Siana

Medlem
 • Inlägg

  15 225
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  145

Siana prisades 16 september

Siana hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 984 Bästa möjliga anseende!

1 följare

Om Siana

 • Födelsedag 2000-02-14

Kontaktinformation

 • Skype
  Den får du inte. D:
 • Hemsida
  http://www.youtube.com/channel/UCrlWyTSyxA2EowJxyoNzIXg?feature=watch

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  En zoopåse
 • Intressen
  Plastic padding.

Profilbesökare

14 650 profilvisningar
 1. Vilken mysig tråd.
 2. Efter 40 timmar och många andra/tredjeplatser fick jag äntligen min första vinst duo, men min lagkamrat dog halvvägs in med 0 kills. Jag lyckades överleva hela vägen och vann med 6 kills. När det var 3 kvar var det jag mot en duo!
 3. Det finns ett thaiställe i centrala Malmö, 60 spänn för en av deras fantastiska rätter på menyn. Första gången, 2012, jag köpte där blev jag överraskad över att de endast tog kontantbetalning. Att det fortfarande är fallet dryga 5 år senare är snudd på imponerande. Nästan varje gång du hittar mig vid bankomaten är det för att jag är sugen på thaikäk.
 4. Är det ute på riktigt nu eller, och inte bara testserver? Jag tycker det är löjligt att de har testserver till ett pre-relase spel... Test på testet. Jag gillar verkligen idén med det här spelet men fan vilket krabbigt utförande det är, buggigt, icke-responsivt och fult. Ändå kan man inte sluta spela.
 5. Lost blev rätt bra igen mot slutet, just saying!
 6. Effektfyllda och fräcka visuella scener den här säsongen, annars tycker jag nog faktiskt det var en av de sämsta säsongerna hittils, tyvärr.
 7. Jag testade det för första gången idag. Det visar sig att det var betydligt mycket roligare att spela än att titta på någon annan som spelar vilket är vad jag gjort (streams).
 8. Spoiler om ni inte sett senaste avsnittet
 9. Fasligt populärt spel på senaste tiden, men ingenting för mig. Springa runt i en halvtimme och plocka prylar, döda en snubbe och sen dö själv. Rinse repeat. Njäe, jag har för dåligt tålamod.
 10. Grovt nog för dig @Henkibojj ?
 11. Han har rätt små traps, kan vara det som får honom att inte se så "grov" ut. I övrigt är det inte en så pjåkig kropp, han är kanske inte urstark relativt sett men starkare än genomsnittet.
 12. Jag har funderat lite på att köpa lägenhet, också. Även fast jag är lite sugen att flytta inom inte allt för lång tid tänkte jag att det är en bra investering som man sen kan sälja vidare eller hyra ut. Jag ville väl inte stå vid sidan när alla andra tjänar storkosing på de konstant ökande bostadspriserna. Men jag har nog kommit fram till att vänta lite. Man kan göra bra vinst på andra vis. Tyckte den här var intressant: Edit: Sen är ju inte direkt räntan 6% just nu men det vet man ju aldrig när den ändras.
 13. Helvete vilken fenomenal marknad vi har just nu. Har ni inte haft era ev. pengar i aktier eller fonder har ni missat, alltså. Jag är upp knappa 20% sen årsskiftet! S&P500 på rekordnivåer! Bostadsmarknad som exploderar! Gnagande känsla i bakhuvudet att vad som går upp, måste komma ner. Jag har börjat skyffla över en del pengar i portfolion till en hedge-fond för att gardera mig lite.
 14. Kan den flyga?
 15. Är det en fiktiv karaktär? Är det en amerikan?