Jump to content

Hur laddar du upp dagen du skaffar GTA IV?


VickeX
 Share

Recommended Posts

Finns ingen direkt tråd till vad du gör när du "har" spelet...

Skriv det här :) alltid kul o se vad alla olika pysslar med :)

Jag ska köpa lösgodis , 2 st starka ölkorvar , chips , 1,5 L Coca Cola sedan blir det en filt =) jag ligger dock i sängen och spelar också =)

Vad gör du =)

Så såg det ut innan San Andreas släpptes. Så hur blir det nu då?

Ja, hur laddar ni upp den 29 april, eller när ni nu än tänker köpa spelet?

Personligen så tror jag att jag ska ta ledigt från skolan den veckan, och så blir det nog så att jag ska städa lite och fixa till så att jag får det så skönt och grymt som möjligt, sedan när posten kommer får jag väl ett paketavi och jag är redo att hämta ut det jag väntat på så länge. Jag tar väl på mig jackan, slänger mig ut ur dörren och springer till ICA, där jag hämtar paketet och köper en hel del gott. :lol:

Småspringer väl hem och öppnar det (förmodligen) ganska stora paketet. Tittar på allt kartongen innehåller och sen tar jag väl upp spelet. Tittar på det. Pussar på det. :wub: Sätter in skivan i min 360 och startar den, sedan ser jag att 360'n fått RROD. ^_^

Nej, förmodligen och förhoppningsvis händer inte det. Jag stoppar i skivan, spelet startar, jag sitter som en zombie och kollar på introt och allting. Sedan kommer jag att spela flera nätter i sträck. :naughty:

Vad gör du =)
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • Inlägg 128
  • Ålder
  • Senaste inlägg

Toppbidragare

D-day

Städar nog i rummet jag ska spela i så det är snyggt och en mysig miljö.

Sen laddar jag upp med en plattan jolt cola och några goda chips.

Vi black metalare/gothcoreare gillar ju grillchips, och det är nice med vitlöksdipp.

FAST man får akta så det inte kommer sås på våran älskade.

Men iaf, startar spel fan som man väntat på i år. Sitter och dregglar igeonom hela introt och tänker på hur mycket kul man ska ha med detta spel.

Sen blir det nog att sitta ganska många timmar framför tvn. Efter som tiden går snabbt när man har kul.

Man får inte glömma att stänga av mobilen, ställa in alla möten och säga till pappa att han ska tala om för mina idioter till kompisar att jag inte är hemma. Så inget stör denna heliga dag.

Klädseln för dagen blir nog följande:

Mjukisbrallor

Någon random t-shirt

Några mysiga strumpor (ragg kanske)

Sen efter man spelat lite så går man in på forumet och retar alla töntar som inte har spelet än och snackar med er andra idioter som har spelet. Hur det var och så vidare.

Det var min dag! :naughty:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag ska ta på mig de mest fula och skönaste kläderna jag har så fort jag kommer hem. Det är en tisdag, så jag går nog klart skolan. Går direkt till posten efter skolan. Hämtar ut spelet och går hem med det. Springer upp för trapporna. Sätter snabbt på spelet. Just ja, köper lite cider och lösgodis också. Kommer hem, sätter på spelet. Bara njuter av att se det. Läser kanske igenom manualen. Tror dock jag inte kommer klara det, då jag är för frestad. Första sekunderna i spelet kommer jag nog nästan gråta så himla skönt det kommer bli att bara styra Niko. Åh. Luddig förklaring, duger väl.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag åker till skolan, väntar på SMS-avi.

Efter skolan går jag till på Pressbyrån och köper lite godis och Cola.

Sen blir det bussen hem, gå och hämta ut paketet, sen skynda sig hem.

Hemma så har jag redan dagen före städat iordning lite.

Förhoppningsvis även fått hem min Dualshock 3 handkontroll.

Sen blir det att öppna paketet, titta igenom grejjerna, läsa igenom instruktionsboken.

Sen så spelar jag sent in på natten.

