Jump to content

AngryAxel

Medlem
 • Inlägg

  5 054
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  3

AngryAxel prisades 3 december 2010

AngryAxel hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

73 Lovande!

Om AngryAxel

 • Födelsedag 1989-03-09

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  Musik, film, grafik, fotografering, fint väder, fina kläder.

Profilbesökare

13 711 profilvisningar
 1. Grattis! När ser vi dig här igen? :)

 2. Grattis Axel! =)

 3. True. Nu minns jag inte detaljerna för hur förra formateringen gick, men jag tror bannemej att jag använde ett vanligt program. Men jag förstår logiken i att det inte skulle funka. Jag tycker mig också minnas att jag hade lite problem med att formatera om mha. Windows-skivan, men jag får göra ett till försök. Tack för svar!
 4. Jag fick virus för ett tag sedan, och hade problem med att formatera min dator - tills jag hittade ett sjukt bra program som gjorde grovjobbet väl och relativt snabbt. Men det försvann vid formateringen (duh), och nu minns jag inte vad det hette, och jag skulle behöva formatera om datorn igen. Har någon tips på ett bra gratis omformateringsprogram?
 5. Tänkte bara säga detta också. Självkänsla är den inneboende känslan av att man är värt något, och självförtroende den 'kaxighet' man visar utåt. Ofta är de tätt sammanlänkade, men lika gärna kan man vara skolans kung och hur spexig som helst, men må skitdåligt och vill dö när man kommer hem till kammaren. Här kan man läsa lite mer.
 6. AngryAxel

  Facebook

  Dunno, det är lite skumt det där. Likaså "Vänners fotoalbum" som brukar finnas till höger. Det är alltid en och samma kompis som visas där, men ioförsig har jag och Tobias haft ett poke war som överlever de flesta riktiga krig, så aktivitetsmätaren för oss två i Facebooks datormaskiner lär gå på högvarv.
 7. Haha. Nej, jag blev lite orolig bara, det är najs att du lever. Kom tillbaka när du har tid och känner att du vill. Lycka till med studierna!

 8. Oh yeah, Peace & Love blir det iallafall i år. Strokes, Dylan, Deadmau5, Lykke Li, Ziggy Marley, Kings of Leon, m fl. Blir nog fint Och Dans Dakar!
 9. Hur är det med det här, går det att byta namn?
 10. Tack för omtanken/nyfikenheten, iallafall <3

 11. Hey! Det finns ingen bättre ursäkt än att jag helt plötsligt hade alldeles för mycket plugg och dylikt för att hinna med gtasajten. Eller jag behöver/behövde en paus, helt enkelt

 12. Ahfuckyes! Är sjukt pepp på skivan; "Under cover of darkness" snurrar på som bara den här hemma. Tack för gratulationerna :)

×
×
 • Create New...