Jump to content

Maimstream

Medlem
 • Inlägg

  5 138
 • Blev medlem

 • Dagar i topplistan

  24

Maimstream prisades 12 februari

Maimstream hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

750 Go gubbe!

Profilbesökare

17 160 profilvisningar
 1. Hur kan du skriva så här men inte säga till mig om det?
 2. Varför blir videon så gigantisk och hur kan jag göra något åt det? Den är bara ljud så den behöver inte vara så stor. Oavsett: Jag har gått från vad det än var jag gjorde tidigare och för lite mer än ett år sedan började jag istället sampla. Det är lite av en kul hobby att ha.
 3. Sugen på daimstrut när affären är stängd...

  1. dibel

   dibel

   Du skulle haft rabarbens nummer

  2. Henkibojj
  3. Kebab

   Kebab

   Det är gott!

 4. Vad anser GTAsajten om "ostabil" som synonym till "instabil"? Tycker själv att det är okej, det är trots allt med i SAOL. Anledning till undran: Ser ofta många "rätta" människor med uppmaningen "det heter instabil". Svarade en gång till en person att ostabil är ett ord och fick svaret "selfie är också 'ett ord', fortfarande irrelevant".
 5. Hittar inte riktigt knappen för att få Youtube-klipp i inlägget, men den här videon är ju riktigt nostalgisk. https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
 6. Aha. Nä, det har jag inte fått veta någonstans i från. Klickade i fel lösenord några gånger (måste råkat ha någon bokstav fel vid första försöket, därefter försökte jag med resten av lösenorden jag använder) och då fick jag meddelande om att någon (jag, gissade jag) försökte "använda" mitt konto och att lösenordsbyte bör vara på tiden. Sedan blev det inget mer om det förrän i dag när jag försökte logga in. Mitt andra klagomål är fortfarande giltigt. När skedde den här stölden? Edit: Det svarade Siana på.
 7. Vill klaga på Twitch.TV som allra hjärtligast ~tvingar~ mig till att byta lösenord för att jag ~tydligen~ råkade skriva fel lösenord lite för många gånger för ett par dagar sedan men till slut ~ändå~ kunde logga in men sedan dess blivit utloggad och behöver vänta på ett mail som tar sin ~lilla~ tid. ~edit~ Vill klaga på mig själv för jag besitter 0% tålamod.
 8. Maimstream

  Awesomenauts

  Awesomenauts är ett spel som oftast beskrivs som ett DoTA-inspirerat 2D-MOBA. Det spelas i samma stuk som dom större titlarna: Välj en karaktär ("awesomenauts), köp uppgraderingar (som är specifika för varje karaktär!), sug innan du lär dig bli bra, döda motståndare, förstör motståndarnas torn (i detta fall "turrets)" och slutligen basen. Personligen tycker jag att det är något av det roligaste som finns att välja mellan vad gäller MOBA:s och vill gärna se det växa. Själva basspelet kostar runt 94kr och uppdateras gratis. Känner man att man inte har så mycket pengar i fickan någonsin till d
×
×
 • Create New...