Jump to content

emo

Medlem
 • Inlägg

  2 678
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Profilbesökare

5 796 profilvisningar
 1. emo

  Officiella nostalgitråden

  Du fick lära dig att man inte alltid får det man vill ha? Det du borde lärt dig är att dina föräldrar är skadade i pallet (dvs om det var dem som utsatte dig för sånna saker). Fan hade jag varit med om någon som gjorde det här mot sin kid skulle jag fan dampa loss på dem. Anyways Äskade Starzinger när jag var liten
 2. emo

  Klockan Tolv

  Jag stod stenad fram till tre, men efter det så kolapsa hela mitt system efter all konsumtion av öl och "stenar". Jag stod på ett berg med alla homies och kollade fyverkerierna men jag var totalt ointresserad och tänkte på annat typ för jag kom på mig själv stå med ryggen till fyverkerierna efter ett tag. Nyårslöfte: Sluta dricka för snabbt.
 3. emo

  Snygga tjejer och killar!

  Jag är helt paff.. brudar är fan skanks hela bunten.
 4. emo

  Vad skall Vice berätta

  Kongratulationer. Om jag hade fått en dotter hade jag döpt henne till Julia för då skulle jag kunna kalla henne Julie och jag gillar att säga det namnet.
 5. emo

  Julen

  Jo visst men som ja tidigare sa, på julafton gör folk exakt samma saker och annu värre så delar folk ju upp dagen i olika perioder när man ska äta, öppna klappar och kalle anka osv. Det tycker jag är hel skumt. Det här året har jag inte varit på någon släktträff eftersom den släkten som betyder nått bor i spanien men ofta brukar dem göra det och dem brukar vara 50+ personer så det är inte direkt omöjligt. Jag gillar inte julen och anser det vara helt onödigt att fira den men det är bara jag i guess, kanske om jag kände igen den där känslan andra får runt jul skulle jag också kanske tycka annorlunda men it is what it is.
 6. emo

  Jultema

  Jag svarde i den rätta jultråden, men visst vi kan agree to disagree. Men hur som helst så borde väll jultemat dyka upp nu om det ska dyka upp över huvud taget, dont you think!?
 7. emo

  Bild på er julgran.

  Mad mi laf a litel
 8. emo

  Julen

  Från jultema-tråden. Verkligen inte varje dag men nånting i den stilen. Nu är min farsas sida av släkten en bunt jerks men min morsas sida brukar göra det hela tiden, kanske inte exakt alla är där för vissa har förpliktelser och vissa bor inte i landet men annars är det ingenting omöjligt. Jag tycker ändå att julen är lite sjuk.
 9. emo

  Jultema

  Nej jag blev inte våldtagen av jultomten som barn, med det är för att jag redan då insett sanningen och fattade att det inte är en bra sak att en tjock man som döljer sitt ansikte med överdrivet skägg glider ner för skorstenen för att se till att snälla barn får det som förtjänar. Därför höll jag mig hela året, varje år! Julen från grunden är ju väll en religös grej (även om den typ inte är det nu) och religion är ett gammalt ord för politik i min mening och att den då får folk att göra samma saker under en viss tid är helt oacceptabelt. Men på en lite mer seriös front så tycker jag att det enda viktiga men julen är man äten speciellt god mat vilken man annars gör varje dag iaf och därför är det okej. Och om allt egentligen handlar om att mysa med familjen så behöver man väll inte en speciell dag på året för detta right!? But hey, thats just my opinion. OT: Jag är helt okej med ett jultema men förra jultemat var extremt fult, speciellt den där jultoddy färgen blandat med rött, usch.. Rött och vitt röstar jag.
 10. emo

  Jultema

  Du måste få bort sånna tankar! Tänk dig att under december månad och speciellt på julafton gör du och alla andra människor i princip exakt samma saker, ni släpper exremt mycket pengar på inköp av julklappar och dylikt under julrushen som bara leder till stress och på självaste julafton så gör ni exakt samma saker också. Tänk på det, först vaknar du och sen börjar alla sektioner av dagen; julklappsöppningsdags, matdags, kalle anka dags, känner du (och alla andra för den delen) dig inte hjärntvättad av att inte veta varför du gör alla dessa grejer och får en känsla på en viss tid av året.
 11. emo

  Vilken är din favoritlåt JUST NU?

  Jag la in tre men bestämde mig för en. Saigon - Dis A Mack Bitch
 12. emo

  Tråden där vi postar häftiga filmer, bilder, etc

  Haha nä, jag tog inte illa upp. skulle kännas otroligt larvigt att ta illa upp över det där lilla.
 13. emo

  Tråden där vi postar häftiga filmer, bilder, etc

  Så jävla häftigt är det väll inte men eftesom vi inte har en "tråden där vi postar saker som är lite coolt men som andra forumiter kanske inte tycker är speciellt superhäftigt" så var jag tvungen att posta den här. För mig är den grym för Nirvana ligger nära hjärtat och det är en skön tribute till Kurt Cobain från resten av hans gamla community. And that's pretty much it.
 14. emo

  Tråden där vi postar häftiga filmer, bilder, etc

  Förstår du inte bilden så är du en lost soul.
 15. emo

  Rykte: TLAD till PS3!

  Har jag fel om jag säger att TLAD bara skulle vara tids exklusivt? Hur som helst gillar jag inte detta nya DLC bullshit'et. Hur kan man tillverka ett spel som man vet har en stor fanbase både från Sony och MS och sedans gå med på göra exklusivt DLC (oavsätt om dem får pengar för det) Ett prima exempel är idioterna på Bethesda. Dem har ju verkligen skitit totalt i Playstations ägarna med en dålig version (vad jag hört) av Fallout 3 och tre st exklusiva DLC till Xbox360. Speciellt är dessa add-ons till spel, dem rape'ar min hjärna lite grann. Ex. Dead Space! vem skulle släppa sina guldtackor för att få en ny armor och vapen. Varför måste man betala för att få något så obetydligt som ett vapen efter man klarat skiten? Ratchet & Clank Future DLC't Quest for Booty var ju totalt jävla mindfuck, där stod jag på sveavägen med en kopia av spelet i handen och kunde knappt vänta tills jag kom hem och fick spela skiten. jag pungade ut 150 pix för någonting jag spelade i max 1 timma, 2 om man räknar tiden jag spenderade att uppgradera alla vapen jag redan hade fått spela med i R&CF:ToD. Sen har jag också hört att man kan köpa något som kallas Versus till Resident Evil 5 som gör att man tydligen kan spela mot varandra online vilket är helt koolio, jag skulle köpa det men jag litar inte på elektroniska pengar, mindre litar jag på att jag får en vara som ligger i mitt konto i min PS3, the hell with that. Denna online tjänst ska tydligen redan finnas på skivan och allt du köper är egentligen bara en nyckel. Nä, DLC är bullshit och folk slänger sina pengar på att få lite extra speltid ur sina spel och det är verkligen liiiiiiiiiite man får.
×