Jump to content

Xazzi

Medlem
 • Inlägg

  1 942
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  3

Xazzi prisades 22 maj 2015

Xazzi hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

109 Förtroendeingivande

Om Xazzi

 • Födelsedag 1909-01-01

Profilbesökare

7 705 profilvisningar
 1. Gallras någonsin varningar man får? Kan man skicka in en ansökan till mod?

  1. Kebab

   Kebab

   Haha, du kan nog få en gallring om du vill. Själv tycker jag att det är lite charmigt att se tillbaka på sin tid som ung och puckad. 

  2. Xersize

   Xersize

   Jag håller faktiskt med @Kebab. Jag har en varning sen länge tillbaka, från en dispyt med Stell. Ah, good times...

  3. Henkibojj

   Henkibojj

   Varningar är kulturhistoria! :D Visst kan man säkert kliva ned i varningsgrad och för oss finns ju historiken kvar, men att se någons profil och se att den har tre varningar (troligen från 2005-2008) tycker jag bara är status jämfört med någon helt utan :lol:

 2. Dödsförklarar här med siten. Ser bara goda minnen bakåt! Nu på äldre dagar är det inte samma grej att logga in här. Hoppas ni alla har det bra! :):):)

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Förklaringen är alltid att "ingen skriver ju nåt". Nej, och gör de som skriver just detta då? Jag har bumpat trådar i flera månader nu, det är inte många som svarar. :( Det är en kollektiv uppgift att se till att det finns något nytt att läsa nästa gång man går in...

  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Du själv har inte skrivit något sedan november 2015, är det då konstigt att inget händer? :confused:

  3. dibel

   dibel

   It aint over til the fat lady sings!

 3. Kan det vara så att du får ladda ner Spotify exe:n och installera på gästkontot? Har för mig att jag gjorde det till en fest.
 4. Har man cash så har man Bra avskalning! Jag hade kört på Kebabs, kanske även lagt till en HD och bytt ut kortet till vanliga 980.
 5. I och med släppet av 980Ti är detta just nu typ det bästa inom burkdatorer: http://www.inet.se/kundvagn/visa/8095681/2015-06-03
 6. EY AGENTEN! VI HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS BRORSAN!

 7. "Det känns ju hur kul som helst! Jag är så glad att de har ändrat sig. Det här är ett steg på vägen för jämställdhet och att man inte ser kvinnokroppen som ett objekt, helt enkelt. Kvinnokroppen finns inte till för män." "Tror du att det kommer komma mer bara bröst, eller mindre nu? "aaa asså.. mm.. Vi får se helt enkelt." Från artikeln: http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasterbottensnytt/medley-backar-bara-brost-tillats --- Jag personligen känner att jag vill besöka en simhall för att simma - inte för att mötas av nakna kvinnobröst. Om kvinnor var tvungna att bära bikini/bad
 8. Ni är alla kålsupare. Vet längre inte vem jag ska störa mig på.
 9. Xazzi

  Counter-Strike

  Såg den nu, bara för att du skrev så. Sjukt bra match!
 10. Som även Siana länkade: http://www.aworkoutroutine.com/the-beginner-weight-training-workout-routine/ Och kom ihåg: det handlar inte om att GÅ TILL GYMMET. Det handlar om att skapa en bättre livsstil.
 11. 10 år (+en dag) på forumet. Sjukt!

 12. Såg The Grand Budapest Hotel för en tid sedan. Låter man sig sjunka in i filmen är den genialisk. Såg även Dallas Buyers Club, där McConaughey briljer som skådespelare.
 13. Ron Weasley - Rupert Grint! HAHA. blackout. Ta bort denna
 14. Närmar sig två år. Tiden går snabbt. Låt oss hoppas denna profil lever vidare i flera decenium.. :)

 15. Xazzi

  Skoltråden

  Nivån i skolan är anpassad efter din ålder och tidigare utbildning, inte utmätt i svårighetsgrader som på spel. Du är på en av de sista nivåerna i skolsystemet - bra jobbat gjort! Fortsätt vara intresserad så kommer inget gå fel. Lycka till!
×
×
 • Create New...