Ska bli riktigt mysigt. :naughty:

Redigerad av Yukoai
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Förstår inte varför alla ska hämta ut spelet på posten för (postpaket någon?). Jag får hem mitt i brevlådan någon gång vid 11 - 13- tiden. Tyvärr är jag nog på jobbet då och får gå hela dan och dregla efter spelet! ^_^

När jag kommer hem ska jag beställa en pizza och medans jag slänger i mig den kommer jag bläddra i kartboken eller kartan/manualen lite. Sen jävlarrrrr! Vet inte om 29:e e en fredag men e det det så kommer jag sitta fastgjuten framför PS3:n hela kvällen med vissa toalett och matpauser imellan. :naughty:

Redigerad av Ice Cube
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Vaknar upp runt 11 eftersom jag sjukanmält mig från skolan dagen innan, tar på mig kläder och drar direkt ner till ica för att hämtar ut spelet och köper något litet gott :naughty:

Sen när jag väl är hemma så fixar jag lite frukost och sätter mig och läser manualen samtidigt som jag äter. Trycker ner maten fort som fan för jag inte kan vänta längre!

Sätter in skivan i 360'n, tittar beundrandsvärt på introt, menyn... Startar ett new game... Sitter o lirar långt in på nästa dag...

^_^

Redigerad av andh
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Dagen innan kommer det självfallet att bli en finjustering av hemmabion, kolla alla sladdar, precisionera högtalarsystemet och självfallet putsa alla tänkbara displayer. Bokhyllan kommer att bli utdragen för en del sladdring bindning då en del av sladdarna säkert behövs hängas upp igen. Förhopnningsvis så har jag också med att lyckats rensa ut en hel del av videobanden som ligger och skräpar.

Vanligtvis brukar jag hålla rent där men dammet har ingen lag vilket betyder att jag måste putsa alla komponenter i förväg, allt från digitalbox till Xboxkontroll. Mediadatorn kommer att stå redo med GTAsajten där jag aktivkt har tänkt att jag ska posta inlägg efter inlägg för varje känsla och åsikt som flyger genom min hjärna. Min familj kommer vara informerade om att jag inte vill bli störd med minsta lilla uppgift under dagens gång. Potentiellt skolarbete kommer att vara färdigt långt innan.

Tisdagen gryr, väderprognosen är fortfarande ofullständig men jag är ganska säker på att vägarna kommer vara torra vilket lär ge en ypperlig friktion för däcken som då tillåter mig att ta lite snävare kurvor när SMS-aviseringen kommer. GameShop har förhoppningsvis skickat paketet (Special Edition) dagen innan vilket betyder att jag kan vänta mig ett SMS runt klockan 10:03.

Efter lunchen kommer min käre vän Martin som också köpt Special Edition att på lunchen bege oss ner mot ICA som ligger föga 500 meter bort. Paketet kommer därefter förvaras i skåpet samt att jag under de resterande lektionerna, engelska och PLUS, kommer läsa ur brochyren. Dagen innan har jag självfallet redan inhandlat tre flaskor Pucko, vad jag kommer äta är fortfarande ovisst men jag kan med en viss säkerhet säga att det antagligen blir Ben & Jerry's eller Daimkulor.

Dagen drar ihop sig mot sitt slut, jag stannar kvar tills skolan blivit relativt tom då jag plockar ut paketet, dumpar kartongen i papperskorgen och packar in spelet i säkerhetslådan som jag tillsammans med de resterande extramaterialen samt kvittot lägger i den medföljande väskan (man tar självfallet inte med sig någon väska TILL skolan).

Jag sadlar min trogna Carmencita och ger mig i rask fart hem efter att ha avfärdat flickvännen, jag hoppas sannerligen att hon förstår innebörden av att jag får vara ensam under dessa kritiska timmar. Hurvida pappa är hemma eller ej när jag stiger in genom dörren kan ge två konsekvenser, plan A och plan B. Plan A kommer i detta fallet betyda att jag utan problem kan dra upp hemmabion på 30 vilket är ett mycket högt val. Plan B kommer tvinga mig till att använda mig av mina nyinköpta Sennheiser HD555 som även de kommer ge en minst lika intressant upplevelse.

