Jump to content

Siana

Medlem
 • Inlägg

  15 257
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  175

Siana prisades 8 december

Siana hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

2 021 Go gubbe!

1 följare

Om Siana

 • Födelsedag 2000-02-14

Kontaktinformation

 • Skype
  Den får du inte. D:

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  En zoopåse
 • Intressen
  Plastic padding.

Profilbesökare

16 455 profilvisningar
 1. Siana

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Haha, båda kanske :D nä men streamen går bra och det blir dessutom ett avdragsgillt företagsköp så då kan man fläska på lite extra.
 2. Siana

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Jarrrrrrrrå!
 3. Siana

  holy crap forumet finns fortf kvar

  SKRIBB Var det detta konto eller Rocket_Skater jag använde på din tid? Minns inte ens.
 4. Siana

  Träningstråden

  Håller med antepanteboy. Några matnyttiga länkar och program. Du kan inte gå fel med något av dessa utan se vad som tilltalar dig bäst. Starting Strength Stronglifts Greyskull LP Och så min personliga favorit, A Workout Routine. Som du märker är programmen väldigt lika varandra och det är ingen slump; det här är bevisat det effektivaste sättet för en nybörjare att bli stark på kortast tid. Glöm bort kluddiga program med alldeles för många komplexa övningar som du kommer lyfta ingenting i eftersom du är ny, du ska köra på få lyft och lyfta så tungt som möjligt. Det är först i framtiden du behöver skapa ett mer avancerat program eftersom denna effektiva metod slutar att fungera. Det är därför det är värdelöst att kopiera bodybuilders rutiner, ett misstag som tyvärr många nybörjare gör. Slutligen vill jag säga att du heller inte ska läsa dig in för mycket på vad du får och inte får göra. Om du älskar att bicepscurla och det inte finns med i programmet så för fan, kör på med dina curls. Det absolut, absolut viktigaste med din rutin är att du HAR KUL så att du ser fram emot att gå och träna, annars kommer det vara omöjligt att hålla det uppe. Hellre en kass rutin i ett år än en bra rutin du tröttnar på efter en månad. Lycka till!
 5. Siana

  Träningstråden

  Därja! Är det PHUL eller? Helt klart en tydlig förbättring, grymt jobbat - kör hårt!
 6. Siana

  Biltråden

  Tackar. Lär inte bli något bilköp förrän jag flyttar då Sunfleet är allt man behöver i Malmö, men jag ska ha detta i åtanke när det väl blir av. Jag är rätt inställd på Mazda 3 nu, kommer nog bli det när jag väl köper.
 7. Siana

  Världens Bästa Musikvideos!

  Jag vet inte hur det är möjligt eftersom de är så jäkla strikta med sina rättigheter, men den här kanalen har på något sätt lyckats ladda upp en hel hög Beatles utan att de blivit nedplockade. Eftersom många av låtarna saknar musikvideor har han klippt ihop egna. Den här impade på mig, hoppa till 3:14 för att se den legendariska Abbey Road-övergången ur ett helt annat perspektiv! Givetvis är det massa trixande involverat men jag tyckte det var väldigt fräckt.
 8. Siana

  Biltråden

  Just nu har jag ingen anledning till att skaffa bil, men jag tycker faktiskt det är rätt roligt att titta. Dessutom kan situationen ändras i sinom tid och då är det schysst att vara förberedd. Budgeten kan jag aldrig riktigt bestämma mig för, det känns som att runt 50k får man en fullgod bil för men givetvis är det lätt att snegla på något för 60, som fort blir 70, som fort blir 80 och rätt som det är sitter jag och dreglar över något för 120k. Jag är ett rätt stort fan av halvkombi eftersom jag tycker de ser schyssta ut samtidigt som man kan packa bra i dem. Sedan är schysst också. Kombi är för gubbigt för mig. Modeller jag tittar efter, på Blocket från högst till lägst prio: Mazda 3 Volvo V40 Toyota Avensis Kia Ceed Honda Civic Audi A3 BMW 1 VW Golf Synpunkter och råd?
 9. Siana

  Tråden om pengar

  Här har jag en lite hypotetisk situation men som kanske kan bli en verklighet för mig om något år eller så. Säg att ni har 500k investerat och vill köpa en bil för 100k. Era investeringar har än så länge genererat i snitt 15% per år. Nu har ni valet att antingen sälja av 100k och köpa bilen rakt av, ELLER låna pengar till bilen till 3% ränta över, säg 5 år. Vilket beslut är egentligen bäst? Betala bilen med egna pengar och slippa leva med ett lån och oroa sig för börsen, eller belåna sig och räkna med att avkastningen på 15% fortsätter att slå den treprocentiga räntan på lånet? Jag har frågat runt lite och det verkar vara en väldigt polariserande fråga. En light-version av frågan är ju om man ska betala av sitt studielån så fort man kan. Svaret är ju 99% av fallen NEJ eftersom räntan är lägre än inflationen. Hur hög ska räntan behöva vara för att svaret istället blir JA?
 10. Siana

  Fotografier

  Från min USA-tripp ett par månader sedan
 11. Siana

  Senaste skivköp?

  Men den stora frågan - är det US eller UK-LP:n? US-LPns inkludering av främst Strawberry Fields och Penny Lane gör den till imo den bästa Beatles-plattan.
 12. Siana

  PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

  PUBG är old news, nu är det Fortnite som gäller
 13. Siana

  Fortfarande aktivitet här?

  Jag öppnar forumet någon gång i veckan eller så kanske. Jag minns när man alltid hade minst en flik med forumet aktiv.
 14. Siana

  Är Hultenius kvar på det här stället?

  Jag tror inte direkt han har glömt av forumet, såvitt jag vet betalar han väl fortfarande för domänet & servrar? Däremot är han väl inte direkt inne särskilt mycket... men det är väl inte någon.
 15. Siana

  Egna filmer

  ------------------
×