Jump to content

VaXXoR

Medlem
 • Inlägg

  6 028
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  51

VaXXoR prisades 21 januari 2018

VaXXoR hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

761 Go gubbe!

Om VaXXoR

 • Födelsedag 1989-09-28

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

35 803 profilvisningar
 1. Det var grafikkortet som gått. Blev ett nytt 2070 super och nu fungerar skiten igen! 😀
 2. Tjabba! Fick lite datorproblem i helgen som slutade med att datorn slockna. Lämnade nämligen datorn på under natten och den var avstängd när jag vakna. Min första tanke var att nätagget la av. Men det visar sig att datorn startar om man kopplar ur grafikkortet. Då borde det väl vara där problemet är? När datorn startas utan grafikkortet lyser en röd lampa på moderkortet som inte lyser alls när det i. Lampan sitter uppe i högra hörnet nära en av powerknapp som sitter på moderkortet. Lägger ut mina delar här under. Om det nu är grafikkortet. Vad skulle ett kort gå p
 3. Åh helvete viket dåligt slut.
 4. Hej! Skriver här för att jag har ett sjukt irriterande problem med mina högtalare till datorn. Jag har ett par Edifier e3350 Prisma som sitter inkopplade i min stationära. Men då och då under dagarna då jag startar datorn/högtalarna så ansluter dom till någons bluetooth som har anslutit sig till dom av någon anledning. Någon som vet vad man kan göra? Går snart och knackar dörr och ber alla stänga av bluetooth. Konstiga är att högtalarna inte prioriterar 3,5mm jacket i datorn först. Kan inte ens använda högtalarna nu.
 5. Glad att man kirrade 5 biljetter till Eminem! Någon mer som ska dit?
 6. VaXXoR

  Facebook

  Har problem med att Notifications (Själva glob ikonen) har slutat fungera. Trycker jag på den så fastnar laddningen.
 7. VaXXoR

  Klagomuren

  Åkte på en böter av SL idag eftersom mitt köpta kort inte "aktiverats" (man måste skanna det i en automat vid tvärbanan). Skannade min biljett efter köpet men tydligen så måste man göra det när det gamla kortet är slut. Hade ungefär ett dygn kvar. Bot på 1560kr för att jag åkt oaktiverad i 3 dagar fram och tillbaks från jobbet. 830kr för 30 dagar + 1560. Blev ett dyrt kort denna månad.
 8. VaXXoR

  Playstation 4

  Min 500gigare är full nu, någon som använder sig av Extern HDD? Tips på en billig men bra 2 tb:are?
 9. 1227 betalade jag inklusive post kostnaden. Skicket såg bra ut men kan inte svara helt eftersom jag inte fått hem det än. Men ska fungera som det ska
 10. Har typ lagt av med GTA V nu. När den här uppdateringen kom så bestämde sig Rockstar att rensa tusentals spelares konton på pengar, mitt inkluderat. Så har ingen lust att lägga ner flera timmar på att grinda. Priserna, grindingen, rockstars fula knep och girighet får mig att vilja bojkotta hela skiten.
 11. Har en Tradera period nu igen och fick lust att köpa hem lite nostalgi, sakerna jag budat hem är: Dino Crisis 1 (PSone) Oöppnad kopia med Playstation plasten på. Verkligen ett spel som ligger nära hjärtat. Playstation 3 60GB Driver (PSone) Jurassic Park (Sega Mega Drive)
 12. Själv hoppas jag på en Edition till PC där första spelet kommer med. Hade varit grymt nice. Dock så vet jag inte hur mycket jobb som ligger bakom en Remake till PC. Men hade varit grymt!
 13. Jajemän! Haha! 4. Ung kille som kutar runt och injicerar morfin i en mörk värld! 6. En stark övernaturlig kraft tar över en stad och ändrar om dess terräng. Hör man en melodi spelas måste man hitta en spegel för att ta sig till säkerhet.
×
×
 • Create New...