Maten är framdukad, bordet bortdraget, väskan med säkerhetslådan omsorgsfullt placerat på skåpet. Spelets fodral, karta och maual kommer att ligga bredvig mig, antingen på fönsterkarmen eller på ett nattduksbord beroende på vilket humör jag är på den dagen. Bredvid kommer min mobil samt husets telefon att ligga plus mediadatorn som jag redan nämnt. Lamporna släcks, mörkläggningsgardinerna blir neddragna och Xboxen snurrar igång. Skivan kommer med yttersta möjliga säkerhet föras från fodralet till DVD-läsaren. Jag kommer att starta spelet och försöka lugna mina nerver.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

http://www.gtasajten.com/forum/index.php?s...c=18707&hl=

Hahah såå jävla bra tråd. Hoppas det kan bli lika bra den här som den förra! :wub:

Åh, 27e oktober. Samma datum som jag reggade mig här. ^_^ Känner att jag behöver bli mer aktiv igen...

Jag kommer antagligen inte kunna sova dagen innan, så var det iallafall innan SA. Sen kommer skoldagen vara fruktansvärt seg, men som tur är börjar jag 10:10 och slutar 13:40 på tisdagar. Efter skolan rushar jag förmodligen hem (antagligen med ett antal polare dock...) och öppnar brevlådan som förhoppningsvis inte är tom. Jag fick nämligen vänta på VC i tre veckor eftersom jag bokade från spelbutiken.se... Förresten, varför snackar alla om att dra till posten och hämta ut det? Jag får alltid mina spel direkt i brevlådan.

Nåja, tar ut paketet ut brevlådan, sliter upp kartongen, svimmar av synen av fodralet, vaknar, hör att det är ett jävla liv på mitt rum, öppnar dörren, ser att mina polare bråkar om kontrollen och att PS3an ligger i bitar på golvet. Sen vaknar jag upp på riktigt och spelar hela dagen! :lol:

Edit: Juste! Det är bara fem veckor kvar! *blir galen och stirrar på PC Gamer-erbjudandet framför mig* :naughty:

Redigerad av nor_adde
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Varför snackar alla om att dra till posten och hämta ut det? Jag får alltid mina spel direkt i brevlådan.

De som hämtar sina paket på posten har beställt Special Edition som är fraktklass tre, alltså över ett kilo och levereras i en låda som är påtok förstor för brevlådan.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag tror inte på spöken, likaså tror jag inte på SE...

(Jag har inte råd med det... ^_^ )

Ah, jag skiter egentligen ifall det är något att ha eller inte, nöjer mig med musikskivan då det kommer att finnas en kanal dedikerad till jazzlåtar och jazzlåtar endast. Väskan är ju ganska orginell att ha, men framförallt mysig. Artbook och lådan verkar ganska onödigt... man får helt enkelt se på lådan som en klenod och hoppas på porr i bildboken. :naughty:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Ah, jag skiter egentligen ifall det är något att ha eller inte, nöjer mig med musikskivan då det kommer att finnas en kanal dedikerad till jazzlåtar och jazzlåtar endast. Väskan är ju ganska orginell att ha, men framförallt mysig. Artbook och lådan verkar ganska onödigt... man får helt enkelt se på lådan som en klenod och hoppas på porr i bildboken. :naughty:

Worvd! (Håller med till 75%!)

Fint skrivet innan. Tror dock att paketet inte kommer att få plats i såpet på skolan, om ni inte har väldigt stora skåp?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Nope. Men jag känner på mig att det kommer bli större än skolskåpen. :o

Varför? Dom krymper ihop bagen så det ser ut som ett papper. Sakerna du får med är inte sååå stora. Tror att dom ryms i skåpen. Men i högstadiet har man mindre skåp än i gymnasiet vad jag vet?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...