Jump to content

Dreamhack Skellefteå!


RavenE
 Share

Recommended Posts

Fick nyss detta nyhetsbrev av Dreamhack:

DreamHack kommer till Skellefteå

Nu kommer DreamHack till Norrland! Världens största LAN-festival tar med sig det bästa från festivalen i Jönköping för att skapa LAN-magi i Skellefteå. På schemat står mängder av esportturneringar, kval till VM i datorspel, DreamArena, filmfestival, monsterparad och möjligheten till att vinna äkta guld!

DreamHack Skellefteå kommer att fylla hela Expolaris, där Telia drar in extra snabbt internet, Zyxel står för switchar, och Skellefteå Kraft säkrar upp all elektricitet som kommer att gå åt.Nedan hittar du information av redan spikade aktiviteter. På DreamHack:s webbplats, www.dreamhack.se, kommer vi presentera ytterligare information under de närmsta veckorna. Biljetterna släpps den 25:e februari, vi syns i Skellefteå 27-30:e mars!

ROCK ON!

Norrländska öppna mästerskapen i Skellefteå

Tillsammans med lokala partners utlyser DreamHack Norrländska öppna mästerskapen i Skellefteå, i e-sport med både lokal och global prägling. Olika topplag från hela världen förväntas ta sig till Skellefteå för att spela datorspel. Bland annat kommer de regerande DreamHack mästarna i Counter-Strike (WGT), det brasilianska laget Made In Brasil (mibr). Första priset kommer att vara äkta guld, från guldriket!

DreamArena

Succén från DreamHack Winter, DreamArena, med läktare för publik, multimediashow med ljud och ljus samt en scen packad med e-sport, föreläsningar, film, musik, mm följer med till DreamHack Skellefteå. DreamArena sänder LIVE under hela eventet via internet och senast följde mer än 100 000 unika tittare showen. Dessutom kommer TV att vara på plats och dokumentera festivalen och DreamArena.

Kval till VM i datorspel

DreamHack Skellefteå blir skådeplats för det första kvalet i ESWC som leder fram till Svenska Mästerskapen i datorspel. Det lag som vinner SM kommer att representera Sverige i den globala finalen av ESWC som sker i USA till hösten.

Filmfestival

Vi kommer att visa det bästa från youtube, filmer från DreamHack, e-sport matcher samt kortfilmer och animationer som är gjorda av LTU Skellefteås studenter.

DreamCampus

Tillsammans med LTU Skellefteå kommer DreamHack arrangera en rad olika kunskapstävlingar som testar deltagarnas kunnande och färdigheter.

Monsterparad

Studenter från LTU Skellefteå kommer att visa upp olika arbeten, figurer och rekvisita som är skapade för att fungera i TV eller i filmens värld. Räkna med att få se monster, olika masker, skulpturer, vapen och föremål tagna från fantasin värld.

Biljettsläpp 25 februari

Biljetterna brukar ta slut snabbt till DreamHacks, och vi räknar med att sälja slut. Biljetterna går endast att köpa online via DreamHacks hemsida.

Någon som ska dit? :)

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • Inlägg 70
  • Ålder
  • Senaste inlägg

Toppbidragare

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...