Jump to content

Jazz

Medlem
 • Inlägg

  6 103
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  66

Jazz prisades 22 september 2015

Jazz hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 071 Go gubbe!

1 följare

Om Jazz

 • Födelsedag 1912-05-10

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt

Profilbesökare

29 943 profilvisningar
 1. Jazz

  Attentaten i Paris

  Hejdå.
 2. Jazz

  Attentaten i Paris

  Det har du rätt i! Det kallas empati, en känsla som den privilegierade vita man du är kan vara värd att känna lite då och då. Att jag inte gör ett skit vet du inget om.
 3. Jazz

  Attentaten i Paris

  Måste vara oerhört jobbigt att ständigt ha sin politiskt korrekta radar avslagen. Ha fel och missa moraliska poänger överallt, hur orkar en?
 4. Jazz

  Attentaten i Paris

  I så fall gör ju du och dina konservativa högerpopulister, om möjligt, ännu mindre genom att endast tycka synd om de i Paris? Ni som dessutom av någon outgrundling anledning blir arga när någon höjer en röst om att det kanske kan vara en idé att lyfta nyheter från hela världen. Notera att jag aldrig har skrivit att media ska rapportera mindre om Paris och mer om Beirut, det jag har poängterat är att media borde rapportera lika mycket om Beirut som de rapporterar om Paris. Men det är klart, att försöka lyfta blicken och titta ut över världen, inkludera människor och inte bli så jävla kränkt av medmänsklighet verkar ju vara tankesätt som är förbannat svåra att trycka in i en borgarskalle. Tack förresten, jag är stolt medlem av pk-maffian och njuter av folk som stör sig på det. Mmmmmmhhhnngnggg.
 5. Jazz

  Attentaten i Paris

  Varken jag eller någon annan här har talat om någon tidning som bara uppmärksammar sådant som sker i Europa så där vet jag inte vad du menar, problemet är att världsmedia belyser Europa och västvärlden i mycket högre grad än andra delar av världen trots att, i vår globaliserade värld, Europa är en väldigt liten del av vår tillvaro som i allra högsta grad påverkas av sådant som sker utomlands vare sig det är terrorism eller ekonomi. Speciellt eftersom den grupp som utfört dåden i Paris är densamma som i Beirut, det finns en gemensam nämnare som är intressant utanför Europas gränser och därför är det viktigt att media är med och skildrar den.
 6. Jazz

  Attentaten i Paris

  Nej, det är i modern och globaliserad tid helt naturligt att fokusera på hela världen och uppmärksamma alla dåd som sker, allt annat är naivt och trångsynt. Att bara uppmärksamma händelser som sker i Europa för att vi delar samma kontinent och för att kunna "utvinna en gemensam strategi" tillhör en förgången tid. En insikt om att världen är större än Europa minskar klyftor och ökar tolerans.
 7. Jazz

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  http://feber.se/pryl/art/337842/sennheiser_slpper_ny_version_a/
 8. Jazz

  Tråden för Retrospel

  Jag har en gammal PS1 som ligger på vinden och skräpar... räknas den? Har även en PSP... men den räknas inte va? Nu när jag kom att tänka på det har jag en gammal Macintosh SE från 1987 i lägenheten i Sverige, räknas den? ?? ?
 9. Jazz

  Jakt på Sveriges nya sedlar

  Haha. Jag ville se hur många jag kunde få med mig. ;-)
 10. Jazz

  Jakt på Sveriges nya sedlar

  Är i Kanada och har ändå lyckats få labbarna på två Selma.
 11. Jazz

  Airport CEO

  Tack, fixat! C# i Unity.
 12. Jazz

  Airport CEO

  Airport CEO Airport CEO is a 2D tycoon and management game in development where you take seat as the CEO of your own airport. You will build the airport’s infrastructure with everything from runways and taxiways, gates and hangars to constructing terminals with check-in, security and tax-free shopping. You will manage the business perspective of the airport by hiring employees, managers and board members, making deals with airline companies and making sure that ends meet by keeping an eye on budget and resources. You will have to cater to the passengers by keeping waiting time to a minimum, by having friendly and helpful staff around and by making them feel secure, keeping any potential criminals at bay; a happy passenger is a shopping passenger. Hopefully you won’t run into any problems such as employee or equipment breakdowns, bad weather causing massive delays or emergency landings. You will be responsible for when things go wrong and, of course, filthy rich when this go right. Don’t forget, you are the Airport CEO. __________________________________________________________________________________ För ett tag sedan i jobbtråden skrev jag lite snabbt om att vi skulle köra en kickstarter i januari. Projektet heter alltså Airport CEO och är tänkt att vara en jävligt vettig flygplatssimulator ur ett tycoon och management-perspektiv. Vi droppade en post på reddit för några dagar sedan som gick rätt bra och därför tänkte jag att jag kunde posta här också. Glid in på hemsidan och ta en titt om ni är intresserade. Just nu är det jag och en snubbe till som kodar ihop skiten så om spelet får luft under vingarna, du är intresserad av såna här spel och vi blir backade har ni alltså en direktkanal in till utvecklingsarbetet och möjlighet att påverka! ... dela med er av era tankar om ni har några och så kan väl jag posta lite i tråden när vi gör några större uppdateringar och så.
 13. Jazz

  Lowriders kommer nästa vecka!

  Hur blir det för oss offline-spelare? Inget nytt garage va?
 14. Jazz

  Hotbilden mot Lunds universitet

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/anonym-chatt-skyddar-ej-brottslingar
 15. Jazz

  Hotbilden mot Lunds universitet

  Meddelandet som skrevs var en svensk översättning av det som skrevs på 4chan innan Oregon-skjutningen, ser det därför inte riktigt som ett skämt utan snarare ett rent hot varför stängningen imo var befogad. Själv pluggar jag som bytis i Kanada för tillfället men till min LU-mail kom beskedet kvällen innan svensk tid. Allt i Lund som var universitetsrelaterat stängdes ner, nationer, AF-borgen, alla institut och så vidare. Det visade sig senare att samma meddelande postats på flera ställen i Sverige varför stängningen upphävdes... tror dock ändå att folk kommer vara ganska olustiga imorgon. Hade varit intressant att se Jodel i Lund nu. Fun fact: Detta var första gången på många hundra år som universitetet stängde en vanlig arbetsdag.
×
×
 • Create New...