Jump to content

Gof

Medlem
 • Inlägg

  7 431
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  63

Gof prisades 6 januari 2019

Gof hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

934 Go gubbe!

1 följare

Om Gof

 • Födelsedag 1992-05-22

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

16 211 profilvisningar
 1. Märkligt. Har hdmi enligt specifikationerna på prisjakt, vilket var det jag utgick från. :P https://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=4014287
 2. https://www.rajalaproshop.se/benq-bl2423pt IPS, höj och sänkbar, pivot, inbyggda högtalare, 1x dvi och 1x hdmi. 1290kr billigast just nu, ordiniare pris runt 2k.
 3. Tjena gamling! Ett enkelt sätt att hitta bra delar är att kika på Logical Increments. Men för 5-6k så blir det kämpigt. Skulle nästan rekommendera att scouta blocket eller liknande i det fallet. Men beror ju såklart på vad du ska spela. Äldre spel kommer flyta finfint på en rigg för 5k.
 4. Ja, sjukt kul när man börjar och gör enorma framsteg från pass till pass. Är fortfarande lite i det stadiet. Slår personbästa nästan varje gång jag kör 5km fortfarande, men det är inte så ofta jag springer den sträckan. Har insett att jag kan springa ohyggligt långt om jag håller en medelfart på 5:30-6:00 minuter per kilometer. Tog längsta turen hittills igår på strax under 15 km, och det var ju inte flåset som det var problem med, utan det var ju att benen värkte ordentligt.
 5. Snyggt! Har också fått löparsjukan på senare tid. Tog min första 10k utan att stanna i april, och klarade mitt första lopp i maj. Pressade ner tiden där från 59 minuter till ca 50. Siktar på en halvmara härnäst!
 6. mumble://cosmokramer.duckdns.org,:64738/?version=1.2.0 Bara dyka in om ni vill lira. Är det någon där, så är det nog gibb på g!
 7. Nej, nu är det ute på alla servrar.
 8. Nu finns det stats till FPP! Och lite nya städer i nordöst, ett nytt vapen, och annat kul. Hur gillar ni patchen? Sneaky 100% winrate på NA. Kappa.
 9. Gof

  Klagomuren

  Just den lägenheten gick åt helvete. Ska på visning på en annan senare i veckan dock, är den fräsch tackar jag ja.
 10. Indeed. Har börjat vinna matcher rätt ofta nu när man fått upp några timmar. Knippade in min första på fpp igår, och då var man stolt allt.
×
×
 • Create New...