Jump to content
Hultenius

Mailhaveri fixat

24 inlägg i denna tråd

Under hösten och vintern har vi haft ett ordentligt mailhaveri som upptäcktes först för en månad sedan. Problemet har bland annat gjort det svårt att bli medlem då det inte skickats ut några valideringsmail. Enda sättet att bli medlem har varit genom att logga in via Facebook och Twitter-konton.

Problemet är nu delvis löst. Forumet kan skicka mail igen tack vare ett helt nytt mailsystem. Dock så går det inte att kommunicera åt andra hållet för tillfället (t.ex. skicka mail till webmaster@gtasajten.com), men jag håller på att titta på det.

  • Gilla 5

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Tack och lov för det!

Geez. Ett halvår utan nyregistreringar.. Gissar att vi förlorade en hel del potentiella medlemmar i samband med V-trailern... cry_1207614_0.gif

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Tack och lov för det!

Geez. Ett halvår utan nyregistreringar.. Gissar att vi förlorade en hel del potentiella medlemmar i samband med V-trailern... cry_1207614_0.gif

If you invite them, they will come ;)

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Härligt!

Ledsen för offtopic, men kände att det är lika bra att ta det här. Har forumet varit segt idag för er andra också? Vid ett tillfälle för några timmar sedan kraschade det helt och jag fick upp en sådan där rosa ruta där det stod något om ett SQL-fel. Tänkte att det är lika bra att nämna det nu när Hultenius har vägarna förbi!

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Härligt!

Ledsen för offtopic, men kände att det är lika bra att ta det här. Har forumet varit segt idag för er andra också? Vid ett tillfälle för några timmar sedan kraschade det helt och jag fick upp en sådan där rosa ruta där det stod något om ett SQL-fel. Tänkte att det är lika bra att nämna det nu när Hultenius har vägarna förbi!

Någon ruta har jag inte sett men forumet gick ganska segt och var nere en stund på dagen.

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Det ser ut att fungera nu. För att fira det har jag stängt forumet för gäster under det kommande dygnet.

Förhoppningsvis kan det fungera som en morot för de som är intresserade av GTA V-godis ;)

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Det ser ut att fungera nu. För att fira det har jag stängt forumet för gäster under det kommande dygnet.

Förhoppningsvis kan det fungera som en morot för de som är intresserade av GTA V-godis ;)

Jag märker att smileys sedan idag har börjat bete sig märkligt i skrivna och citerade inlägg. Det läggs till ett /> efter vissa smileys och så har det inte varit förr. Vore skönt att kväva det i sin linda medan du fortfarande är här.

Och btw, forummeddelanden (som trailer-räknaren i V-forumet) verkar inte fungera som förr. Jag lyckas inte göra den banner du gjort utan mina forummeddelanden dyker bara upp som klistrade trådar över de vanliga klistrade trådarna. Om det kommer en storm av nya medlemmar eller hemvändare vore det bra om det kunde användas mer effektivt än så. :)

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Problem igen? Verkar inte vara lätt för vissa :(

Den där grabben måste få ett ordentligt mottagande när han väl blir verifierad, här ser ni en som verkligen vill bli medlem på forumet!

  • Gilla 1

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Hej

Det är jag som är både niklas.hotdog och MsNiklasAndersson problemet löste sig jag hade chrome dem dagarna men sen återkom jag till Internet Explorer och det funkade. Jag skaffade spray och nu funkade. Thank God! (w00t)

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Hej

Det är jag som är både niklas.hotdog och MsNiklasAndersson problemet löste sig jag hade chrome dem dagarna men sen återkom jag till Internet Explorer och det funkade. Jag skaffade spray och nu funkade. Thank God! (w00t)

Haha! Välkommen, starkt jobbat att vara så ihärdig! :)

  • Gilla 2

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Hej

Det är jag som är både niklas.hotdog och MsNiklasAndersson problemet löste sig jag hade chrome dem dagarna men sen återkom jag till Internet Explorer och det funkade. Jag skaffade spray och nu funkade. Thank God! (w00t)

Bästa nicket.

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Chrome bugget

Tips!

Du kan editera dina inlägg om de blir felstavade, så slipper du skapa nya inlägg. :)

Klicka bara på redigera-knappen till höger om inlägget du precis skrev.

Redigerad av eXotic

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto för att få full tillgång till forumet. Det är enkelt och går snabbt!

Skapa konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in

×