Jump to content

iweX

Medlem
 • Inlägg

  5 616
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  8

iweX prisades 5 juli 2016

iweX hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

228 Förtroendeingivande

Om iweX

 • Födelsedag 1992-09-30

Kontaktinformation

 • Skype
  Fråga :)
 • Hemsida
  http://www.gtasajten.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Östersund

Profilbesökare

10 975 profilvisningar
 1. Det här måste ju ändå vara någon typ utav ultimat cringe. http://www.sydnarkenytt.se/kumla/artikel/jul-pa-anstalten
 2. iweX

  Spelfynd

  Tropico 4 är gratis på Humble bundle nu
 3. Jag har spelat ungefär 14H just nu! Gillar den än så länge, det finns såklart en hel del som behöver fixas men det finns det ju i dom flesta betor. Tycker än så länge att dom behöver göra tanks lite svagare, i Rush så om du får en tank och bara spelar lite fegt så är det totalt omöjligt att faktiskt döda dig, speciellt i och med att du kan reparera tanken när du själv sitter i den. Det verkar lite absurt IMO, tycker även att både Light tanks och Artillery tanks är alldeles för bra, finns nästan ingen anledningen till att ta ett Landship så länge man inte är en squad på fem stycken och som
 4. Någon här som ser på Ballers? Sjukt bra serie som är inne på andra säsongen just nu! Även om skådespeleriet kanske inte alltid är på supertopp nivå så tycker jag serien fortfarande är grymt intressant, den handlar om agenter och basebollspelare i USA som helt enkelt lever livet!
 5. iweX

  Pokemon GO

  Jag är level 22 just nu och har fångat drygt 100 Pokemon's nu, tycker spelet börjar bli väldigt grindigt just nu men det är fortfarande rätt 'kul' att spela. Duger typ. Väldigt roligt att spela på "större" ställen (Typ Arlanda) där man faktiskt kan se andra som spelar och gå fram och snacka med dem samtidigt som man lirar. Nu har förresten buggen eller vad jag ska kalla det försvunnit, nu kan jag sitta på mitt rum och hitta Pokemons utan större problem. Den 'bästa' jag har fångat än så länge är en Snorlax på 2,5K CP, vad har ni själva lyckats fånga som bäst?
 6. iweX

  Pokemon GO

  Jo, men det konstiga är att det är två Pokestops alldeles där jag bor (Inom 300M max) och jag har i varje fall sett typ ~30 spelare bara på två dagar, medans hos tjejen så har jag inte sett en käft och närmsta Pokestop är 1KM bort. Lite underligt är det menmen, vad vet jag. Mobiltrafiken i området borde det inte alls vara några problem med tycker jag då jag bor där det är mycket folk.
 7. iweX

  Pokemon GO

  Hm, jag har ett problem. Där jag bor så finns det absolut inga Pokemon, jag vet inte om det beror på att jag bara är level 6 eller vad det är frågan om men i vilket fall som helst så finns det inga. Jag har testat säkert gå runt 2-3km här och inte hittat någon, under "Nearby" så är det inga heller. Det är typ ~200M till närmsta Pokestop & gym, det är ytterligare 100m tills nästa pokestop, någon som vet vad det beror på? Är det på grund utav andra har fångat alla, eller? Hemma hos tjejen så kan vi sitta i hennes soffa och säkert fånga 10 pokemons på en timma, typ.
 8. iweX

  Pokemon GO

  Ute nu! Både på Android & iOS Nu tycker jag du verkligen inte ska vara så, det finns ju verkligen ingen spärr till att varför yngre personer inte skulle få vara på universitets områden (Speciellt ute), nej det är kanske inte superroligt om man har någon pokemon på ens tomt och det slutar med att det dräller spelare där, men just på ett allmänt område där dom för all del ska få vara om dom vill så är det ingenting negativt tycker jag. Det är värre på gamla "historiska" platser där det är pokestops osv (Som till exempel Auschwitz) och där tycker jag dom absolut borde ta bort så att d
 9. iweX

  Pokemon GO

  Jag spelar inte ännu, men har tänkt att fixa det antingen idag eller imorgon och börja spela då!
 10. Personligen så skulle jag nog inte köpa GTX 1080, väldigt dyrt kort för pengarna (Nästan 3K mera än ett GTX 1070) prestanda skillnaden är väldigt liten - se bara på hur det blev på GTX 970 & GTX 980, sen vet jag ju inte om du tycker det är värt menmen. Dina ram minnen fungerar perfekt med moderkortet för övrigt.
 11. Jag kan tänka mig att i konvo ett att A faktiskt kan "föra" vidare konversationen om hon faktiskt är intresserad utav att prata med den som ställer frågan, men oftast så är det en ganska dum fråga då det lätt blir väldigt awkward fort och man inte riktigt vet vad man ska säga. Det är bättre att fråga typ "Har du varit här någon gång tidigare?" tycker jag då det är mycket lättare att föra en konversation efter det.
 12. Nu talar jag inte för alla, men Windows 10 är vad jag tycker i varje fall mycket mera likt Windows 7/XP/Vista, fast helt enkelt snyggare och 'bättre', det har inte den där skärmen som Windows 8 har om man råkar klicka på Windows knappen, dvs start menyn. Den är mycket bättre på W10 tycker jag iaf, då den helt enkelt är mera lik Windows 7/Vista/XP istället för man ska få upp en helt annan skärm med saker. Hurvida det har kompatibilitetsproblem har jag tyvärr ingen aning om, men skulle gissa på att om dina spel fungerar på W8 så lär dom högst troligt fungera på W10 också. Tror det mest
 13. Tinder finns inte officelt till Dator, men det går att använda Google Chrome tillägget "Flamite" som är kopplad till Tinder så man kan browsa allting på nätet. Flamite.com är adressen som gäller
 14. iweX

  Overwatch

  Min tagg är xXXX om någon är sugen på att spela! Är än så länge bara level 21, då jag inte har supermycket tid att spela men diggar spelet sjukt mycket faktiskt! Min favorit är Soldier, Mercy & Bastion!
 15. iweX

  Hiphoptråden!

  En kompis rekommenderade låten till mig, och jag diggar den sjukt mycket! Sjukt bra faktiskt!
×
×
 • Create New...