Flaskan

Medlem
 • Inlägg

  1 404
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  34

Flaskan prisades 27 maj

Flaskan hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

244 Bästa möjliga anseende!

1 följare

Om Flaskan

 • Födelsedag 1997-06-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg

Profilbesökare

16 111 profilvisningar
 1. Jo, det är väl det som är nackdelen när man har ETT HELT ÅR mellan säsongerna. Tycker dock ändå man kom in i det rätt fort igen. Jonathan Banks som spelar Mike är så jävla kung, hans ansiktsuttryck är säger så mycket att han inte behöver så mycket dialog.
 2. Skulle vara villig att offra hela min familj samt bli munk för en PC-release av det här. Får väl hoppas att det kommer ut en aning senare i likhet med GTA IV och V. Annars är nog ta mig fan detta spelet det som får mig att skaffa en konsol igen.
 3. Har aldrig lyssnat på Kent överhuvudtaget och inga utav mina polare gör det heller, vi kanske är för små? 🤔 -- Denna videon min polare filmade när vi var på Bear's Den i oktober är så jävla bäst! Unplugged sen dubbel-banjo på det? Jävligt bra asså, sjukt nice att stå längst fram.
 4. Människa?
 5. Skäggig?
 6. Tycker det är synd att vi bara leker lekar nu och ingen skriver nånting. Vet att jag själv inte tillför särskilt mycket men försöker åtminstone tillföra något förutom bara svar/frågor till lekar.
 7. @cbv @VaXXoR din slampa ge ledtrådar
 8. kung e du, jag ser ut som en hummer, röd som fan, bra VEV
 9. Är en jävel på CS:GO. Har varit Global Elite på flera konton, har dock slutat spela matchmaking och kör mest faceit/ESEA nu. Var rankad 360 i hela Sverige och 1,999 i hela Europa på faceit ett tag vilket var rätt coolt. Tror ändå @Gof är bättre än mig dock!
 10. om alla som kikar in varje dag skrev 1 inlägg om dagen istället för o bara kika skulle det va bra :DD

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Henkibojj
  3. Pixiegnom

   Pixiegnom

   Vet inte riktigt, ser ingen poäng med att skriva här längre när aktiviteten ändå är så låg. Skriver hellre på mer aktiva sajter som Reddit, men jag kikar ändå in här några sekunder varje dag. 

  4. Flaskan

   Flaskan

   Fast det är ju nästan alltid ett par gubbar i "Online just nu:" grejen så om alla skrev ett inlägg var så skulle det ju inte vara låg aktivitet. :ph34r:

 11. Är det en kortväxt karaktär?
 12. ey grabbar det e skitvarmt
 13. Denna säsongen utav Better Call Saul är 🔥 🔥 🔥
 14. nice @VaXXoR har hatten!
 15. nice