Jump to content

Kebab

Medlem
 • Inlägg

  17 819
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  361

Allt skapat av Kebab

 1. Kebab

  Träningstråden

  Verkligen! Jag pratade med min vän om detta för mindre än en timme sedan också, att om inte annat borde man träna bål och rygg för att inte säcka ihop totalt. Man borde ha som mål att gå till gymmet två gånger i veckan i alla fall...
 2. Kebab

  Vädertråden!

  Hur känns det, såhär fyra dagar och minst +15 grader senare?
 3. Kebab

  Träningstråden

  Jävlar, topp 100 är inte illa när det var 1800 pers i klassen. Bra jobbat! Jag sprang faktiskt också i år! På betydligt mer blygsamma 29 minuter, men så är jag ju både otränad och därtill en ovan löpare så jag vet inte vilket tempo jag ska hålla, så jag var inte särskilt trött när jag kom i mål. Dessutom hade jag grovt missberäknat hur mycket långsammare än mig folk kan springa så jag startade alldeles för långt bak och blev bromsad den första 1,5 kilometern innan löparna hade spritt ut sig lite. Hade aldrig trott att JAG skulle pressa mig om folk på ytterkanten för att det gick så långsamt där i början. Har dock tänkt att springa milen nästa år. Är lite av en bragd att närma sig 30 och aldrig sprungit så långt. Särskilt inte när man gjort lumpen... I övrigt tränar är mina gulddagar på gymmet långt borta nu. De senaste tre-fyra åren har jag nyttjat gymkortet kanske fem gånger per år som mest. Är man instängt på jobbet hela dagarna är man riktigt osugen pp att stänga in sig på ett svettigt gym på kvällen, så jag är mycket hellre ute på promenader eller tar en tur på racercykeln...
 4. Kebab

  Tråden där vi postar häftiga filmer, bilder, etc

  De vilade ju för fan hela röva mot hövve!!!!!
 5. Kebab

  Bilkörning och körkortssnack

  Tycker det har nämnts mycket lite här och var på forumet om bilkörning och körkortstagande, så jag tyckte det var på tiden för en tråd för ämnet. Har du precis börjat övningsköra? Är du i full fart med att ta körkort? Eller du kanske redan har det? I så fall, när tog du det och hur gick det? Kör du ekonomiskt? Behöver du tips om hur man backar med släp? Ja, ni förstår konceptet. Shoot fellas.
 6. Kebab

  Dagens lokaltidningsbesvikelse

  I den här tråden postar vi dåliga tidningsartiklar, ris- och ros-utnämningar och Facebook-kommentarer som byfånarna runtom i länet gör angående dessa "nyheter". Referens: http://www.det-blev-ingen-cd.com/ ------------- En mamma sitter på bussen och lyssnar på musik. Hennes barn för oväsen. Eftersom hon inte hör någonting säger en medresenär till mamman att Busschauffören har sagt att hon får kliva av ifall hon inte tystar ungen. Mamman ringde givetvis kundtjänst direkt och personen hon pratade med blev "chockad". Rubriken: BUSSCHAUFFÖREN HOTADE SLÄNGA AV RONJA OCH HENNES DOTTER Artikeln: http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/busschauffor-hotade-slanga-av-ronja-och-hennes-dotter-6862322-artikel.aspx (Självklart med en lite deppig bild på offren!) Några av kommentarerna:
 7. Kebab

  Dagens lokaltidningsbesvikelse

  Och detta är ett urval av vad som följde på Facebook:
 8. Kebab

  Träningstråden

  Bra jobbat! Och skönt att se att jag inte är den enda som får plocka fram vaxningsmaskinen ibland.
 9. Kiken? KIKEN? JA HITTAR EJ LÄN-PARTYT!!!

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   HEY THERE! SHOES! QUALITY ADIDAS!

 10. Kebab

  Klagomuren

  Jag vill lämna in ett medborgarförslag om att alla artiklar vars rubrik inleds med "Ny forskning: ...." måste ha citationstecken kring ordet "forskning".
 11. Kebab

  Go jul o såatte

  GOD JUL!
 12. När man lite onyktert kollar på annonser från det lokala auktionshuset... Och så är det tydligen inte det längre och man är en millisekund från att buda på ett jävla mahognyskåp uppe i SUNDSVALL ;ppPPpppP

  1. Merkky

   Merkky

   Jag kan hämta det om du vann. 😘 

 13. ERE CHILL? XD
  SJÄLV ERE JÄVLIGT CHILL XD

 14. Kebab

  Lumpen

  Försvarsmakten har proddat en riktigt bra dokumentärserie om ett gäng rekryter som utgör jägarutbildning på K3 i Karlsborg. Man behöver inte vara MÖP för att gilla detta, för fokus är verkligen inte på Den Stora Krigsmakten utan på individerna i gruppen och hur det är att göra värnplikten. Finns sex avsnitt ute men det kommer fler i december. Första avsnittet nedan:
 15. Kebab

