Jump to content

StellHell

Admin
 • Inlägg

  17 786
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  84

Allt skapat av StellHell

 1. StellHell

  Humortråden!

  Välkommen till ersättaren till Dagens lol! Konseptet är det samma, men saker har blivigt lite hårdare, och lite egnare. Här postas alltså alla roliga länkar/bilder/sidor/etc. som ni själva har stött på. För att slippa allt strul och spam som det var i Dagens lol, så kommer det nu finnas ett par regler som jag råder er att läsa, och lära er så att ni slipper få varningar för något så dumt som att ni inte hade läst reglerna för just den här topicen. Ok, here we go! REGLER (En medlem som postar två referat-posts på samma sida får en(1) varning) (En medlem som quotar någon annan medlems quote, får en(1) varning) (En medlem som gör en repost, när det redan finns på de 2 senaste sidorna ska medlemmen få en(1) varning) (En medlem som kommenterar en referat-post med ovanstående exempel, när referat-posten inte har en liknande post på de 2 senaste sidorna ska medlemmen få en(1) varning) Edit: Ovanstående regler gällde när den här tråden låg i Allmänt; uppdaterade "regler" för loungen: Använd sunt förnuft, spamma inte och undvik långvariga offtopic-diskussioner. Nu är den officiellt öppnad, hoppas ni kan sköta er nu då!
 2. StellHell

  World of Warcraft

  Vad tycks om BoD? Själv tycker jag det är väldigt mycket mer unika fighter och allmänt bara bättre på alla fronter än vad Uldir hade att erbjuda.
 3. StellHell

  Go jul o såatte

  Fan, man kan ju inte glömma jultråden på sajten.. Tradition jueh. Nu hinner jag innan tolvslaget, får redigera trådan imorgon så den ser ut som den ska göra. Tjarrå!
 4. StellHell

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Streamen går bra, eller insparad peng från singel-livet? 😉
 5. StellHell

  holy crap forumet finns fortf kvar

  On a more serious note.. Du har varit borta en bra stund, många roliga men även tråkiga stunder. Kan tänka mig att detta är något som berör dig och som (tyvärr) inte är särskilt rolig läsning, dock inget man inte vill ha fått reda på.
 6. StellHell

  Banna dibel

  Kan inte svara för Herr H, men nej. Bortgången av "hemsidan" var början på slutet och det är ju trots allt jävligt länge sedan. 5 inlägg i veckan kan inte ens räknas som någon aktivitet alls och jag ser inte att det någonsin kommer bli aktivt igen heller utan något som lockar. Tyvärr tror jag ju inte heller att någon "gammelräv" är intresserad av en ny ström av medlemmar alá "random medlem från 2010 som ingen kommer ihåg" på 15 bast igen, alls.. Alla har stuckit, ingen vill egentligen logga in, men det är bara gamla hjulspår som håller en kvar. Att Hultenius ens betalar ur egen ficka för att ha det igång bara för oss få som vill kunna ha en magisk spegel att se tillbaka 16 år i tiden är verkligen kudos till honom. ---- Ang. en ban på dibel kan jag inte ställa mig bakom bara för att några få inte uppskattar hans inlägg. Ni kan alla lägga till honom som ignorerad medlem så ser ni inget från han igen, men detta kommer ju tyvärr resultera i att forumet de facto blir HELT dött, för ingen annan kommer skriva något ändå, det är bara att sluta låtsas. Se det som en inkomstkälla för Herr H istället, lek med tanken att han inte använder AdBlock och klickar på all reklam så kan ni sova gott inatt.
 7. StellHell

  Humortråden!

  Köper rakt av att man kan säga HEN om det pratas om en person som man inte vet något om. Om du bara vet att det är en person på andra sidan väggen men du inte vet om det är en man eller kvinna så är det defacto en HEN. Däremot skulle jag aldrig någonsin få för mig att använda HEN för att beskriva ett "tredje kön", då det är idiotiskt. Men annars, jättekul, haha..ha..? (Fel tråd om inte annat)
 8. StellHell

