Jump to content

Renard

Medlem
 • Inlägg

  7 631
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  9

Renard prisades 26 februari 2012

Renard hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

527 Go gubbe!

Om Renard

 • Födelsedag 1991-07-13

Kontaktinformation

 • Skype
  banandan@hotmail.com
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sverige
 • Intressen
  Mja, det blir väl Heavy Metal som vanligt *shrug*

Profilbesökare

36 776 profilvisningar
 1. vad hände med dig?

 2. Renard

  Klagomuren

  HBO is the way to go.
 3. Renard

  Tobak

  Hur man blåser ut röken är ju en del av varje rökares identitet. Antingen blåser man ut den eller så "släpper" man ut den i ett längre moln. Det var vad jag försökte förmedla. Perversiteter ägnar jag mig åt i sängkammaren. And that's that people!
 4. Jag har redan ett ex av GTA V. Känner Dan Houser!

 5. Om du dödat alla fiender i en grotta kommer det stå "Cleared" i vit text Jorrvaskr är Companion's byggnad i Whiterun. Kidnappningsuppdrag är oändliga ja. De finns till för att du ska ha något att göra när Companion's quest-line är slut. Du måst ha på dig en Amulet of Mara. Sen kan du bara gifta dig med ett visst antal karaktärer. Här är en lista över alla karaktärer du kan gifta dig med! OBS! När du väl gift dig en gång kan du inte gifta dig igen, inte ens om din fru dör. Så välj flicka noga nu
 6. Renard

  Tobak

  Nu slutar vi hacka på varandras smak och liknelser, det är så onödigt. Ta en öl, rök en cigg och var glad! Det är sommar
 7. Renard

  Tobak

  Så du röker vilket billigt skit som helst? Kvalitén på tobaken ändrar ju smaken markant! Som skillnaden mellan entrecôte och en fläskkotlett. Men du har väl ditt sätt att tänka och jag har mitt. Let's agree to disagree.
 8. 1) De flesta quests är fristående, så ut och questa! Ett tips är att gå tillräckligt nära en grotta för att grottan ska hamna på din map som en ikon. På så sätt vet du alltid vart grottan ligger ifall du vill utforska den senare 2) Wuuthrad är Ysgramor's (cool snubbe) väldigt gamla yxa. Vill du klara hela Companions quest-line får du dock inte behålla yxan, det får du bara om du väljer att inte spela klart just Companion's story. Prata runt lite med alla du hittar i Jorrvaskr. Någon borde ha en quest åt dig. Inte alla quests i Companion's quest-line handlar om Wuuthrad. Däremot kan
 9. Renard

  Tobak

  Inte fan spottar man ut whiskyn nej, men man dricker inte bara pga ruset, vilket var vad min jämförelse gick ut på. Sen kan du tycka att munbloss ser urfånigt ut, det bjuder nog alla munblossrökare på. Det påverkar iaf inte min upplevelse av en jävligt god cigarett. I rest my case.
 10. Renard

  Tobak

  Köper man scotch för över 1000 spänn ser man ta mig fan till att inte supa upp hela flaskan på en kväll. Alkohol kan vara lika mycket njutningsvara som tobak om den dricks på rätt sätt. Varför ska man bry sig om hur andra uppfattar ens rökstil? Man röker väl inte för andras skull? Jag skulle säga att jag röker majoriteten av mina cigaretter ensam hemma på verandan.
 11. Renard

  Tobak

  Uppenbarligen är det inte idiotiskt om man får ut något av det. Du kanske inte får ut något av att inte dra halsbloss, men dt betyder inte att det kan ha en psykologisk effekt på andra människor.
 12. Renard

  Tobak

  Personligen röker jag för smaken skull, inte nikotinets. Detta plus att även då jag inte drar halsbloss när jag röker cigg så har själva rökningen i sig en sorts lugnande effekt på mig. Det är så stillsamt att leksamt låta röken rulla över tungan och sen långsamt tyna bort. Röker man för att se cool ut är man antingen 14-år med identitetsroblem och en längtan att accepteras av sina omogna polare, eller så är man helt enkelt dum i huvudet.
×
×
 • Create New...