Jump to content

KRAPEA..


Tigerr
 Share

Recommended Posts

Jag såg den också igår natt! :o

Do you have any questions? Ask Astrid!

"Vi svenskar knarkar vokaler lika mycket som ni amerikaner (...vad det nu var...)" :o

De verkar ha förväxlat svenskans specialtecken (åäö) med typ tjeckiskan eller något, jag vet då inte att jag använder ŮǑŽ särskilt mycket.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Inte om just Krapea men internet i allmänhet. Det är så sjukt jävla enormt. Helt E N O R M T stort. Det lär ju ta år att läsa igenom allting som står. Jag satt i trettio minuter och läste bara igenom 2-3 sidor. Sjukt.

Redigerad av kicken
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag hittade ett internetcafé men jag kunde inte gå in i det. :) Det är på första ön BTW och jag har börjat jobba för det där rosa F-et på kartan, vad han nu hette.

F:et är Mikhail Faustin. Tror man behövde göra två stycken uppdrag med Faustin innan man kan göra ett uppdrag med Roman för att få ingång till internet.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Sverige nämns på flera andra hemsidor också. Bl.a European Travel eller vad det hette? Gå in på travel på första sidan och klicka på första länken. Klicka er vidare till Foods. Där finns bl.a Sverige med.

Off Topic. Finland och Danmark nämns i en nyhetssändning också, dom tävlar i nått.

Redigerad av Kiedis
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Kan man bara gå in på hemsidor som länkar leder till eller går det att få adressen till en hemsida på en reklamskylt och slå in den för hand också?

Hittar du en länk på en billboard eller hör den på radio går det nästan alltid att gå in på den. Däremot finns det en del nummer på skyltar som inte ger annat än en "död linje"-signal när man försöker ringa.

Är det någon som hinner skriva ner eller uppfatta numret på försäkringsbolaget man gör reklam för på teve? 1-555-555- och sen 2121? 2211? 1212? 1221? Vore kul att testa. Vice Citys nummer "1-866-9-SAVEME" funkar inte att ringa. Synd, det hade varit roligt att höra, och skulle jag ringa det numret IRL skulle det antingen inte gå för att det var sex år sedan numret skapades, eller så skulle det gå och jag skulle få betala 50 spänn för att höra ett ljudklipp :)

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...