Jump to content

Illousion

Medlem
 • Inlägg

  1 716
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  6

Illousion prisades 23 maj 2015

Illousion hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

258 Förtroendeingivande

Om Illousion

 • Födelsedag 1993-11-06

Kontaktinformation

 • Skype
  Illousion1@hotmail.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  In my head

Profilbesökare

18 483 profilvisningar
 1. Provade ta lite bilder i video editorn.
 2. Skulle ha fått en bruttolön på 34.900kr. Öppnade lönespecen och istället hade jag 59.300, tack vare några semesterdagar som jag inte tog ut tydligen. Så här bra kändes det.
 3. Trevor gör sig bekväm i sitt nya hem i Los Angeles... Passar som hand i handsken.
 4. 12.500 tillbaka på skatten! Man är galet nöjd.
 5. Devin Westons granne har ett rätt schysst hus. Devin Westons egna hus är ju inte fy skam direkt heller.
 6. Trevor, anpassad till att bo på Vespucci Beach! Happy times! Riktigt nöjd med min online-karaktär.
 7. Thanks alot! Och det är klart det är så, gymmet blir ju liksom en fin motivation till att se efter sig själv med allt vad diet och sömnvanor heter. Annars är det ju bara en waste.
 8. Boys! Har klivit över min mentala tröskel och insett att det baske mig är dags att börja gymma. Mina extremt dåliga matvanor och ingen egentlig träning/motion alls har börjat komma ikapp mig plus att jag sover lite dåligt, so the time is right. First things first så har jag praktiskt taget bestämt mig för att köra på SATS. Det närmsta finns bara 10 min med bil härifrån och det ligger rätt många anläggningar längs min sträcka hem. Vad jag har förstått kan man ju få access till flera ställen på samma gymkort. Är det något speciellt jag borde känna till om just SATS?` Sedan så har jag liksom i
 9. Gjorde provisionsmallen för Augusti och holy shit vad bra det känns. För andra månaden i rad tjänar jag nu riktigt bra med pengar, mera än vad jag någonsin vågade drömma om som vanlig country boy när jag gick fordon på gymnasiet. Känns dock förjävligt att jag skattade bort 42% förra månaden. Inget in-your-face, jag-är-bättre-än-du intended. Jag är bara så jäkla glad att det äntligen är lite medvind.
 10. Illousion

  Biltråden

  Oh, när vi ändå pratar om drömbilar! När jag är CEO vill jag ha en Cadillac Escalade, ESV den långa versionen. Herregud vilken grymt snygg vagn.
 11. What's up? Nöjd med nuvarande charactern, grymt med brun svid!
 12. Less talking, moar screenshots!
×
×
 • Create New...