Jump to content

VaXXoR

Medlem
 • Inlägg

  6 024
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  51

VaXXoR prisades 21 januari 2018

VaXXoR hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

761 Go gubbe!

1 följare

Om VaXXoR

 • Födelsedag 1989-09-28

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

24 033 profilvisningar
 1. VaXXoR

  Konsert- upplevelser

  Glad att man kirrade 5 biljetter till Eminem! Någon mer som ska dit?
 2. VaXXoR

  PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

  Longest kill 419m med VSS
 3. VaXXoR

  Facebook

  Har problem med att Notifications (Själva glob ikonen) har slutat fungera. Trycker jag på den så fastnar laddningen.
 4. VaXXoR

  Klagomuren

  Åkte på en böter av SL idag eftersom mitt köpta kort inte "aktiverats" (man måste skanna det i en automat vid tvärbanan). Skannade min biljett efter köpet men tydligen så måste man göra det när det gamla kortet är slut. Hade ungefär ett dygn kvar. Bot på 1560kr för att jag åkt oaktiverad i 3 dagar fram och tillbaks från jobbet. 830kr för 30 dagar + 1560. Blev ett dyrt kort denna månad.
 5. VaXXoR

  Playstation 4

  Min 500gigare är full nu, någon som använder sig av Extern HDD? Tips på en billig men bra 2 tb:are?
 6. VaXXoR

  Tråden för Retrospel

  1227 betalade jag inklusive post kostnaden. Skicket såg bra ut men kan inte svara helt eftersom jag inte fått hem det än. Men ska fungera som det ska
 7. VaXXoR

  Nytt DLC med ett dussin nya plan

  Har typ lagt av med GTA V nu. När den här uppdateringen kom så bestämde sig Rockstar att rensa tusentals spelares konton på pengar, mitt inkluderat. Så har ingen lust att lägga ner flera timmar på att grinda. Priserna, grindingen, rockstars fula knep och girighet får mig att vilja bojkotta hela skiten.
 8. VaXXoR

  Tråden för Retrospel

  Har en Tradera period nu igen och fick lust att köpa hem lite nostalgi, sakerna jag budat hem är: Dino Crisis 1 (PSone) Oöppnad kopia med Playstation plasten på. Verkligen ett spel som ligger nära hjärtat. Playstation 3 60GB Driver (PSone) Jurassic Park (Sega Mega Drive)
 9. VaXXoR

  Den morbida dödstråden™

  Vila i frid Michael Nyquist
 10. VaXXoR

  Red Dead Redemption 2 försenat

  Själv hoppas jag på en Edition till PC där första spelet kommer med. Hade varit grymt nice. Dock så vet jag inte hur mycket jobb som ligger bakom en Remake till PC. Men hade varit grymt!
 11. VaXXoR

  LEK: Game Game

  Jajemän! Haha! 4. Ung kille som kutar runt och injicerar morfin i en mörk värld! 6. En stark övernaturlig kraft tar över en stad och ändrar om dess terräng. Hör man en melodi spelas måste man hitta en spegel för att ta sig till säkerhet.
 12. VaXXoR

  LEK: Game Game

  Du får rätt för den
 13. VaXXoR

  LEK: Game Game

  Kör! 1. Resident Evil 7 (Pixiegnom) 2. F.E.A.R (eXotic) 3. Condemned 2: Bloodshot (Henkibojj) 4. 5. Call of cthulhu: Dark corners of the earth (Pixiegnom) 6. 7. P.T Demo (Pixiegnom)
 14. VaXXoR

  LEK: Game Game

  2. Day of defeat: source 3. Mount your friends 4. Line rider 9. Fallout New vegas 7. Lord of the rings: Return of the king
 15. VaXXoR

  Lastbil kör in i folkmassa i Stockholm

  Flickvännens och min dag blev lång. Vi åkte till Mall Of Scandinavia som ligger norr om Stockholm i Solna. Vi hann gå i två butiker innan jag läste om attacken på Aftonbladet. Fick en extrem oro både jag och flickvännen så vi beslöt oss för att ta oss ur köpcentret för att vara på säkra sidan. Blev en tripp till Uppsala med min pappa som bror som hämtade upp oss. Kom hem för en liten stund sen eftersom det varit bilköer hela dagen i Stockholm. Det som gör mig förbannad är folks statusar på sociala medier. Lästa allt från skottlossningar på platser som Gamla stan, Fridhemsplan, Globen och Stureplan. och även att personer förklädda till poliser skött i Stockholm. Rykten om att det sköts inne i Mall of Scandinavia gjorde mig lite mer orolig, men läget där var lugnt. Många åkte hem samtidigt som oss.
×