Jump to content

felshoe

Medlem
 • Inlägg

  5 974
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  77

felshoe prisades 6 mars 2018

felshoe hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 234 Go gubbe!

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

24 586 profilvisningar
 1. Det har väl möjligtvis hjälpt lite under Atlantflygningar, men det har aldrig fungerat under nätter när jag bara ligger sömnlös. I så fall ger Antihistaminer bättre verkan mot de där långa nätterna.
 2. Vad då, har du trott att du ÄR brunhårig? Du och jag har ju typ samma hårfärg och jag har aldrig klassat mig själv som brunhårig.
 3. felshoe

  Klagomuren

  Blev snabbt påmind av min älskade mamma om att jag är skyldig henne och pappa 10K. Där rök den skatteåterbäringen och den tågluffen.
 4. 9K i prel. skatteåterbäring, what's up tågluff i sommar.
 5. felshoe

  Skoltråden

  Rackarns! Det nämner jag inte i den här delen av forumet, men jag tror att jag har skrivit om det i Vardagssnack!
 6. Vi har min farfars brors likadana bälte från hans tid under andra världskriget, till Karlberg, till officersyrket! Han har ingraverat det med namn och vilket år han steg till vilken grad, tror jag. Ska se om jag hittar det! Jäkligt snyggt, men det kommer aldrig bäras.
 7. Mannen. Inget är säkert förrän juni.
 8. Nja. Göran Persson hade långtgående politiska meriter. Löfven hade extremt liten politisk erfarenhet när han tog över partiledarposten; han hade inte ens suttit i riksdagen. Persson tog plats i kammaren redan på 80-talet. Att Persson inte var Socialdemokraternas förstahandsalternativ vet jag ingenting om, men det är väldigt enkelt att förstå att Persson var så mycket mer lämpad för partiledarrollen då, än Löfven var 2012. Löfven har det viktigaste jobbet i Sverige. Att han aldrig ens för en sekund har övervägt att han inte på något sätt över huvud taget är rätt person att leda en hel nation,
 9. Utan någon politisk erfarenhet på riksdagsnivå kan dock tyckas att han borde ha tackat nej till nomineringen. Han var aldrig gjord för politiken.
 10. AKB är skittråkig och jag tror att hon är nästan lika oförberedd på att axla ansvaret som statsminister som Löfven. Nåja, inte lika oduglig, men i alla fall inte redo. Två och ett halvt år kvar... två och ett halvt år kvar...tvåochetthalvtårkvar
 11. felshoe

  Skoltråden

  Örebro Universitet, någon?
 12. Raka motsatsen till min typiska: vakna halv tre på eftermiddagen, när Kalle Anka är slut öppnar vi julklappar, sedan käkar vi väldigt otypiskt svensk mat med ett glas rött. Sedan är det vilken kväll i veckan som helst. Men jag älskar det.
×
×
 • Create New...