Jump to content

Siana

Medlem
 • Inlägg

  15 251
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  170

Siana prisades 29 juli

Siana hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

2 015 Go gubbe!

1 följare

Om Siana

 • Födelsedag 2000-02-14

Kontaktinformation

 • Skype
  Den får du inte. D:
 • Hemsida
  http://www.youtube.com/channel/UCrlWyTSyxA2EowJxyoNzIXg?feature=watch

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  En zoopåse
 • Intressen
  Plastic padding.

Profilbesökare

15 954 profilvisningar
 1. Siana

  Världens Bästa Musikvideos!

  Jag vet inte hur det är möjligt eftersom de är så jäkla strikta med sina rättigheter, men den här kanalen har på något sätt lyckats ladda upp en hel hög Beatles utan att de blivit nedplockade. Eftersom många av låtarna saknar musikvideor har han klippt ihop egna. Den här impade på mig, hoppa till 3:14 för att se den legendariska Abbey Road-övergången ur ett helt annat perspektiv! Givetvis är det massa trixande involverat men jag tyckte det var väldigt fräckt.
 2. Siana

  Biltråden

  Just nu har jag ingen anledning till att skaffa bil, men jag tycker faktiskt det är rätt roligt att titta. Dessutom kan situationen ändras i sinom tid och då är det schysst att vara förberedd. Budgeten kan jag aldrig riktigt bestämma mig för, det känns som att runt 50k får man en fullgod bil för men givetvis är det lätt att snegla på något för 60, som fort blir 70, som fort blir 80 och rätt som det är sitter jag och dreglar över något för 120k. Jag är ett rätt stort fan av halvkombi eftersom jag tycker de ser schyssta ut samtidigt som man kan packa bra i dem. Sedan är schysst också. Kombi är för gubbigt för mig. Modeller jag tittar efter, på Blocket från högst till lägst prio: Mazda 3 Volvo V40 Toyota Avensis Kia Ceed Honda Civic Audi A3 BMW 1 VW Golf Synpunkter och råd?
 3. Siana

  Tråden om pengar

  Här har jag en lite hypotetisk situation men som kanske kan bli en verklighet för mig om något år eller så. Säg att ni har 500k investerat och vill köpa en bil för 100k. Era investeringar har än så länge genererat i snitt 15% per år. Nu har ni valet att antingen sälja av 100k och köpa bilen rakt av, ELLER låna pengar till bilen till 3% ränta över, säg 5 år. Vilket beslut är egentligen bäst? Betala bilen med egna pengar och slippa leva med ett lån och oroa sig för börsen, eller belåna sig och räkna med att avkastningen på 15% fortsätter att slå den treprocentiga räntan på lånet? Jag har frågat runt lite och det verkar vara en väldigt polariserande fråga. En light-version av frågan är ju om man ska betala av sitt studielån så fort man kan. Svaret är ju 99% av fallen NEJ eftersom räntan är lägre än inflationen. Hur hög ska räntan behöva vara för att svaret istället blir JA?
 4. Siana

  Fotografier

  Från min USA-tripp ett par månader sedan
 5. Siana

  Senaste skivköp?

  Men den stora frågan - är det US eller UK-LP:n? US-LPns inkludering av främst Strawberry Fields och Penny Lane gör den till imo den bästa Beatles-plattan.
 6. Siana

  PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

  PUBG är old news, nu är det Fortnite som gäller
 7. Siana

  Fortfarande aktivitet här?

  Jag öppnar forumet någon gång i veckan eller så kanske. Jag minns när man alltid hade minst en flik med forumet aktiv.
 8. Siana

  Är Hultenius kvar på det här stället?

  Jag tror inte direkt han har glömt av forumet, såvitt jag vet betalar han väl fortfarande för domänet & servrar? Däremot är han väl inte direkt inne särskilt mycket... men det är väl inte någon.
 9. Siana

  Egna filmer

  ------------------
 10. Siana

  Ett tag sen jag var inne här, är vi aktiva?

  Tror jag klickat mig in ett par gånger här och sedan bara klickat iväg det igen, det är en rätt trist syn dessa dagar. Men jag hoppas att de flesta bara är upptagna med att leva livet helt enkelt. När man vuxit upp finns det trots allt viktigare grejer att göra än att hänga på ett GTA-forum.
 11. Siana

  GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW!

  God jul allesammans! Kul att du fortfarande gör dessa trådar, Stellan! Jag är på väg att hugga in i julmaten och efter det tvingas jag bli tomte för min brors dotter. Tänkte supa mig lite småfull så blir det lättare.
 12. Siana

  Humortråden!

  Vill tipsa forumiterna och framför allt @Kebab (visst var det väl du som älskade dessa?) att oioioi är tillbaka! http://www.oioioi.se/
 13. Siana

  Senast genomlyssnade musikalbum

  Och idag firar detta album 50 år! Så det får bli att lyssna igenom nu.
 14. Siana

  Senast genomlyssnade musikalbum

  Jag kom på nyligen att jag aldrig satt mig ner och faktiskt lyssnat igenom The Beatles diskografi. Det finns väl inte en människa i västvärlden som inte hört låtar som Yesterday, Yellow Submarine och I Want To Hold Your Hand men de gjorde ju över tvåhundra låtar tillsammans och jag ville djupgräva lite för att bilda min egen uppfattning om de verkligen är det bästa bandet genom tiderna eller bara ett gäng överskattade grabbar som råkade träffa rätt med lite fler hits än det genomsnittliga bandet. Lång historia kort är jag helt såld på The Beatles nu. Albumen som går varmast är Magical Mystery Tour och Abbey Road men de är ju fantastiska allihop, speciellt de som kom med Rubber Soul och framåt. Det känns lite löjligt att rekommendera The Beatles (och folk som Misterwhoopee himlar nog med ögonen åt det här inlägget ), men jag tror att väldigt många precis som jag egentligen bara hört en handfull låtar med dem. Sätt er ner och dra igenom hela deras diskografi för en musikresa utan dess like. Hur ett band på sextiotalet kan gå från att skapa låtar som I Saw Her Standing There till Tomorrow Never Knows på bara tre år är helt bisarrt.
 15. Siana

  Humortråden!

  Spelar ingen roll hur många gånger jag ser den här, garvar ihjäl mig varje gång Om ni har problem med danskan kan ni slå på undertexter i YouTubes meny.
×