Jump to content

Jakten på världens mest legendariska tråd.


Maimstream
 Share

Recommended Posts

Jag har drömt, och jag vet att ni andra har drömt, om någonting så episkt och så stort att GTAsajten aldrig mer kan gå tillbaka till det skede som det har passerat in i nu.

Däremot har inget godtagbart försök lyckats söka sig fram till oss att bli postat, men vi vet ändå vad vi behöver. En tråd med uppskattade postare, och en tråd med värdefulla läsare. En tråd fri från korta, meningslösa svar ("tl;dr", "lol", "+1"), och en tråd fri från textväggar som ingen orkar läsa. En tråd som, oberoende av vad man Googlar, Yahooar eller Altavistar, alltid kommer upp på sökmotorernas första sida. En tråd som inte är heltäckande för alla samtalsämnen, men som ändå inte har några gränser.

Den där speciella tråden där vi pratar om våra liv, utan att behöva överge Vardagssnack. Tråden där vi ger varandra roliga länkar, trots att vi kanske redan för tio minuter sedan postade dem i Humortråden, Tråden där vi postar häfta filmer, bilder, etc, TranslationParty.com - Den stora tråden. Vad vi behöver är den där tråden som, om den var ett bord, vi skulle sitta ner vid, ta ett par öl, bjuda Kebab på en drink och prata om vad som än kom till tals. Det där bordet som det är tillåtet att röka vid, trots att det är inomhus. Det där bordet som alltid har en extra plats, men ändå aldrig är för stort. Det där bordet som har mjuka kanter så att man inte blir allvarligt skadad ifall man faller och slår i huvudet. Det där lilla bordet där vi alla har samlats runt omkring och som även Umberto visar sig vara utan skygghet. Vi behöver det här bordet!

Den här tråden ska symbolisera inte bara vad vi vill ha sagt, utav även vad vi vill ska sägas! För alltid! Ingenting kan bli osagt.

Här är varje samtalsämne välkommet, men ta vara på vad ni skriver; ni får endast posta en (1) gång i den här tråden. Enbart en (1) gång får ni lämna spår efter er här, och den dagen då en av våra medlemmar skriver en andra post kommer jag att be våran kära admin-kår att låsa tråden för att bli ihågkommen. Eller om den vissnar bort och blir undangömd för oss, som var här i dess aktiva stadie, att läsa i.... (edits är tillåtet.)

tl;dr: jag vet att ni läste.

[konstpaus]

Jag är Maimstream här på GTAsajten. Tjarrå.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

http://www.nooooooooooooooo.com/ http://www.nooooooooooooooo.com/ http://www.nooooooooooooooo.com/ http://www.nooooooooooooooo.com/ http://www.nooooooooooooooo.com/

HUGO FÖRFAN

EDIT: Nuså!

EDIT2: Oj, nudå!

EDIT3: kekekekeekekkek

Redigerad av Green_Goblin
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Gäst
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...