Jump to content

emo

Medlem
 • Inlägg

  2 678
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Profilbesökare

5 824 profilvisningar
 1. emo

  Cannabisfrågan

  Anser att legalisering av cannabis är en självklarhet, dock så ska det inte vara reglerat av staten eller någon över huvud taget. I Spanien har jag för mig att lagen är; du får röka och ha på dig cannabis så länge du har under 20-25g så du inte blir misstänkt för att sälja vilket är olagligt, du får heller inte röka på offentliga platser, man får odla för eget bruk. Allt som händer när cannabis blir klassad som en olaglig substans är att hederliga människor blir kriminaliserade och får svårt att hitta jobb osv bara för att dem använder/använt en substans som är hur ofarlig som helst. Det sägs att det är ett stort problem för att det gör dagens ungdomar till knarkare , för det kan man se på statistiken som visar att flera kids nu håller på att rehabiliteras för missbruk när sanningen är att snuten tar dessa kids och rättssystemet skrämmer dem med rättegångar, sen får dem välja att betala böter (som deras föräldrar egentligen kommer få betala) elr att knalla till maria och pissa tills dem är rena vilket dem självklart väljer eller så väljer föräldrarna åt dem för dem inte är villiga att betala. Detta används som propaganda för att cannabis fortfarande ska vara förbjudet här i sverige. Cannabis har även visat tydliga tecken för att kunna lindra smärtan i vissa sjukdomar som cancer samt ledbesvär m.m. vilket gör pillerindustrin orolig för att dem inte vill att folk ska självmedicinera sig själva, vilket resulterar i att dem förlorar pengar på sina patent skyddade recept för deras "goda droger", vilka också har allvarliga side effects så ni kan stoppa det argumentet i arslet (ni som använder det ren allmänt d.v.s.). Men cannabis är ju en inkörsport för tyngre droger och det är farligt för framtida generationer så därför måste det vara förbjudet! Well, då tycker jag att vi förbjuder ciggaretter och alkohol också. Då kan den svarta marknaden för dem två bli större och kosta tusentals om inte miljontals liv i u-länder som får stå för produceringen av dessa varor under förtryck av någon evil regim. Det är pinsamt att människan är så pass hjärntvättade när det kommer till cannabis frågan. (ingen direkt attack mot någon, direkt attack mot alla).
 2. emo

  ID MP3

  Ye winamp funkar ju, ändrade på winamp när jag en "PC Kid" back in the days, men nu använder jag mac och jag vene om det ens finns en winamp för mac. Hur som helst är songbird najs för man kan ändra på sina covers också så det ser snyggt ut i iTunes/Ipod'en osv. Kan winamp det
 3. emo

  ID MP3

  Well, jag gjorde tråden lite för tidigt. Igår så googlade och kollade jag på youtube efter vettiga program för manuell ändring av ID'n på mp3 filer utan att hitta något vettigt, nu letade jag i 5 min efter skapat tråden och hittade ett awesome program. Det heter Songbird och funkar och ser ut lite som iTunes bara att förändringarna sparas permanent. Allt som krävs är att importera låtarna du vill ändra och helt enkelt bara ändra dem på plats i spellistan. Om det funkar på PC kan jag dock inte svara på.
 4. emo

  ID MP3

  Så jag har lite mp3 filer som alltid dyker upp som "artist; Unknown", "titel; track 07", "album; blabla" i itunes. Man kan ju ändra det här i itunes så att det ser snyggt ut men när jag slänger in låten i min mp3 (inte en ipod eller inånting för den delen) så kan inte låten sorteras ordentligt. Jag vet att det finns program som kan fixa det här problemet men jag skulle helst vilja ha något som ger mig möjligheten att ändra informationen i mp3'n manuellt. 'jag använder mac så pc program behöver jag inga tips om. Någon?
 5. emo

  Formaterade datorn.

  Glömde skriva att jag gjorde det också.
 6. Min dator fuckade ur, jag formaterade och allt gick smooth tills jag var klar och den var redo för att startas, då kom det upp en ruta där det stod "administratör" och under skulle man skriva in ett lösen, jag visste inte vad jag skulle göra så jag prövade med att bara klicka "okej", funkade inte.. Vad kan man göra för att lösa detta?
 7. emo

  ALIENS vs PREDATOR (AVP3)

  Först var jag bara helt ointresserad, sen fick jag reda på att man kommer kunna spela som människa, alien och predator och det lär vara freaking awesome. Kommer det finnas online?
 8. emo

  Söker gammalt spel

  Annars så spela Deus Ex, en av dem bästa FPS (RPG element i det också). Får master chief att vilja gömma sig i ett hörn!
 9. emo

  Forskarens Kreationism och konspirationer-tråd

  Några mindre krig på jorden kanske.
 10. emo

  Officiella nostalgitråden

  Du fick lära dig att man inte alltid får det man vill ha? Det du borde lärt dig är att dina föräldrar är skadade i pallet (dvs om det var dem som utsatte dig för sånna saker). Fan hade jag varit med om någon som gjorde det här mot sin kid skulle jag fan dampa loss på dem. Anyways Äskade Starzinger när jag var liten
 11. emo

  Varg utrotningen!

  I guess you're right, elr du ger en stark point iaf. Jag vene hur jag ska tycka nu faktist. Ändå så lutar jag nog mer åt att inte låta folk jaga dem.
 12. emo

  Varg utrotningen!

  I know. Jag para pekade ut det.. känns lite dumt nu sådär i eftertanke men whatever. Nej det är absurt att jaga och döda dem för att folk inte kan hooka rätt inhägnad åt sitt boskap. Döda dem för dem är för många och skapar problem (the'took'm'joooob) är nog det jag ville försöka få fram. you sure did.
 13. emo

  Varg utrotningen!

  Jag anser att man inte ska jaga varg alls. Vem fan äter vargkött, if you do så är du skadad i pallet! Päls är extremt fult och onödigt, jag skulle inte banga på att trasha någons pälskappa för en slap på axeln och ett "bra jobbat" från någon. Jag är ingen djurrättsmänniska men jag tycker det är fel att döda för nöje, jag ser ingen som helst anledning att knata ut i skogen och döda, det är straight mord och inte en hobby för fan. Gäller alla djur. om dem blir för många så får vi fan anpassa oss. För annars ska rätt vara rätt och vi stockholmare borde få skjuta alla dessa norrlänningar som dyker upp i trakterna.
 14. emo

  Musiktips

  Pumpa den här på max i bilen så kommer du garanterat få folk att vrida sina skallar!
 15. emo

  Senaste skivköp?

  Aja skulle du vakna upp en morgon och inse att du helt tappat intresse för vinyler är det nog inte direkt svårt för dig att öppna en liten stor marknad
×
×
 • Create New...