Siana

Medlem
 • Inlägg

  15 244
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  162

Siana prisades 22 april

Siana hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

2 006 Bästa möjliga anseende!

1 följare

Om Siana

 • Födelsedag 2000-02-14

Kontaktinformation

 • Skype
  Den får du inte. D:
 • Hemsida
  http://www.youtube.com/channel/UCrlWyTSyxA2EowJxyoNzIXg?feature=watch

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  En zoopåse
 • Intressen
  Plastic padding.

Profilbesökare

15 506 profilvisningar
 1. Men den stora frågan - är det US eller UK-LP:n? US-LPns inkludering av främst Strawberry Fields och Penny Lane gör den till imo den bästa Beatles-plattan.
 2. PUBG är old news, nu är det Fortnite som gäller
 3. Jag öppnar forumet någon gång i veckan eller så kanske. Jag minns när man alltid hade minst en flik med forumet aktiv.
 4. Jag tror inte direkt han har glömt av forumet, såvitt jag vet betalar han väl fortfarande för domänet & servrar? Däremot är han väl inte direkt inne särskilt mycket... men det är väl inte någon.
 5. ------------------
 6. Tror jag klickat mig in ett par gånger här och sedan bara klickat iväg det igen, det är en rätt trist syn dessa dagar. Men jag hoppas att de flesta bara är upptagna med att leva livet helt enkelt. När man vuxit upp finns det trots allt viktigare grejer att göra än att hänga på ett GTA-forum.
 7. God jul allesammans! Kul att du fortfarande gör dessa trådar, Stellan! Jag är på väg att hugga in i julmaten och efter det tvingas jag bli tomte för min brors dotter. Tänkte supa mig lite småfull så blir det lättare.
 8. Vill tipsa forumiterna och framför allt @Kebab (visst var det väl du som älskade dessa?) att oioioi är tillbaka! http://www.oioioi.se/
 9. Och idag firar detta album 50 år! Så det får bli att lyssna igenom nu.
 10. Jag kom på nyligen att jag aldrig satt mig ner och faktiskt lyssnat igenom The Beatles diskografi. Det finns väl inte en människa i västvärlden som inte hört låtar som Yesterday, Yellow Submarine och I Want To Hold Your Hand men de gjorde ju över tvåhundra låtar tillsammans och jag ville djupgräva lite för att bilda min egen uppfattning om de verkligen är det bästa bandet genom tiderna eller bara ett gäng överskattade grabbar som råkade träffa rätt med lite fler hits än det genomsnittliga bandet. Lång historia kort är jag helt såld på The Beatles nu. Albumen som går varmast är Magical Mystery Tour och Abbey Road men de är ju fantastiska allihop, speciellt de som kom med Rubber Soul och framåt. Det känns lite löjligt att rekommendera The Beatles (och folk som Misterwhoopee himlar nog med ögonen åt det här inlägget ), men jag tror att väldigt många precis som jag egentligen bara hört en handfull låtar med dem. Sätt er ner och dra igenom hela deras diskografi för en musikresa utan dess like. Hur ett band på sextiotalet kan gå från att skapa låtar som I Saw Her Standing There till Tomorrow Never Knows på bara tre år är helt bisarrt.
 11. Spelar ingen roll hur många gånger jag ser den här, garvar ihjäl mig varje gång Om ni har problem med danskan kan ni slå på undertexter i YouTubes meny.
 12. Jag skaffade mig en Olympus i somras, här är några av de foton jag tagit sen dess! Det är ganska kraftig komprimering på dem för jag plockade dem från ett Facebook-album.
 13. Bäst presterande fonderna senaste 10 åren --- Funderar på att göra min första lite mer yolo-investering på länge - norska laxföretag.
 14. Bara en 8% avkastning på 1,75milj blir ju typ 140k/år så om jag bara levde på så lite hade jag knappt hunnit skrapa igenom ytan av sparpengarna innan jag dog (men någon hade väl blivit glad över att få ärva iofs). Mer realistiskt blir väl att jag bränner igenom pengarna över 5-10 års tid medan jag fortfarande har någon energi för att sedan vittra sönder på resterande pensionärspengar. Men du har en poäng, med inflation blev det jävligt lite. Justerar till 750 kronor för tillfället, när studentlånet är avbetalt eller om min inkomst ökar dubblar jag den summan. Just nu föredrar jag annars att aktivt investera pengarna jag får över varje månad, ändras det i framtiden kommer jag köra upp autosparet till 5k eller nåt.
 15. Jag kommer nog skala upp besparingarna allt eftersom, tänkte exempelvis att när studentlånet är betalt så ska jag fortsätta dra 600kr/mån eller vad det är, men istället flytta dem till sparkontot. Men det verkar som att du räknat på att jag kommer ha 120k efter 40 år, det tar ju ingen som helst hänsyn till avkastning och ränta-på-ränta-effekten. https://rikatillsammans.se/verktyg/kalkylator-rakna-pa-ranta-pa-ranta/ 250 i månaden 8% avkastning per år 0 sparat idag 40 års besparingar Beskattning enl. ISK 6% uppskalning av månadsspar/år Det ger 1,75 miljoner efter 40 år. Sedan är det här ju bara en av flera sparformer jag har. Jag får pension genom jobbet också, sedan sparar jag ju betydligt mycket mer på kort sikt, en del av det kommer säkerligen förvandlas till långtidsbesparingar.