Gof

Medlem
 • Inlägg

  7 422
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  62

Gof prisades 14 september 2017

Gof hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

930 Bästa möjliga anseende!

1 följare

Om Gof

 • Födelsedag 1992-05-22

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

14 985 profilvisningar
 1. mumble://cosmokramer.duckdns.org,:64738/?version=1.2.0 Bara dyka in om ni vill lira. Är det någon där, så är det nog gibb på g!
 2. OK, shoot.
 3. Snyggt jobbat parvlar!
 4. Nej, nu är det ute på alla servrar.
 5. Nu finns det stats till FPP! Och lite nya städer i nordöst, ett nytt vapen, och annat kul. Hur gillar ni patchen? Sneaky 100% winrate på NA. Kappa.
 6. Just den lägenheten gick åt helvete. Ska på visning på en annan senare i veckan dock, är den fräsch tackar jag ja.
 7. Indeed. Har börjat vinna matcher rätt ofta nu när man fått upp några timmar. Knippade in min första på fpp igår, och då var man stolt allt.
 8. Här är hon!
 9. Tyckte det var najs att saker faktiskt hände. Vi behöver inte ha fler filler scenes när karaktärerna reser, vi känner dem rätt bra vid det här laget. Nu är det jävligt länge tills nästa säsong. Kuken.
 10. Anmälde intresse på en lägenhet inne i stan. Den postades 15:11 igår. Jag har ett bekräftelsemejl på att jag ansökt lägenheten som levererades till mig 15:12. Först till kvarn gäller, då de inte har någon bostadskö. Jag har fortfarande inte hört någonting från fastighetsbolaget. Det stör mig lite grann. Ring mig ba.
 11. Jag och @Tossie vann en duo! Kul gibb, fler forumiter får haka på!
 12. Någon som lirar? Jag vann min första för några dagar sedan. Har ca 15h spelade, och det är askul. Tänk er DayZ men utan zombies och mer snabbt spel.
 13. h y p e
 14. Ska adoptera hund. Hon är söt!
 15. Aldrig donerat blod. Var tvungen att lämna blod vid ett drogtest en gång, och det var traumatiskt nog. no needles men.