Gof

Medlem
 • Inlägg

  7 413
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  60

Gof prisades 29 juli

Gof hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

923 Bästa möjliga anseende!

1 följare

Om Gof

 • Födelsedag 1992-05-22

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

14 680 profilvisningar
 1. Anmälde intresse på en lägenhet inne i stan. Den postades 15:11 igår. Jag har ett bekräftelsemejl på att jag ansökt lägenheten som levererades till mig 15:12. Först till kvarn gäller, då de inte har någon bostadskö. Jag har fortfarande inte hört någonting från fastighetsbolaget. Det stör mig lite grann. Ring mig ba.
 2. Jag och @Tossie vann en duo! Kul gibb, fler forumiter får haka på!
 3. Någon som lirar? Jag vann min första för några dagar sedan. Har ca 15h spelade, och det är askul. Tänk er DayZ men utan zombies och mer snabbt spel.
 4. h y p e
 5. Ska adoptera hund. Hon är söt!
 6. Aldrig donerat blod. Var tvungen att lämna blod vid ett drogtest en gång, och det var traumatiskt nog. no needles men.
 7. Kim Jong-un?
 8. Har ättika till att avkalka kaffebryggaren. Är jag gammal?
 9. 5. DayZ
 10. Kör nästan bara på Telia Play+ nu. Kan rekommendera om streaming av linjär-TV är viktig för dig.
 11. Jag kan haka på om du vill. Främst streamar jag CS, men jag kan spela nästan vad som. http://steamcommunity.com/id/g0f/games/?tab=all <- har dessa spel, woop. Lägg till mig bara.
 12. Borde väl gå att aktivera micboost utan större problem på mikrofonen som var för låg? Ifall du gillar den bättre då.
 13. Har hållt igång konstant i ett år. Det är längsta gymperioden jag har haft sedan jag slutade med lagsport i högstadiet. Fan vad glassigt det känns.
 14. Finns det något Fintness24Seven i Linköping? Jag tränar på ett av de gymmen. Tycker det är billigt, och skönt med dygnet runt.
 15. vi sover håll käft