Jump to content

Umberto

Admin
 • Inlägg

  5 619
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  66

Umberto prisades 28 december 2018

Umberto hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

1 451 Go gubbe!

1 följare

Om Umberto

 • Födelsedag 2003-07-04

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Little Havana, Vice City

Profilbesökare

26 266 profilvisningar
 1. God jul och gott nytt år 2019
 2. 100 år idag. Grattis!

 3. Klä granen ✓ Ät gröt ✓ Gå in på GTAsajten och önska god jul ✓ 2015 har varit kaotiskt för min del med många ups and downs. Jag önskar att jag var mer närvarande på forumet men jobb, kvinnfolk och en del andra engagemang stjäl uppmärksamheten. Anyways, jag är glad att GTAsajten finns kvar. GOD JUL
 4. Det är bara en tidsfråga innan något liknande inträffar i Sverige. Vårt land leds av godtrogna dilettanter och vi har väldigt dålig koll på vad det är för folk som har anlänt i asylströmmarna men vi kan vara helt säkra på att det finns extremister i leden. Det har förstås funnits extremister i Sverige sedan länge, men situationen har förvärrats under den här hösten. Att SÄPO höjde beredskapsnivån är ett tydligt bevis på det. Det är dags att se problemets kärna, nämligen islam. Det är vår tids grövsta hyckleri att den breda vänstern, feminister, socialliberaler, och till och med sekulära humanister, titt som tätt ger frikort åt religionen islam. Det klagas på patriarkat, kristendom, bristande jämställdhet och på könsroller - men islam, det är en vacker religion med värderingar som lämpar sig väl i vårt västerländska samhälle. Om någon vågar klaga på islam brukar islamvännerna antingen spela rasistkortet (befängt, eftersom islam inte är en ras) eller köra det klassiska "inte alla muslimer"-argumentet för att försöka kväva debatten. Det är ett skitargument. Många av de som strider för IS växte upp i moderata familjer i väst men radikaliserades. Jag befarar vad som kommer att hända när alla de unga män som anlänt blir utan jobb och kvinnor i framtiden. Europa har en tickande bomb i sina händer. --- Angående IS är jag inne på ungefär samma spår som felshoe. För att krossa IS krävs det marktrupper. Tyvärr är "boots on the ground" den enda långsiktiga lösningen. Jag brukar inte ha så mycket till övers för det Republikanska partiet i USA, men EN bra konsekvens om nästa amerikanska president är en republikan är att USA kommer att ta till hårdhandskarna mot IS. Trots att jag ligger till höger politiskt har jag alltid sett ett värde i att ha någon form av public service, men det är skandalöst hur SVT och, i något mindre grad, SR sköter sina uppdrag. SVT är infekterat av en vänsterjunta och nästan varje program görs till politik eller propaganda numera. Allt från barnprogram till Nobelfesten. Inte ens Sportnytt är fredat. Den senaste bomben var när den uttalade antisemiten och muslimen Gina Dirawi utnämndes till julvärd. Allt för att göra ett politiskt statement förstås. Expressen är på sin höjd socialliberaler. Nästan alla journalister är dock mer eller mindre vänster, i alla fall när det gäller sakfrågorna. Om man inte har rätt värdegrund kommer man inte långt i den branschen. Det var modigt gjort av honom. Inte konstigt att han fick skit för det, för han sa ju sanningen.
 5. De förhandlade till sig andra villkor när de ingick avtalen.
 6. Ny demokrati var ett ungt missnöjesparti utan tydlig politik, SD är del av ett mycket större europeiskt fenomen. Nästan alla europeiska länder har idag ett lokalt "SD". Trots olikheterna är det mer passande att jämföra SD med Miljöpartiet. MP, och liknande partier i andra länder, kom in i riksdagen efter den gröna vågen på 1970-80-talen. Nu sköljer en ny våg över Europa - en populistvåg. Populistpartiernas väljarstöd kommer säkert att skifta men de kommer inte att försvinna inom överskådlig framtid.
 7. Jag satt i bilen och såg när det hände, det är inte fråga om en klintbergare. SD kommer inte att försvinna men genom att ändra sin politik och politikens fokus kan övriga partier åtminstone stabilisera situationen och minska det läckage av väljare som sker val efter val. Det finns ett utbrett missnöje över invandringspolitiken, också bland väljare som inte röstar på SD. För att förhindra att dessa väljare går över till SD behövs en förändring. Fair enough, men hur ser du på (parlamentariskt) samarbete med SD? Som sagt, jag håller inte med SD om mycket men jag är en pragmatisk man och jag vill tvinga fram en förändring i de borgerliga partiernas strategi. Sverige behöver starka högerregeringar och det enda sättet att få dem i det rådande politiska läget är genom att göra upp med SD, precis som man har gjort med motsvarande partier i våra grannländer. Det är värt att kompromissa med SD på deras kärnfrågor (i första hand migrationspolitiken) mot att SD i gengäld stöder Alliansens ekonomiska politik.
 8. Det finns två sätt att stävja SD:s framfart: 1) Samarbeta med dem. 2) Ändra politik för att vinna tillbaka väljare. En kombination vore förstås det bästa. Jag hoppas att KD öppnar dörren för samarbete med SD för annars överväger jag att proteströsta på SD i nästa val. Inte för att jag håller med om mycket i deras politik, utan för att jag är förbannad och utled på hur de borgerliga partierna förvaltar det förtroende som deras väljare har gett dem. Nu behövs realpolitik. Jag har aldrig varit med om det där själv, men om det är sant är det ju för jävligt. På tal om att köpa käk förresten... Min exkollega köpte en macka till en tiggare. Tiggaren blev arg, började skrika och kastade mackan på honom. Pressbyråns mackor är ju inte de delikataste i världen men ändå... Ohyfsat och otacksamt beteende.
 9. Vad du än gör, köp INTE en Acer! Låt dig inte luras av det låga priset, Acer är skräp.
 10. Nu är det förstås för sent eftersom säsongen har börjat, men det här är den officiella och bästa sidan. Själv bestämde jag mig för att inte spela fantasy football den här säsongen. Det är alltid kul i början men blir oftast frustrerande framåt vintern.
 11. Här har det visst hänt grejer...

  1. Lajnux

   Lajnux

   När ska vi ta vår grogg?

  2. Umberto

   Umberto

   Anytime, Lajjan. Aaaanytime.

 12. Om vi hade fått en ruta som visar nya blogginlägg tror jag att bloggfunktionen hade kunnat bli ett tillskott till forumet när det begav sig. Men som med mycket annat på det här forumet blev det aldrig av. Nu är det förstås för sent.
 13. Om man skjuter på de gröna sakerna (dvs virusen) delar de sig och skjuter iväg ett nytt virus. Om man är skicklig kan man på så vis skjuta in ett virus i stora motståndare så att de spricker. -- Tycker inte spelet är lika kul just nu, för folk har börjat bilda team och samarbeta och det förstör ju idén med det hela. Hoppas utvecklarna fixar det.
×
×
 • Create New...