  Lumpen

  Japp, nu i maj kommer alla killar som är födda -90 att få hem ett brev från pliktverket. Vi kommer få svara på lite frågor om oss själva och om vi har några sjukdomar och så. Det är ungefär 55 000 som kommer besvara lämplighetsundersökningen och 25 000 som kommer kallas till mönstring. Av dessa är det bara 5 000-10 000 som kommer få göra värnplikten. Med andra ord är det bara de allra bästa som kommer att komma med, och om jag har förstått det rätt så ska det räcka med att kryssa i en ruta för de som inte vill göra lumpen. Mer finns att läsa här: http://www.pliktverket.se/brevet/ Mja, vet inte riktigt vad jag ska säga mer så här kommer lite egna tankar: Jag vet verkligen inte om jag vill göra lumpen eller inte. Jag är verkligen jäkligt kluven. Ena sekunden så tänker jag att "Jo, men.. det är klart jag ska göra lumpen! Det kan ju vara ett skönt avbrott mot studierna och så. Och om jag inte vet vad jag ska läsa för något på universitetet så kan det ju vara skönt med ett års extra betänketid. Och det är säkert jäkligt kul med för den delen." Men nästa sekund så tänker jag "Vafan. Lumpen? Jag? Jag är ju dum i huvudet som ens tänker tanken.." Så vi får se, det kommer bli ett svårt beslut. Och tänk om man bestämmer sig för att göra det, så blir man ändå inte uttagen!
 16. Kebab

  TV-licenstråden

  Fem år senare har jag fortfarande aldrig betalat något för public service och min inställning till det hela har förblivit som ovan. MEN! Nu blir det ändring på det hela, för fr.o.m. 1 januari 2019 blir public service till slut skattefinansierat! Kortfattat så ska alla skattepliktiga medborgare över 18 betala för kalaset och det är är jag nöjd med. Avgiften ska vara 1 procent av den beskattningsbara inkomsten upp till ett tak. För 2019 kommer avgiften maximalt att vara drygt 1 300 kronor per person och år. Personer med en lägre inkomst än cirka 13 600 kr/månad betalar en reducerad avgift. Nästa grej borde bli att peta i vad pengarna går till. Tråkmånsar hävdar att SVT bara ska sända nyheter och samhällsfakta, men jag personligen har inget emot att SVT producerar och visar sport, fiktion, underhållning, kultur, musik m.m. Allt som oftast gör de ju jävligt bra grejer som riktar sig till den stora massan. Däremot känns det spontant som att kostnaderna kunde omprioriteras lite om man ser till hur mycket som går till fiktion och underhållning. https://siffror.svt.se/sa-anvands-pengarna
 17. Kebab

  Den ultimata cringetråden

  MEN HARNI INGA TELEFONKER eller?!?!??? XDDDDD
 18. Kebab

  Klagomuren

  Haha, oj. Ja, inte så att jag tänker ta fram högaffeln, men nog fan var det en usel logga alltid. Ser åtminstone lite bättre ut som skylt:
 19. Man vet att man har tråkigt när man går in på LinkedIn en lördagskväll.

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Fy fan. Nästa gång åker du till Norrköping och dricker bärs. Lova! ^_^

 20. Kebab

  Klagomuren

  Jag äntrade en tron i veckan där handtorken var placerad ganska nära (och ganska lågt) så när man sträckte sig efter toapapperet så fick man värmeflås i de nedre regionerna.
 21. Kebab

  holy crap forumet finns fortf kvar

  På den tiden hette det smilies.
 22. Kebab

  holy crap forumet finns fortf kvar

 23. Kebab

  Program ni inte klarar er utan

  Insåg att jag aldrig skrivit här. Också för att jag inte har några spännande program i min arsenal. Utöver något enstaka spel är det verkligen bara Chrome och Spotify som används... Och på jobbet Outlook... Men okej, vill slå ett slag för kalkylatorn också! Det enda som är bra med det svampiga tangentbordet på jobbet är att det finns en snabbknapp för att ta fram miniräknare...
 24. Kebab

  Gameplay trailer 2

  Nej det var exakt min känsla när jag såg det med. Spelet är säkert 10/10 kanonkul, men det var ju inget nyskapande direkt. Men det fick mig hypead ändå. Och jag kommer med säkerhet aldrig ens spela det om det inte kommer till PC.
×