Jump to content

Jojje

Medlem
 • Inlägg

  1 711
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

26 Lovande!

Om Jojje

 • Födelsedag 1994-01-12

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Järna

Profilbesökare

5 183 profilvisningar
 1. Jojje

  Svensk politik

  Jag kände inte igen mig i något parti så jag röstade Direktdemokraterna istället för blankt.
 2. Jojje

  Vilka gudar dyrkar du?

  Mer åt LaVeyhållet, ja. Har hans bibel och ritualer i en dubbelutgåva på bokhyllan.
 3. Jojje

  Vilka gudar dyrkar du?

  Som satanist är jag enskilt en köttslig människa, tror inte på det andliga. Även om jag skulle bli motbevisad känner jag inget behov av att ha en andlig övermakt. Sätter mig själv därför i guds säte då jag själv, i mitt huvud, är den enda som styr över mig själv.
 4. Jojje

  Ett tag sen jag var inne här, är vi aktiva?

  Jag klickar in då och då men postar sällan. Över åren så har man råkat glida in på andra communities och häng, Facepunch för min del... Sånt som händer
 5. Jojje

  Ett tag sen jag var inne här, är vi aktiva?

  Nej, här är man inte särskilt ofta längre... Men man tittar ju in då och då.
 6. Jojje

  Välkomna till GTAsajtens Forum 2015!

  Använder min en post om året här och nu för att säga "fyfan vad saker har förändrats sen 13 år sen"
 7. Jojje

  Subforum ansedd för GTAO?

  det tycker jag nog, det är ju som ett spel i sig så det är nog bara bra
 8. Jojje

  Varför har vi konsoller fortfarande?

  att piratkopiering på något sätt skulle vara svårare på konsol är lögn och förbannad dikt och jag lever efter tanken att om du har gjort ett högkvalitéspel så kommer folk att köpa det, det finns ett antal titlar jag laddat ned och som jag sedan spenderat pengar på för jag ville stödja utvecklarna. samt är tillgängligheten och servicen en större faktor än man tror när det gäller piratkopiering konsoler är billigare och mer kompakt och mobilt än att köpa en full dator för 10 papp kanske, så det är väl därför vissa kör konsol
 9. Jojje

  Magiska Moments i GTA V

  en gång gick han hela tiden framför en kvinnas kamera när hon skulle ta bild av The Oriental-biografen.
 10. Jojje

  GTA V-foton

  finns cyklar att köpa på nätet, minns inte exakt vad sidan heter men den finns under vehicles på eyefind-sidan
 11. Jojje

  Bilarna man äger.

  Kolla annars garaget som varje huvudperson har, det färgade, inte vid safehousen. Om det inte finns där så kan det vara en bugg, vilket Rockstar är medvetna om och ska försöka fixa såvitt jag vet.
 12. Jojje

  Magiska Moments i GTA V

  det händer oavsett vem man spelar om man stalkar en annan huvudperson Något som jag gjorde idag var att cykla från Los Santos till toppen av Mount Chiliad genom natten, när jag kom fram började solen titta fram, det var fint. Och precis nu så bytte min kusin till Trevor och då körde han den berömda 'scooter brothers' grejen, vi garvade rätt hårt.
 13. Jojje

  GTA V-foton

  Köpte mig en cykel för tre papp och började cykla till toppen av Mount Chiliad. Började mitt i natten i Los Santos och när jag väl kommit fram till toppen så började solen spreta fram. Vilket ögonblick.
 14. Jojje

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  regel ett om kojima: lyssna inte på kojima Blir lite tveksam då Hayter tagit ner tweeten där han svarar "nej" på frågan om han ens blivit tillfrågad.
 15. Jojje

  Hitman: Absolution

  känner nog att om förklädnader hade fungerat som i de tidigare spelen hade det nog blivit satans för lätt det blir en liten trade-off i den här, det är relativt enkelt att skaffa vaktkläder så man kommer överallt, men då behöver man ducka för gula pilar säger dock inte att det inte behöver finslipas, det behöver det definitivt jag gick inte in i det här förväntandes blood money 2.0, vilket det inte var, det är ett spel på egna ben vilket är helt ok 4/5
×