på Kent överhuvudtaget och inga utav mina polare gör det heller, vi kanske är för små? 🤔 -- Denna videon min polare filmade när vi var på Bear's Den i oktober är så jävla bäst! Unplugged sen dubbel-banjo på det? Jävligt bra asså, sjukt nice att stå längst fram.
 12. Människa?
 13. Skäggig?
 14. Tycker det är synd att vi bara leker lekar nu och ingen skriver nånting. Vet att jag själv inte tillför särskilt mycket men försöker åtminstone tillföra något förutom bara svar/frågor till lekar.