Jump to content

GTApimpfoolife

Medlem
 • Inlägg

  6 753
 • Blev medlem

 • Senaste online

Allt skapat av GTApimpfoolife

 1. Vad gnälliga ni är om Eagles of Death Metal. Nu är man över 18 och får fan äntligen se dom första gången. Jag är fan skitglad. Jag är riktigt jävla glad. En jävla pisshöst annars med ett gäng riktigt sega band som kommer, Phoenix är kul men åldersgränsen mindre kul. Så detta var ett litet ljus för mig. TUUT TUUT.
 2. Hahahaha. Haha. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Jag längtar verkligen. Det kittlas i benen.
 3. Jävlar. South Central är fan härligare än vad jag trodde. Nu vill jag bara åka till L.A. igen ännu mer.
 4. YEAH WELL I'M DOWNLOADING THIS MOTHERFUCKER NOW!!!!!!! Synd bara att jag gjort det i några minuter och det bara är 1% klart.
 5. Hur fan skaffar jag South Central? Den finns ju inte på PlayStation Store.
 6. Kings of Leon. Fyfan vad roligt. FYFAN va KUL!
 7. Tipsar om The White Stripes episka avslutning på Conans Late Night. Har man följt det där programmet minst tre gånger i veckan i fan snart fyra år så var det ju självklart att man fällde en liten tår när världens absolut bästa band avslutar allting också. Riktigt fint och rörande och jag älskar verkligen det där bandet så förbannat mycket, och det kommer bli en lång vår innan man får se Conan igen, men tack för vardagskvällarna.
 8. Hahaha vilken grej. Men det måste ju varit bra längesen? Knappt jag själv kommer ihåg den filmen.
 9. Nummer 7 skulle kunna vara Mississippi Burning. Nej, jag chansar på det. 7. Mississippi Burning Mitt första bidrag i tråden kan det här bli om det är rätt.
 10. Oasis? Mycket bättre än spelningen 2005 eller 2006, när fan var det senast? Inte överjävligt bra eller nåt sånt, men det var bra helt enkelt. Vissa låtar var antingen rena sömnpillret eller rena frågetecknet, medans vissa andra var fina ögonblick. Värt pengarna var det. Hörde dock väldigt få DIF-ramsor. Det kom några få lite här och var men dom fick inget tryck, och det gick halvbra när man själv försökte dra igång. Såg även någon DIF-flagga på läktaren vilket var riktigt fint.
 11. Stackare. Men han försöker i alla fall, och det väl något åtminstone. Längtar som fan ändå. Ingenting kan gå sämre än förra spelningen och det är ju gott i alla fall, och det gäller ju att sjunga högt så man överröstar honom ordentligt. Sen självklart lite DIF-sånger mellan låtarna.
 12. Har även jag precis köpt en MC! Köpte en Kawasaki Ninja. Det är nästan tråkigt hur överlägsen man blir med den, går ju för fort.
 13. Blev fan smått upphetsad när jag fick reda på det tidigare. Tänk att få kunna köpa precis allt... Håhå. Annars vann man en DUB-version av någon Mercedes idag. Nu ska jag bara vänta tills delarna kommer så jag kan uppgradera den helt i prestandan, sen jävlar bli det åka utav...
 14. Vad nöjd jag är. Vann äntligen den där DUB-Camaron och Time Trial-skiten. Min RX8 är grym och den ska jag aldrig sluta köra förräns min Camaro är helt perfekt uppgraderad. Har är Legend nu i rankingen. Stylade om min Eclipse som jag vann till en riktig skönhet. Fast den har inte så mycket att hämta nu...
 15. Testade precis att köra om Camaron med min egna Camaro, gick helt åt helvete, haha. Ska skrapa ihop pengar nu och uppgradera RX8:an fullt ut. Då jävlar! Har du förresten lyckats klara Time Trial då man kör med en Eclipse? Har klarat den än gång, sen kom en jävel och slog min tid. Har kört loppet tusen gånger sen och ibland helt felfritt och tummen i gasen hela tiden, likt förbannat är jag alltid typ 2 sekunder efter tiden man ska slå. Omöjligt.
 16. Kan köra om den Camaron nu, har däremot inte hunnit göra det än. Men den är ju riktigt fräck alltså. Riktigt läcker bil du kör där annars, har du köpt den och pimpat den helt själv eller var det nåt du vunnit senare? Kör tyvärr spelet på PS3.
 17. Grymt kul spel. Min svarta Camaro är så fruktansvärt ball. Har bättre bilar än den men jag kan verkligen inte sluta köra den. Kan inte säga hur långt jag har kommit, men jag har precis klarat 10 vinster av 10 på motorvägen. Alla med min svarta Camaro såklart. She look so cool in her new Camaro. It's black as coal and it goes boy, go go go.
 18. Tack och detsamma. Tycker förresten det var många bra listor. Som vanligt en riktigt rolig tråd den här.
 19. Helt klart året då stora, feta band kom tillbaka och lanserade några riktigt tunga spektakel, som ju var riktigt jävla bra. Jag är otroligt dålig på att lyssna in mig på ny musik, det fungerade för två-tre år sedan, och den musiken jag lyssnade in mig på då har liksom fått följa med mig så fort någonting nytt med bandet kommer. Sedan brukar det ju vara så att dom flesta banden som jag verkligen älskar följt med mig längre, men det mesta kom från den tiden. Så det är inte mycket nytt med på den här listan heller, men i år fick jag i alla fall ihop en lista, det fick jag inte förra året.
 20. Är det bara jag som använder programmet och inte är så jättenöjd över det? Vet i och för sig inte riktigt vad jag tycker, har använt det i några dagar och är sådär halvnöjd. Kan visserligen bero på att jag har ett behov att faktiskt äga min musik och inte riktigt klarar av hur pass smidigt det i själva verket är. Men det känns nästan som att man inte riktigt lyssnar på sin egen musik när man använder programmet, och man inte heller gjort sig förtjänt av att lyssna på det. Sen är det vissa saker jag fortfarande saknar. Var i HELVETE är Youth & Young Manhood? Ljudet är helt OK, kan ock
 21. My Morning Jacket - Touch Me I'm Going to Scream, Pt. 1 När väl R2 har lagt upp 2008-års bästa-skivor-lista så ska den här med definitivt. My Morning Jacket, otroligt bra.
 22. Jag skulle själv inte tvekat en sekund på att ge bort det!
 23. Det har verkligen gått fram och tillbaka. Egentligen har det känts ganska givet hela tiden, men nu var det skönt att bara få beskedet. Så grymt skönt att slippa Paul Lindholm, ska bli så härligt att aldrig mer behöva tänka på den personen, så pass vedervärdig och värdelös som den personen var är en smula otroligt. Vem/vilka som tar över har man ju däremot ingen aning om. Zoran och Sören vore kul, men kanske inte så bra. Dom kan ju i och för sig inte vara sämre. Sen har det ju ryktats om Magnus Pehrsson och varför inte, en jävla underbar person men han får gärna jobba in sig i Gais ett tag t
×
×
 • Create New...