Jump to content

Boomer

Medlem
 • Inlägg

  7 493
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  3

Boomer prisades 4 augusti 2011

Boomer hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

255 Förtroendeingivande

Om Boomer

 • Födelsedag 1991-06-27

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Långt hemifrån.

Profilbesökare

22 992 profilvisningar
 1. grattis!!!!!!!!!!!!!

 2. Boomer

  Steam [Valve]

  Har lite skit i min väska om någon är intresserad av ett byte, eller nå' Puzzle Quest Revenge of the Titans Rig n Roll Portal -50% Nordic Games -50% Brink -50% Psychonauts -50% Grotesque Tactics: Evil Heroes -50% Max Payne 2 -50% Two Tribes Pack -50% Deep Silver -50% Valve -50% Borderlands Game of the Year
 3. Den har faktiskt belysning också. Tar en bild nästa gång jag passerar.
 4. Förvånade att Sniper tryckte +1.
 5. 1. Gör tidning om hur man tjänar pengar. 2. Ta 65kr per nummer. 3. ???? 4. Profit!
 6. Boomer

  Postal III

  Bump. Tydligen så känner sig Running With Scissors för att äntligen släppa sitt Postal 3. Spelet blir tillgängligt till Windows den 20 December och --- är det någon som fortfarande bryr sig om Postal? Här är några screens för att distrahera medan jag lämnar tråden.
 7. Vad är det för moderkort ni sitter på? Har själv en 720 och rekommenderar hjärtligt att du (försöker) låsa upp den fjärde kärnan, blir en fin prestandaökning.
 8. Boomer

  C&C Generals 2

  Fast det var ju meningen att det skulle ha något med C&C att göra från början, Kane är ju med! ( ) BioWare Victory? Har tar man då ut segern tidigt.
 9. Video Game Awards vinnare för Game of the Year. Inte helt oväntat, men det har la de förtjänat.
 10. Boomer

  C&C Generals 2

  http://dl.dropbox.com/u/11193111/generals2.png Så ett till Command and Conquer spel är tydligen på väg, precis vad alla vill ha - right? Right. Denna gången blir det en uppföljare till Generals, ett strategispel från 2003 som bara bär namnet Command and Conquer för varumärkets betydelse på konsumenter. Tydligen så ska det vara BioWare som ligger bakom denna titel, och hur nu EA har tänkt när de gav denna, en gång i tiden, gudomliga RPG-studio denna uppgift förstår jag inte alls. Men, det är än för tidigt för att döma den fjortonde(?) titeln i CnC-serien. Titta på teasern å håll käft.
 11. Ricky Gervais är, typ, bäst. Chris Rock är hemsk, och hans material är otroligt rasistiskt.
×
×
 • Create New...