Jump to content

GTApimpfoolife

Medlem
 • Inlägg

  6 753
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

2 Sådär lagom neutral

Kontaktinformation

 • Skype
  Swimming with the fishes
 • Hemsida
  http://www.everytimeyoucloseyoureyes.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sverige
 • Intressen
  Allt möjligt.

Profilbesökare

6 320 profilvisningar
 1. Vad gnälliga ni är om Eagles of Death Metal. Nu är man över 18 och får fan äntligen se dom första gången. Jag är fan skitglad. Jag är riktigt jävla glad. En jävla pisshöst annars med ett gäng riktigt sega band som kommer, Phoenix är kul men åldersgränsen mindre kul. Så detta var ett litet ljus för mig. TUUT TUUT.
 2. Hahahaha. Haha. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Jag längtar verkligen. Det kittlas i benen.
 3. Jävlar. South Central är fan härligare än vad jag trodde. Nu vill jag bara åka till L.A. igen ännu mer.
 4. YEAH WELL I'M DOWNLOADING THIS MOTHERFUCKER NOW!!!!!!! Synd bara att jag gjort det i några minuter och det bara är 1% klart.
 5. Hur fan skaffar jag South Central? Den finns ju inte på PlayStation Store.
 6. Kings of Leon. Fyfan vad roligt. FYFAN va KUL!
 7. Tipsar om The White Stripes episka avslutning på Conans Late Night. Har man följt det där programmet minst tre gånger i veckan i fan snart fyra år så var det ju självklart att man fällde en liten tår när världens absolut bästa band avslutar allting också. Riktigt fint och rörande och jag älskar verkligen det där bandet så förbannat mycket, och det kommer bli en lång vår innan man får se Conan igen, men tack för vardagskvällarna.
 8. Hahaha vilken grej. Men det måste ju varit bra längesen? Knappt jag själv kommer ihåg den filmen.
 9. Nummer 7 skulle kunna vara Mississippi Burning. Nej, jag chansar på det. 7. Mississippi Burning Mitt första bidrag i tråden kan det här bli om det är rätt.
 10. Oasis? Mycket bättre än spelningen 2005 eller 2006, när fan var det senast? Inte överjävligt bra eller nåt sånt, men det var bra helt enkelt. Vissa låtar var antingen rena sömnpillret eller rena frågetecknet, medans vissa andra var fina ögonblick. Värt pengarna var det. Hörde dock väldigt få DIF-ramsor. Det kom några få lite här och var men dom fick inget tryck, och det gick halvbra när man själv försökte dra igång. Såg även någon DIF-flagga på läktaren vilket var riktigt fint.
 11. Stackare. Men han försöker i alla fall, och det väl något åtminstone. Längtar som fan ändå. Ingenting kan gå sämre än förra spelningen och det är ju gott i alla fall, och det gäller ju att sjunga högt så man överröstar honom ordentligt. Sen självklart lite DIF-sånger mellan låtarna.
 12. Har även jag precis köpt en MC! Köpte en Kawasaki Ninja. Det är nästan tråkigt hur överlägsen man blir med den, går ju för fort.
 13. Blev fan smått upphetsad när jag fick reda på det tidigare. Tänk att få kunna köpa precis allt... Håhå. Annars vann man en DUB-version av någon Mercedes idag. Nu ska jag bara vänta tills delarna kommer så jag kan uppgradera den helt i prestandan, sen jävlar bli det åka utav...
×
×
 • Create New...