Jump to content

RavenE

Medlem
 • Inlägg

  9 360
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  46

Allt skapat av RavenE

 1. Vad kan gå fel när en som är asdålig på att baka ska försöka baka Macarones för första gången? 😁
 2. Ingen sketch, men väl en lång vlogg från vår resa till LA! Ante åkte dit med sin pappa och storebror, jag följde med utan att han visste om det.
 3. Inte igår jag var inloggad här! Över ett år sedan såg jag. Hur mår alla? :)

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Inte så tokigt! Ge mig bara ett jobb så är det nog rätt bra faktiskt :)

  2. Weener

   Weener

   Hur går det med Youtube!?!? vill se mer Ante & Lalex!

 4. Mestadels är det ägaren som kör, men det är två-tre till som brukar ratta den också. Behöver jag nämna att det inte var ägaren som jag frågade och som lät mig köra?
 5. Sedan en tid tillbaka så har Taxi Östersund en Tesla i fordonsflottan. Inatt fick jag provköra den en sväng, och satan vilken bil! Lite synd att prova den när det är halt ute, men hittade en sträcka där det var relativt bart så jag fick möjlighet att testa accelerationen. Jag är kär!
 6. Deadpool. Fy fan vilken skön och bra film.
 7. Alan Rickman... http://www.theguardian.com/film/2016/jan/14/alan-rickman-giant-of-british-film-and-theatre-dies-at-69
 8. Det här beskriver min upplevelse riktigt träffsäkert. Har sett alla filmer (en gång styck under ett maraton för typ 2 år sen), så jag har väl egentligen ingen hundraprocentig koll på karaktärerna eller historien i sig. Gick med två polare som ÄLSKAR Star Wars. Men den var riktigt bra! Längtar faktiskt till nästa episod.
 9. Ja nä men vi fortsätter väl skämma ut Östersund/Jämtland och nu även Härjedalen!
 10. Jag skäms nått så oerhört att jag bor i samma kommun, till och med stad som det där utspelar sig i. Lyckades på riktigt inte att kolla igenom hela. Får jag joina dig i duschen, @eXotic?
 11. Det har dött ut, men vi har idéer! Haha jajamen, vi har inte länkat till den ännu men kul att du hittade den.
 12. Nu börjar #jaktenpåhammarskjöld
 13. Har inte varit hos frisören på säkert... 7 år. Slutade gå dit och köpte mig en trimmer eftersom "varför betala för nått jag kan göra själv?" Så med (ojämna) mellanrum har jag tagit fram den och snaggat mig, låtit håret växa tills jag känt "Nähä, dags igen!" och repeterat. Funderar på att gå till en frisör snart och säga "gör vad du tror skulle passa mig". Spännande.
 14. Som Mark skrev så betalade jag 3700 för alltihopa. Såg att lurarna ligger runt 700-800 kronor. Går tydligen att köpa PS4 inkl GTA V som ett paket, så jag ser det som att jag fick med lurarna på köpet.
 15. Jäklar vad tvåhundringar folk börjat använda! Haft flera kunder varje dag under två-tre dagar som betalat med dom. Fortfarande ingen 50-lapp eller tjuga i sikte...
 16. Nix, hade IV till PS3an (som jag inte ens spelat ut, lol). Virtual surround tydligen. 3700 på Tradera.
 17. Udda förfrågan, men jag hörde en låt för ett tag sedan och kan för mitt liv inte hitta igen den. Svensk rap med melodin från Every breath you take. Typisk text om kärleksproblem, haha. Någon som känner igen den skrala beskrivningen?
 18. Hmpf, jag som tänkte dryga mig med Kebab och lägga upp den här bilden, så har han redan fixat stålars.
 19. Jag vet att det finns flera bra skribenter här på forat, så jag överlämnar mig helt till er. Jag behöver hjälp att skriva ett kontrakt, mest för skojs skull men ändå med en seriös baktanke. Scenariot är följande. Jag och en vän ska ge en present till två gemensamma vänner (som en gemensam present). Presenten är en summa pengar och tanken är att de ska användas som en del av en budget för dessa två vänner att göra en kortfilm. Grundidén med texten hade jag tänkt skulle vara något i stil med "härmed överlämnas xxxx kronor till Person 1 och Person 2 att användas som budget till en kortfilm som
×
×
 • Create New...