Jump to content

Weener

Medlem
 • Inlägg

  5 580
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  28

Weener prisades 17 mars 2017

Weener hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

498 Förtroendeingivande

1 följare

Om Weener

 • Födelsedag 1990-08-12

Kontaktinformation

 • Skype
  falukorvAB@hotmail.com
 • Hemsida
  http://quake.swe.net/~hugo/index.php

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Alingsås

Profilbesökare

17 772 profilvisningar
 1. Weener

  Fortfarande aktivitet här?

  Jag tittar in en gång i månaden kanske. Hur mår alla?
 2. Weener

  Red Dead Redemption 2 försenat

  Längesen man längtade efter ett spel på denna nivån. Screenen på hästryttaren i skogen är ju så jävla episk. Kommer spendera många timmar bara ridandes i skogen tror jag.
 3. Weener

  Nytt Red Dead på gång?

  Fast jag håller inte med dig! Jag tycker allt ser mycket bättre och mjukare ut än såklart Red Dead Redemption men även GTA V. Allting är mycket mjukare och vegitationen i skogarna är tätare och vyerna är mycket vidare. Red Dead och GTA V hade rätt snarlik grafik när GTA V kom till PS3. Det var först när next-gen versionenerna och PC-versionen kom som spelet crankades upp men ändå inte till max. Kolla jämförelsevideon nedanför för att fatta vad jag menar. https://www.youtube.com/watch?v=YTGn_fRBhzo
 4. Weener

  Nytt Red Dead på gång?

  Alltså, jag är så otroligt jävla uppspelt över det här. Det slår mig varje gång, ju äldre man blir så försvinner inte den där känslan. samma känsla som när jag såg trailern till GTA San Andreas och hoppade på hypetåget, ett HELT NYTT SPEL av rockstar. Det ser så otroligt jävla vackert ut och Red Dead Redemption var ett sånt spel jag kunde spendera timmar i bara utforskandes i vildmarken. Snacka om att dom har steppat upp ett snäpp grafikmässigt. Jag blir pirrig, varm och så jävla uppspelt av den här trailern. Jag menar, scenen med lägerelden och stjärnhimlen ovanför? Kom igen! JÄVLAR
 5. Weener

  Konsert- upplevelser

  Bear´s Den på Södra Teatern i Stockholm i våras var fan bland det bättre jag sett i konsertväg. Intimt, oerhört vackert och pampigt! Du BÖR gå dit om du har möjlighet, alla andra också! Gillar man akustiska låtar med stämsång mixat med 80-tals elektronisk rock bör man se dom!
 6. Ni har väll inte missat årets sommarplåga? Gaga Gogo Babytajm!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=NMfMVJqqL-E

  1. dibel

   dibel

   Den riktiga plågoanden

    

  2. Flaskan
 7. Weener

  Egen-Musik-Tråden

  HALLÅ ELLER! Vår nya singel finns på Spotify! Lyssna! Sprid! Dela! Dansa! https://open.spotify.com/track/2m9aZXaZobhnCYqi7d34Sq
 8. Weener

  Battlefield 1 (Alltså det nya)

  Eller hur, för Battlefield-serien har ju vart så realistiska tidigare?!?!
 9. RavenE! Ge oss mer av Lalex och Ante på äventyr!

 10. Weener

  Musiktips

  DIN TID KOMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!
 11. Weener

  Kent lägger ner.

  Gör mig varken från eller till. Alltid tyckt Kent är lite för svåra och skitnödiga, rent imagemässigt. Sen har Jocke Berg gjort en jävla massa bra låtar. Tycker bara hela imageprylen är jävligt löjlig.
 12. Nostalgilyssnar på Apatifabriken av Komposters! AngryAxel, var är du?

  1. Adrian G

   Adrian G

   Hah. Läste en kul artikel på ämnet UX för några veckor och tyckte berättarstilen kändes lite bekant. Visade sig ju vara Axel. http://www.rebelandbird.com/ux-pa-toaletten-inte-en-skitsak/

 13. Weener

  Behöver låna pengar, har ni tips?

  Inse fakta grabbar, han är skyldig ett gäng banditer en stor summa pengar och letar nu efter rimliga sätt att få tag i pengar fort! Historien håller inte!
 14. Weener

  Behöver låna pengar, har ni tips?

  Kom inte och säg att jag inte sa något när du läser "Ung brottsling försökte utnyttja spelsajt till pengatvätt" i tidningen.
 15. Weener

  Behöver låna pengar, har ni tips?

  Någonting säger mig att wasted2016 (som skrivit totalt 5 inlägg på sajten och joinade nyligen) inte alls behöver pengarna till ett Xbox för att spela GTA. Någonting här osar katt!
×