Jump to content

Siana

Medlem
 • Inlägg

  15 272
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  181

Siana prisades 11 januari

Siana hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

2 030 Go gubbe!

Om Siana

 • Födelsedag 2000-02-14

Kontaktinformation

 • Skype
  Den får du inte. D:

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  En zoopåse
 • Intressen
  Plastic padding.

Profilbesökare

19 904 profilvisningar
 1. Men eftersom många sajter är så stora har de inom sig väldigt stora subdivisdions. Du kan jämföra att starta FB-grupper eller nya subreddit med på gamla forumtiden när alla startade sitt eget ipb-forum.
 2. Kul att det går så bra för dig! Jag fick nyligen ett nytt gymkort då jag passerade sju år som medlem och jag kör fortfarande på, går väl runt 4-5 dagar i veckan oftast. Jag är relativt stark just nu, fast inte överdrivet stor då jag försöker hålla mig på hyfsat lågt kroppsfett. Jättestolt över din framgång!
 3. Hehe lite gubbvarning på din post! Det är väl bara att köpa ett hus och fixa hemmagym vid det här laget. 😎
 4. Wow, det var ingen dålig bump!
 5. Tråkigt att höra! Två-tre timmar i veckan tycker jag faktiskt man ska kunna avvara till att vara instängd i ett svettigt gym ändå! Motion i all ära men jag förutser mängder med ryggproblem bland de som skippat gymmet när vår datorsittande generation blir lite äldre.
 6. Tränar för tillfället PPL (Push, Pull, Legs), upp till 6 dagar i veckan! Älskar denna rutin! Ser ut såhär för tillfället!
 7. 8-15k beroende på modell. Hiskeliga priser för en stol men de håller ju lätt i 15+ år om man tar hand om dem... Nu när jag jobbar hemifrån och snittar kanske 10 timmar dagligen i min stol känns det som en extremt viktig investering för mig för att inte förstöra ryggen på sikt. Sitter just nu i en IKEA Markus men kommer nog köpa en Ergohuman inom en snar framtid!
 8. Absolut resonerar jag på liknande vis, jag tror det kommer mer och mer ju äldre man blir. Tycker förövigt hans stolexempel var gräsligt, tycker inte en $160 gaming-stol är något man ska ha som exempel när man pratar om "smakar det så kostar det". Steelcase, ergohuman eller Herman Miller är mer i de banorna.
 9. Haha, båda kanske :D nä men streamen går bra och det blir dessutom ett avdragsgillt företagsköp så då kan man fläska på lite extra.
 10. SKRIBB Var det detta konto eller Rocket_Skater jag använde på din tid? Minns inte ens.
 11. Håller med antepanteboy. Några matnyttiga länkar och program. Du kan inte gå fel med något av dessa utan se vad som tilltalar dig bäst. Starting Strength Stronglifts Greyskull LP Och så min personliga favorit, A Workout Routine. Som du märker är programmen väldigt lika varandra och det är ingen slump; det här är bevisat det effektivaste sättet för en nybörjare att bli stark på kortast tid. Glöm bort kluddiga program med alldeles för många komplexa övningar som du kommer lyfta ingenting i eftersom du är ny, du ska köra på få lyft och lyfta så tungt som möjligt. Det är först i framtiden
 12. Därja! Är det PHUL eller? Helt klart en tydlig förbättring, grymt jobbat - kör hårt!
×
×
 • Create New...