  World of Warcraft

  Bra skit, so far. Har äntligen tagit tummen ur och droppade ur mitt RL guild då ingen varit online på flera år. Kört helt solo sedan slutet av Panda så har alltid blivit att jag slutar spela efter ett tag och inte kommer tillbaka förrän en ny expansion snart ska släppas. Var helt ok med tanken på att jag skulle nöta WQ tills LFR kom ut och sen skulle jag antagligen ha en paus från jul fram till nästa sommar, köra allt nytt för att sen tröttna igen och komma tillbaka till nästa expansion, men när jag såg att min enda RL som kommit tillbaka nu efter en lååång paus numera kör Alliance så tänkte jag, FUCK IT. Är nu medlem i en väldigt casual guild så man iaf kan nöta mythics med folk i discord och kanske vara med på Alt-raids på sena kvällar då jag ändå inte ens kan köra casual-raid med alla barn och dylikt hemma. Omöjligt att låsa sig till fasta raid-tider.
 9. StellHell

  Svensk politik

  Well, såvida Sjuklövern inte har tänkt höja inkomstskatten (vilket är dödsstöten för det parti som vågar föra in det) så ser jag inte hur dom ska klara av att hålla samma välfärd inom alla sektorer utan att skära ner på något. Jag förstår att alla partier nu försöker smygsänka asylinvandringen till Sverige, men det är allt för sent för det nu, några månader innan valet. Ingen kan blunda för att den massinvandring vi haft under Löfvens styre inte gått som planerat. Det är extrema bostadsbrister och det har helt enkelt kommit hit allt för många mot vad vi hunnit bygga upp nya bostäder för (Även för lite bostäder för dom som redan bodde här i dagsläget). Vårdköerna är högre än någonsin och det är inte heller så konstigt med en sådan befolkningsökning, men skulle vara intressant om det hade gjorts någon undersökning av var alla som står i kön härstammar ifrån. Detta är det aldrig något vi kommer få reda på då det anses vara ointressant. Om invånarantalet ökar med 500.000 och vårdköerna ökar med samma siffra behöver du inte vara raketforskare för att lista ut vad som gjort att köerna ökat förvisso. I mina ögon så finns pengarna bara att spara bland invandring och försvar. Sjukvård 10.9% (502 Miljarder) - Behöver ökas för att få ner vårdköerna och anställa mer folk. Försvar 1% (46 Miljarder) - Vi är ett icke-land. Vi kan inte försvara oss mot något större land. Det är fakta. Fortsätt hålla oss neutrala så är det lugnt. Skola 5% (260 Miljarder) - Vi ligger i botten på alla listor inom EU. Här behövs det göras stora satsningar. Invandring 1% (50 Miljarder) - Finns inget boende, köer inom sjukvård och knackig skola. Kräver även specialutbildningar för Svenskautbildning/Skolgång på annat språk. Bostadsmarknad 4% (188 Miljarder) - 63% av landets kommuner lider av bostadsbrist. Behov av 71.000 bostäder/år fram till 2020. Här måste det läggas mer pengar om bostäderna ska komma fram i samma takt som befolkningen ökar.
 10. StellHell

  Vilka gudar dyrkar du?

  Spelat GoW för mycket?
 11. StellHell

  Valet 2018

  Stänger tråden. Gör om, gör rätt. Respektera 4%-gränsen och ha inte med små skitpartier. Därav ett röstalternativ "Annat".
 12. StellHell

  Forumuppgradering 2018

  Raderade precis en ny tråd med Viagra efter uppdateringen. Vi kommer aldrig bli av med bottarna så länge gäster kan skapa trådar.
 13. StellHell

  GTAsajten Steam Group

  Jag är aktiv och med i gruppen men steam gruppen har ingen samhörighet med sajten, utan är en egen grupp för medlemmar av medlemmar. Dom andra admins i gruppen är aktiva så det är ingen fara att ta bort dig som admin om du inte vill vara det.
 14. StellHell

  Ett tag sen jag var inne här, är vi aktiva?

  Dött är ju fel ord, men forumet är väl döende däremot. Jag har (och haft sen 2002) haft GTAsajten som startsida. Numera är det dock bara för att jag inte ska glömma att öppna en flik med sajten då datorn kan stå igång i någon månad. Men numera känns det mer som att forumet bara är en hemvist för dibel's 3,5%-beroende i fylletråden. Inget som lockar speciellt.
 15. StellHell

  GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW!

  GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW! Så var det julafton igen. Dagen på året som alla i alla fall lite i smyg längtar till även om dom inte säger det till någon. 2017 står till ända och snart är vi inne i 2018. För min del blir 2018 spännande med bröllop på schemat, får se hur det kommer utspela sig. Är mest orolig för någon grisig svensexa. Nu är det dags att dra sig, barnen står och drar i mig för att åka till "fammo". God jul och ett gott nytt år, hoppas 2018 blir minst lika bra som 2017! Adjö. (gamla trådar) 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016
 16. StellHell

  World of Warcraft

  Äntligen klart. En av varje i lvl 110, plus en 110 DK på Alliance för att få achi för att ha max lvl på båda factions.
 17. StellHell

  Tråden om pengar

  Vill bara att folk inte ska tro att man ska få en skön pension om man sparar <500:-/mån från att man börjar jobba i princip. Den allmänna pensionen ska givetvis inte glömmas bort, men det kräver ett väldigt högavlönat jobb för att det ska ge en bra avkastning. Morsan har jobbat sen hon var 16 år på industri och inom barnomsorg utan privat pension och får ut runt minimigränsen. Farsan däremot är fortfarande arbetande dock 67 år gammal och får ut sina 45-50k i lön plus 25.000:- i pension pga. sitt privata sparande som han började med i trettioårsåldern. Så man ska absolut inte underskatta ett privat sparande, för du kommer inte så långt på den allmänna pensionen.
 18. StellHell

  Tråden om pengar

  6% uppskalning i 40 år känns något orimligt då man antagligen kommer göra en, kanske två ökningar under sin livstid och sen bara låter det tugga, men fine. 1,750,000:- när du fyller 65. 1,75mil/12 = 146k~ http://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/befolkning/befolkningsframskrivningar/befolkningsframskrivningar/pong/tabell-och-diagram/sveriges-framtida-befolkning-20162060/medellivslangd-efter-kon-och-prognos/ År 2016 var medellivslängden 84 år för kvinnor och knappt 81 år för män. Den beräknas till 89 år för kvinnor och nästan 87 år för män år 2060. Så säg att du blir 85. Det är 20 år. 146k/20 = 7300:- ~ Detta är då 7300kr du får ut i månaden när du fyller 65. https://www.ekonomifakta.se/Fakta/Ekonomi/Finansiell-utveckling/Rakna-pa-inflationen/ 7300kr år 2016 motsvarar 1546kr 1976 (Alltså vad det är värt dagen du fyller 65) 7300kr år 2016 motsvarar 562kr 1956 (Värdet när 20 år gått)
 19. StellHell

  Dagens lokaltidningsbesvikelse

  MEN VAD FAN STOD DET PÅ SIDAN 6 !?!?!?!?!
 20. StellHell

  Tråden om pengar

  Enda anledningen till att betala av studieskulder är om du nekas av banken för framtida bostadsköp. (Då pengarna inte finns disponibla till just detta). Annars ska man inte låtsas om en studieskuld mer än i den utsträckning Kabab gör. --- 250:- blir drygt 10k/mån i ett år om du sparar i 40 år. Räkna då med att 10k inte är värt speciellt mycket. Absolut minimum 500:- skulle jag säga om det ens ska vara lönt. Tror jag sparar 1200:- på ett ISK även fast jag egentligen inte har råd med det. Ser det mer som ett måste om man inte vill leva odrägligt sina sista år.
 21. StellHell

  Jakt på Sveriges nya sedlar

  Bitcoins mannen. GO DEEPWEB! Majblommor kan man numera sms betala, det fick jag erfara när systerdottern ville sälja.
 22. StellHell

  Jakt på Sveriges nya sedlar

  Ingen överhuvudtaget. Blir nästan förnärmad när jag måste betala något med kontanter. Vafan, hört talas om swish eller?
 23. StellHell

  World of Warcraft

  Efter ett längre break så började jag lvla mina alts igen. Känns skönt att höra att det kommer uppgraderingar till heirlooms upp till 110 nu när jag äntligen har fått upp alla till 100 och har sitt första klassvapen.
 24. StellHell

  LEK: Game Game

  Nummer 5 Tordes vara Torchlight, alt. Torchlight 2? Slänger även in FEZ på nummer 1. Antagligen fel.
 25. StellHell

  LEK: Game Game

  4.
×